Dodaj do ulubionych

slupsk gora:)cmok

28.09.04, 03:32
dzis.dziennik.krakow.pl/?2004/09.27/NowySacz/14/14.html
no alescie wysportowani cmok!gratuluje:)
Obserwuj wątek
    • cejli Re: slupsk gora:)cmok 28.09.04, 08:13
      Nie będę przechwalał tego naszego miasta,ale czasami nam się coś udaje.Rzadko
      bo rzdko,ale dobre i to.CMOK.Cejli.
      • zuzanna6 Re: slupsk gora:)cmok 28.09.04, 17:09
        Hurrrrrraaaa górą nasi1 Ale sie ciesze ! Cmok Ellenai.
        • ellenai Re: slupsk gora:)cmok 28.09.04, 19:15
          ja tez sie ciesze cmok
          • andy_sz Re: slupsk gora:)cmok 29.09.04, 04:30
            ellenai napisała:

> ja tez sie ciesze cmok
            Uwazaj Ellenai bo jeszcze ktos z N.Sacza to przeczyta i Ci sie dostanie, cmok:-)
            • zuzanna6 Re: slupsk gora:)cmok 29.09.04, 18:36
              hi hi hi, o tym nie pomyslałam, no elle, badz czujna
              • ellenai Re: slupsk gora:)cmok 01.10.04, 03:48
                e tam mysle ze mnie nie beda bic cmok ale cicho siedziec trzeba hehe cmok
                • andy_sz Re: slupsk gora:)cmok 01.10.04, 05:02
                  uwazaj na szalikowcow, jakby co to mow ze kibicujesz kosza a nie pilke reczna,
                  moze to przejdzie :-)
                  • ellenai Re: slupsk gora:)cmok 01.10.04, 05:04
                    eheh dzieki za rade,czyzbys musial tak sie ratowac w zyciu?a jak sie nie uda bo
                    to beda od kosza fani i tak mi wleja?cmok
                    • andy_sz Re: slupsk gora:)cmok 01.10.04, 05:23
                      Heh, no doswiadczenia mam rozne, chociaz niekoniecznie negatywne, raz w pociagu
                      jechalem w wagonie pelnym kiboli pilki noznej, ale byli w stosunku do mnie OK.
                      Ale raz na dworcu we Wrocku widzialem jak sie ganiali przez tory i cieszylem
                      sie ze nie mam zadnego szalika na szyi :-))
                      • ellenai Re: slupsk gora:)cmok 01.10.04, 05:26
                        chwala bogu ze szalika nie miales bo z kim dzis klikalabym w ten samotny
                        wieczor cmok!
                        • andy_sz Re: slupsk gora:)cmok 01.10.04, 05:34
                          Heh, no to jest dobre pytanie, moze z szalikowcem przeciwnej druzyny :-)
                          • ellenai Re: slupsk gora:)cmok 01.10.04, 05:37
                            szalikowcem to sobie badz byle ukrytym zeby ci kto nie wlal! cmok
                            • andy_sz Re: slupsk gora:)cmok 01.10.04, 05:56
                              generalnie szalikow nie nosze, wole juz zalozyc golf, jakos tak wygodniej mi :-)
                              • ellenai heheh i bezpieczniej 01.10.04, 05:59
                                w niektorych rejonach kraju!
                                • andy_sz Re: heheh i bezpieczniej 01.10.04, 06:10
                                  To prawda, niektore czesci kraju sa szczegolnie wrazliwe na kolorowe szaliki :-[
                                  • ellenai i krowy tez! 01.10.04, 06:16
                                    mnie raz krowa wciagnela do zlobu bo mnie chwycila za szalik bo go chciala
                                    zjesc!a ja mala bylam!takie to jest z szalikami! niebezpieczne sa! smiercia
                                    groza!cmok
                                    • andy_sz Re: i krowy tez! 01.10.04, 06:21
                                      Co Ty powiesz, a takie nieszkodliwe stworzenia sie wydawaly, nikomu widze nie
                                      mozna ufac na tym swiecie, nawet krowy szalikowce juz sie trafiaja... :-)
                                      • ellenai Re: i krowy tez! 01.10.04, 06:23
                                        krowa czasem moze byc szkodliwa oj moze,albo jak sie zdenerwuje albo jak
                                        wejdzie w grzadki albo ogrodek!no i szalik w sam raz latwy do uchwycenia przez
                                        krowi pysk,rzeczy zwisajace sa narazone na urazy! cmok heheh
                                        • andy_sz Re: i krowy tez! 01.10.04, 06:29
                                          eee tam, trzeba bylo najpierw wybadac stworzenie, czy preferuje Widzewa czy
                                          Legie, moge sie zalozyc ze rozpoznalo barwy wrogiego klubu, w koncu co, krowa
                                          to nie osiol :-))
                                          • ellenai Re: i krowy tez! 01.10.04, 06:32
                                            hehe trzeba wybadac stworzenie czy mu mikroelementow w organizmie nie brakuje
                                            wtedy szaliki beda spokojne!
                                            • andy_sz Re: i krowy tez! 01.10.04, 06:37
                                              nie wiem jak tam z mikroelementami, w kazdym razie elementu z szalikami w
                                              spoleczenstwie jest pod dostatkiem i na nich trzeba uwazac :-)
                                              • ellenai Re: i krowy tez! 01.10.04, 06:41
                                                krow z deficytem mikroelementow tez pelno! heheh cmok eh te szaliki
                                                • andy_sz Re: i krowy tez! 01.10.04, 06:48
                                                  tak, zwlaszcza szaliki na krowach z deficytem mikroelementow, kurcze, co za
                                                  dyskusja :-)))))
                                                  • ellenai Re: i krowy tez! 01.10.04, 06:51
                                                    dyskusja jest w temacie mi milym,czyli zeszlismy na bydlo!
                                                  • andy_sz Re: i krowy tez! 01.10.04, 06:55
                                                    hehe, na bydlo ktorym sie opiekujemy czy na bydlo wsrod ktorego zyjemy ?
                                                  • ellenai Re: i krowy tez! 01.10.04, 07:00
                                                    ja mowie o tym inteligentym bydle czyli krowach!
                                                  • zuzanna6 Re: i krowy tez! 01.10.04, 20:34
                                                    Hi hi hi, ale sie usmaiłam,cóż za bydlęcy dialogo, no ale ładnie wam wyszło
                                                    przejście od szalikowców do krów....super

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka