Dodaj do ulubionych

czystki polityczne

IP: *.bicom.pl 22.04.02, 18:22
odwolali kleine - dyrektora urzedu morskiego w slupsku. od poczatku byl do
odstrzalu jak sie tylko wladza zmienila. ciekaw jestem co by bylo gdymy wybory
samorzadowe wygrala prawica. to bylyby dopiero w slupskich urzedach czystki
Obserwuj wątek
    • Gość: andy_sz Re: czystki polityczne IP: *.lib.buffalo.edu 22.04.02, 18:51
      I bardzo dobrze, jak AWS wchodzilo to tez wszystkich wyrzucali czy byli
      kompetentni czy nie, do dzisiaj pamietam wywiad w Trojce z jakims ministrem
      srodowiska, zero kompetencji, zero wiedzy, zero inteligencji, na jakies pytanie
      o ekologie odpowiedzial: "No wie pan, w zasadzie to jest stanowisko polityczne
      wiec nie potrafie dokladnie odpowiedziec na to pytanie..." Z kolei gdy SLD
      chcialo kogos naprawde z doswiadczeniem i wiedza dac na stanowisko zwiazane z
      ochrona praw dzieci (nie pamietam dokladnie jakie) to nie, bo nie polityczny,
      nie swoj itd. Nie to ze trzymam czyjas strone, ale to bylo po prostu zupelnie
      idiotyczne. Tak samo jak decyzja o powolaniu Kleiny na stanowisko dyrektora
      Urzedu Morskiego. W sumie facet jest chyba z Leby, ale nie wiem czy mial cos
      wspolnego z morzem. To kolesie jak przegral wybory zalatwili mu ta pozycje. On
      mnie zawsze denerwowal jak byl senatorem, najbardziej za marginalizacje regionu
      slupskiego (likwidacja odrebnego okregu wyborczego i aktywny udzial w reformie
      administracji czyli likwidacji dawnego slupskiego). Ladnie sie odwdzieczal za
      wybor przez slupszczan na senatora i za pare lat wojewodowania.
      • Gość: uziel Re: czystki polityczne IP: *.bicom.pl 23.04.02, 10:46
        zgadzam sie z toba w pelni
    • Gość: Sabat Re: czystki polityczne IP: *.gdan.gazeta.pl 22.04.02, 19:38
      Politycy to jedna sitwa, jak zawsze mówiłem.
      Pixi na prezydenta! Oczywiście Słupska
      • Gość: andy_sz Re: czystki polityczne IP: *.lib.buffalo.edu 22.04.02, 19:42
        Popieram, ale pod warunkiem ze przywroci trolejbusy i odbuduje starowke :-)
        • Gość: Czarodzj Re: czystki polityczne IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 06:17
          Tego chyba moglibysmy byc pewni! :-)
    • Gość: andy_sz Re: czystki polityczne IP: *.dialin.buffalo.edu 27.04.02, 18:14
      do odstawki szykuja sie oprocz prezes Strefy Ekon. podobno szefowa ZUS (byla
      prezydent Slupska) i dyrektor Urzedu Celnego. ciekawe na kim sie skonczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka