matalijka 23.10.04, 09:44 Korzystacie?Lubicie?gdzie kupujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frida2 Re: Internetowe zakupy 23.10.04, 14:19 ja owszem, i jestem zadowolona :)a przedmiotem moich zakupów są przeważnie książki (jakies starsze wydania) i torebki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Internetowe zakupy 23.10.04, 16:09 hm....słyszałam ze ludzie sie w to bawią i to nawet wciąga, ja jeszcze nigdy nie próbowałam, nawet nie wiem jak sie to robi :( Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Internetowe zakupy 23.10.04, 16:44 Przede wszystkim ksiazki, z roznych ksiegarn internetowych, jak rowniez na aukcjach, gdzie za bezcen mozna znalezc perelki niedostepne w ksiegarniach i antykwariatach. Poza tym na internetowych aukcjach jak Allegro czy E-Bay mozna dostac wszystko, od walka do ciasta po samochod i tez po konkurencyjnych cenach. Czasami kupuje rowniez tanie plyty CD, jakie oferuje mi czlonkostwo w klubie. Sam klub nie jest jakis specjalny, ale daja czesto promocje. Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: Internetowe zakupy 23.10.04, 16:56 kupiłem obudowe do telefonu na allegro - wierzcie mi lepiej najpierw coś zobaczyć i oglądnąć a pozniej kupić ,niby zadowolony ,a jednak i tak po tygodniu zmieniłem na starą i mam do dzisiaj a minoł rok :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Internetowe zakupy 23.10.04, 16:57 No prosze, jaki ty jestes zorganizowany facet fiu fiu takie zakupy!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Internetowe zakupy 23.10.04, 17:00 Hehe, no ja zawsze dokladnie obejrze i zastanowie sie zanim cos kupie, bo to jest wlasnie jeden minus, ze ciezko juz zakupiona rzecz na necie oddac, oczywiscie mozna odeslac, ale za duzo z tym zabawy... Odpowiedz Link Zgłoś
umk__historia Re: Internetowe zakupy 25.10.04, 20:46 codziennie robię takie zakupy ... chleb, masło i takie tam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Internetowe zakupy 25.10.04, 20:54 a widziales moze jakas strone z ogorkami kiszonymi, chetnie kupie kilka sloikow :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
umk__historia Re: Internetowe zakupy 25.10.04, 21:02 Jasne o to ona: www.codzienne zakupy.eu następnie wybierasz: Śniadanie, obiad kolacja itd ... Hm? ogórki konserwowe prawdopodobnie znajdziesz w dziale "Ważne zakupy" klikając w zakładke "zagrycha" ... Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Internetowe zakupy 25.10.04, 21:09 Swietna strona, najlepsza jest sekcja warzywna, wiadro kalarepy tylko 0,15 Euro, podobaja mi sie tez slimaki konserwowe i wedzone ropuszki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Internetowe zakupy 31.10.04, 08:40 Dzisiaj chyba sie wkurze i kupie sobie plyte REM, zgadnijcie przez co??? Przez Internet oczywiscie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Internetowe zakupy 31.10.04, 08:47 Kupuj kupuj.ja parę dni temu zamówiłam parę rzeczy i teraz czekam na dostawę.Pewnie we wtorek będzie.Kupuj,kupuj :)O! To ja sobie też zajrzę na jakieś zakupy :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Internetowe zakupy 31.10.04, 08:49 Co Ty tak mocno zachecasz, masz jakies udzialy w tym biznesie czy jak ??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Internetowe zakupy 31.10.04, 08:58 chyba powinni awansowac widzac jak bardzo sie starasz cos sprzedac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Internetowe zakupy 31.10.04, 09:06 A myślisz,że wczorajsze zakupy to czemu zawdzięczam ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Internetowe zakupy 31.10.04, 09:08 a co w koncu kupilas, bo myslalem ze wrocilas z polowania bez ofiary, moze w zle bory sie zapuscilas :-)) Odpowiedz Link Zgłoś