Dodaj do ulubionych

Tajlandia, Birma, Kambodza

IP: *.chello.pl 18.09.01, 12:49
Chcialbym zorganizowac wyprawe do Tajlandii. Kiedy najlepiej jechac, gdzie
mozna znalezc najtanszy przelot, jak mozna sie z tamtad wybrac do Birmy i
Kambodzy? Moj mail to lukastravel@poczta.gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Raf Re: Tajlandia, Birma, Kambodza IP: *.citicorp.com 27.09.01, 20:15
      Łukasz, też się tam wybieram, wysłałem ci maila.
      • Gość: adam Re: Tajlandia, Birma, Kambodza IP: *.icpnet.pl 03.11.01, 16:53
        w styczniu lece w omawiany region - czy orienyujesz sie w kwestii przejść
        granicznych między laosem a kambodżą i vice versa
        Pozdrawiam
        cczzarnypoczta.pnet.pl
      • Gość: Maciek Re: Tajlandia, Birma, Kambodza IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.02, 22:34
        Jeśli jeszcze nie wyjechałeś to napisz lub zadzwoń.
        My lecimy AEROFLOTEM z Warszawy do Bangkoku ( Boenig 777) 07-02-2002 do
        01-03-2002 (2132 zł z opłatami i sa jeszcze wolne miejsca)
        gardawice@hoga.pl lub 502502600.
    • Gość: Monika Re: Tajlandia, Birma, Kambodza IP: *.chello.pl 29.11.01, 09:35
      wyslalam ci wiadomosc mailem,jezeli nadal jestes zainteresowany,to sie
      odezwij.Ja przez ostatni miesiac przemieszczalam sie w tamtych rejonach i chyba
      bylabym ci w stanie pomoc
    • Gość: renata Re: Tajlandia, Birma, Kambodza IP: *.rado.gazeta.pl 16.12.01, 17:30
      Gość portalu: Lukasz napisał(a):

> Chcialbym zorganizowac wyprawe do Tajlandii. Kiedy najlepiej jechac, gdzie
      > mozna znalezc najtanszy przelot, jak mozna sie z tamtad wybrac do Birmy i
      > Kambodzy? Moj mail to lukastravel@poczta.gazeta.pl

W zasadzie przez caly rok jest tam lato a pora deszczowa to godzina opadow po
      poludniu. Moze wiec najfajniej wybrac sie do cieplych krajow, gdy u nas mroz
      sciska? W Bangkoku jest mnostow biur turystycznych oferujacych wyjazdy do
      pobliskich krajow. Na bilety trzeba po prsotu polowac, przegladajc oferty linii
      lotniczych. Mnie udalo sie do Bangkoku via Wieden pojachac za 500 dolarow a tam
      na miejscu wszytko jest i tak o wiele tansze niz w Polsce. Nocleg w hoteliku moze
      kosztowac nawet 10 zl a za 30 to juz luksus
    • Gość: Maciek Re: Tajlandia, Birma, Kambodza IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.02, 20:18
      Cześć . Byłem z żoną w Tajlandii w 2000 roku( 3 tygodnie ) , ale tak nam się
      spodobało ,że chcemy pojechać tam jeszcze raz na przełomie stycznia i lutego
      2002 . Jeśli jeszcze nie wyjechałeś to proszę o kontakt: gardawice@hoga.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka