Dodaj do ulubionych

Nowa Fanta ... JEŻYNOWA

25.10.04, 20:43
Wreszcie na polskim rynku pojawił sie nowy smak fanty - tym razem jeżynowa ... piliscie już to ciemnowisniowe gazowane swiństwo? Ciekawy jestwem czy smak sie przyjmie - od kilku lat w Zachodniej Europie dostepny opróćz wymienionego smaku jest również limonkowy,czerwona pomarańcza, mandarynkowy...

Ciekawy jestem kiedy pojawi sie Coca-Cola Waniliowa ... pycha.

Zakładając ten wątek chciałbym powiedziec że osoba wypowiadająca sie kiedyś na tym forum o nicku Czxxxxxx ma w "zęby" ... za ...niech sie domyśla ... moge jedynie podpowiedzieć ...ananasowa.

Obserwuj wątek
    • andy_sz Re: Nowa Fanta ... JEŻYNOWA 25.10.04, 20:52
      Ja tam nie lubie takich gazowanych eksperymentow, jak juz nic innego nie maja
      to biore zwykla cole, nigdy dietetyczna, ale wszelkie tego typu pomysly nie
      przemawiaja do mnie, najlepsza i tak jest mineralka, zaraz za Okowita, hihi
      • zuzanna6 Re: Nowa Fanta ... JEŻYNOWA 26.10.04, 19:31
        he he dobry jestes Andy, ja tez z mleka to tylko - okwitke i Lecha, a inne
        napoje to nałeczowianka - nie pije coca ani pepsi :(
        • frida2 Re: Nowa Fanta ... JEŻYNOWA 26.10.04, 19:38
          a ja z płynów bezprocentowych, że się tak wyrażę, spozywam tylko i wyłącznie
          mineralna niegazowaną... nooo i kawusię rzecz jasna.
          • ellenai Re: Nowa Fanta ... JEŻYNOWA 27.10.04, 22:33
            takich dziwnych eksperymentow to ja nie lubie w napojach tez,fanta jezynowa to
            chyba stad przylazla, lubie natomiat waniliowa cole,ja w przeciwienstwie do
            andy pije dietetyczne cole,no cos mi w koncu musi przezrec zoladek,za to moze
            nie przytyje i wraz z taka uluda zapijam sie tym swinstwem!
            • andy_sz Re: Nowa Fanta ... JEŻYNOWA 27.10.04, 22:46
              Ja tam nie wierze w to, jak juz pic to nie dietetyczne, nie chodzi juz nawet o
              te kalorie, ale te dietetyczne swinstwa zupelnie mi nie smakuja i wcale duzo
              mniej kalorii nie maja...
              A zaluje ze nie mozna tu u mnie dostac naleczowianki, to jest suuuper woda,
              podobnie jak Wysowianka
              • ellenai Re: Nowa Fanta ... JEŻYNOWA 28.10.04, 07:18
                a mnie wsio jedno,byle nie tuczylo,a ty to mi znowu zaimponowales,znasz
                wysowianke! kurcze ,hoho!
                • matalijka Re: Nowa Fanta ... JEŻYNOWA 29.10.04, 22:02
                  Ja tam też głosuję za Nałęczowianką (bo małe głosowanko się z tego zrobiło :)
                  A na colę rzadko,ale mam ochotę.Zwłaszcza,jak jem sernik :)
                • andy_sz Re: Nowa Fanta ... JEŻYNOWA 29.10.04, 22:16
                  ellenai napisała:

> a mnie wsio jedno,byle nie tuczylo,a ty to mi znowu zaimponowales,znasz
                  > wysowianke! kurcze ,hoho!
                  NO kurcze, jak tu nie znac Wysowianki, jak sie z wywalonymi jezorami i
                  plecakami na grzbietach z gor do jakiegos wiejskiego GSu dochodzilo, to
                  Wysowianka szla na pierwsze pragnienie, potem dopiero inne plyny :-)
                  Ale Naleczowianka jednak jest inna, tak poza gorami to wole Naleczowianke :-)
                  Chociaz i tak nie ma jak woda ze zrodelka, ale to i tak zaraz po Okowicie :-)
                  • zuzanna6 Re: Nowa Fanta ... JEŻYNOWA 29.10.04, 22:36
                    hej, my tu o wodzie...a pominelismy wazny wątek - to kto ma tu dostac niby w
                    zęby? Rozumiecie cos z tego?
                    • andy_sz Re: Nowa Fanta ... JEŻYNOWA 29.10.04, 22:42
                      w sumie to wiem chyba o kogo chodzi, ale nie do konca za co :-)
                  • ellenai Re: Nowa Fanta ... JEŻYNOWA 30.10.04, 00:35
                    no gdzie ty te jezory wywalales w moich wertepach! biedny andy!
    • Gość: lll Re: Nowa Fanta ... JEŻYNOWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 17:58
      fante jezynowa pilem- taka sobie
      wiecej smakow fanty, sprite i cocacoli (w tym vaniliowa) jest na Ukrainie...
      • ellenai Re: Nowa Fanta ... JEŻYNOWA 05.11.04, 22:49
        a czemu tam wiecej a u nas malo?
    • andy_sz kilka faktow na temat Coca-Coli 09.11.04, 23:21
      - w wielu stanach USA zalogi radiowozow patrolujacych autostrady woza ze soba 2
      galonowy zapas coli w bagazniku w celu usuwania krwi po wypadkach samochodowych
      - umieszczony w misce coli stek zniknie w ciagu dwoch dni
      - instrukcja mycia muszli klozetowej: wlej zawartosc puszki Coca-Coli do muszli
      i pozostaw na ok. godzine czasu, a nastepnie splucz. kwas cytrynowy usunie
      wszelkie plamy z porcelany
      - aby poluzowac zardzewiala srube wystarczy przez kilka minut nacierac srube
      namoczona w coli szmatka
      - aby wyczyscic zablocona odziez, wylej puszke coli na brudne ubrania, dodaj
      plynu do prania i nastaw pralke na regularne pranie. Cola pomoze usunac
      ublocone pozostalosci. Pomoze rowniez usunac zaparowania na szybach
      samochodowych.
      - jednym z glownych skladnikow coli jest kwas fosforowy. PH tegoz kwasu wynosi
      2.8. Takie stezenie rozpuszcza paznokiec w ciagu 4 dni...
      - ciezarowki dostarczajace koncentrat Coca-Coli w USA zobowiazane sa do
      umieszczania tablicy "materialy niebezpieczne", jako uznawane za ladunek wysoce
      korozyjny
      - dystrybutorzy Coli od ponad 20 lat uzywaja tego plynu do mycia silnikow w ich
      ciezarowkach
      Enjoy!
      (znalezione na ulotce niezaleznej, tlumaczenie wolne - andy_sz :-)

chyba przerzuce sie na wode i soczki...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka