zuzanna6 29.10.04, 14:36 Cześć ! I jak minął tydzień? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanna6 Re: ECH, PIĄTEK.... 29.10.04, 14:41 U mnie spoko. Troche chorowalam, ale kazdy dzień przynosil nadzieje na powrot do swiata zdrowych. Pogoda moze chwilami smutna, ale cieplo jak na koncowke października...nie mozna sie uskarżać. W piątek czuje największą radość z zycia...ech...jaki luzik. Mam sporo grobow na cmentarzu.........dziadkow, wujkow.....ojca.....juz zaczely sie klimaty z Dniem Zmarłych. Zakupilam rozne znicze, wińce....jutro jeszcze kwiaty. Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: ECH, PIĄTEK.... 29.10.04, 14:47 Cześć.Tydzień zleciał szybko,nawet bardzo szybko.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: ECH, PIĄTEK.... 29.10.04, 14:53 szybko to mało powiedziane. pozdrawiam :o) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ECH, PIĄTEK.... 29.10.04, 17:04 No to czas na kawe. Zapraszam, mam do kawki ciastko francuskie.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: ECH, PIĄTEK.... 29.10.04, 19:39 troszkę późno ta kawka, ale i tak szybko nie zasnę po tej mojej 'drzemce' więc taką z mleczkiem to chętnie posączę, jeszcze w tak miłym towarzystwie to muuuusssooowooo!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ECH, PIĄTEK.... 29.10.04, 21:25 No jak późno, Frida - krzyczałam juz o 17.00....późno wpadłas, ale prosze, pyszna z mleczkiem......ale na kawe ty zawsze wpdasz, a gdzie reszta? Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: ECH, PIĄTEK.... 29.10.04, 21:29 Heeej, tak wiec wszyscy po trudach tygodnia szczesliwei dobrnelismy do wymarzonego piatku. Frida, zbierasz podpisy za zniesieniem poniedzialkow? Zuza, ja sie napije kawy i nie tylko kawy, no chyba ze masz kawe z procentami, hihi. A ciacho francuskie to chetnie wtrynie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ECH, PIĄTEK.... 29.10.04, 21:35 Witaj !!!!!!!!!Jak miło cie widzieć - prosze - kawa, ciasteczko, Lech na pokrzepienie ducha......czy masz tym razem weekend dla siebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: ECH, PIĄTEK.... 29.10.04, 21:46 Ojej, jak milo, to ja Leszka na poczatek, tak zachlannie wciagne :-) Weekend jak zwykle dla siebie, czyli jednodniowy i do soboty w nocy, tak wiec nie marnuje czasu i korzystam, gdzie ten leszek :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ECH, PIĄTEK.... 29.10.04, 21:53 No jest jest, prosze pij, eeeeej ale nie tak zachłannie hi hi hi Andy, a w Usa nie obchodza tak jak my Swieta Zmarłych, nie chodza na groby? Polonia pewnie obchodzi....sa u ciebie Polacy? No wiesz w oklicy....czy jest jakis polski, czy katolicki kosciół? Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: ECH, PIĄTEK.... 29.10.04, 22:00 Nie, tutaj generalnie obchodza Halloween na wesolo, czyli takie swieto horroru urzadzaja. Polskie koscioly sa, a na tutejszych nekropoliach widac wiele polskich nazwisk. Nie wiem jak inni, mozliwe ze w tym dniu odwiedzaja groby najblizszych, ale ja nikogo takiego tutaj nie mam (na szczescie)... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ECH, PIĄTEK.... 29.10.04, 22:45 Yhy, rozumiem. Tak o Halloween wiem. U nas tez niektorzy głupieja na ten temat, jak chca niech sie bawia, ale głownie juz jest nastrój porzadkowania grobow, podrozowania do rodzin, weekendowe wieksze zakupy...no i ten klimat wielkich porządków na cmentarzu. Choć raz w roku wszyscy myslimy o wszystkich, którzy odeszli. O to dobry temat na wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ECH, PIĄTEK.... 30.10.04, 00:36 e tak sobie,leb mnie boli,wieje na polu nielitosciwie,sama siedze na gorlickim forum,smutno jakos! buuu Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ECH, PIĄTEK.... 05.11.04, 21:41 Ciemno juz od dawna, deszcz o szyby dzwoni i wiatr zawodzi......tak naprawdę jesiennie....ale co tam i jesień ma swoje prawa i nie moze nas to smucic, nie? A do tego dziś ulubiny dzień tygodnia - piątek. Cieszmy sie wolościa jaka daje nam weekend. I jak minął wam tydzień? Chyba szybciej niz zwylke, bo było święto. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: ECH, PIĄTEK.... 05.11.04, 22:46 bozssssssshe to ja sie nie moge doczekac 4 godziny kiedy do domu pojade! u nas pieknie cieplo,cudownie i fajnie,byle nie kiblowac tyle w robocie! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ECH, PIĄTEK.... 05.11.04, 22:48 witaj ! ech...jeszcze troche poliblujesz i na słonko ! A u nas nocka deszczowa zadała..... a przed chwila widziałam sniezyce z USA - ciebie omineła? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ECH, PIĄTEK.... 11.11.04, 22:56 Ech, jak fajowsko jutro wolny piątek. Wszyscy, ktorzy są zdrowi, maja wolny piatek i mają troche czasu niech tu jutro w piatek własnie na kawke wpaną. Do juterka kochani Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: ECH, PIĄTEK.... 11.11.04, 22:58 no ja konieczni muszę, bo dawno z Tobą nie piłam(kawki oczywiście:) budzik sobie nastawię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ECH, PIĄTEK.... 11.11.04, 23:04 śpij spokojnie, moze byc i o 10.00, ja tez lubie pospac w wolne dni....:) a moj kot juz jest bardzo spiący i co chwile wskakuje mi albo na ramiona, albo na kolana, i czasami na klawiaturze cos poprzestawia...o tej porze mam byc na otomanie przed telewizore.....a ja tu siedze.....a on nie moze na mnie spac...chyba musze spadać... Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: ECH, PIĄTEK.... 11.11.04, 23:16 a ja mam tylko bzika... ale wystarczy na poczatek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ECH, PIĄTEK.... 11.11.04, 23:17 Ok. o zwierzatkach pogadamy jutro przy kawie...spadam.... dobranoc.... wiecie co, brakuje mi na forum mozliwości korzystania z tych cudownych obrazeczkow jak na GG - pomachałabym wam teraz łapką. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ECH, PIĄTEK.... 12.11.04, 10:15 dzieki za pozdrowionka ech, piątek, wolny piatek, najlepsza chwila poranka, pysznej kawy filiżanka pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ECH, PIĄTEK.... 12.11.04, 11:05 Frida, ty nocny marku długo siedziałas, a teraz spisz. Bo Andy, to rozumiem, u niego 5 rano :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ECH, PIĄTEK.... 12.11.04, 11:05 Dorinek i Romani coś sie znowu zabunkrowały.... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ECH, PIĄTEK.... 12.11.04, 11:07 Matalijko, czy ty gdzieś na warcie ze sztandarem stoisz? Też sie coś nie odzywasz..... Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Kawy kawy kawy :)))))) 12.11.04, 11:40 poszłam o 1 :) a wstałam o 9. miałam wstrząsową pobudkę, kuzynka wpadła do pokoju i na cały głos: - Ania wstawaj wstawaj!!!!!!! a miałam dzisiaj się pobyczyć... ehhh :) no i teraz siedzi mi to dziewcze na kolanach i: - Ania pokaż mi to, pokaż tamto, a z kim rozmawisz?, co piszesz? itp. czyli sytuacja z cyklu "sto pytań do..." :))) smacznej kawki :) a Ty o której wyrwana z objęć Morfeusza? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Kawy kawy kawy :)))))) 12.11.04, 11:35 czekam i czekam tu na ciebie, ech ide sobie zrobic druga kawe.... do towarzystwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Kawy kawy kawy :)))))) 12.11.04, 11:40 Ech, wypije jeszcze jedną kawke i chyba pojde na jakieś zakupki dzionek zapowiada sie ładnie, słoneczko zachęca do spaceru Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Kawy kawy kawy :)))))) 12.11.04, 11:47 ja zapewne też, na zewnątrz całkiem całkiem, wiatr się gdzieś zaszył, piątek się nieźle zapowiada :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Kawy kawy kawy :)))))) 12.11.04, 11:50 I co, zdrowa jesteś? to teraz napisz o twoim piesku. a ja o kotku Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Kawy kawy kawy :)))))) 12.11.04, 11:53 zuzanna6 napisała: > I co, zdrowa jesteś? wiesz... gard.ło boli kurcze, muszę jakiś specyfik zażyć > to teraz napisz o twoim piesku. a więc kundelek mój to pupil mój najukochańszy, jak ja gto kocham no pojęcia nie masz :) czarny cały mój murzynek jest, ale co ja Ci będę opowiadać musisz go zobaczyć, odbierz maila :) > a ja o kotku Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ECH, PIĄTEK.... 12.11.04, 11:58 Mielismy już watek dużo wczesniej o naszych ulubieżcach i już kilkakrotnie pisałam o mojej kici, ale moge ci napisac, że to kotka imieniem Miciur i chyba ze wzgledu na swoje męskie imię jest okropna indywidualistką i jak jej sie cos nie podoba to bije mnie łapką. Na przykład jak za długo rozmawiam przez telefon albo jak pora spac a ja jeszcze włócze sie po domu. Poza tym to kot obronny, bo jak słyszy dzwonek do drzwi to mruczy i warczy i obcym sie nie da pogłaskać. Domownicy moga ją pogłaskac jak mnie nie ma w domu, podlizuje sie tez do nich jak jest głodna. Gdy tylko ja sie pjawiam nie rzyczy sobie zeby ją ktos dotykał, a tylko ja moge ja wziąć na ręce. No i jest sliczna - czarna z białymi skarpetkami i białym krawacikiem. I mimo,że ma juz 8 lat lubi sie bawić i biega jak małe kocie za piłeczkami, czasami rozpędzi sie na stół i wtedy spada razem z obrusem i wszystkim co na nim stoi - ogólnie nie broi, nie strąca kwiatków, tylko własnie ten stół - także pobite dzbanki,świeczniki, czajniczki...juz nie zliczę....a na półce z kolekcją aniołków poprostu serwetke przybiłam gwożdziami do blatu - nie slizga się więc nie strąca mojej kolekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: ECH, PIĄTEK.... 12.11.04, 12:05 Mój psiak ma 9 lat. Dzielę z nim mój pokój wieczorami bo mam duuuże łóżko i jedna połowa należy do niego :) jak już zasnę to wtedy on wskakuje i smacznie zasypia :) no ale kofffam go i rozpieszczam i pozwalam... ehhh jaka ja dobra jestem. Teraz właśnie leży pod nogami i grzeje mnie w stopy :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ECH, PIĄTEK.... 12.11.04, 12:13 dzieki za fotke - sliczny pysio, tez bym go rozpieszczała.....ja tez ci cos wysłałam hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ECH, PIĄTEK.... 12.11.04, 12:14 napisz czy doszło, ale nie zdradź mnie , co..... hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: ECH, PIĄTEK.... 12.11.04, 12:18 Doszło doszło :) to ja też coś posłałam :) odbierz hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ECH, PIĄTEK.... 12.11.04, 12:33 hi hi hi nooooooooo......fajne....super :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ECH, PIĄTEK.... 12.11.04, 12:34 To co? Spadamy jak te zuczki na słoneczko......okna mam zasłoniete, siedze w piżamie......ech luzik...oby tu nie przesadzić...zaraz czas ucieknie mi nie wiem gdzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: ECH, PIĄTEK.... 12.11.04, 12:36 no mnie już mama woła enty raz czy jestem gotowa :) więc miłych zakupów:) do potem pa Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ECH, PIĄTEK.... 26.11.04, 16:58 Piszcie co chcecie, ja tam mam cudowny humor bo tak uwielbiam piatek! Komu kawę? Bycze sie i kawkuje - ale cały czas śledzę co na Ukrainie - jakos tak ta kawa inaczej smakuje ze świadomością że tam tak marzną dzielini ludzie. hej hej komu kawy? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ECH, PIĄTEK.... 26.11.04, 17:10 Fida, gdzie przepadłaś? Hej, hej, wpadałas do nas na kawę..... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: ECH, PIĄTEK.... 15.12.04, 20:36 to co juz środa ucieka.....jeszcze troszke Kochani Odpowiedz Link Zgłoś