frida2 07.11.04, 14:47 <a href="www.krassus.in.tarnow.pl/files/flash/swistaki.swf"target="_blank" >Cos dla milosnikow zwierzat :-)</a> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frida2 Re: Strzel; swistaka :) 07.11.04, 14:49 no i nie wyszedl mi link jak trza ......wrrrrrrrrrr jestem zla! Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Strzel; swistaka :) 07.11.04, 21:24 Kurcze, ludzka pomyslowosc to nie zna granic, juz za swistaki sie wzieli. Co wy chcecie od tych pozytecznych stworzonek, a film "Dzien Swistaka" z R. Murrayem ogladaliscie??? A jak byscie obejrzeli to byscie wiedzieli, ze od swistaka zalezy czy wiosna bedzie wczesniej czy pozniej i czy jutro i pojutrze i popojutrze nie obudzicie sie w tym samym dniu :-) Jesli ktos nie ogladal, to bardzo polecam, to jedna z najsympatyczniejszych komedii jakie ogladalem. A teraz ide pare swistakow zalatwic, cholera, ze tez ktos mi zawsze musi podrzucic taka wciagajaca gierke, szkoda tylko ze po drugim levelu jest game over... Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Strzel; swistaka :) 08.11.04, 17:37 I szkoda,że nie można wkleić głowy kogoś znajomego w miejsce tego świstaka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Strzel; swistaka :) 08.11.04, 22:42 ja to już mam taką listę,tylko jak te zdjęcia wkleić..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś