frida2 16.11.04, 13:45 Wagarująca dziś frida wita wszystkich i życzy cudnego dnia :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacaaa2 Re: Dzień dobry bardzo !!! 16.11.04, 19:20 już wieczór ,ale niech będzie Dobrywieczóra Bardzo!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Dzień dobry bardzo !!! 16.11.04, 22:01 bardzo, bardzo dobrej nocki. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dzień dobry bardzo !!! 16.11.04, 23:35 Witam wieczorna pora... Kto to byl, chyba M. Twain co powiedzial, ze bardzo lubil szkole, bo dzieki niej mogl chodzic na wagary :-) Tak wiec Frida, mam nadzieje ze ten dzien byl bardzo, bardzo ciekawy. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dzień dobry bardzo !!! 16.11.04, 23:53 Owszem. Leżałam w wyrku, popijałam herbatkę z malinami i czytałam. Teraz przeszła mi gorączka więc szperam w sieci :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dzień dobry bardzo !!! 16.11.04, 23:56 To sie ciesze ze sie lepiej czujesz... Dzien spedzony na czytaniu na pewno nie jest dniem zmarnowanym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dzień dobry bardzo !!! 17.11.04, 00:02 andy_sz napisał: > Dzien spedzony na czytaniu na pewno nie jest dniem zmarnowanym :-) Jasne, że nie :) A teraz raczę moje uszy dzwiękami Gotan Project i Buddha Bar, popijam herbatkę z cytrynką i witam środę pomalutku :) Jak Tobie dzionek minął hmm? Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dzień dobry bardzo !!! 17.11.04, 00:08 > Jak Tobie dzionek minął hmm? Jakos tak bardzo szybko :-) Mialem troche rzeczy do zalatwienia w miescie, ale skonczylem tez czytac jedna ksiazke... A u mnie Elton John leci, potem chyba Boba Dylana wrzuce na warsztat :-) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dzień dobry bardzo !!! 17.11.04, 00:12 Genialne klimaty :) A ja chętnie bym teraz potańczyła, takie tango Gotan Project mmmm... :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dzień dobry bardzo !!! 17.11.04, 00:17 uhmm, tango powiadasz, niezle, niezle... Tez bym sobie conieco potanczyl, moze niekoniecznie tango, ale jakies fajne klimaty... np. Dire Straits, hihi Tak generalnie to chyba sie zapisze na kurs tancowania, szkoda tylko ze Zbojnickiego nie ucza :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dzień dobry bardzo !!! 17.11.04, 00:23 andy_sz napisał: > uhmm, tango powiadasz, niezle, niezle... albo flamenco... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dzień dobry bardzo !!! 17.11.04, 00:26 No flamenco to raczej wole posluchac na gitarce jak graja, z tancowaniem tego srednio, no ale jak dobrze umiesz to chetnie sie naucze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dzień dobry bardzo !!! 17.11.04, 00:40 andy_sz napisał: > no ale jak dobrze umiesz to chetnie sie naucze :-) pytasz czy frida potrafi flamenco? nie od parady noszę tego nicka :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Dzień dobry bardzo !!! 17.11.04, 16:21 Witajcie. I tak środeczek tygodnia mamy. W pracy znośnie. A zaraz potem miłe spotkanie przy piwku - Leszek oczywiście...ech jak miło troche sie wyluzować.......jutro szykuje się troche cieżki dzień, późno wróce..... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Dzień dobry bardzo !!! 20.11.04, 11:27 dzień dobry bardzo Frida, a czemu przy sobocie cie tu nie ma, co? Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dzień dobry bardzo !!! 20.11.04, 12:08 witam pieknie sobotnio i lykentowo, wszystkim milego dzionka zycze Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Dzień dobry bardzo !!! 20.11.04, 12:34 dziekuję ci w imieniu wszystkich co leniuchują, a pozdrawiam wszystkich, którzy cięzko pracuja :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dzień dobry bardzo !!! 20.11.04, 12:51 Coz, sluzba nie druzba, moze kiedys ktos to doceni :-)) a ja wtedy bede sobie leniuchowal, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dzień dobry bardzo !!! 21.11.04, 00:03 zuzanna6 napisała: > dzień dobry bardzo Frida, a czemu przy sobocie cie tu nie ma, co? przepraszam za mą absencję, zdarzyła się z przyczyn niezależnych ode mnie :) Spóźnione dzień dobry wszystkim bywalcom tego gościnnego forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Buenos dias :))) 28.11.04, 13:46 Aura dziś cudna, popijam właśnie kawkę, wiem, że się spóźniłam na tą poranną, no ale cóż ja poradzę, że śpioch ze mnie :) Tak siedzę, spoglądam przez okno, jeszcze ze 2 godzinki tej niedzieli którą lubię, bo potem już ta gorsza część, bliższa poniedziałkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Buenos dias :))) 28.11.04, 18:25 no to witam wszystkich w tej gorszej częsci niedzieli - ech...juz mily wieczorek a co tam ze jutro do pracy, jeszcze mozna pocieszyc sie wieczorkiem Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: Dzień dobry bardzo !!! 29.11.04, 17:36 Witam wszystkich w poniedziałkowy wieczór :) mam lody bakaliowe, zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dzień dobry bardzo !!! 29.11.04, 17:53 dorinek napisała: > Witam wszystkich w poniedziałkowy wieczór :) Witaj :) > mam lody bakaliowe, zapraszam. mniammm :) ale nie skuszę się, mam obok kawkę :))) z bitą śmietanką :P Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Dzień dobry bardzo !!! 29.11.04, 19:15 witajcie, ech, same pyszności ale miałam męczący ten poniedziałek...no juz sie konczy witaj Dorinku, dawno cie nie było to co jutro andrzejkujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Dzień dobry bardzo !!! 29.11.04, 19:22 ja chcę lody,ja chcę! :) Zuza,mój poniedziałek też nie był za dobry,byle do piątku....Uff...dobrze że przypomniałaś o andrzejkach,bo mi się własnie przypomniało,że mój kolega ma urodzinki dzisiaj. Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Dzień dobry bardzo !!! 13.12.04, 22:20 Frida,czy poniedziałek też z takim optymizmem witałaś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dzień dobry bardzo !!! 13.12.04, 22:45 matalijka napisała: > Frida,czy poniedziałek też z takim optymizmem witałaś? :) może nieco mniej go było, ale jednak :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Dzień dobry bardzo !!! 13.12.04, 23:44 Dobrej nocki Wam zycze i milego dzionka czesc Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Dzień dobry bardzo !!! 14.12.04, 12:07 No to pozdrówka w mijający wtorek :) moze szkoda ze to dopiero wtorek, ale moge zarazic was troche optymizmem, bo w tym tygodniu mam troche luzu :) takze wyluzujcie sie, zaraz bedzie wieczór i za pare godzin juz tu powitam środe, a sroda to jak sama nazwa wskazuje - środek tygodnia, więc reszta tez zleci w piorunujacym tempie :) a gwiazdy na niebie mówia, ze wszystkim forumowiczom ten tydzień przeminie szybko i pomyslenie, czegfo ja z całego serca wam kochani zyczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Dzień dobry bardzo !!! 17.12.04, 19:35 Witaj, witaj, jesteś jeszcze ? Czy straciłas cierpliwość? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: DZIEŃ DOBRY :O) 19.12.04, 13:42 No witaj jak miło! A ja sie ciesze bo zime opgladam przez okienko - to nawet ładnie pada :) ale widze ze na chodnikach chlapa :( Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: DZIEŃ DOBRY :O) 19.12.04, 14:02 Właśnie. Wszystko zamienia się w wodę :/ Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: DZIEŃ DOBRY :O) 19.12.04, 17:34 no i tak, niedziela ma sie ku końcowi no to jutro do pracy rodacy :) Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Dzień dobry bardzo !!! 20.01.05, 06:53 A dzisiaj juz czwartek. Witam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: Dzień dobry bardzo !!! 21.01.05, 14:04 W piąteczek witam wszystkich bardzo weekendowo.Mam nadzieję,że w końcu ktoś tu się zjawi.Halo Słupszczanie gdzie jesteście?????????????????????? ????? Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Re: Dzień dobry bardzo !!! 23.01.05, 16:21 Witam w niedzielne zaśnieżone popołudnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Dzień dobry bardzo !!! 28.01.05, 07:27 I tak doszlismy do piatku. Witajcie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dzień dobry bardzo !!! 09.02.05, 14:37 Dzień dobry w słoneczną środę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dzień dobry bardzo !!! 10.02.05, 04:37 Zadziwię Was i powiem dzień dobry o 4:36 nad ranem :) Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Dzień dobry bardzo !!! 11.02.05, 07:25 A to juz wiem kto mnie zbudzil nad ranem. Wstalas tak wczesnie,czy nie spalas? Dzien dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dzień dobry bardzo !!! 11.02.05, 13:50 Nie spałam naturalnie :-) Dzień dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dzień dobry bardzo !!! 12.02.05, 10:55 Dzień dobry :-)) Właśnie przed chwilą ustrzeliłaś Muraszko 23300 post - gratuluję :)))) Za oknem deszczowo, ale na twarzy mam uśmiech od ucha do ucha - zadziwiające :)) Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Dzień dobry bardzo !!! 12.02.05, 13:28 Dzieki,fajnie tak trafic okragla cyferke:) W Olsztynie jeszcze sloneczko ale jutro bedziemy mieli to samo ,co wy. Szeroko sie usmiechasz? Ciesze sie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Dzień dobry bardzo !!! 12.02.05, 14:46 witam dziewczyny serdecznie pozdrawiam bardzo sie ciesze frida ze juz wszystko ok kurde mam problemy z kompem, ale pamietam o was moze jeszcze kilka dni bedzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Dzień dobry bardzo !!! 13.02.05, 10:11 dzień dobry bardzo, jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dzień dobry bardzo !!! 13.02.05, 11:28 Dzień dobry. Ale z Was ranne ptaszki :-) Ja właśnie się budzę :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Dzień dobry bardzo !!! 13.02.05, 11:53 witajcie, hi hi hi, ranne ptaszki, myslałam, że po dziesiatej to juz nie ma osoby ktora jeszcze poxniej sie budzi, ale ja tez jestem spiochem Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dzień dobry bardzo !!! 13.02.05, 15:10 A jednak jest osóbka budząca się o nieprzyzwoitych porach - czyli ja na ten przykład :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Dzien dobry :) 16.02.05, 06:20 Witaj Frida2,bo pewnie nikogo tu nie bedzie. A gdyby przypadkiem ,to milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Dzień dobry bardzo !!! 22.02.05, 08:07 Witaj Frida :-) Bo nikogo wiecej tu nie ma. Zycze nam obu milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dzień dobry bardzo !!! 22.02.05, 12:48 Witaj, wzajemnie dobrego wtorku! Uczę się i już mam dość szczerze mówiąc, ale to już nie potrwa długo. Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Dzień dobry bardzo !!! 24.02.05, 08:47 Powodzenia Frida!Witaj! Juz czwartek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dzień dobry bardzo !!! 24.02.05, 16:47 Dzień dobry z śniegowo - deszczowego Głogowa :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Dzień dobry! 28.05.05, 09:17 to znowu ja ze slonecznym dzien dobry ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Dzień dobry! 28.05.05, 15:46 witaj frida !!!! ciesze sie ze jesteś!!!! czy byłaś???? no taki upał, nie mam odwagi wyjśc na dwór, chyba odbedę wieczorny spacer, u mnie na balkonie zaraz zabraknie skali na termometrze.... Odpowiedz Link Zgłoś