Dodaj do ulubionych

Tiger Pub w Slupsku?

IP: *.dialin.buffalo.edu 07.05.02, 00:41
Michalczewski moze otworzy swoj klub w Slupsku, jakis jego kumpel z ringu
jeszcze z czasow kiedy Tiger walczyl w Slupsku chce otworzyc klub pod jego
patronatem. Ciekawe czy sie przyjmie w Slupsku...
Obserwuj wątek
    • Gość: Damian Re: Tiger Pub w Slupsku? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 01:25
      Po pierwsze skad to wiesz, a po drugie kiedy Tiger walczyl w Slupsku? Nic o tym
      nie wiedzialrem. Podaj wiecej szczegolow!
      • Gość: andy_sz Re: Tiger Pub w Slupsku? IP: *.dialin.buffalo.edu 07.05.02, 03:15
        To jest oczywiscie informacja z internetowego wydania Gl. Slupskiego, wiec
        trzeba wziac duza poprawke na jej wiarygodnosc. W kazdym razie o tym ze
        Michalczewski zaczynal w Slupsku jeszcze jako amator juz gdzies slyszalem, w
        koncu Czarni mieli kiedys swietnych piesciarzy. A jak bedzie z pubem, jaki
        istnieje juz w Gdansku - nie wiem. Podobno gdzies na Filmowej chca go otworzyc
        a zajac ma sie tym facet ktory ma teraz piwiarnie "Zagloba", tez byly bokser i
        kumpel Michalczewskiego...
        • Gość: Pamela Re: Tiger Pub w Slupsku? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 06:35
          Jestem zaskoczona ta wiadomoscia. Brzmi atrakcyjnie. Kolejny przyklad ze z
          forum mozna sie nowego dowiedziec. Nie wiedzialam ze Michalczewski mial cos
          wspolnego ze Slupskiem. Na Filmowej, to moze w tej plombie gdzie duzo jest
          pustostanow.
          • Gość: nowy Re: Tiger Pub w Slupsku? IP: *.bicom.pl 07.05.02, 09:24
            tam juz prawie nie ma pustostanów - w częscio jest red. Dziennika Bałtyckiego.
            A tak swoją drogą po co przepisywać na forum gazety czy ich informacje z sieci?
            • Gość: nowy Re: Tiger Pub w Slupsku? IP: *.bicom.pl 07.05.02, 09:24
              ok, sorry, się nie wyspałem i się czepiam
              • Gość: andy_sz Re: Tiger Pub w Slupsku? IP: *.dialin.buffalo.edu 07.05.02, 16:00
                Przeciez nie przepisuje tylko krotko nawiazalem i skomentowalem i jestem ciekaw
                opinii forumowiczow... Sam zreszta widzisz ze niektorzy nie wiedzieli.
                • Gość: Beki Re: Tiger Pub w Slupsku? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 17:04
                  Nowy, czepiac sie Ciebie nie bede bo jak sam napisales nie wyspales sie.

Jestem tylko ciekawa czy ze swoimi kolegami tez nie rozmawiasz o tym o czym
                  pisza w gazecie? Nie jestes ciekawy ich zdania? To forum nie ma ograniczen i
                  panuje swoboda wypowiedzi. Wolisz zeby bylo pozdrawiam serdecznie tego a tego,
                  lubie ta a ta? Nie jestem dziennikarka zeby za takimi wiadomosciami uganiac
                  sie po miescie. Czytam o nich i komentuje.
    • Gość: Pixi Re: Tiger Pub w Slupsku? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 22:48
      To co bede tu pisac (ba, ja jeszcze nie wiem tak naprawde co wyleci), ale mowie
      tak w razie czego, nie bedzie skierowane bezposrednio do Nowego, bo swoim
      textem bis zostal ulaskawiony.

Chce napisac ze ja tez niejednokrotnie zamieszczam tu moje komentarze dotyczace
      roznych artykulow prasowych. Ale po to ktos je pisze, zeby wywolywaly emocje, a
      chyba za sprawa tego forum ich nie brakuje. Mnie bardzo ciekawi jakie jest
      zdanie na te tematy Andiego, Sabata, Uziela czy calej reszty naszej brygady. To
      jest dla mnie wazne.
    • Gość: Pixi Re: Tiger Pub w Slupsku? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.05.02, 22:52
      Aha, (oczywiscie zapomnialam po co otworzylam ten watek i dopiero teraz
      nawiaze), Andy, ja tez nie wiedzialam o Tigerze, ani o zamiarze otworzenia pubu
      ani o jego zwiazkach ze Slupskiem. Bardzo mnie ta wiadomoscia zaskoczyles.

Nowy, ja wiem ze tam jest juz mniej pustostanow bo tam sobie drepcze zawsze do
      dentysty :-) (a dziennik Baltycki ma szczescie do ciekawych budynkow.
      Poprzednia lokalizacja tez byla bardzo ciekawa, no nie)?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka