matalijka 27.11.04, 09:26 Wysyłam zaproszenia do forumowiczów,szykujcie ogórki i napoje (bezalkoholowe oczywiście) i do zobaczenia tutaj we wtorkowy wieczór :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanna6 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 27.11.04, 09:30 Ależ tak, super, andrzejkujemy i wymyślcie jakieś forumowe wrózby :) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 27.11.04, 09:30 A! i o świeczkach nie zapomnijcie-powróżymy sobie troszkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 27.11.04, 09:31 Zuza,znów mamy wpis o tej samej godzince :) Ale my jesteśmy zdolne bestie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 27.11.04, 10:00 no często nam sie udaje zgrac hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 27.11.04, 10:00 a może to juz jakaś wrózba hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 27.11.04, 10:01 słuchaj, a może Cejli i Andy wodeczke postawią, co? Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 27.11.04, 10:09 ja nie rozumiem,dlaczego Ty się o to pytasz.Przecież wiadomo,że solenizanci na imprezkę zapraszają.Ja im tylko pomagam ją zorganizować. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 27.11.04, 10:16 aaaaaaa hi hi hi :) za tobą nadązyc to nie jest takie proste :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 27.11.04, 10:16 oczywiście, oczywiście - tylko przypominasz i organizujesz Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 27.11.04, 10:18 Andy to na pewno tu zajrzy, ale gdzie ten nasz cejli sie podział, załatwia prace biedaczek zabiegany, czy już ruszył w siną dal? Ale prosiłam go by napisał gdzie jedzie..... Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 27.11.04, 10:20 Zuza-po flaszki pojechał,po flaszki :) Trochę nas będzie,a w Słupsku już ich zabrakło ;) Wrr...zimno.Zuza,a może my zamiast kawki to czymś innym byśmy się rozgrzali? :) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 27.11.04, 10:23 tylko w co ja się ubiorę.... Mam nadzieję,ze nam andy nie narzuci obowiązkowych strojów,bo zamarzniemy i nawet flaszki nam nie pomogą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 27.11.04, 10:34 he he he jak ty mnie zawsze rozbawiasz tym tekstem - a w co ja sie ubiore....super, zaszwe jestes czujna kobitka - to zawswze najwiekszy problem....hi hi hi skad ja to znam Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 27.11.04, 10:36 jak pisalismy wspomnienia z imprez to opisywałam, ze mielismy keidys tradycje koloru - jejciu jak to smiesznie wygladało jak wszyscy w tych samych kolorach przyszli moze w te andrzejki wszyscy ubieramy sie w ten sam kolor a moze niech to bedzie kolor pomarańczowy, oddamy cześć Ukraińcom i za ich wolnośc kolejke wypijemy Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 27.11.04, 10:39 wiesz co, matalijko, miałam przy porannej kwawce poczytac co na forum słychac , pozdrowic ludzi i spadac stąd musze isc po zakupy, wykonac kilka rutynowych obowiazków weekendowo - domowych, by moec wolna sobote dla siebie..... no i co? juz kurde 10.30...la sobie tu plotkuje....w piżamie....chyba drugą kawe sobie zrobie...kurde...musze spadać...bo nic nie zrobie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 27.11.04, 10:49 A ja miałam już od godziny siedzieć i pisać,no i pisze i czytam,ale nie to co trzeba. Odpuśc sobie,czas na drugą kawkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 27.11.04, 10:52 No właśnie jak pisałaś o kolorze,to od razu pomarańczowy mi zaświtał,więc na imprezę zjawiamy się z : (flaszki solenizanci,my dbamy o resztę): -mandarynkami (żeby nikt nas nie oskarżył,że importerom pomarańczy pomagamy) ;) -marchewkami -pomarańczowymi świeczkami i w strojach(o których andy mi wspomniał w związku z czymś innym) pożyczonych od panów drogowców :) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 27.11.04, 11:26 nooo ja wpadnę na bank, jesli można? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kocur55 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 27.11.04, 15:23 Ja też się piszę na imprezkę!!!Pomogę nosić flaszki solenizantom.Hej. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 27.11.04, 19:32 no to ja dorzuce butelke kaktusowki!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 28.11.04, 08:58 fajnie, fajnie, wpadajcie, zapraszamy wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 28.11.04, 09:36 Dobra, no to wszyscy badzcie na pomaranczowo :-)) O flaszki sie nie martwcie, zalatwie dostawe ukrainskiego bimbru, albo nie, lepiej Nemiroffa z pieprzem, ta wodka naprawde jest pomaranczowa!!! Bedzie impra na maxa, nawet z roboty mnie wczesniej wypuszczaja :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 28.11.04, 10:03 ojeje Andy, super, juz sie oblizuje, ale pomysł - ukraińska wódeczka korde kombinuj, oj chyba będziesz mi musiał naprawde jedna wysłac, nie da sie tylko wirtualnie oblizywac... przy klawiaturce trzeba popic to będzie prawdziwa impreza! Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 29.11.04, 19:25 Ja już na jutro mam przygotowany:pomarańczowy lakier do paznokci,pomarańczowy cień do powiek,pomarańczową kieckę i pomarańczowe skarpetki.I przyjdę z kilogramem mandarynek.Pomarańczowych oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: TO MOŻE JUŻ DZIŚ ZACZNIJMY BALANGĘ ? :))) 29.11.04, 19:28 hehe.ja jestem za,bo jutro nie będę miała takiego dostępu do forum jak dzisiaj.A poza tym jakos tak zimno mi.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: TO MOŻE JUŻ DZIŚ ZACZNIJMY BALANGĘ ? :))) 29.11.04, 19:36 to co? skikam do monopolowego? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: TO MOŻE JUŻ DZIŚ ZACZNIJMY BALANGĘ ? :))) 29.11.04, 19:38 To skikaj,a ja szykuję kanapeczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: TO MOŻE JUŻ DZIŚ ZACZNIJMY BALANGĘ ? :))) 29.11.04, 19:39 ok :) to co mam wziąć? pifko, winko, czystej? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: TO MOŻE JUŻ DZIŚ ZACZNIJMY BALANGĘ ? :))) 29.11.04, 19:41 tam są przecinki? i pifko i winko i czystą :) Jeszcze chyba ktoś wpadnie,nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: TO MOŻE JUŻ DZIŚ ZACZNIJMY BALANGĘ ? :))) 29.11.04, 19:43 noooooo raczej :) no to lecę po zaopatrzenie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: TO MOŻE JUŻ DZIŚ ZACZNIJMY BALANGĘ ? :))) 29.11.04, 19:44 A ja już chlebek kroję i paprykę i ogórki i ser zółty... z czym jeszcze mają być? :) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: TO MOŻE JUŻ DZIŚ ZACZNIJMY BALANGĘ ? :))) 29.11.04, 19:52 z szyneczką jakąs albo co :)) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: TO MOŻE JUŻ DZIŚ ZACZNIJMY BALANGĘ ? :))) 29.11.04, 20:18 Się robi! :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: TO MOŻE JUŻ DZIŚ ZACZNIJMY BALANGĘ ? :))) 29.11.04, 20:23 Jasne Frida, przynies co sie da, bo pomaranczowa wodka jest reglamentowana i bedziemy ja zazywac w kregu jako trunek pokoju :-) A reszte to bez umiaru.. Matalijka, ja poprosze kanapeczki z szynka, serkiem, pomidorkiem, ogoreczkiem i szczypiorkiem :-) Jak to milo zaczynac impreze tak wczesnie, mlode lata sie przypominaja, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: TO MOŻE JUŻ DZIŚ ZACZNIJMY BALANGĘ ? :))) 29.11.04, 20:26 andy,nie jedz tak szybko,dla Ciebie mam jeszcze pod stolikiem dwa załadowane kanapkami talerze schowane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: TO MOŻE JUŻ DZIŚ ZACZNIJMY BALANGĘ ? :))) 29.11.04, 20:41 Frida,a Ty gdzie? Pod stolikem Cię nie widze... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 WRÓCIŁAM ZE SMACZNĄ ZAGRYCHĄ ;) 29.11.04, 21:14 matalijka napisała: > Frida,a Ty gdzie? Pod stolikem Cię nie widze... ;) jestem jestem, zostało cosik jeszcze??? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: TO MOŻE JUŻ DZIŚ ZACZNIJMY BALANGĘ ? :))) 29.11.04, 20:44 Ach Matalijko, na Ciebie to zawsze mozna liczyc, jakbys jeszcze jakiegos kiszonego ogorka i sledzika przechowala, to bylbym dozgonnie wdzieczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: TO MOŻE JUŻ DZIŚ ZACZNIJMY BALANGĘ ? :))) 29.11.04, 20:45 ok,najpierw grzybki marynowane wcinaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: TO MOŻE JUŻ DZIŚ ZACZNIJMY BALANGĘ ? :))) 29.11.04, 20:55 Cześć,a dla mnie proszę litr mleczka na początek,a potem to co wszyscy.Pozdrawiam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: TO MOŻE JUŻ DZIŚ ZACZNIJMY BALANGĘ ? :))) 29.11.04, 20:59 nie nie Cejli.Mleka tu nie ma.To co?piwko? łap puszkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: TO MOŻE JUŻ DZIŚ ZACZNIJMY BALANGĘ ? :))) 29.11.04, 21:03 Dzięki,może być i piffkooo!!!Ojej,jak mi dobrze!!!Przepraszam WAS wszystkich,że mnie nie było i dziękuję wam z całego serca.Szczególne podziękowania kieruję do Matalijki.Dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: TO MOŻE JUŻ DZIŚ ZACZNIJMY BALANGĘ ? :))) 29.11.04, 21:02 Hej Cejli, fajnie ze sie zjawiles... Ale mleko to chyba lepiej na drugi dzien wypic, na razie nie mieszaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: TO MOŻE JUŻ DZIŚ ZACZNIJMY BALANGĘ ? :))) 29.11.04, 21:04 No chyba że mleczko do malibu-to i ja się poczestuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: TO MOŻE JUŻ DZIŚ ZACZNIJMY BALANGĘ ? :))) 29.11.04, 21:06 Coś mi się w główce zakręciło....ja się chyba pod stół do fridy położe.Dobranoc do jutra... :) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: TO MOŻE JUŻ DZIŚ ZACZNIJMY BALANGĘ ? :))) 30.11.04, 16:30 a kto z nami nie wypije.... ja już zaczynam,bo potem moge zniknąć.Kto polewa? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matalijka Re: TO MOŻE JUŻ DZIŚ ZACZNIJMY BALANGĘ ? :))) IP: *.wmc.net.pl 30.11.04, 16:49 A solenizanci to gdzie się podziali? Zuzo,Ellenai,frido,romani i dorinko-jakiś układ choreograficzny ćwiczycie,że Was jeszcze nie ma? Stoły już nakryte,kelnerzy wnoszą jedzonko..mniam mniam,te pierożki wyglądają smakowiecie...chyba gwizdnę jednego póki nikogo nie ma jeszcze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: TO MOŻE JUŻ DZIŚ ZACZNIJMY BALANGĘ ? :))) 30.11.04, 16:50 sprawdzam łączność,bo mnie przed chwilą system wylogował.A przecież jeszcze prosto piszę... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: TO MOŻE JUŻ DZIŚ ZACZNIJMY BALANGĘ ? :))) 30.11.04, 17:06 witajcie kurde to wy juz wczoraj zaczeliście no to jestem cała pomarańczowa i z pomarańczmi tylko czekam zeby ktos polał Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 30.11.04, 17:11 a kto nie wypije tego we dwa kije........ Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 30.11.04, 17:12 no to wróze świeczki zapalone, wosk kopci sie w garczku podajcie liczbe od 1 do 30 - powiem co sobie wylosowałes Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 30.11.04, 17:13 hej Andrzeje swiat sie smieje pic sie chce a wy gdzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 30.11.04, 17:17 Hehe :) Zuza,jak nie ma komu,to ja poleję :) A liczbę już piszę: 24 Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 30.11.04, 17:22 oooooooooo 24 - to liczba miłości! zaraz w Nowym Roku spotkasz osobę która bardzo pokochasz, to bedzie to o czym zawsze marzyłas no to na zdrowie a chłopaki nadal pod stołem? a jak sie obudzą to sami wstana - a co tam pijemy! ech.....ale to mocne ale dobrą zagryche przygotowałaś Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 30.11.04, 17:24 a w teliewizji cały czas cos o baraninie mówią hi hi hi czy zamawial ktos barana na andrzejki, czy to nowa tradycja? właczcie tvn 24 - cały czas o baraninie nadaja hi hi hi, Andrzejki z baranem hi hi hi wole z woskiem Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 30.11.04, 17:26 Baranina?to może jakiegoś grila urządzimy? Zuza,daj trochę chipsów,bo już nie chcę tych pierożków :) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 30.11.04, 17:27 a jak nikogo nie ma,to mogę podać jeszcze jedną liczbę? 16 :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 30.11.04, 17:35 ok częstuj sie czym chcesz 16 - o to liczba zdrowia, mogą byc słabsze dni w okolicach wiosny, ale to tylko jakies przeziębienia.....a tak to bedziesz sie przez ten rok fizycznie bardzo dobrze czuła, moga byc chwilowe słabości przemęczenia psychicznego, umysłowego, ale to przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 30.11.04, 17:36 Wróżko,co Ty za wróżby robisz?jakie zmęczenie?Ty same pozytywy wróż :) ps.Podać Ci barszyk? Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 30.11.04, 17:37 Hm...raczej barszczyk byś chyba wolała :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 30.11.04, 17:41 no.....wrózby podje sprawiedliwie, co wylosowałas to mowie, jak prawdziwa cyganka...prawde ci powiem, a daj panieneczka pięć złotych barszczy, ach.....super no to siup w ten głupi dziób Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 30.11.04, 17:41 puk,puk!frida-leżenie pod stołem całą imprezę wyszło już z mody... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 30.11.04, 21:58 matalijka napisała: > puk,puk!frida-leżenie pod stołem całą imprezę wyszło już z mody... ; ehhh taka chwilowa słabość mnie chwyciłą ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 30.11.04, 17:42 z kart tez umiem moja babcia kiedys wrózyła. serio ale nie odpowiadam co wylosujesz podaj numer i kolor - od 7 do asa Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 30.11.04, 17:46 I znów wpis o tej samej godzince :) numer i kolor?hm...rozmiar 36 a kolor to bordowy może być albo ulubiony czarny.A co mi wywróżysz?kieckę jakąś? ;) to ja może karo poproszę 8 Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 30.11.04, 17:53 znikam na trochę towarzystwa poszukać.Pewnie w tych forumowych korytarzach błądzą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 30.11.04, 17:53 to....wiesz......kurde.......czekają cie w tym roku wieksze wydatki niz dochody hi hi hi - a jakas z obrazkami? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 30.11.04, 17:54 >Frida,a Ty gdzie? Pod stolikem Cię nie widze... ;) to poczatek imprezy ,czy juz jej koniec ?????, jak wchodzilem dalem flaszeczke zubroweczki,tej z rudymi wlosami,fajna dziewczyna tylko z papierosem jej nie do twarzy. I jeszcze jedno ,pilem brudzia z Frida na weselu Zuzanny ,ale bylo troszke ciemno i nie pamietam jak wyglada.Frida przepraszam,ale mrugnij lewym okiem do mnie zebym wiedzial ,ze to Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 30.11.04, 18:04 he he he witaj aleks a niech ci serce podpowie która to frida niektórzy juz wczoraj zaczeli popijac - wiesz taka wigilia andrzejkowa a dzis sie dopiero rozkręca to na zdrówko podaj dowolna liczbe do 30 podaj karte 0d 7 do asa i kolor hi hi hi ja dzis wróże Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 30.11.04, 18:14 a wiecie co najstarsi rybacy z Ustki mówią - jak w andrzejki wypijesz to cały rok sie radujesz Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 30.11.04, 18:15 Witaj wrozko Zuzanno liczba to 8 kolor dama pik Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 30.11.04, 18:23 liczba - cudowna, super, usmiechnieta i bardzo ciepła. wiesz ten rok będzie dla ciebie cudowny, będziesz bardzo szczęsliwy, usmiechnięty i będziesz miał duzo siły i energii na realizacje marzeń dama pik - ech......pechowo, to karta fałszu i obłudy - uważaj, masz wokół siebie fałszywych ludzi, którzy ci żle zyczą Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 30.11.04, 22:00 aleks44 napisał: > I jeszcze jedno ,pilem brudzia z Frida na weselu Zuzanny ,ale bylo troszke > ciemno i nie pamietam jak wyglada.Frida przepraszam,ale mrugnij lewym okiem do mnie zebym wiedzial ,ze to Ty. mrugam więc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 01.12.04, 00:23 wlasnie tak mi sie zdawalo ze to Ty,fajne rzesy Masz i reszte tez hi hi hi Zuzannko jak to Ja przebilem ???? czy Ona o tym wie i jeszcze jedno czym ???? Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 01.12.04, 18:46 Fajnie bylo ,czesc Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 30.11.04, 18:25 no to na zdrowie aleks kto w andrzejki duzo pije temu lepiej w nowym roku sie zyje :)))) I za Ukraine - Ukraino bądź dzielna, niech wygra prawda, niech krew sie nie leje Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Uwaga! Wróże i pije! Zapraszam ! 30.11.04, 18:33 mam tez dwa serduszka z imionami - kobitki i faceci podajcie obcje gdzie wbijacie szpileczke - srodek - gora i prawo - gora i lewo - dol prawo - dol lewo Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Uwaga! Wróże i pije! Zapraszam ! 30.11.04, 18:36 - gora i prawo moze tak bedzie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Uwaga! Wróże i pije! Zapraszam ! 30.11.04, 18:50 aleks super przebiłeś FRIDĘ gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Uwaga! Wróże i pije! Zapraszam ! 30.11.04, 18:55 halo halo kto nastepny odwazny na wrózby i kielicha ? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 POSTULAT 30.11.04, 19:26 w związku z tym ze jedni pracują, drudzy studiują, jedni idą zaraz spać, a ci za oceanem chcieli by juz wstac - to oczywiście wróżby mogą na forum trwac kilka dni ja Cyganka tez musze troche pauzowac a więc toast za wszystkich toast za Ukrainę i czekam na zgłoszenia - kto chce, wrózyc bede do znudzenia no moze do Mikołajek Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Uwaga! Wróże i pije! Zapraszam ! 30.11.04, 20:45 pij matalijko pij na starosc torba i kij Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 30.11.04, 20:08 komu komu bo ide do domu wiesz co Andy, ta ukraińska jest boska ale cosik mi sie widzi ze mi w kierpce poszła Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 30.11.04, 20:08 wiedziałam ze mam słabą głowę ale takie gietkie nogi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matalijka Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 20:26 Zuza,Ty zrób przerwe od wróżenia-teraz Twoja kolej na polewanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 30.11.04, 20:43 ok poleeeeeeeeeeeeeewam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 30.11.04, 20:44 przecie mowie ze wroze i pije sama sobie caly czas polewalam hi hi hi i temu mam gietkie nogi Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Wróże i pije ! 30.11.04, 20:48 pij matalijko pij na starosc torba i kij ech jak mi sie spiewac chce a gdzie nasi Andrzeje? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 30.11.04, 20:48 Kurde molek musze juz wysiadac a ich nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: To co? We wtorek andrzejkujemy? :) 30.11.04, 20:50 Andrzejki, a teraz zdrowie solenizantów ! Matalijko, leje! A czym zagryzamy? Ależarcia naszykowałas! A co ty taka pomarańczowa jesteś i gość do tego....a wylogowało cie.....mnie wódeczka zaraz tez wyloguje hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Uwaga! Wróże i pije! Zapraszam ! 30.11.04, 20:52 I co matalijko, wylogowało cie na cacy? A mówiłam nie pij tyle! Na zdrowie wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Uwaga! Wróże i pije! Zapraszam ! 30.11.04, 21:30 Heeeej, jestem, troche spozniony ale juz lekko wstawiony, wiec nie musimy nadrabiac, hihihi Wszystkim dziekuje za przybycie na Andrzejkowa impre. Polewam pomaranczowa wodke, za demokratyczna Ukraine i pomaranczowe nastawienie do swiata, Zuza juz czuje klimaty :-) A ja poprosze numerek 13 Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Uwaga! Wróże i pije! Zapraszam ! 30.11.04, 21:34 Ja też nareszcie dotarłam :))) Polewacie jeszcze coś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Uwaga! Wróże i pije! Zapraszam ! 30.11.04, 21:41 Jasne Frida, masz tutaj kieliszek pomaranczowej wraz z buziakiem w policzek za odwiedzanie Slupska :-) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Uwaga! Wróże i pije! Zapraszam ! 30.11.04, 21:44 Hehe.Jak już tak pijemy,to języki się rozwiązują,więc do czegoś się przyznam: dzisiaj kopnełam lekko nastolatkę w autobusie.Specjalnie to zrobiłam.Ale nie mam wyrzutów. andy,polewaj bo frida ma już pusty kieliszek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Uwaga! Wróże i pije! Zapraszam ! 30.11.04, 21:42 Ja się narobiłam tych kanapek-chociaż dwie weźcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Uwaga! Wróże i pije! Zapraszam ! 30.11.04, 21:46 Kanapki wciagam bez przerwy, pyszne sa. Fridzie juz polalem, teraz Twoja kolej Nataliaa :) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Uwaga! Wróże i pije! Zapraszam ! 30.11.04, 21:48 A czy my brudzia piliśmy? Jeśli nie to to cmoki :* :))) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Uwaga! Wróże i pije! Zapraszam ! 30.11.04, 21:53 Jejku,co Tu się dzieje,znów musze zamknąć oczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Uwaga! Wróże i pije! Zapraszam ! 30.11.04, 21:48 Moja kolej do picia,jedzenia czy polewania? Fiu fiu!A Zuza jak z Cejlim na parkiecie wywijają... :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Uwaga! Wróże i pije! Zapraszam ! 30.11.04, 22:27 Wszystie Justyny bardzo serdecznie pozdrawiam i zycze wszystkiego naljepszego! Frida, no to odpowiadam na brudzia i tez przesylam cmoki A Matalijke to cmokam za muzyke ktora mnie bez przerwy atakuje :-) A Zuze cmokam za caloksztalt i za samo istnienie :-) A Ellenai to cmokam za nasza znajomosc :-) A Romani, Dorinka, Delfinka i inne forumowiczki to cmokam z sympatii i z przywiazania, milo miec Was wszystkie tutaj na Slupsku i nie tylko... I wszystkich cmokam za to, ze jestescie i ze mozna z Wami tak milo pogadac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
umk__historia Ja tylko tak na sekundke 30.11.04, 21:56 Wpadłem tutaj poniewaz skończyły mi sie swiece :( ... i co ja mam teraz zrobic !!!!! A ponieważ nie otrzymalem zaproszenia więc .... Wy tu o jakis Andrzejach piszecie a przeciez dziś swoje imieninki mają również dziewczynki - dokładniej to Justyny ...Wszystkiego Najlepszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Ja tylko tak na sekundke 30.11.04, 22:03 No no no...kto tu się zjawił... :) wiesz,zaproszenia nie dostałeś,bo po tym jak wygrałeś w totka nie pochwaliłeś się adresem swojej nowej rezydencji. ;) Wpadaj tu częściej umk,a nie tylko na imprezki :) Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Andy 13..... 01.12.04, 20:36 .....w andrzejkowej wrózbie to bardzo dobra liczba - odstrasza wszystkie pechy a zatem same dobre dni cie czekają, dużo szczęscie i wszystko to co przeciwnieństwem pecha jest no to na zdrowie ech.....jaka imprezka super Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: KOMU JESZCZE POWRÓZYC ? 01.12.04, 20:42 no nie jak ja wytrzeźwiałam, to wy pijani kurde znowu nie mam z kim wypic Andy, dziekuje ci za miłe słowo hej hej na zdrowie matalijko, a ty za co kopnęłaś tę małolatę, agresywna sie robisz po alkoholu hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Andy 13..... 01.12.04, 20:40 Zuza,dzisiaj może herbatka nam starczy,co? mocno wczoraj było ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Andy 13..... 01.12.04, 21:09 góralu, czy ci nie zal.......ups.....kurde matalijko ! a to juz po andrzejkach? to jaki mamy dziś dzień? Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Andy 13..... 01.12.04, 21:09 hehe.Zuza,to było rano,nie po alkoholu :) Należało jej się,niech sobie nie mysli,że jest jedna w całym autobusie.Tak sobie siedziałam i gadałam z koleżanką i pomyślałam,że jak ta dziewczyna jeszcze raz stanie w pewnym miejscu,to ją kopnę.No i ona znów tam stanęła lekko mnie szturchając,więc.... wredna jestem,wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Andy 13..... 01.12.04, 21:12 I znó o tej samej godzince :) nie,nie po andrzejkach,pijemy dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Andy 13..... 01.12.04, 21:18 no to Kochana na zdrowie ! nie nie jestes wredna, fakt ze nie kopie, ale mam to bardzo często na mysli - jak cos nie tak to mam straszna ochote kopnąc w dupę ech...te przygody autobusowe najfajniej jest jak wyjde za wczesnie to sie zawsze cholera jedna spóxnia, ostatnio dobiegłam tak minutke przed to on akurat odjechał szybciej..... a te tłoki a te awantury starszych pań ech, chyba książkę napisze a tam.....na zdrowie, niech zyja imprezki, a wiesz ze juz jutro czwartek Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Andy 13..... 01.12.04, 21:22 A wiesz,na forum humorum był kiedyś rewelacyjny wątek o pasażerach mzk.Ale się uśmiałam!Może uda mi się go znaleźć,to podam link :) Tak czwartek,ale czekam aż ten stresujący tydzień się skończy i będzie ulubiony piątkowy wieczór :) A jutro farbuję włosy i nie wiem na jaki kolorek-może coś podpowiesz?Napij się jeszcze troszkę i czekam na Twoje wizje :) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Andy 13..... 01.12.04, 21:19 A tak w ogóle to nei rozumiem,gdzie andy i Cejli się podziali.Za zaopatrzeniowców robią? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Andy 13..... 01.12.04, 21:31 no nie mam na nich szczęscia na zdrowie! kolor włosów? lubie egzotyczną czerwień, albo głeboką wisnie - nie sa rude, nie sa czerowne - tak między tym a tym i wygladaja naturalnie ale nie wiem o jakich barwach ty marzysz jak chcesz byc na czasie to walnij sobie pomarańcz andy chyba nie obrazi sie za ten zart wiesz co chyba musze juz spadac moze jutro zajrze w weekend na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Andy 13..... 01.12.04, 21:38 pozdrawiam cie cieplutko matalijko miłych snów wszystkiego dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Andy 13..... 01.12.04, 21:40 ja już ten kończe,bo trzeba coś w końcu popisac,andy byłby zadowolony z tej pomarańczy :)Kolorki wspomniane przez Ciebie są super,tylko ja chce chyba coś jasniejszego,Zresztą sama nie wiem.jak się przez jakiś czas nie pojawię,tzn że kolorek nie wyszedł taki jak trzeba się pod pierzyną chowam :) Zuza,to jeszcze tylko chlup jednego na dobre spanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Andy 13..... 01.12.04, 21:43 no to chlup nie spodziewałam sie ze przez internet mozna równiez sie rozpic hi hi hi pa Odpowiedz Link Zgłoś