Dodaj do ulubionych

Nowy hotel w Słupsku

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 06:48
Ktos na tym forum pytal sie kiedys o hotele w Slupsku. Za 2 lata bedzie calkiem
nowy, kilkukondygnacyjny. Stanie na ulicy Konopnickiej, (tak zrozumialem ze na
miejscu wyburzonych dwa lata temu dwoch kamienic - tereaz tam bylo tymczasowe
targowisko). Prace maja byc zakonczone za dwa, trzy lata!
Obserwuj wątek
    • Gość: andy_sz Re: Nowy hotel w Słupsku IP: *.dialin.buffalo.edu 10.05.02, 07:21
      Jakis eksluzywny ma byc, cztery gwiazdki itd.? najwyzszy czas zeby cos takiego
      w Slupsku powstalo. Ktos kiedys pisal o tym placu na Banacha i tam planowali
      wlasnie hotel zbudowac, nie wiem czemu nie wyszlo. Dobre miejsce na
      Konopnickiej, blisko dworca. Tylko 2-3 lata to dosyc dlugo...
    • Gość: Denik Re: Nowy hotel w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 12:50
      Jestem ciekaw czy wogóle znaleźliby sie jacyś klienci takiego hotelu. Jest
      kilka hoteli w Słupsku i wydaje mi sie że wystarcza.
      • Gość: Pati Re: Nowy hotel w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 16:45
        Moim zdaniem jest bardzo potrzebny, ponieważ bardzo często słyszałam że Słupsk
        nie ma odpowiedniej jak na swój rozmiar bazy hotelowej. Ten który mają budować
        ma mieć podwyższony standard. Na takie hotele jest zapotrzebowanie.

Denik, bardzo się cieszę że nas odwiedziłeś. Ty tak jak i ja ostatnio trochę
        wagarujesz na forum. Ja mam usprawiedliwienie :-)
    • Gość: Pamela Re: Nowy hotel w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 10:11
      To bylby hotel dla ludzi zasobniejszych, dajmy na to gosci Strefy albo gosci
      festiwalu Sztuki Kobiecej i innych. Zreszta moze nie wszystkie popkoje bylyby
      drogie. Moze ceny beda zroznicowane, w kazdym razie uwazam ze jest przydatny.
      Bedzie baza to i beda goscie.
      • Gość: uziel Re: Nowy hotel w Słupsku IP: *.bicom.pl 11.05.02, 10:36
        masz racje. druga sprawa to poziom naszych obecnych hoteli. dla mnie to
        skandal. za ta sama cene w jeleniej gorze ma sie luksusy. a u nas za 150 zl za
        dobe masz byle jaki telewizor, stare meble, porwane reczniki, zapadniet lozka,
        i sysfiasta kabine prysznicowa. mysle, ze naszym hotelarzom przydalby sie
        oddech konkurencji
        • Gość: Beki Re: Nowy hotel w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 11:33
          Ten hotel bedzie mial o tyle plus juz za sama lokalizacje. Najblizej bedzie
          dworcow! W tej chwili najwieksza konkurencja sa dla siebie chyba Zamkowy i
          Staromijski. Jest jakis im dorownujacy?
          • Gość: uziel Re: Nowy hotel w Słupsku IP: *.bicom.pl 11.05.02, 11:41
            moim zdaniem najlepszy jest teraz motel przymorze - dobry standard za dobra
            cene.
            • Gość: Agrest Re: Nowy hotel w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 11:50
              Czy on stoi na Szczecinskiej? Tam nocowala Steczkowska dwa lata temu kiedy
              sciagnieto ja na Festiwal Sztuki Kobiecej.
              • Gość: uziel Re: Nowy hotel w Słupsku IP: *.bicom.pl 11.05.02, 11:58
                tak to ten
                • Gość: Damian Re: Nowy hotel w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 14:39
                  w tym hotelu czesto dochodzilo do rozrob na dyskotekach. Tam na recepcji
                  pracuje moja kolezanka.
    • Gość: andy_sz Re: Nowy hotel w Słupsku IP: *.dialin.buffalo.edu 11.05.02, 16:46
      A co z hotelem Slupsk? On wyglada na naprawde duzy z zewnatrz. Czy tam standard
      jest w miare przyzwoity, byl ktos moze?
      jezeil chodzi o gosci w tym nowym hotelu to nie martwilbym sie. Zawszeznajdzie
      sie parunastu ludzi ktorzy maja troche grosza i zawitaja do Slupska w biznesach
      itp. W niektorych miastach Polski sa olbrzymie, kilkupietrowe hotele gdzie w
      ciagu roku pustka straszy. Ten w Slupsku bedzie pewnie sredni, cos na styl Arki
      w Koszalinie. O wlasnie, przeciez Koszalin jest podobny do Slupska a Arka juz
      od paru lat istnieje. Mamy przeciez Festiwal Brydza, Festiwal Pianistyki,
      Komede Festival, pare duzych firm do jakich przyjezdzaja biznesmeni, jest tez
      troche bogatych turystow z NIemiec i nie tylko. Na pewno nie bedzie zial pustka
      i jak ktos powiedzial bedzie jakas konkurencja dla innych hoteli.
      • Gość: Teddy Re: Nowy hotel w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 11:54
        Hotel Slupsk to ten na Poznanskiej czy Przemyslowej? Moi znajomi wynajmuja tam
        pokoje i sa bardzo zadowoleni.

Ten hotel jezeli powstanie bedzie widac z ulicy Tuwima wiec bedzie przyciagal
        podroznych ktorzy gotowi zawitac pod wplywem impulsu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka