aleks44 12.12.04, 01:20 Ale tu cichutko,Wszyscy juz spicie ??? myslalem ,ze jeszcze jest imprezka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andy_sz Re: Nowy Sącz pozdrawia Słupsk 12.12.04, 09:36 U nas impreza trwa bez przerwy, niektorzy tylko maja krotkie przerwy w zyciorysie. Ale to jest stan przejsciowy, jak tylko dochodza do siebie, to zaczynaja impreze od nowa, tak tu jest w Slupsku :-))) Dziekujemy za pozdrowia i pozdrawiamy rowniez poludnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Nowy Sącz pozdrawia Słupsk 12.12.04, 10:03 po prostu Jestescie bardzo rozrywkowi,ale tak powinno byc,nie mozna zyc na uboczu,trzeba sie bawic i cieszyc ze jest sie zdrowym.Ludzie ktorzy sie czesto usmiechaja dluzej zyja,oby to byla prawda!!!! Milego dnia z usmiechem na ustach pozdrwaim Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Nowy Sącz pozdrawia Słupsk 12.12.04, 10:10 Jasne, w koncu raz sie zyje, a zycie trzeba przezyc zyjac na maksa. "Szanuj zycie nalezycie, bo jak umrzesz stracisz zycie" jak ktos madry powiedzial (czy to nie towarzysz Fredro :-) Aleks, na dobry poczatek dnia po maluchu, za Nowy Sacz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Nowy Sącz pozdrawia Słupsk 12.12.04, 10:13 Witaj, to Ty nie spisz ?????? dodalbym ,za Sacz i okolice,za Slupsk trzeba rozpoczac nastepna flaszeczke, dobrze sie dzien zaczal ,od toastow,wiec pijmy Wasze zdrowie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Nowy Sącz pozdrawia Słupsk 12.12.04, 10:23 Ja spac??? No co Ty, ja ciezko pracuje, bo ja ko.. znaczy mezczyzna pracujacy jestem :-) Na szczescie nie ma nikogo z szefostwa, to flaszeczke pod stolem moge rozpracowac. NO to zdrowko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Nowy Sącz pozdrawia Słupsk 12.12.04, 16:35 Hehe.A ja poznałam kiedyś w Rowach na wakacjach starsznie bardzo fajną dziewczynę z tego iasta,więc bardzo bardzo pozdrawiam Nowy Sącz i wyjmuje flaszkę by trochę przy niej powspominać :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Nowy Sącz pozdrawia Słupsk 12.12.04, 22:55 Matalijko ja tez Ciebie serdecznie pozdrawiam,tak na prawde to ja jestem z Gorlic,ale przygarneli mnie dobrzy ludzie do Sacz i tam sobie dzieki ich uprzejmosci klikam Chetnie bym sie razem z Wami napil,ale jak by mnie syn zobaczyl z flaszka przy kompie ,to byloby mi troszke lyso he he ,ojciec pijacy do monitora hehe jak sie potem wytlumaczyc ,ze pilo sie zdrowie znajomych np.ze Slupska. Wiec przy najblizszej okazji Wasze zdrowie wypije pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Nowy Sącz pozdrawia Słupsk 13.12.04, 19:49 spicie ??? ale to przed ,czy po imprezie ????? tak czy owak macie konskie zdrowie,ja bym tyle nie mogl hehe Odpowiedz Link Zgłoś
romani1 Re: Nowy Sącz pozdrawia Słupsk 13.12.04, 20:35 To nic innego jak trening... A jak wiemy trening czyni mistrza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stefankowadlo Re: Nowy Sącz pozdrawia Słupsk 13.12.04, 21:07 Ciągle jeno imprezki... Moze "świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia"? hi hi hi. I codziennie ze dwie pary rózowych okularów trza w oczyska wlać? A jak popijem to i talenta sie w nas obudzą: "Październik z trudem wiąże koniec z końcem Purpurowa kurteczka nie ukryje biedy Usiadł sobie w gospodzie pod Nowym Sączem Żółte piwo popija na kredyt" Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Nowy Sącz pozdrawia Słupsk 13.12.04, 22:25 gdzie dają to piwo na kredyt?adresik proszę adresik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Nowy Sącz pozdrawia Słupsk 13.12.04, 23:40 na poludniu ,siadaj do pociagu i przyjezdzaj,wprawdzie ja piwoszem nie jestem,ale zawsze w domu mam kilka buteleczek Slowackiego Sarisa,lub Bazanta ale darmoszke mozna dostac zaraz za granica,Slowacy daja w sklepach do degustacji i jak ktos na glodzie to dobre i to hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Nowy Sącz pozdrawia Słupsk 14.12.04, 04:54 wlasnie pozdrawiamy slupsk! agituj aleks agituj,reklamuj nas hehehhe cmok Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Nowy Sącz pozdrawia Słupsk 14.12.04, 11:55 ojej, piłam kiedyś bażanta - super piwko pozdrawiam Nowy Sącz, Gorlice i Jasełko trzymajta sie ludziska i niech kac was nie przyciska hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Nowy Sącz pozdrawia Słupsk 15.12.04, 00:20 Milej i spokojnej nocki Wam zycze DOBRANOC!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Nowy Sącz pozdrawia Słupsk 15.12.04, 20:32 dzieki aleks i tobie dzisiejszej miłej nocki i kazdej nastepnej Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: Nowy Sącz pozdrawia Słupsk 16.12.04, 00:19 Zuzanno Tobie i Wszystkim dobrej nocki i milego dzionka pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Nowy Sącz pozdrawia Słupsk 16.12.04, 00:24 Głogów również pozdrawia :) Odpowiedz Link Zgłoś