Gość: Aragorn Re: jaki wózek dla dziecka IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 20:40 Wspaniały!!! Odpowiedz Link Zgłoś
barmanik Re: jaki wózek dla dziecka 07.04.05, 10:55 Bezpieczny i wygodny dla dziecka, to po pierwsze. Taki na jaki ciebie stać, ceny sięgają kilku tysięcy, to po drugie. Po trzecie składany spacerówka - głęboki. Ja wybrałbym firmy DELTIM, ich produkty (wózki, foteliki sam., leżaczki) są niedrogie i trwałe. Tylko, że w naszych sklepach nie widziałem produktów tej firmy, spróbuj na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurczaczek1 Re: jaki wózek dla dziecka IP: *.wmc.net.pl 20.04.05, 19:41 widziałam że ktos polecił ci Deltim, tez mam zamiar go kupić a w Słupsku znajdziesz go napewno bo widziałam, w sklepie koło Podkowy i bodajże na Bema. Odpowiedz Link Zgłoś
barmanik Re: jaki wózek dla dziecka 21.04.05, 13:30 Dzięki ale teraz nie potrzebujemy wózka, raczej myślimy co z nim zrobić. Dwa lata temu jak szukaliśmy wózków nie było takiego wyboru a i my nie mieliśmy takiego doświadczenia. Kupilismy Nestora, spisuje się dobrze ale... Deltimy są lepsze i koniec. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś