dorinek 08.05.05, 17:08 Dziś pożegnam Was kochani forumowicze. Jadę na jakiś czas do Słupska... pocieszyć Matalijkę i Zuzankę. Moje serce płacze razem z nimi. Nie mogę ich tak zostawić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muraszka1 Re: Pożegnanie 09.05.05, 06:34 jedziesz do Slupska,to bedziesz jeszcze blizej :-* Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Pożegnanie 10.05.05, 19:52 och.....najdrozszy Dorinku, dzieki, dzieki ty to jestes przyjciel witaj na naszej słupskiej ziemi ..tadam.....fanfary :) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Pożegnanie 10.05.05, 20:14 Dorinko,mam nadzieję że znajdziesz na czas by pospacerować po mieście i napić się piwka :) Buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Pożegnanie 10.05.05, 20:39 a jak piwko, to moze i pizza wiesz nawet na twój przyjazd dzies troszke słonko wyszło, moze pospacerowałas bez deszczu :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorinek Witajcie!! 11.05.05, 11:51 Kochane dziewczynki!!! Jak przyjeżdżam do Słupska to zawsze mam dla niego troszke słońca w torbie ;-) Piwko z Wami zawsze i wszędzie :-) Na pewno jeszcze się umówimy. A teraz uciekam na spacerek po Słupsku. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Witajcie!! 11.05.05, 19:59 Baw sie dobrze, ciesz się Słupskiem i powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś