Dodaj do ulubionych

Wybory 2001 Slupsk w ich kontekscie

IP: *.sap-ag.de 25.09.01, 18:00
Chcialbym wymienic sie z Wami opinia, na temat wyborow, jak glosowal Slupsk,
jakich (jezeli w ogole) bedzie mial reprezentantow na Wiejskiej, i na co
liczycie w przyszlosci (chodzi o pobozne zyczenia, takie, co to sa zawsze
obiecywane, ale jakos trudno je spelnic)

Watek troche polityczny,ale zwiazany ze Slupskiem (odkrywam moje karty, ja
glosowalem na PO)
Obserwuj wątek
    • Gość: sabat Re: Wybory 2001 Slupsk w ich kontekscie IP: 10.10.41.* 25.09.01, 18:37
      To głosowałeś jak ja, choć wogóle nie wiem po co głosowałem, bo ci politycy to
      dno. No u na wygrali oczywiście czerwoni. Niesmiertelny Sieńko m.in. ale ta
      przy okazji to ten jego synek to niezły numer
      • Gość: tomek Re: Wybory 2001 Slupsk w ich kontekscie IP: *.sap-ag.de 25.09.01, 18:56
        Co tam czerwoni, czy ci inni, sa to zawsze ludzie, ktorzy zyja obok nas,
        niektorzy nawet sa rozsadni, no a jak sie znajda w Sejmie, to juz bingo.

pozdr
        • Gość: Pixi Re: Wybory 2001 Slupsk w ich kontekscie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 01:39
          Ja w tym roku nie glosowalam...

Przekonaniami jestem za SLD (nie wdajac sie w pochodzenie tej partii).

Nie glosowalam jedank dlatego ze jestem rozczarowana polityka. Znowu duzo
          obietnic i nic nie bedzie. Jak patrzylam na te wypasione twarze z plakatow to
          mi sie od razu przypominal moj szef. Taki sam karierowicz.
          • Gość: tomek Re: Wybory 2001 Slupsk w ich kontekscie IP: *.sap-ag.de 26.09.01, 09:51
            Pixi, przesadzasz, bo w koncu od ludzi, ktorym chce sie zaistniec w polityce (i
            duzym gmachu na Wiejskiej), zalezy w dosc duzej mierze nasza przyszlosc. A co
            do SLD, to partia, jak partia, dobra jak kazda inna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka