Gość: abc IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 06.01.06, 20:13 Witam! Czy w Slupsku jest jakiek przedszkole niepubliczne. Jesli nie, to ktor epubliczne polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanna6 Re: przedszkole 07.01.06, 20:39 wybacz, nie mam wiedzy na ten temat ale nie sądzę by jedno przedszkole było gorsze od drugiego, wybieraj najbliżej domu, albo najbliżej pracy, chyba taka jest podstawowa zasada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: przedszkole IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 08.01.06, 00:13 Dla mnie nie.. Dla mnie najwazniejsze jest dobro dziecka a nie moja wygoda. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: przedszkole 09.01.06, 18:57 ależ nie ulega wątpliwosci, że dziecko jest najwazniejsze, nie smiałabym inaczej pomyśleć, dlatego napisałam ci, że w żadnym przedszkolu nie spotka je krzywda, wybieraj według trasy, albo pozwiedzaj te przedszkola jesli to cię nie przekonuje Odpowiedz Link Zgłoś
limes1 Re: przedszkole 11.01.06, 16:50 Jedno niepubliczne - nazywa się DO-RE-MI i jest na ul. Wiejskiej. Ostatnio była tam jedna grupa dla wszystkich dzieciaczków (w sumie około15-20). Uczą się muzyki, rytmiki i czegoś tam jeszcze. To przedszkole jest na pół etatu - do godz. 13, przynajmniej dawniej tak było. A z publicznych dobrą renomą cieszą się "Kubuś Puchatek" na Os. Niepodległości i integracyjne na Wiatracznej. Ale tam trudno się dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: przedszkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 20:31 na wiatracznej ma lepsza renome... bo w "kubusiu" rodzice sie skarza.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAGNA_K1 Re: przedszkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 23:02 moja córa chodzi do DO_RE MI już nie jest na pół eteatuczynne od 8 do 16 . Czy jest dobre na pewno czy najlepsze na świecie na pewno nie ale mi odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: przedszkole IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 27.01.06, 22:30 A ile wynosi czesne w DOREMI? Odpowiedz Link Zgłoś