Dodaj do ulubionych

przedszkole

IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 06.01.06, 20:13
Witam! Czy w Slupsku jest jakiek przedszkole niepubliczne. Jesli nie, to ktor
epubliczne polecacie?
Obserwuj wątek
    • zuzanna6 Re: przedszkole 07.01.06, 20:39
      wybacz, nie mam wiedzy na ten temat

ale nie sądzę by jedno przedszkole było gorsze od drugiego, wybieraj najbliżej
      domu, albo najbliżej pracy, chyba taka jest podstawowa zasada
      • Gość: abc Re: przedszkole IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 08.01.06, 00:13
        Dla mnie nie.. Dla mnie najwazniejsze jest dobro dziecka a nie moja wygoda.
        • zuzanna6 Re: przedszkole 09.01.06, 18:57
          ależ nie ulega wątpliwosci, że dziecko jest najwazniejsze, nie smiałabym
          inaczej pomyśleć, dlatego napisałam ci, że w żadnym przedszkolu nie spotka je
          krzywda, wybieraj według trasy, albo pozwiedzaj te przedszkola jesli to cię nie
          przekonuje
    • limes1 Re: przedszkole 11.01.06, 16:50
      Jedno niepubliczne - nazywa się DO-RE-MI i jest na ul. Wiejskiej. Ostatnio była
      tam jedna grupa dla wszystkich dzieciaczków (w sumie około15-20). Uczą się
      muzyki, rytmiki i czegoś tam jeszcze. To przedszkole jest na pół etatu - do
      godz. 13, przynajmniej dawniej tak było. A z publicznych dobrą renomą cieszą
      się "Kubuś Puchatek" na Os. Niepodległości i integracyjne na Wiatracznej. Ale
      tam trudno się dostać.
      • Gość: gosc Re: przedszkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 20:31
        na wiatracznej ma lepsza renome... bo w "kubusiu" rodzice sie skarza....
    • Gość: JAGNA_K1 Re: przedszkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 23:02
      moja córa chodzi do DO_RE MI już nie jest na pół eteatuczynne od 8 do 16 . Czy
      jest dobre na pewno czy najlepsze na świecie na pewno nie ale mi odpowiada
      • Gość: abc Re: przedszkole IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 27.01.06, 22:30
        A ile wynosi czesne w DOREMI?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka