Gość: Seba IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 07:19 16-go w EMPIKU bedzie podpisywac swoje plyty Anja Otrhodox. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miki Re: Anja Orthodox IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 17:15 Uwielbialam album Scarlet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Anja Orthodox IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 23:43 Z tego co wiem Anka jest fanka internetu ! :-) Wiem ze bardzo podoba jej sie grafika komputerowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Anja Orthodox IP: 10.10.41.* 14.10.01, 11:35 Mnie się jej muzyka podoba średnio, a poglądy polityczne (SLD) to już wogóle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maurycy Re: Anja Orthodox IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.10.01, 15:21 To ze lubi SLD to tylko i wylacznie jej sprawa. Nie ocenia sie ludzi po pogladach politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Anja Orthodox IP: 10.10.41.* 14.10.01, 16:37 O to dlaczego? Pewnie że się ocenia. Np jak ktos jest faszystą, to już sporo o nim wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maurycy Re: Anja Orthodox IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.10.01, 19:03 Ale nie przyrównuj faszystow do SLD. Wiadomo ze jesli ktos jest faszysta, to ja tez mam o nim odpowiednie zdanie, ale jak ktos jest za SLD to juz jego sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Anja Orthodox IP: 10.10.41.* 14.10.01, 19:33 No to stary klasyczna filozofia Kalego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maurycy Re: Anja Orthodox IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.10.01, 01:22 No stary nie baw sie w lapanie za slowka. Jezeli rzeczywiscie uwazasz ze jak czlowiek glosuje na SLD to jest nieciekawy, to mnie w tej chwili obrazasz. A na takie rzeczy sobie nie pozwole. Poza tym mamy za malo lat (nie pytaj skad wiem) zeby wdawac sie w takie glupie dyskusje o polityce. Ani Ty ani ja nie pamietamy za bardzo tamtych czasow. Naucz sie szanowac poglady innych. Mozesz byc przeciw SLD i wyglaszac to na forum do woli, ale odczep sie od tych co na nich glosowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Anja Orthodox IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.10.01, 10:27 Bylam na jej koncercie bez pradu w Sambie i bardzo mi sie podobalo. Anka to taka postac ktora ma swoj swiat. Myslalam ze jest to tylko taki image dla telewizji, ale na zywo wcale nie zmienilam zdania, i bardzo sie z tego ciesze. Odpowiedz Link Zgłoś