Dodaj do ulubionych

dr marek piliszczuk

06.08.06, 21:05
czesc ,mam pyatnei neiw iecie czy wyzej wymieniony pan doktor rzyjmuje na
kase chorych??jezeli tak to gdzie,a jezeli tylko prywatnie to ile kosztuje u
niego wizyta,i takze gzdie przyjmuje,dzieki z gory.pozdrwaiam
Obserwuj wątek
    • Gość: pacjentka Re: dr marek piliszczuk IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 08.11.06, 14:21
      przyjmuje na kase chorych na jana pawła oraz na wałowej do ok godz.14 a od
      środy do piątku w godz.16-19 prywatnie na woj.polskiego wizyta kosztuje 50 zł
    • kodam3 Re: dr marek piliszczuk 08.11.06, 21:22
      Potwierdzam.I to,że to dobry lekarz.
      • wioletta111 Re: dr marek piliszczuk 30.12.06, 16:02
        CO to znaczy dobry? przez niego moja kolezanka 25lat z 2 malych dzieci
        wyciagnela by nogi .Nawet w gabinecie prywatnym prostego zabiegu nie umie
        wykonac !Dziewczyna by sie wykrwawila a zeby bylo malo to zamiast zrobic jej
        cytolgie zeby sprawdzic czy nie ma komorek rakowych to leczyl ja 2 tygodnie na
        brak okresu a drugie dwa tygodnie nia jego zakonczenie.DZis mloda dziewczyna ma
        usunieta szyjke macicy i ciagle leczy sie u innego lekarza z bledow
        dr.Piliszczuka!!!On nawet zwierzat w oborze mnie powinien leczyc!
        • Gość: daria hołowienko Re: dr marek piliszczuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 20:11
          potwierdzam,to dziad
          • Gość: Andy M Re: dr marek piliszczuk IP: 80.53.164.* 22.02.07, 14:09
            Dzięki za informację powiem zonie.
        • kodam3 Re: dr marek piliszczuk 06.01.07, 20:13
          Wiesz,ja uważam,ze dobry,bo doprowadził moją ciążę do szczęśliwego
          finału.Chociaż z drugiej strony,gdybym wybrała się do innego i wszystko byłoby
          ok.to pewnie mówiłabym,że to ten jest dobry.Miałam już kiedyś złe doświadczenia
          z innym lekarzem,który na czas nie położył mnie na oddział i doszło do
          poronienia.Ale nie wieszam na nim psów,a inne pacjentki go chwalą.Więc tak to
          już jest.Dziwię się,że twoja koleżanka nie poprosiła o cytologię,bo to przecież
          żaden problem.Ja niedawno robiłam właśnie u Piliszczuka.Smutne jest to,co
          przytrafiło się twojej koleżance,ale jeśli lekarz niewłaściwie wypełnił swoje
          obowiązki to trzeba było wytoczyć mu proces.A może nie było podstaw?Pozdrawiam.
          • Gość: anka Re: dr marek piliszczuk IP: *.p3.InterArena.pl 08.01.07, 12:02
            gdzie przyjmuje doktor prywatnie i czy trzeba sie umawiac na wizytę
          • Gość: wioletta111 Re: dr marek piliszczuk IP: 83.2.24.* 10.01.07, 19:43
            Wracajac do tematu a zarazem odpowiadam na zadane pytanie.Byly podstawy aby mu
            zrobic sprawe ale moja kolezanka nie moze sie jeszcze z tego otrzasnac a poza
            tym nadal sie musi leczyc ja gdybym byla na jej miejscu robila bym to wszystko
            naraz i nie pozwolila bym mu aby nadal leczyl.Co innego jego ojciec .Robil mi 6
            lat temu cesarke byl mily,rozmowny .Bracia P. chca zrobic furrore na nazwsku
            swojego ojca.Prosze sie namnie nie gniewac ale takie jest moje zdanie o tych
            panach.Pozdrawiam.
        • Gość: Yagoda Re: dr marek piliszczuk IP: *.eranet.pl 08.01.07, 14:38
          Boże chroń od Piliszczuków. Może i ciążę prowadzą ok, ale co do reszty - stanowczo odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: kodam3 Re: Yagoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 21:22
            A co to znaczy ta reszta? Coś z nimi nie tak?
            • Gość: Ryjek Re: Yagoda IP: *.161.wmc.com.pl 09.01.07, 13:11
              Ja tam na Marka nie narzekam, o Jacku to slyszlam rozne opowiesci, ze cham i
              wogole. Ja bynajmniej polecam Marka. Wszystko ok.
            • Gość: Yagoda Re: Yagoda IP: *.eranet.pl 11.01.07, 19:24
              Mojej siostrze założył za dużą spiralkę, gdyby nie inny lekarz, byłby dramat! No i badając rutynowo - nie bada także piersi a powinien, nawet gdy pacjentka jest młoda, nie rodziła i nie karmiła.Na marginesie, badanie piersi u pacjentek, rutynowe - zawsze robi dr Markiewicz, o dziwo wielu pozostałych lekarzy ma to w nosie. Póki z guzkiem same do nich nie trafimy...
              • Gość: Biedronka Re: Yagoda IP: *.168.wmc.com.pl 11.01.07, 19:49
                Oj YAgoda mylisz się tyle razy już byłam u Markiewicza i jeszcze nigdy mi piersi nie badał,uwierz mi nigdy!A ostatnio koleżanka opowiadała o doktorze Ciemińskim który właśnie zbadał jej piersi,byłam zdziwiona ale oczywiście pozytywnie.Pierwszy raz wogóle słyszałam żeby tak dobrze potraktowano pacjentkę.
    • Gość: agatha_mama Re: dr marek piliszczuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 15:32
      Jak dla nie mało sympatyczny człowiek, ma dyżury w Usteckim szpitalu, pacjentki
      przyjmuje z wielką łaską, mało kompetentny, nie polecam !!!!!!
      • kodam3 Re: dr marek piliszczuk 13.01.07, 20:24
        A ja pozwolę się nie zgodzić z tobą.Moim zdaniem jest wyjątkowo sympatyczny i
        komunikatywny.Jak leżałam na patologii w Ustce i jak Piliszczuk był na
        obchodzie,to pogadał z babkami,zapytał, nawiązywał jakiś kontakt z pacjentką.I
        tylko u niego tak było,no i jeszcze u Sokolnickiej. Troche więc mnie dziwią
        takie mocne zarzuty.Ale cóż-każdy może wyrazić swą opinię.Ja uważam,że to
        świetny lekarz.
    • Gość: buahahahahaaa Re: dr marek piliszczuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 22:14
      zauwazacie aktywnosc w tym topiku kodam 3?
      hahhah moze to sam doktor albo ktos z jego rodziny?
      dajcie juz sobie spokój,jednemu pasuje jedno,drugiemu inne,są rózne ludzkie gusta i tyle
      • Gość: aga Re: dr marek piliszczuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 12:58
        Czesc
        Osobiscie przeszłam wiele juz i zaliczyłam prawie wszystkich ginów w słupsku.
        Tak wiec przy sporych powiklaniach ginekologicznych nie było lepszego lekarza
        niz Studziński (wiem co niektorzy teraz o nim mysla, ale jak ktos nie stał
        jedna noga na drugim swiecie nie powinien sie wypowiadac na jego tamat), co do
        prowadzenie ciazy to musze przynac ze Marek P. jest bardzo dobrym fachowcem -
        połoznikiem, fakt ze wydaje sie mało sympatyczny ale wie co robi, wiec jesli
        ktos szuka dobrego poloznika to go polecam, proawdzi moja ciaze ktora była
        przez lekarzy od samego poczatku na straty spisana, tylko dzieki niemu moja
        dzidzia ma juz w brzuszku 5 miesiac, w ciazy tez traktuje pacjenki ulgowa
        taryfa:)
        • kodam3 Re: dr marek piliszczuk 23.02.07, 19:28
          Pozdrawiam.Cieszę się,że z twoją ciążą wszystko ok.Uważaj tylko na pozytywne
          opinie o Marku P,bo jeden z internautów miał czelność pisać,że moje pozytywne
          wypowiedzi na jego temat są podejrzane.Nie skomentowałam tego,bo tu szkoda
          słów!!! A będę pisać pozytywnie,bo dzięki jego opiece moja niunia za kilka
          tygodni skończy roczek.A mogło jej nie być.No ale w polskiej mentalności jest
          coś takiego,że lepiej komuś "dowalać".I pisać cham,gbur itede.To się ogólnie
          podoba.O rany-jaka płycizna.A jak się napisze coś pozytywnego-to podejrzane.To
          moja ostatnia opinia w tym wątku.Jeszcze raz pozdrawiam.
          • agnes123 Re: dr marek piliszczuk 24.02.07, 09:42
            Dla mnie doktor Studziński był jedynym znającym się na prawdziwej ginekologii -
            położnictwie doktorem.Nie znam lepszego w Słupsku!!
            Co do Marka Piliszczuka jest zdecydowanie lepszy od swojego brata Jacka ,
            jednak i temu nie powierzyłabym swojej ciąży!
          • Gość: jowita Re: dr marek piliszczuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 09:32
            na 20 osób pomógł 2 to znaczy ze mamy go szanowac jako lekarza?
            • ksztab01 Re: dr marek piliszczuk 01.06.07, 19:36
              skuteczność - 10%. to dobrze czy źle?
            • kodam3 Re: dr marek piliszczuk 02.06.07, 20:47
              Ankietę przeprowadziłaś wśród pacjentek? I co to znaczy skuteczność.Czego? Czy
              to może np.znaczyć,że na 20 pacjentek w ciąży-tylko 2 urodziły? No to
              rzeczywiście niska skuteczność.
    • Gość: ola Re: dr marek piliszczuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 14:00
      ile kosztuje wizyta?
      • Gość: miki Re: dr marek piliszczuk IP: 212.2.99.* 09.06.07, 21:21
        wizyta od lutego kosztuje już 100zł.
        • Gość: wiola Re: dr marek piliszczuk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 12:54
          Dokładnie kosztuje 100 zł ale moim zdaniem opłaca sie dać te 100
          zł.Chodze do niego od poczatku,po poronieniu także zajmował sie mną
          i zajmuje do tej pory.Teraz staram sie kolejny raz o dzidzie i
          pomaga mi w tym.To jest bardzo dobry lekarz,wytłumaczy wszystko i
          poradzi.Wiec wkurza mnie to jak ktoś pisze na niego coś co jest nie
          prawdą, i nigdy u niego nie był, tylko słucha plotek od innych
          kobiet.
          • kamisia04 Re:Wiola 29.10.07, 10:08
            Popieram cię w 100%. Sama jestem jego pacjentką i na prawdę jestem zadowolona.
            obecnie prowadzi moją 2 ciąże i z każdym problemem mogę się do niego udać. Jest
            to na prawdę wspaniały lekarz. Co do innych lekarzy też mam swoje zdanie o nich,
            ponieważ leżałam w poprzedniej ciąży na patologi i miałam z nimi kontakt, i
            jakoś na żadnym z nich psów nie wieszam bo jest to moja opinia a inne kobiety
            mogą być z nich bardzo zadowolone.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka