Gość: @LL IP: *.dip.t-dialin.net 02.03.03, 00:20 ciekawe, miast czy wioska, tzn. duza wioska z soltysem, no chyba tak.......... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nataliaa Re: Slupsk czy to MIASTO, albo................. IP: 195.136.101.* 03.03.03, 18:26 Tu się urodziłam,tu póki co mieszkam,tu bym chciała leżeć jak umrę.Niech sobie będzie i wiocha,niech sobie będzie jakiś sołtys,ja to miasto kocham.Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Slupsk czy to MIASTO, albo................. 03.03.03, 20:52 Gość portalu: nataliaa napisał(a): > Tu się urodziłam,tu póki co mieszkam,tu bym chciała leżeć jak umrę.Niech sobie > będzie i wiocha,niech sobie będzie jakiś sołtys,ja to miasto kocham.Tyle. Wow, co za odpowiedz... Jestem pod wrazeniem :-) Mimo wszystko nie przejmuj sie Natalliaa, wiesz dobrze ze takie posty nie zasluguja na odpowiedz, tym bardziej tak stanowcza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nataliaa Re: Slupsk czy to MIASTO, albo................. IP: *.com.pl / 10.0.8.* 05.03.03, 19:16 andy,dziś jechałam autobusem z takim małżeństwem,no i jak wjeżdżaliśmy do Słupska,pani(w wieku mojej babci),ze wzruszeniem powiedziała,że mimo iż w Słupsku nie mieszka i niestety rzadko tu bywa,to ma wiele wspomnień z tym miejscem związanych.Mówiła jeszcze gdzie mieszkała, co kiedyś gdzieś było...ja pewnie też będę miała taki sentyment do Słupska. :) Odpowiedz Link Zgłoś
umk__historia Re: Slupsk 09.03.03, 10:19 ...jest takie miasto nad rzeką Słupią leży, brakuje jeszcze tutaj porządnej widokowej wieży ... ...Cztery ulice i dwie kamienice, Rynek pośrodku ma metry 102, tutaj tramwaje jeżdziły sobie nie całe 50 lat... A jeślibym kiedyś urodzić się miał...tylko w SŁUPKU © umK historiA Ps. To tylko fragment nie będę pisał całości... może kiedyś ukaże sie drukiem ... Odpowiedz Link Zgłoś