Gość: pestka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 10:32 Nie widzę nigdzie w Słupsku takiego sklepu. W internecie też nie mogę znaleźć na ten temat informacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Gdzie odzież ciążową kupię ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 12:07 Widziałam fajne bluzki na allegro www.allegro.pl/show_item.php? item=148095047 a w Słuposku to sklep ciążowy jest na pewno ale musze przypomniec sobie gdzie-chyba na Manhatanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedronka Re: Gdzie odzież ciążową kupię ?? IP: *.168.wmc.com.pl 01.02.07, 13:29 Jeśli wiesz gdzie jest sklep "Aleks" to tam pani prowadzi stoisko z odzieżą ciążową.Ma nawet spory wybór spodni oraz innych rzeczy.Polecam,sama zaopatrzyłam się u niej w spodnie które noszę bardzo żadko,aczkolwiek są bardzo wygodne i praktyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kp Re: Gdzie odzież ciążową kupię ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 13:45 na Manhattanie box 141 i na Starzyńskiego w ALEX-ie Odpowiedz Link Zgłoś
johana19 Szafa Mamy 02.02.07, 08:12 Jeśli nie przerażają cię zakupy przez internet to z czystym sumieniem polecam sklep Szafa Mamy. Kupisz tam odzież dla m.in. matek karmiących. www.szafamamy.pl/ Asia mama LENY (27-01-2005) Pierwszy rok życia A Lena ma już... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Gdzie odzież ciążową kupię ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 23:08 W słupsku nie ma fajnych ciuszków ciązowych, był kiedys sklep na Mickiewicza z firmowymi ciązowymi ciuszkami i nie wiem czemu go zamknęli, tylko tam można było kupić fajne modne rzeczy ;-)Polecam allegro. Odpowiedz Link Zgłoś