Dodaj do ulubionych

Polećcie mi hydraulika-fachowca !!!!!!!!!!!

19.02.07, 11:02
Hej,

Szukam w Słupsku/okolicach sprawdzonego, 100% fachowca hydraulika. Takiego co
to zrobi w domuku DOBRĄ instalację wod-kan, nie jakiegos pijaka amatora,
tylko fachowca który przyjdzie i zrobi jak trzeba.
Wierzę, że ktos z Was miał do czynienia z takim człowiekiem, zjawisko dość
rzadkie dzisiaj i ginące - bo na jednego zawodowca przypada obecnie 10
partaczy.
Dajcie mi namiary na kogos takiego...adres, telefon, może straona www jakiejs
firmy?
Pomóżcie !

Pozdrawiam
tassman:)
Obserwuj wątek
    • Gość: fachowcy Re: Polećcie mi hydraulika-fachowca !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 11:33
      no cóż. numery telefonów do dobrych fachowców zaczynają się od +44...
      • Gość: cd. Re: Polećcie mi hydraulika-fachowca !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 11:33
        płatne oczywiście jak połączenie z Wlk.Brytanią...
    • Gość: sandra Re: Polećcie mi hydraulika-fachowca !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 12:34
      w Słupsku to chyba jedynie firma Henryka Golca. Robili u mnie częściowo
      instalację gazową i wod - kan, ja załatwiałam ich przez spółdzielnię Kolejarz,
      ale przysłali normalnie fakturkę swoją. Można im zaufać.
      • Gość: ksztab01 Re: Polećcie mi hydraulika-fachowca !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 19:00
        Niezbyt często mi się to zdarza, ale tym razem wyjątkowo zgodzę się z Sandrą.
        Rzetelni, fachowi, punktualni i terminowi. Nr tel. 502538939.
        • Gość: anonim Re: Polećcie mi hydraulika-fachowca !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 13:04
          Ja znam super fachowca. Robił u mnie pełną instalacje w domu razem z solarami
          podłogówką itp. Trudno się do niego dobić bo ma pozajmowane terminy ale proszę:
          602111092 - Bartosz Stawasz
    • Gość: aga Re: Polećcie mi hydraulika-fachowca !!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.13, 18:59
      polecam dobrego hydraulika hydrauik Słupsk tani i solidny pozdrawiam
    • berdzia29 Re: Polećcie mi hydraulika-fachowca !!!!!!!!!!! 09.11.15, 22:03
      Ja trafiłam na pana, który zadziałał bardzo sprawnie (dodam, że w I dzień świąt).
      Nie pamiętam dokładnie ale zapłaciłam chyba 120 zł za zatamowanie zalewającej mi mieszkanie rury.
      Polecam tego fachowca.
      Zostawiłam sobie jego wizytówkę - podaje dane kontaktowe:
      www.hydraulik-slupsk.pl
      tel. 783 155 749
    • slupsk123456 Re: Polećcie mi hydraulika-fachowca !!!!!!!!!!! 09.03.17, 09:40
      503923273
    • Gość: tomeq001 Re: Polećcie mi hydraulika-fachowca !!!!!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 09.04.17, 10:21
      Solidnie, fachowo, estetycznie i z bardzo długim doswiadczeniem. Instalacje wodne, c.o. I elektryczne z uprawnieniami i odbiorem. 663449287
    • Gość: Rosmant Re: Polećcie mi hydraulika-fachowca !!!!!!!!!!! IP: *.centertel.pl 25.02.18, 08:55
      Sprawdź tą firmę www.jotka-hydraulik.pl/ dobra jakość usługi adekwatna do ceny. Ja jestem zadowolona z ich pracy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka