Dodaj do ulubionych

ginekolog- dr Zero-Nagy

IP: *.slp.vectranet.pl 03.05.07, 17:49
witam!
Czy któraś z Was była u niej leczona? Czy prowadziła Waszą ciążę?.Jakie macie
zdanie o tej lekarz?
Obserwuj wątek
    • Gość: gesta Re: ginekolog- dr Zero-Nagy IP: *.slp.vectranet.pl 03.05.07, 18:13
      chodzi mi o państwowe leczenie u niej,bo prywatnie, niby jest fajna.
      jeszcze jedno-jaki jest Jacek Piliszczuk, bo w zasadzie to dużo mówi o Marku,
      który z nich lepszy?
      pozdrawiam
      • Gość: Żabka Re: ginekolog- dr Zero-Nagy IP: *.167.wmc.com.pl 03.05.07, 23:14
        Pani Żero jest sympatyczna, ale z przykrością stwierdzam że raczej nie
        najlepsza. Postawiła mi kilka razy diagnozę bez badań przepisując leki.
        Postanowiłam sprawdzić ile jest w tym prawdy i okazało się że diagnoza błędna.
        Ze szczerego serca polecam Jacka Piliszczuka. Wspaniałe podejście, bardzo dobry
        lekarz. Gdy urodziłam dzień po miał nockę w szpitalu i żałowałam że nie było go
        w dniu mojego porodu. Zaglądał do pacjentek, tłumaczył i co ważniejsze nie
        przesypiał nocy w pokoiku szpitalnym. Mi trafił się pan Kisiel, antypatyczny
        wkurzony że go budzą :/ Doktor Marek również dobry lekarz...byłam tylko raz już
        w ostatnich dniach i powiedział że będę miała cięcie cesarskie - tak też się
        stało...
        • Gość: gesta Re: dzieki Zabka:) IP: *.slp.vectranet.pl 04.05.07, 13:04
          mam chyba podobne zdanie co Ty odnośnie tej pani ginekolog. U Jacka Piliszczuka
          byłam (państwowo) co prawda tylko na USG ale się zdziwiłam ,ze jest bardzo
          miły, sympatyczny i pomocny o wszystko można zapytać. Byłam szczerze miło
          zaskoczono.
    • Gość: AGA Re: ginekolog- dr Zero-Nagy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 15:50
      A KTO TO JEST
      • lunieczka1 Re: ginekolog- dr Zero-Nagy 10.07.07, 14:37
        Witam. Ja byłam u tej pani doktor i jakoś nie przypadła mi do gustu. Bardzo
        niewyraźnie mówiła i mało co ja zrozumiała. Poszłam do niej prywatnie bo
        myślałam, że przyjmuje w jakimś fajnym gabinecie a się okazało, że prywatnie
        też przyjmuje na Wileńskiej a 50 zł za wizytę to jej cena. Chciałabym się
        dowiedzieć czegoś więcej na temat doktora Pliszczuka jednego i drugiego którego
        polecacie. Pytam ze względu na planowana ciążę. Gdzie przyjmuja i ile biora za
        wizytę i czy przyjmują też na kasę chorych?
        • agnes123 Re: ginekolog- dr Zero-Nagy 10.07.07, 18:46
          Ja polecam tylko i wyłącznie dr. Studzińskiego - jest po prostu najlepszy...
          • Gość: lunieczka1 Re: ginekolog- dr Zero-Nagy IP: 83.2.24.* 11.07.07, 08:30
            Cześć Agnes mam pytanko. Czy ten lekarz prowadził może Twoją ciążę?
            • agnes123 Re: ginekolog- dr Zero-Nagy 11.07.07, 19:41
              Tak :) i bardzo go sobie chwalę :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka