Gość: gesta IP: *.slp.vectranet.pl 03.05.07, 17:49 witam! Czy któraś z Was była u niej leczona? Czy prowadziła Waszą ciążę?.Jakie macie zdanie o tej lekarz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gesta Re: ginekolog- dr Zero-Nagy IP: *.slp.vectranet.pl 03.05.07, 18:13 chodzi mi o państwowe leczenie u niej,bo prywatnie, niby jest fajna. jeszcze jedno-jaki jest Jacek Piliszczuk, bo w zasadzie to dużo mówi o Marku, który z nich lepszy? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żabka Re: ginekolog- dr Zero-Nagy IP: *.167.wmc.com.pl 03.05.07, 23:14 Pani Żero jest sympatyczna, ale z przykrością stwierdzam że raczej nie najlepsza. Postawiła mi kilka razy diagnozę bez badań przepisując leki. Postanowiłam sprawdzić ile jest w tym prawdy i okazało się że diagnoza błędna. Ze szczerego serca polecam Jacka Piliszczuka. Wspaniałe podejście, bardzo dobry lekarz. Gdy urodziłam dzień po miał nockę w szpitalu i żałowałam że nie było go w dniu mojego porodu. Zaglądał do pacjentek, tłumaczył i co ważniejsze nie przesypiał nocy w pokoiku szpitalnym. Mi trafił się pan Kisiel, antypatyczny wkurzony że go budzą :/ Doktor Marek również dobry lekarz...byłam tylko raz już w ostatnich dniach i powiedział że będę miała cięcie cesarskie - tak też się stało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gesta Re: dzieki Zabka:) IP: *.slp.vectranet.pl 04.05.07, 13:04 mam chyba podobne zdanie co Ty odnośnie tej pani ginekolog. U Jacka Piliszczuka byłam (państwowo) co prawda tylko na USG ale się zdziwiłam ,ze jest bardzo miły, sympatyczny i pomocny o wszystko można zapytać. Byłam szczerze miło zaskoczono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: ginekolog- dr Zero-Nagy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 15:50 A KTO TO JEST Odpowiedz Link Zgłoś
lunieczka1 Re: ginekolog- dr Zero-Nagy 10.07.07, 14:37 Witam. Ja byłam u tej pani doktor i jakoś nie przypadła mi do gustu. Bardzo niewyraźnie mówiła i mało co ja zrozumiała. Poszłam do niej prywatnie bo myślałam, że przyjmuje w jakimś fajnym gabinecie a się okazało, że prywatnie też przyjmuje na Wileńskiej a 50 zł za wizytę to jej cena. Chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej na temat doktora Pliszczuka jednego i drugiego którego polecacie. Pytam ze względu na planowana ciążę. Gdzie przyjmuja i ile biora za wizytę i czy przyjmują też na kasę chorych? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: ginekolog- dr Zero-Nagy 10.07.07, 18:46 Ja polecam tylko i wyłącznie dr. Studzińskiego - jest po prostu najlepszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunieczka1 Re: ginekolog- dr Zero-Nagy IP: 83.2.24.* 11.07.07, 08:30 Cześć Agnes mam pytanko. Czy ten lekarz prowadził może Twoją ciążę? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: ginekolog- dr Zero-Nagy 11.07.07, 19:41 Tak :) i bardzo go sobie chwalę :) Odpowiedz Link Zgłoś