Dodaj do ulubionych

dobry weterynarz w Słupsku ?

17.06.07, 13:23
Witam . proszę o podanie weterynarza, który może pomóc mojemu psu.
Pies ma krzywicę stawów, ma 10 mcy i leczony jest u Słupskich wetów różnymi
metodami od 4 mcy. Żadna nie pomaga. Co robić? Czy kktoś miał taki problem?
Krzywica to francuskie ustawienie przednich łap.

Pomocy!
Obserwuj wątek
    • Gość: mala Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.static.metro.comel-it.com 17.06.07, 14:26
      Mialam doga niemieckiego z krzywica-pomogli mu SKUTECZNIE!!! na Armi Krajowej u
      Pana Baczynskiego-polecam ich z calego serca!!!
      • Gość: pyt Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 14:32
        Jak wygladała ta krzywica? Ile miał lat / miesięcy ? jak go leczyli ? Wapń
        domięśniowo i D3 ? ile miesięcy ? i kiedy wyszedł z tej krzywicy ?
        Mam również molosa . Waży w wieku 10 miesięcy 53 kg . Za szybko urusł. Od 3
        mies dostaje wapń w zaszczykach plus D3.
        proszę napiszcie co i jak?
        • Gość: aga Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 15:03
          Jesli chodzi o dobrego weterynarza to sprobuj na Zygmnunta Augusta u Panstwa
          Walkowiaków, naprawde ich polecam chodze do nich ze swoimi psami, nie naciagaja
          i zawsze sa w stanie doradzic i pomoc zwierzeciu.
          • Gość: Piotr Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 18:55
            Tu się z Panią nie zgadzam do końca. Byłem z małą kotką na skróceniu pazurków i
            po tym wydawałoby się prostym zabiegu kotka miałczy i gryzie jak dotknie się jej
            łapki. Natomiast po podaniu szczepionki odrobaczającej kotka wymitowała w domu.
      • Gość: anika Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.cdma.centertel.pl 02.08.10, 19:31
        To miałaś szczęście, bo pan Baczyński jest najgorszym weterynarzem w Słupsku. Przez niego mój kot stracił łapę.
        Ja osobiście polecam Lecznice "ARKA" przy ulicy Norwida i Pana Doktora Marcina Harasima. Jest naprawdę dobrym i wyjątkowym lekarzem weterynarii.
    • lopez0 Re: dobry weterynarz w Słupsku ? 17.06.07, 15:13
      To jest bardzo poważna sprawa:( Nasz pies ma 10 mcy i jest jeszcze szanasa na
      uratowanie. Poszukuję podobnych przypadków. Francuskie ustawienie przednich łap!
      - piszcie czy was to spotkało i jak leczono wasze zwierzaki? Ta przypadłość
      dotyczy psy powyżej wagi 40kg Nasz ma już 53kg , a dojdzie do 60kg w wieku 2
      lat. Boję się że za chwilę będzie za póżno!
      • johana19 Re: dobry weterynarz w Słupsku ? 17.06.07, 17:31
        Szczeze polecam klinikę weterynaryjną państwa Walkowiaków na ul. Zygmunta
        Augusta. Mam wrażenie, że to jedyni fachowcy w naszym mieście. Mój pies
        (American Staffordshire Terrier) w wieku "dziecięcym" cierpiał na dysplazję
        stawów biodrowych związaną właśnie ze zbyt szybkim wzrostem i zahwianiem
        proporcji łap do masy ciała. Obyło się na szczęście bez zabiegu wstawiania
        sztucznenj panewki choć i taka opcja musiała być brana pod uwagę. Prowadzony
        odpowiednio (w tym lekami) wyrósł z tego. Do pana Walkowiaka mam wielkie
        zaufanie. Kocha robić to co, robi. Ma powołanie. Z resztą pani Walkowiak też
        jest w porządku i bardzo fajna jest jeszcze ta druga pani, która u nich
        pracuje. Lekarze jeżdżą też na wizyty domowe. Naprawdę polecam bo to
        profesjonaliści.
        Natomiast zdecydowanie nie polecam gabinetu na Armii Krajowej. Mam złe (na
        szczęście nie własne, ale chodzi o zwierzęta z bliskiej rodziny (kot) i
        znajomej (pies)).
      • Gość: mala Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.static.metro.comel-it.com 17.06.07, 21:54
        Moj dog mial krowie ustawienie tylnych łap przez krzywice własnie, dostawał
        dozylnie D3 i wapno-pieknie mu sie te łapska po tym wyprostowały.
        Goraco polecam Baczynskiego i jego ekipe.
        • lopez0 Re: dobry weterynarz w Słupsku ? 17.06.07, 22:21
          To dobra wiadomość. Piszesz,że dożylnie , więc dostawał kroplówkę? Czy w
          zaszczyku ? bo to różnica jest. I napisz kiedy / po jakim okresie mu się łapy
          wyprostowały ?
          Pomocy!
          • Gość: mala Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.static.metro.comel-it.com 18.06.07, 21:49
            Dozylnie-nnaczy miał podawany zaSTRZYK do zyły, nie kroplowke, nie pamietam po
            jakim czasie nogi wrociły do normy.Ale dostawał je najpierw codziennie, potem
            co 3, 5, dni i wreszcie tylko sporadycznie podczas wizyt kontrolnych.Z reka na
            sercu moge powiedziec, ze weterynarze od Baczynskiego zrobili mnostwo dobrego
            dla mojego psa:-)Mial tam min. 3 zabiegi wykonywane i tez wsio ok.
    • lopez0 Re: dobry weterynarz w Słupsku ? 18.06.07, 00:00
      Dodam,że mój pies dostaje już wapń i D3 , ale domięśniowo ! Słyszałam od
      chodowcy że psy w Polsce umarły po takim zaszczyku !
    • Gość: ewa Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.162.wmc.com.pl 18.06.07, 02:33
      tylko RADZIEJEWSKI, syn, na Piłsudskiego mają gabinet. odradzam weta na końcu
      Chrobrego. babka kiedyś robiła mojemu kotu zastrzyk przez koc, W CIEMNO, nie
      widząc gdzie trafia, bo nie mogła go utrzymać normalnie.
    • Gość: gość Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 18:29
      mam nadzieję,że ktoś ma jakieś rozeznanie ? Mam suczkę i ma ciążę urojoną. Co
      w takiej sytuacji??
    • kodam3 Re: dobry weterynarz w Słupsku ? 18.06.07, 21:27
      Klinika Renaty i Piotra Walkowiak.Polecam!!!
      • Gość: gość Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 21:21
        -zdania są podzielone jeśli chodzi o tą lecznicę. Na ul. Piłsudskiego czy ktoś
        leczył zwierzaka?
        • Gość: danka Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.rene.com.pl 09.03.08, 09:33
          Ja nie mam dobrego zdania o tej klinice.
      • Gość: danka Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.rene.com.pl 09.03.08, 09:34
        tez polecam
    • Gość: danka Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.rene.com.pl 09.03.08, 09:32
      Polecam Dr.Baczyńskiego.
      • Gość: Viktor Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 13:05
        Osobiście nie polecam "kliniki" P. Walkowiak jak również Baczyńskiego. Już
        wyjaśniam dlaczego. Pierwszy leczył psa na zasadzie chwilowego zaleczenia
        tabletkami gronkowca złocistego!! Dodatkowym aspektem przemawiającym na "nie"
        była opinia w związku kynologicznym. Baczyński zlecił komplet badań i stwierdził
        gronkowca ale sam nie mógł poradzić sobie z tym. Byłem u Baczyńskiego jeszcze z
        jednym problemem. Mojemu psu ropiało oko. Diagnoza -Trzeba zrobić zabieg
        przycięcia powieki :| Jakoś mnie to nie przekonało i w końcu udałem sie do
        kliniki w wieżowcu na ul. Królowej Jadwigi. Skończyły się moje problemy i od
        sześciu lat chodzę tylko tam. Dodam jeszcze, że weterynarz Skrobiszewski
        rozpoznawał dolegliwości mojego amstaffa bardzo szybko. Dla przykładu napisze
        kilka przykładów z jakimi przypadkami się tam zjawiałem: dwa wcześniej opisane,
        problemy z kręgosłupem, z karkiem (coś wyskoczyło), zapalenie spojówki,
        zapalenie ucha, alergie skórne i jeszcze trochę tego było. To jest moja opinia.
        Każdy może leczyć psa tam gdzie mu się podoba. Ja wybrałem tak a nie inaczej ze
        zrozumiałych dla mnie względów. Pozdrawiam!
        • Gość: iwoona Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.slp.vectranet.pl 04.06.08, 13:09
          ja wszystkie zwierzeta,poczawaszy na chomikach,szczurach itp,a skonczywszy na
          kocie i psie leczylam u dr. Baczynskiego,,, szczerze?? nigdy mnie nie zawiodł...
        • Gość: D Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 12:50
          Przecież Baczyński to "szalony skalpel"... dla Niego najlepszą
          diagnozą jest taka, że trzeba przeprowadzić zabieg. Ciąć to On
          uwielbia... chyba się nie spełnił i do ludzi z nożem Go nie
          dopuścili. Przez tego rządnego krwi "weterynarza" zdechł mi pies.
          Ciął go tyle razy (bo to było przecież konieczne według Niego -
          według innych weterynarzy po przedstawieniu sytuacji nie - niestety
          przedstawieniu po odejściu Naszego kochanego psiaka), że nie miał
          już jak skóry złapać i się rana rozłaziła na co odparł - "nic nie
          mogę zrobić - proszę zmusić psa do leżenia i ograniczyć możliwość
          poruszania się" - normalnie wariat - w rane wdało się zakażenie to
          namontował drenów - wszystko się paprało i w końcu pies nie
          wytrzymał :(

Nie jeździjcie do tego oprawcy... mój przypadek nie jest jedyny...
          mojej znajomej też tak pociął psiaka, że teraz nie chodzi. Wyżej
          ktoś wspomniał, że na zapalenie spojówek chciał wykonać cięcie
          powieki... a jak widać dało się bez tego... to niespełniony chirurg
          jest...
          • Gość: tesia Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: 83.2.24.* 09.06.08, 19:41
            chyba najgorsza klinika w słupsku mieści się na ul.
            piłsudskiego, "radwet" o ile się nie mylę. masakra. miałam sytuację
            awaryjną i musiałam się udać z psem do weta w niedzielę, oni byli
            otwarci. pies miał jakieś zatrucie pokarmowe.po pierwsze pan wet nie
            zna się na rasach. goldena nazwał labradorem i bardzo był
            zdziwiony,że nie ma racji. następnie po serii zastrzyków chciał nas
            naciągnąć na kolejną,parę dni z rzędu. cóż, psu przeszło tego samego
            dnia. do tego, podobno psu, który ma biegunkę i zwraca powinno się
            zabrać miskę z wodą, bomwłaśnie wtedy sie odwodni, ciekawe. cóż,
            specem w tej dzidzinie nie jestem, ale daje do myślenia.
            • Gość: chojny Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: 83.2.24.* 09.06.08, 19:46
              z naszym goldenem chodzimy do arki na norwida.najlepsza lecznica pod
              słońcem. wspaniali ludzie, z pasją. kochają zwierzaki i napewno nie
              chcą aplikować im leków, które są zbędne, po to tylko żeby zarobić
              kasę.wspaniali fachowcy.fajna atmosfera i nasz pies nie ucieka na
              widok białego kitla i zapachu lecznicy. polecam bardzo!!!
              • Gość: gość Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.systemymrk.net 13.06.08, 20:41
                Polecam Radwet na ul.Piłsudskiego.Leczą uczciwie i nie
                naciągają.tylko wiadomo trzeba zdawać sobie sprawę że nie wszystko
                da się wyleczyć 1 zastrzykiem.I często dają nagrodę dla psa w
                postaci smakołyków.A wiadomo zwierzęta to lubią:)Pozdrawiam
                serdecznie miłośników zwierząt
                • Gość: iwona Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: 82.160.92.* 05.07.08, 19:45
                  Radwet i Baczyński - wszędzie tylko nie do nich!!!
                  W Radwet zabili mojego Psa. Zanim zrozumiałam że nie mają o niczym pojęcia i zaczęłam szukać innej kliniki, było za późno. Okazało się że doprowadzili psa do silnej niewydolności nerek. Nie potrafili zdiagnozować, więc leczyli go silnymi antybiotykami na wszystko... nie robiąc wcześniej żadnych badań. Jak się potem okazało, bardzo charakterystyczny objaw niewydolności nerek (bardzo specyficzny zapach z pyska) mylili z kamieniem na zębach
                  Nie znają się na niczym.
                  Dużo mówią, ale to tylko wiedza teoretyczna chociaż często i tej brak.
                  Trzeba im mówić jak i czym mają leczyć zwierze z którym się przyszło.
                  Baczyński to rzeźnik, nie weterynarz.
                  Jak On skończył studia skoro nie ma pojęcia o podstawowych zwierzęcych chorobach.
                  Gryzonie to dla niego czarna magia...
                  Jeśli wyleczą czasem jakieś zwierze to chyba tylko dlatego że im się akurat uda.
                  • Gość: Małgosia Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.systemymrk.net 19.07.08, 19:06
                    a ja byłam już u kilku weterynarzy w Słupsku(mam 3 psy,2
                    koty,królika i świnkę morską).Dzieci poznosiły znajdy do domu i już
                    tak zostały z nami:)Królika i świnkę kupiliśmy.Mieliśmy wspaniałego
                    psa ale niestety trafiłam do lecznicy na Zyg.Augusta.Co z tego że są
                    mili jak za każdym razem nie było efektu leczenia moich zwierząt.Oni
                    tam nawet nie mają czasu posłuchać co człowiek chce im powiedzieć.Za
                    to mają czas na kasowanie pieniędzy.Na Norwida też jest jakiś magik
                    który wciska ludziom bzdury,za każdym razem tłumacząc jak to ma
                    najtaniej z całej okolicy.I co z tego jak nie ma poprawy.Ja chce
                    efekt a nie żeby było choćby za darmo.Koleżanka poleciła mi
                    Radwet.Poszłam sceptycznie nastawiona ale przyznaje że
                    profesionaliści.Jest efekt leczenia.Uczciwie mówią jakie są szanse
                    leczenia.I bardzo dobrze wykonują operacje.Polecam
                  • ostropestka Re: dobry weterynarz w Słupsku ? 16.05.16, 07:58
                    Minęło już tyle lat od Twojej wypowiedzi i sytuacja się powtórzyła ( że też wcześniej nie przeczytałam). W tej samej lecznicy mimo moich alarmów (informacje o zapachu z pyszczka, o którym napisałaś, wymiotach-objawy ewidentnie świadczą o niewydolności nerek), nie podjęto próby ratowania psa, wręcz przeciwnie-odszedł w męczarniach. Do końca życia nie podaruję sobie, że tam trafiłam. Zapłaciłam najwyższą cenę, nigdy sobie tego nie wybaczę, że wybrałam nieodpowiedniego lekarza.
                  • ostropestka Re: dobry weterynarz w Słupsku ? 16.05.16, 08:10
                    Iwono, jeszcze raz napiszę-bardzo żałuję, że nie trafiłam na Twój komentarz wcześniej. Zapłaciłam za to najwyższą cenę-jestem w rozpaczy!
              • Gość: Złota Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.gprs.plus.pl 22.07.08, 01:41
                wczoraj byliśmy z labradorką na Norwida, bo akurat dr Rutkowski z przychodni
                Baczyńskiego jest na urlopie i ...nie żałuję, bo trafiliśmy na lekarza, od
                którego pies nie chciał wyjść :)
              • Gość: Złota Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.gprs.plus.pl 22.07.08, 01:50
                wczoraj byliśmy z naszą labradorką (labrador-luna.webpark.pl) na Norwida, bo
                akurat dr Rutkowski od Baczyńskiego (do którego mam zaufanie) nie był dostępny.
                nie żałuję, bo trafiłam w końcu na lekarza, od którego pies nie chciał wyjść :)
                dr Baczyńskiego i dr. Walkowiak nie polecam, Pana z ul. Piłsudzkiego również.
                • Gość: Robert Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.systemymrk.net 22.07.08, 22:44
                  my chodziliśmy z psem najpierw na Zyg.Augusta,potem na Norwida.O
                  reszcie nie mam zdania bo nie korzystaliśmy.Pewnego razu po
                  godzinach otwarcia tych lecznic pies bardzo źle się czuł,omal nam
                  nie zdechł(m.in.wymioty z dużą ilością krwi).Nie znamy się na
                  medycynie,nie wiemy co by można podać w takich sytuacjach.I co?tyle
                  pieniędzy zostawiliśmy wcześniej w tych lecznicach a nikt nam nie
                  pomógł-wogle telefonów nie odbierają.To nie był pierwszy
                  przypadek.Przyjeli nas na Piłsudskiego ze względu na stan psa(mimo
                  że po godzinach przyjmują tylko swoich klientów).Jesteśmy im bardzi
                  wdzięczni.Pomogli bez łaski,nie wzieli więcej niż za normalną wizyte
                  chociaż mogli.Chodzimy tam do tej pory jesteśmy bardzo
                  zadowoleni.Wiemy że nawet jak w nocy coś się stanie to lekarz zawsze
                  nam pomorze.Ale wiadomo-każy musi wybrać według swojego gustu
            • Gość: aga Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 19:12
              Bardzo się cieszę że trafiłam na ul.Piłsudskiego do pana Radziejewskiego Krzysztofa ,uratował mi mojego ukochanego psa ,gdzie u pani Walkowiak po zrobieniu 3 zdjęć nie widzieli że ma płuca zalane a jeszcze dobili kroplówką ,polecono nam Radwet zrobił 1 zdjęcie i to wystarczyło dostaje codziennie zastrzyki i jest coraz lepiej, pies się dusił .Pan Radziejewski jest bardzo dokładny ,solidny,i jeszcze jedno wyniki są robione w laboratorium dla zwierząt a nie na Mostnika dla ludzi jak u pani Walkowiak i są nie adekwatne do schorzeń zwierzaka.Polecam wet.Radwet
    • Gość: hej Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 13:00
      na piłsudskiego polecam pana krzysztofa= PASJONAT!
      • Gość: ala Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.08, 14:11
        Polecam wet na ul. 3 Maja, w wieżowcu; nie polecam Walkowiaków,
        olewają klientów ze starszymi psami.
        • Gość: Nika Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.08, 23:01
          Potwierdzam Walkowiak to nie lekarz!!! To kobieta bez serca. Nie chciała przyjąć
          ani pomóc mojemu zwierzakowi.
          • Gość: dzidek Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: 83.2.24.* 11.09.08, 14:06
            Mam doswiadczenie w wizytach u róznych vetów i wspomnienia dość
            kiepskie.Ale w końcu znalazłem lecznicę, którą moge polecić bez
            wachania. Arka, ul.Norwida,Trzymajcie tak dalej!!!
            • Gość: ZUZA Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: 83.2.24.* 11.09.08, 14:09
              Państwo Walkowiak!? Totalna amatorszczyzna. Moja kotka po
              strylizacji znalazła sie w "krainie wiecznych łowów".Nic dodać nic
              ująć.
    • Gość: hazad Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.rene.com.pl 20.09.08, 22:16
      Mój kot źle się czuł - wymioty, osłabienie. Pojechałem z nim do weterynarza - ul. Armii Krajowej. Pan jak zwykle przywitał nas z głupim usmieszkiem na twarzy mowiac ze poda antybiotyk. Palant tak podawal, ze zal plakac nad nim było. Uslyszałem o Państwu Walkowiakach na Z. Augusta. Po minucie rozmowy wiedziałem, że rozmiawiam z fachowcem. Pierw zdjecie rendgenowskie, nastepnie pobranie krwii, 2 kroplówki 2 zastrzyki, zaplacilem 3 razy wiecej niz za jeden zastrzyk na Armii K. czyli grosze. Krew zawiezlismy do szpitala. Co sie okazalo kot jest jedną łapką na tamtym świecie bo... no wlasnie, bo za pozno zaczęliśmy leczenie. A! i okazalo sie, że to co dawał nam na z Armii to byly witaminy... Na temat innych klinik sie nie wypowiatam - nie bylem, aczkolwiek slyszalem rowniez dobrze o klinice Arka.
    • Gość: Aga Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.cable.ubr18.croy.blueyonder.co.uk 19.02.09, 19:17
      Radwet na Piłsudskiego to najgorsza klinika dla zwierzat!!! jesli
      chce ktos wykonczyc psa, to tam wlasnie to robia. Moj pies o malo
      sie nie przekrecil.Pan baczynski zajmuje sie zazwyczaj moim psem
      jednak w ten dzien byl juz zamkniety wiec poszlam z psem do radwet.
      mial rozwolnienie, lekarz nie chcial mu wypisac tabletek na
      rozwolnienie,ktore zawsze pomagaja tylko od razu dal jakis zastrzyk,
      po ktorym pies dostal drgawek, zaczal sie trzasc, jezyk mu opadl i
      nie mogl sie polozyc. co sie okazalo przez ten zastrzyk powiekszyla
      mu sie watroba, okropny bol i widok cierpiacego psa jakiego nikomu
      nie radze widziec!!!cos ie okazalo zastrzyk byl na bazie jakiego
      narkotyku. powinni cos zrobic z wlascicielem!!!! napisac w gazetach
      o nim to moze uratuje sie wiekszosc zwierzat z ktorymi ludzie do
      niego przychodza!!! Brak mi slow i nie potrafie sobie wyobrazic co
      bym zrobila gdyby baczynski nie uratowal psa po wizycie u tego
      Idioty!!!
      • Gość: zet Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.rene.com.pl 06.04.09, 08:19
        Baczyński taki święty nie jest, pie u niego potrafi się nie obudzić z narkozy po
        standardowym zabiegu-jakim swego czasu było kopiowanie ogona czy też uszu, a to
        potwarz dla weta:(
        • foxi-em Re: dobry weterynarz w Słupsku ? 06.04.09, 17:43
          Tylko klinika ARKA!! na Norwida.
          Oprócz tego że sympatyczni, weseli to profesjonaliści w każdym calu.
          Nie spieszą się, wysłuchują, tłumaczą, zlecają badania, omawiają
          proponowane leczenie. Przytulają psy i nawet bawią się z nimi:)
          A co najwazniejsze są skuteczni. Poleciłam ich juz kilku osobom i
          wszyscy u nich "zostali".

Kiedyś byłam na Piłsudskiego z kocicą, 3 razy wracałam bo nie
          potrafili prawidłowo założyć jej gipsowego opatrunku na złamaną
          łapę. Porazka. Miałam wrażenie że ten lekarz bał się mojej kotki.
    • nimfa321 Re: dobry weterynarz w Słupsku ? 15.04.09, 12:21
      Słyszałam, że weterynarz Patryk Rutkowski (pracował u Baczyńskiego na Armii
      Krajowej) odszedł z tej kliniki i otworzył własną przychodni. Wiecie może gdzie?
      Z góry dzięki za odp.
      • Gość: Radek Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.InterArena.pl 22.04.09, 13:39
        Patryk przyjmuje teraz na Moniuszki - codziennie od 9 do 19. Polecam :)
        • Gość: Mała Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.chello.pl 04.05.09, 17:58
          Patryk to świetny weterynarz. Od zawsze moje psiaki były leczone w klinice Pana Baczyńskiego- sam właściciel nie powala na kolana podejściem do pacjenta, ale zarówno Patryk jak i Artur (zniknął z kliniki kilka lat temu) to profesjonaliści w każdym calu. Oby więcej tak kompetentnych i sympatycznych ludzi. Oczywiście jeżeli Patryk zmienił miejsce pracy, to moje zwierzaki zmienią klinikę :))))
      • sugak5 Re: dobry weterynarz w Słupsku ? 05.06.09, 09:38
        Patryk ma klinike na ul.Moniuszki7/61A przy aptece
      • Gość: buczek97 Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 22:09
        werynarz rutkowski mam przychodnię przy ulicy parkuwej.
        • Gość: dobre Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.slupsk.vectranet.pl 30.07.11, 19:03
          no to jak masz przychodnie to w niej lecz :-) niezła reklama
      • Gość: ania Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.12, 00:03
        weterynarz Patryk Rutkowski ma swoją lecznice na ul.Moniuszki "PARKOWA" tj.przy ul.Słowackiego.
    • Gość: Wowo ARKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 14:59
      Arka
      • mukiharley123 Re: ARKA 04.11.10, 11:57
        PRZEJECHAŁEM 2 TYS KM ABY RATOWAĆ MOJEGO PUDELKA W LECZNICY ARKA.ANI NIEMIECCY ANI DUŃSCY LEKARZE NIE POTRAFILI SOBIE PORADZIĆ.DR.HARASIM PO BADANIACH STWIERDZIŁ ZE MOŻNA OPEROWAĆ.TERAZ MÓJ PIESEK ODZYSKAŁ ENERGIE JA SPOKÓJ.JESTEM PEŁEN PODZIWU ZA PROFESJONALIZM I KUNSZT LEKARSKI.MOGĘ TYLKO PODZIĘKOWAĆ CAŁEJ EKIPIE LECZNICY ARKA SZCZEGÓLNIE DR.HARASIMOWI.MACIEJ TROC
    • Gość: :) Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.slupsk.vectranet.pl 26.04.09, 19:52
      polecam na ul pisłusdskiego
      • Gość: katarzynak Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.bannet.com.pl 05.05.09, 22:10
        gdyby ktos wiedział gdzie przyjmuje pani Kasia z przychodni na zyg. augusta po
        odejściu od walkowiaków, nich napisze, proszę
        • Gość: ? Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: 92.55.223.* 06.05.09, 18:04
          chodzi o p. mrozek?
          • Gość: katarzynak Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.bannet.com.pl 06.05.09, 19:32
            tak, chodzi mi o p. Mrozek, cały czas chodziłam do niej z psem i teraz jakoś
            trudno iść do kogoś innego :)
            • Gość: ? Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: 92.55.223.* 06.05.09, 20:04
              ja tez do niej z psem chodzilem. choc ostatnio nie bylo takiej potrzeby i nawet
              nie wiedzialem, ze juz jej nie ma. to pewne? czemu odeszla?
        • Gość: Gość Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 09:08
          Witam.
          Pani Katarzyna Mrozek, Piotr Baran i Karolina Szeszko-Baran otworzyli swoją
          przychodnię weterynaryjną "ALWET" przy ul. Boya Żeleńskiego 2. Wszyscy troje
          przenieśli się z lecznicy Państwa Walkowiak. Jak chcesz wiedzieć więcej wejdź na
          ich stronę www.alwet.pl
    • Gość: aneta Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.centertel.pl 07.05.09, 00:52
      Polecam weterynarzy z Norwida "ARKA", wspaniali młodzi doktorzy z
      wielkimi sercami dla naszych pupili!!!
      • Gość: patika Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.152.159.21.dsl.dynamic.eranet.pl 12.05.09, 11:53
        mam 9-miesięczna suczke pekińczyka ...jestem już tak załamana i nie wiem co mam
        dalej robic :(
        od początku miała problemy z oczami. strasznie jej ropiały bo rzęsy o nie
        ocierały. ciągle jeździłam do "ARKI" na Norwida no doszło do
        operacji.'podwiązali' jej powieki. niby było dobrze ale po czasie znowu rzęsy
        zaczeły wchodzic w oczka. wczoraj w ciągu jednego dnia cale oko zrobiło się
        białe i zrobił sie na nim ogromny ropny bombel.nie chce jechac juz wiecej do
        arki bo moim zdaniem tylko naciagaja.mialam z nia jeszcze jeden problem.zlamala
        sobie kręgosłup i nie wiadomo było jak to sie stalo.przez miesiac dojezdzalam do
        slupska do arki ( mieszkam ponad 60km od slupska) na zastrzyki.weterynarz nie
        mial pojecia co mozna zrobic...usztywnil moja psinke i kazal czekac.fakt po
        jakims czasie zaczela sie ruszac i niby bylo coraz lepiej ale znowu po czasie
        nie mogla wstawac i chodzic. natychmiast pojechalam do arki - seria zastrzykow
        no i bedziemy musieli zrobic operacje.mysle sobie oczywiscie ,zaplace kazde
        pieniadze by tylko uratowac moje malenstwo lecz doktor powiedzial ze niestety sa
        marne szanse zeby w ogole przezyla ta operacje.wystraszylam sie i juz tam nie
        wrocilam.błagam, poradzcie mi gdzie mam się udac ,kto moze mi pomoc?
        • Gość: a Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: 92.55.223.* 12.05.09, 16:01
          lekarze, ktorzy odeszli od walkowiakow zakladaja wlasna przychodnie: zadzwon do
          nich - moze pomoga www.alwet.pl/
        • Gość: aga Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: 193.239.126.* 12.05.09, 16:19
          Polecam dr.Baczyńskiego przychodnia na ulicy Armii Krajowej
        • Gość: . Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: 193.239.126.* 12.05.09, 16:22
          Nie polecam Ci ARKI oni chcą jedynie wyłudzić kasę ze zdrowego psa robią
          chorowańca i w taki sposób mój pies znalazł się za tęczowym mostem.
    • Gość: Gość Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 21:04
      PATRYK RUTKOWSKI
      MONIUSZKI 7
      W SŁUPSKU NIE MA LEPSZEGO
      • Gość: :) Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.rene.com.pl 05.06.09, 17:02
        [u]witam
        ma ktos nr tel do p. Patryka Pilne
        dzieki
        • Gość: Radek Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.InterArena.pl 16.06.09, 15:01
          Tu masz wszystkie dane do przychodni Patryka Rutkowskiego
          parkowa.slupsk.pl
    • Gość: odp Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.slupsk.vectranet.pl 15.05.09, 23:59
      na piłsudskiego
      • Gość: Labi Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.168.wmc.com.pl 09.07.09, 20:13
        Czy możecie polecić weterynarza, który prawidłowo poprowadzi psa z
        dysplazją? Tu, czy szukać pomocy w Trójmieście?
        • Gość: Gosia problemy z papugą IP: 83.2.24.* 17.09.09, 23:40
          pomocyyyy, czy ktoś z was chodził do weterynarza z papugą? jeżeli
          tak prosze powiedzieć do którego mam sie wybrać, bo nie wszyscy
          weterynarze znają sie na ptakach
          • Gość: jana Re: problemy z papugą IP: 83.2.24.* 19.09.09, 16:04
            sprobuj w alwecie (kolo petli na rzymowskiego). tam chyba jedna z lekarek
            specjalizuje sie w ptakach
    • Gość: psiara Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.09.09, 21:47
      Moim zdaniem weterynarz Patryk Rutkowski to najlepszy specjalista w Słupsku.
      Oprócz fachowej pomocy okazuje serce swoim pacjentom. Zawsze życzliwy i pomocny.
      A dodatkowo nie naciąga kieszeni i nie przeciąga niepotrzebnie kuracji
      zwierzęcia, jak to często robią inni weterynarze w Słupsku. Gorąco polecam!
      • Gość: Krynia Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 22:45
        Jak w Słupsku, to tylko Walkowiak na Zyg. Augusta i wspomniany już
        wcześniej - Alwet. Do innych nie ma co startować, bo i tak wcześniej
        czy później, trafia się do nich. Opinia nie tylko moja.
    • Gość: gość Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.p5.InterArena.pl 03.10.09, 17:02
      tylko p rutkowski
      • Gość: ;) Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.slupsk.vectranet.pl 10.10.09, 22:03
        polecam z doświadczenia dr Skrobiszewskiego przyjmuje na królowej jadwigi dosć specyficzny doktor ale naprawdę warto, konkretny, ceny normalne, jesli nie wie co jest zwierzakowi nie rozpoczyna leczenia (jak robią to niektórzy) bez specjalistycznych badań-te niestety nie są tania...ale ogólnie duzy pozytyw!
    • Gość: Andrzej Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.centertel.pl 18.10.09, 11:04
      Alwet s.c.-lek. Piotr Baran , Boya Żeleńskiego 2; tel. 059 7220172 lub:
      606349838 . [ 10:00 - 19:00 ;sob. 10-14:00; niedz.: 17-18:00 ] . Mojej
      "starej psicy" bardzo pomógł. AKA-mam Betę[znajdę].
    • Gość: endzi Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.slupsk.vectranet.pl 08.11.09, 16:30
      JA bardzo polecam klinikę weterynaryjna która znajduje się na
      ulicy Z.Augusta:) weterynarz jest bardzo dobry, nie naciągają !
      Tylko w sobotę jest bardzo duża kolejka , ludzie chyba wiedzą gdzie
      chodzić z pupilami
      • Gość: asik Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.09, 14:14
        Ja od kilku lat chodzę do Arki i jestem bardzo zadowolona, nigdy nie miałam
        żadnych zastrzeżeń, ale teraz troszkę się przstraszyłam czytając wcześniejsze
        komentarze...
        • Gość: gosc Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.10, 09:34
          Radwet banda złdziei
          Baczynski bardzo uczciwy człowiek
          Arka znaja sie
          Rutkowski fajny kumpel i dobry weterynarz:)
          Walkoiak wszedzie widzi raka i nawet do rentgena chce dawac narkoze
      • ariel72 Re: dobry weterynarz w Słupsku ? 29.10.16, 22:17
        to chyba jakiś żart!!
        wyjątkowo naciągają!!!!!!!!!
    • Gość: M. Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.finemedia.pl 03.05.10, 18:49
      Ostatnio szukałem lekarza weterynarii, cały spis lecznic znalazłem na
      lecznica24.net. Są też tam opinie, może znajdziesz przydatne
      informacje.
    • Gość: zwierzak Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 22:40
      tylko ALWET www.alwet.pl leczymy u nich zwierzaki od samego początku (wcześniej
      pracowali u Walkowiaków, więc przygotowanie mają niezłe). Polecam!
      • Gość: Gość Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.slupsk.vectranet.pl 03.06.10, 20:40
        tylko ALWET, nie tylko wspaniali lekarze ale i ludzie. Najlepsi
        weterynarze pod słońcem.
        • Gość: krolik Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.rene.com.pl 09.06.10, 20:01
          czy ktoś moze polecic mi dobrego weterynarza dla królika ??????
          • Gość: sly Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: 83.2.24.* 11.06.10, 00:10
            dla krolikow rowniez alwet :)
            • Gość: A. Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: 94.254.139.* 08.08.10, 15:19
              Mam królika i dwa psy i od zawsze chodzę do Państwa Baran. Są niezastąpieni - duża wiedza, którą potrafią wykorzystać, niesamowita pamięć do pacjentów i życzliwe podejście. Naprawdę warto do nich iść, pani Baran zajmuje się ptakami, królikami i o ile się nie mylę gadami też :) Serdecznie polecam - dwa razy uratowali moim zwierzętom życie!!
              • Gość: gość Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.slupsk.vectranet.pl 15.08.10, 19:40
                polecam gabinet "tygrysek" na modrzewiowej, u pani Izy.
                • Gość: ADAM Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: 213.199.199.* 10.09.10, 23:50
                  Odwiedziłem w Słupsku chyba wszystkie lecznice i najbardziej do gustu przypadła mi lecznica Arka. Bardzo fachowa i miła obsługa (bardzo ładna pani doktor Joanna :)). Znają się na rzeczy!
    • Gość: h Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.215.245.21.getinternet.no 30.08.10, 20:42
      poolecam Lecznice "ARKA" przy ulicy Norwida i Pana Doktora Marcina
      Harasima:)
    • Gość: eagle Re: dobry weterynarz w Słupsku ? IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.11, 17:15
      polecam lecznicę na norwida ARKA .Fachowa obsluga .Pomogli mojej kochanej kotce .Imponujące dyplomy ukończonych kursów robią wrażenie . Polecam!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka