Dodaj do ulubionych

Czy Leclerc zbankrutuje...?

19.06.07, 22:17
Dzisiaj jechałem autobusem i usłyszałem jak dwie Panie rozmawiając dosyć głośno twierdziły że Leclerc przygotowuje się do zamknięcia.
Podobno sprowadzają coraz mniej towaru a szeptana plotka głosi że market ma przejść jakaś inna sieć.Padła nazwa Carrefour.
Może ktoś wie coś wiecej ?
Jestem ciekawy czy to tylko plotka czy może coś w tym jest.
Faktycznie Leclerc nie jest najtańszy ,a jak jeszcze Real przeniesie się im pod nos i powstanie Tesco to mogą mieć prawdziwe problemy.
Obserwuj wątek
    • sandra1301 Re: Czy Leclerc zbankrutuje...? 19.06.07, 22:23
      e! nie sądzę, typowa ploteczka z gatunku "jedna pani drugiej pani"
      Pewnie powzięły ten zamysł z powodu zwinięcia się przyleclerkowego "ogródka".
      Swoją drogą dobrze zrobili, bo to dziadostwo tylko szpeciło otoczenie marketu.
      • ksztab01 Re: Czy Leclerc zbankrutuje...? 19.06.07, 23:25
        i na dodatek utrudniało przejście. tzw. dział ogród, hihi
        • Gość: aha Re: Czy Leclerc zbankrutuje...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 15:34
          Takie przejęcie miało niedawno miejsce w Olsztynie, więc nigdy nic nie
          wiadomo...
          • Gość: derter Re: Czy Leclerc zbankrutuje...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.08, 12:46
            tekie przejęcie miało miejsce bo właściciel Olsztyńskiego marketu
            sprzedał go i postawiłw Słupsku od cała filozofia.
      • Gość: daduśka Re: Czy Leclerc zbankrutuje...? IP: *.slp.vectranet.pl 20.06.07, 15:47
        No wlasnie tez z Olsztyna jest przeniesiony do nas,ale mysle ze u nas tez
        zginie smiercia naturalną;)
    • Gość: Mateusz Re: Czy Leclerc zbankrutuje...? IP: 83.2.24.* 21.06.07, 12:11
      Spokojnie, nie zbankrutuje. W Słupsku jest jeszcze miejsce dla kilku
      hipermarketów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka