Gość: zainteresowana IP: *.61-245-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 24.11.07, 10:32 Znacie kogos godnego polecenia? Bede wdzieczna za Wasze opinie do kogo sie udac w sprawie zakupu nieruchomosci, pozdrawiam, Nieslupszczanka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaisa Re: dobry notariusz w Slupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 18:39 Ja polecam Rynkiewicza (ma kancelarię na Kilińskiego) - zwłaszcza, jeśli chodzi o nieruchomości. Zawsze wszystko dokładnie sprawdzi, wszystkie papiery, hipoteki etc. - ustrzegł nas już kilka razy przed błędami. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brad Re: dobry notariusz w Slupsku IP: *.180.wmc.com.pl 27.11.07, 07:18 ja polecam wojdygowską z zamenhoffa, jest tańsza od innych, a kancelaria bardzo fajnie zaprojektowana. tak się powinno wykorzystywać mieszkania wponiemieckich kamienicach. wracając do wojdygowskiej podpisywałem u niej dwa akty notarialne i nie mam zastrzeżeń. wszystko na czas i jak wspominałem, można się trochę potargować. ja dostałem dwa razy upust z jej marży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: dobry notariusz w Slupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.07, 02:54 tylko nie on!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: dobry notariusz w Slupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 20:35 Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylgrze Re: dobry notariusz w Slupsku IP: *.slp.vectranet.pl 28.11.07, 22:12 Ja również polecam Panią Wojdygowską!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bartek.hamburg Re: dobry notariusz w Slupsku 22.05.15, 12:56 Nigdy ona. Usługa została nie uznana w Urzędzie Wojewódzkim w Poznaniu (moja jazda z Hamburga była na próżno) . Rozczarowany :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: dobry notariusz w Slupsku IP: *.233-65-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 16.12.07, 18:58 dzieki za odzew, napewno skorzystam z podanych namiarow, pozdrawiam, NS Odpowiedz Link Zgłoś