doriiss1 29.11.07, 16:39 Planujemy slub w najblizszej przyszlosci. Jakie lokale weselne polecacie lub odradzacie jesli chodzi o slupsk i okolice? Interesuje mnie rowniez baza noclegowa. Pozdrawiam i dziekuje za opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: gdzie wesele w slupsku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 18:47 ja osobiście polecam Anne De Croy!!!100% zadowolenia,naprawdę,a jeśli chodzi o nocleg to obok jest hotel Zamkowy który gościom weselnym zamku daje zniżki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: gdzie wesele w slupsku? IP: *.chello.pl 02.12.07, 11:30 Ja polecam Pałac pod Bocianim Gniazdem w Runowie. Dobre jedzenie, noclegi na 100 osób i tanio. Od osoby 130zl w tym nocleg i poprawinny. Naprawdę gorąco polecam. Sama miałam tam Wesele i było naprawdę super. Spokojna okolica i dużo zieleni. Co do Anne De Croy To slyszalam ze dorogo i nie dobre jedzenie tam podaja i mało miejsca do tańczenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iii Re: gdzie wesele w slupsku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 15:00 Wkurza mnie jak ludzie piszą "słyszałam...".Między słyszeć a być jest różnica!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikodem Re: gdzie wesele w slupsku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 17:29 co się dziwisz,... przecież te forum jest dla konkurencji a nie dla obiektywnych opinii...., skąd wiem... jak myślisz... sam muszę pisać że mam dobry lokal i że go polecam.... zatem polecam.... nie tracić czasu tylko pofatygować się tu i tam.... kiedyś netu nie było i wszystko załatwiało się osobiście, co zresztą zalecam... Pytanie do forum - w którym hipermarkecie kupić papier do du... bo nie wiem gdzie taniej i lepiej itp ??????????? pozdrawiam wszystkich tracących życie na czytanie forum... (spacer) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: gdzie wesele w slupsku? IP: *.pools.arcor-ip.net 26.03.08, 22:10 ....planujemy wesele w Anna de Croy, i mam jedno pytanie do ciebie: Ile gosci bylo na weselu? Ja man 90 gosci i sie boje ze w tej restauracji jest za malo miesca.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: gdzie wesele w slupsku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.07, 11:14 Wątek wiele razy się powtarza.. My mieliśmy w Bursie Medyka, 2 sale do dyspozyjcji, noclegi na miejscu, właściciel ten sam Europa Grill na Tuwima, cena zalezy od menu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: gdzie wesele w slupsku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 08:54 My również mieliśmy wesele w "Medyku"latem tamtego roku. Bardzo miła obsługa,jedzonko smaczne.Cena zależy od meni. Mieliśmy ogródek piwny ,który gością się bardzo podobał.Sale ładnie udekorowane,pokoje w przystępnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: gdzie wesele w slupsku? IP: *.171.wmc.com.pl 04.12.07, 18:31 tylko nie w hotelu slupskim odradzam bo tam pracowalam syf nie myja talerzy ani sztućcow. ogolnie plusem jest tylko doza sala,sporo miejsca do tanczenia i przystepne ceny. jesli chodzi o anne d'croy to polecam lecz zgadzam sie z wczesniejsza poinia malo miejsca do zabawy i jedzenie tez niezbyt smaczne choc nie wszystko.pisze z doswiadczenia bylam tam na weselu i poprawinach.a i ceny tez dosc wysokie.ostatnio w pazdzierniku tego roku bylam na weselu w restauracji na Arciszewskiego na terenie uczelni obok matrixa. sala byla slicznie przystrojona catering tez niezly ale nazwy firmy nie pamietam. ogolnie tam najlepiej sie bawilam. Zycze wszystkiego najlepszego!!! a wesele pewnie mimo wszystko bedzie cudowne jesli sie kochacie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia270182 Re: gdzie wesele w slupsku? IP: *.slp.vectranet.pl 20.02.09, 22:23 Ostatnio organizowałam wesele przez F. H. Mariola Krajewska. Mają kilka sal. Menu urozmaicone w przystępnej cenie. Ja płaciłam 90zł/os, w tym przystrojona sala. Jedzonko bardzo smaczne. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: gdzie wesele w slupsku? IP: *.171.wmc.com.pl 04.12.07, 18:36 "Riwiera" Catering Słupsk, ul. Rybacka 15 lok. 3, tel. 0601622683 znalazlam ta firme w innym temacie akurat podali :) dobre jedzonko podali, zwlaszcza nalesniki z kapusta i grzybami!!! mniam mniam zniknely ze stolu w minutke :) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: gdzie wesele w slupsku? IP: *.slp.vectranet.pl 26.03.08, 23:03 Naleśniki? Na weselu? To się nie dziwię, że korzystnie było! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: gdzie wesele w slupsku? IP: 82.177.245.* 27.03.08, 01:48 Młyn Słupski na ulicy Młyńskiej za strażą pożarną. Byłam tam na balu karnawałowym, sala bardzo duża (pomiesciła 180 osób) żarełko wyśmienite, odsługa też miejsce do tańców jest, drewniany wystruj fajny klimat, a nieopodal hotel Zamkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: gdzie wesele w slupsku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 16:05 w szarlocie jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: gdzie wesele w slupsku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 20:39 w szarlocie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mena Re: gdzie wesele w slupsku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 10:59 hmmm jeśli chodzi o Słupsk, to myślę restauracja staomiejska. Wydaje mi się że większy wybór sal zdecydowanie jest w Ustce. Sale są naprawe ładne no i niestety dosyć kosztowne. Ja oobiście miala wesele w Hotelu Energetyk w Ustce, było cudnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: gdzie wesele w slupsku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 14:27 W szarlocie jeżeli robicie wesele dla anorektyków. Za 200zł za osobe, restauracja oferuje obiad + 2 dania gorące przez całą noc. Koszmar. Oczywiście na stołach też jedzenie zobaczycie, ale wszystko jak dla francuskich piesków. Ryże, tuńczyki i inne. Zero prawdziwej polskiej kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: gdzie wesele w slupsku? IP: 82.160.49.* 16.11.08, 21:03 N I E P O L E C A M robic wesela ani zadnej innej imprezy w restauracji U WIKINGA (garncarska w slupsku)!!!! Pracowalem tam i wiem jak to wyglada od kuchni .... nie bede sie rozpisywac powiem tylko ze SZEF zbiera z talerzykow nie zjedzone oliwki,kawalki papryczki itp jak myslicie po co ? :) oczywiscie wszystko sie przyda i nic sie nie moze zmarnowac !!!!! OMIJAJCIE Z DALEKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: gdzie wesele w slupsku? IP: 82.160.49.* 16.11.08, 21:09 zapomnialem dodac, ze oszukuja na czy sie da.....i bardzo zadko wesele robi profesjonalny kucharz (niesamowita rotacja) bylem swiadkiem jak wesele przygotowywal robotnik budowlany, bo akurat restauracja nie miala kucharza na etacie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa Re: gdzie wesele w slupsku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 09:41 polecam pinokio :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gos Re: gdzie wesele w slupsku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 15:13 Polecem salę w starym młynie za strażą pożarną jest tam bardzo miła atmosfera jedzonko pyszne i sympatyczna obsługa. Sama tam miałam zarezerwowaną salę jednak z przyczyn osobistych musiałam zrezygnować i zostawiam wolny termin 28. 08. 2010. Gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: gdzie wesele w slupsku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.09, 08:02 Polecam Columbus w Rowach Przy plaży, ale wesela tylko do połowy maja i od połowy września!. www.columbus-rowy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARZENA Re: gdzie wesele w slupsku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 14:23 WESELE - MAM DO ODSTĄPIENIA TERMIN wesele + ślub 07/08/2010 SALA - STOŁÓWKA NA PAPIE ORGANIZUJE RIWIERA, ORKIESTRA "AD LIBITUM", KOŚCIÓŁ - LEŚNA. MARZENA TEL. 695529664, marzenakr@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: gdzie wesele w slupsku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.09, 14:18 Nie polecam!!!--->> EUROPA GRILL - MEDYK<<- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMILA polecam IP: *.centertel.pl 06.01.10, 21:54 Nie zgadzam się z tą opinią!!!!!! Też mieliśmy organizowane weselę przez tą firme w medyku i jesteśmy bardzo zadowoleni nasi goście i rodzina również. Co do menu wszystko było bardzo pyszne, a we stępnej cenie są podstawowe posiłki.Jeżeli młodzi chcą coś dodatkowo zamówić to jest to oczywiste że trzeba za wszystko inne zapłacić!!!! Nie ma nic za darmo a niestety niektórzy by chcieli wszystko za bezcen. Jeśli decydujemy się na wesele to musimy liczyć się z kosztami. Obsługa na weselu była bardzo miła, jedzonka było dużo stoły zastawione i przepięknie nakryte, a dekoracja sali była bardzo gustowna,elegancka i kolory były takie jak sobie wybraliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: polecam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.01.10, 22:25 POLECAM!!!! EUROPA GRILL Miałam okazję być na kilku imprezach organizowanych przez tą firmę, zawsze byłam zadowolona!!! Teraz ze znajomymi byliśmy w "MEDYKU" na sylwestrze, było poprostu super!!!!!!! Cena była bardzo przystępna jedzonko wyśmienite, pyszne zimne przekąski duży wubór dań na ciepło, ciasta owoce i alkohol. Bardzo spodobała nam się dekoracja sali, a stół szwedzki był bogato zastawiony. Obsługa bardzo miła:)) Jednym słowem zabawa była bardzo udana!!!! POLECAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: polecam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.01.13, 19:51 W Medyku od dwóch lat działa inna firma nie europa grill. W ajencję wzięła kuchnię Pani Hołowienko to uczciwa kobieta, jedzenie pyszne, atmosfera ok. Europa grill nie polecam ale teraz w medyku nowy ajent P. Hołowienko więc polecam ze szczerym sercem. Pani już była u P. Hołowienko dlatego tak zachwala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagmara Re: gdzie wesele w slupsku? polecam europa grill IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.01.10, 13:22 Polecam zorganizowanie wesela przez firmę EUROPA GRILL!!! Moja siostra miała u nich wesele. Za osobę z poprawinami zapłacili 130zł w tym był obiad,zupka i drugie danie, 4 przekąski na zimno, dwa rodzaje sałatek, 4 dania na ciepło, do tego woda, sok pomarańczowy oraz kawka i herbatka, na powitanie gość szmpan i w cenie pokój dla młodej pary. Inne potrawy jak pieczony prosiaczek lub szyneczka płacone są osobno, można dodatkowo zamówić sobie brytfanny grilowanych mięs lub ryb bardzo efektownie to wygląda i rewelacyjnie smakuje. Można u nich również zamówić pyszne ciasta. Ale za wszystkie dodatkowe rarytasy trzeba zapłacić- naprawde warto. Obsługa bardzo miła, kucharz ładnie ubrany pokroił nam prosiaczka. Dekoracja była w kolorze różowo- białym, materiały i balony do tego zamówiliśmy żywe kwiaty na stoły. Wszystko wyglądało cudownie jak w bajce. POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: gdzie wesele w slupsku? polecam europa grill IP: 213.199.199.* 19.02.11, 13:55 NAJWIĘKSZY SYF TO EUROPA GRILL.PIJANA OBSŁUGA JUŻ PO 22.PŁACISZ DUŻO A OBIECUJĄ JESZCZE WIĘCEJ.W RZECZYWISTOŚCI DOSTAJESZ GALANTYNĘ GALARETKI POŁOWA PRODUKTÓW JEST WYNOSZONA PRZEZ O OBSŁUGĘ.NIE WSPOMNĘ O ŚMIERDZĄCYCH I BRUDNYCH OBRUSACH.A TAK W OGÓLE TO W SŁUPSKU JEST STACJA SANEPIDU? WARTO BY ODWIEDZIĆ TEN LOKAL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: gdzie wesele w slupsku? polecam europa grill IP: *.centertel.pl 23.09.11, 18:22 ALE PIERDOŁY PISZESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OSZCZERSTWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WASYL Re: SMRÓD I BRUD IP: 213.199.199.* 19.02.11, 17:47 TY CHYBA JESTEŚ PRACOWNIKIEM TEGO BURDELU ŻE TAK WYCHWALASZ?! JEDZENIE DO DUPY.OBSŁUGA MASAKRA.SLAMSY I NIC WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: SMRÓD I BRUD IP: *.centertel.pl 28.07.11, 12:47 Szczerze mówiąc to w Słupsku nie ma gdzie zrobić fajnego wesela, lokale beznadziejne lub średnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A Ci wszyscy co tu piszą to chyba z nudów tak wypisują, zawsze się znajdą osoby dla których dany lokal jest super a dla drugich beznadziejny. Każdy ma inny gust. Najlepiej jest pisać i mówić oszczerstwa na boku a odważnych nie ma by osobiscie w oczy powiedzieć co jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))))))) Re: gdzie wesele w slupsku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 05:48 To zalezy na jaka ilosc osób i od budzetu , ja mialam w medyku europa grill organizuje wesela pyszne jedzenie w przestepnyc cenach sala duza idealna do zabawy bo ja postawilam na zabawe a nie siedzenie przy stole wiecej pieniedzy wydalam na dobra orkiestre fotografa i kamerzyste zamiast na sale w centrum gdzies gdzie jest ciasno i drogo w Bursie ponoc jest fajnie na szczecinskiej :) Medyk na popniatowskiego moze z zewnatzr nie wyglada najlepiej ale sala w srodku super w koncu kazdy sie bwim wewnatrz a nie na zewnatrz i za dodatkowa oplata pieknie stroja sale a szef europy grill bardzo wporzadku nie zadej sztywniak :) a baza noclegowa fajny jesdt Hotelik Portus Badz Intyga pokoje swietne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: gdzie wesele w slupsku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 11:06 www.slupsk.slub.biz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G wesele na kaszubach IP: *.superkabel.de 03.02.10, 22:32 Mam pytanie do wszystkich czy ktos byl na wselu w ZAGRODZIE FALK w brzeznie szlacheckim? Prosze o opinie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: gdzie wesele w slupsku? IP: 79.97.108.* 06.07.10, 22:46 nie polecam hotelu Royal Baltic w Ustce. DROGI a w dodatku cena nieadekwatna do obslugi!!! mialam tam wesele i jestem bardzo niezadowolona!200 zl od osoby a na drugi dzien do domu otrzymalismy tylko ciasta, ktore zreszta sami dodatkowo przywiezlismy! kierowniczka zaczepiala mi gosci z pretensjami o zachowanie jednego z gosci. totalny brak taktu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kal_ho_naa_ho Re: gdzie wesele w slupsku? 21.07.10, 16:20 O rany ciężko jest się jednoznacznie zdecydować na jakieś jedno konkretne miejsce ale faktycznie dość duże znaczenie ma to jaki mamy budżet. I i niestety tak jest, że jeśli już mamy na oku jakieś miejsce to zdania na jego temat są podzielone, bo jedni są zadowolony inni nie koniecznie. Czasem, jak czytam ile jest problemów z przygotowaniem ślubu to się zaczynam zastanawiać, czy nie lepiej byłoby w tej sytuacji tzn. podczas organizacji imprez weselnych zatrudnić firmy, która się zajmuje organizacją od A do Z. Czytałam gdzieś, że bardzo dobrą firmą jest Gustowne Wesele. A jak się skorzysta z usług takich firm to na pewno jest łatwiej znaleźć jakiś sensowny lokal, na wesele. a jeszcze chciałam was zapytać, co myślicie o ślubach i weselach na plaży?? Myślicie, że to jest dobry pomysł, bo ja chciałabym chyba wziąć ślub na plaży ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roksana Re: gdzie wesele w slupsku? IP: *.centertel.pl 26.07.10, 13:19 Witam poleca ośrodek wypoczynkowy Awilla w Ustce. Śliczna sala, niedaleko morza i niedrogo cena od osoby to 160 zł na 130 osób. Zainteresowanych prosze o kontakt 697733283 Odpowiedz Link Zgłoś
slupskietramwaje Re: gdzie wesele w slupsku? 28.08.10, 15:04 Serdecznie zapraszam do Karczmy u Dargoscha w Klukach (na terenie Słowińskiego Parku Narodowego, obok Muzeum Wsi Słowińskiej w Klukach). Nowy lokal ze słowińskim klimatem do 120 osób, znakomita kuchnia słowińska (kaszubska) i staropolska. Do dyspozycji gości są również miejsca noclegowe w pensjonacie. W razie potrzeby zapewnią dojazd z/do Kluk. Kontakt: www.udargoscha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: gdzie wesele w slupsku? IP: 188.33.191.* 18.09.10, 01:12 Zapraszam do skorzystania z oferty La'Magmar. Podchodzą do sprawy bardzo profesjonalnie i mają kilka sal do dyspozycji w swojej ofercie (dość bogatej dodam), a także kilka wariantów na każdą kieszeń. Dodatkowo pomogą przy organizacji np. transportu pary młodej jak i gości weselnych. Zainteresowanym polecam ich stronę www.lamagmar.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: gdzie wesele w slupsku? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.09.10, 20:18 Witam czy ktoś był w ostatnim czasie na weselu w metrze? pytam bo maja przystępna cenę a sami planujemy wesele wiec chętnie poznam opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magic Celebration Re: gdzie wesele w slupsku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 17:13 Zapraszamy do współpracy wszystkie młode pary Współpracujemy z 240 Restauracjami z terenu pomorza środkowego ponad to bogata oferta zespołów , kamerzystów, fotografów i całej reszty branży ślubnej Nie pobieramy opłat za pomoc w organizacji ślubu i koordynacji poszczególnych elementów. Co do pytania wyżej o Metro w 100 % polecamy i rekomendujemy tą Restauracje zapraszam do współpracy 721-715-546 lub 531-040-003 Pomorskie Centrum Organizacji Uroczystości Ślubnych i Przyjęć Okolicznościowych "Magic Celebration" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: gdzie wesele w slupsku? IP: *.146.127.170.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.01.11, 21:02 Jest taki nowy zajazd POD BRZOZA kolo Bydlina w drodze na Ustke. Tego lata bawilam sie tam u kuzynki na weselu i skusze sie zeby i swoje tam urzadzic. Bardzo rodzinna atmosfera a przy tym smacznie elegancko i bajecznie. Sale maja tak przyzdobiona, ze juz nic nie trzeba a latem jak czlowiek chce od muzyki weselnej chwile odpoczac, moze przejsc sie po brzozowym ogrodzie, ozdobionym planacymi latarenkami. Nie jest to palacowy przepych jak na Westerplatte ale jesli wesele ma byc jak u mnie na 80 osob to kameralnosc tego miesca wrecz zachwyca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maam Re: gdzie wesele w slupsku? IP: *.slupsk.hypnet.pl 04.05.11, 12:48 Mogę wypowiedzieć się o lokalu "Pod Brzozą" gdyż byłam tam na obiedzie komunijnym 1 maja. W wielkim skrócie: rosół zimny, ziemniaki niedogotowane, kotlety przesolone a surówki ilość znikoma. Byłam w szoku, że można sknocić każdy składnik obiadu. Kuzynka, której syn miał komunię nieźle się wkurzyła, zwłaszcza, że czytała wiele pozytywnych opinii na temat lokalu. Nie powiem, trochę wstyd przed rodziną. Jedyny plus to sam wygląd i otoczenie lokalu ale to chyba nie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIla Re: gdzie wesele w slupsku? IP: *.181.123.168.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.05.11, 19:18 Również byłam ostatnio "Pod brzozą". Brat organizował chrzciny i z tego, co wiem, wszystkim smakowało, dobra swojska kuchnia (plus kilka egzotycznych zachcianek brata, w życiu nie jadłam lepszego tiramisu! Wiadomo, że w takich sprawach nigdy nie dogodzi się wszystkim ale żeby zaraz na ludzi pluć, wstyd!! Jeśli chodzi o wesele to lokal moim zdaniem jest w sam raz na kameralne przyjęcia, góra 80 osób!! Jeśli szukacie czegoś większego zaraz obok w Gościńcu Słupskim będzie w sam raz. Bawiłam się tam w zeszłym roku na weselu u kumpeli i wyszło fajnie, choć pewni ludzie też by się przyczepili bo ja wiem do cebuli w sałatce! Ach no i ten pałac nad pałace z cudownym żyrandolem na Westerplatte! Ach!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: gdzie wesele w slupsku? IP: 82.113.99.* 31.08.11, 09:33 i ja bawiłam się Pod Brzozą , młodzi wybrali miejsce i zespól SMOKI BAND!!!! idealnie!!! Najlepsza impreza na jakiej do tej pory byłam, smacznie, pięknie i no i ci grajkowie!!!! CZAD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fracor Re: gdzie wesele w slupsku? IP: 81.219.102.* 02.08.11, 13:54 Miałem niedawno wesele w Hotelu Słupsk. Z uwagi na to ze mógłbym naruszyć regulamin tego forum, chętnie wyrażę moją opinię prywatnie. Mój mail to fracor@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KasiaO Re: gdzie wesele w slupsku? IP: *.e-wro.net.pl 11.07.12, 12:25 Witajcie, chcemy zorganizować z Narzeczonym przyjęcie dla najbliższej rodziny na max. 40 osób, czy moglibyście coś nam polecić? Może być Słupsk/Ustka/Rowy bądź okolice. Wiem, że wcześniej były polecane różne miejsca, ale ze względu na datę prosiłabym o uaktualnienie :) Z góry serdecznie dziękujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: gdzie wesele w slupsku? IP: *.180.221.191.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.09.12, 23:47 Ośrodek wczasowo-wypoczynkowy 'Awilla" w Ustce, w sumie to już Przewłoka, przeurocze miejsce,blisko morza, mnóstwo zieleni ,możliwość noclegu, jedzenia full , stoły pięknie przybrane :) i przede wszystkim kompetentni,przemili ludzie od organizacji. Polecam, gdzby ktoś był zainteresowany: www.awilla.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: gdzie wesele w slupsku? IP: *.29.165.53.threembb.co.uk 25.01.14, 12:43 Tylko z dala od royala! Gorszej obslugi nigdzie nie widzialem. Nic co uzgodnilismy nie bylo zralizowane a jak poszlismy sie upomniec o swoje to nas odeslali z kwitkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: gdzie wesele w slupsku? IP: *.free.aero2.net.pl 02.03.14, 20:45 Radek możesz dokładnie powiedzieć o co chodzi? zastanawiamy się z narzeczonym właśnie nad tym miejscem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maci Re: gdzie wesele w slupsku? IP: *.146.16.112.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.05.17, 12:50 Ja mogę polecić ci to miejsce www.betlejem.eu. Serwują świetne jedzenie i jest tego sporo, do tego sala jest duża także jak masz dużą ilość gości to nie powinno być problemu. Obsługa jest profesjonalna i energiczna. Moja siostra organizowała tam wesele i sporo jej w tym pomagałam (między innymi sprawy dotyczące sali i jedzenia) wszystko było jak należy. Odpowiedz Link Zgłoś