Gość: Nataliaa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.12.01, 14:37 No właśnie.Jak to z Wami jest? Jest coś (czy ktoś oczywiście), bez czego wydaje Wam się,że nie możecie żyć? Pozdrawiam.I jestem ciekawa co napiszecie.Pa pa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pixi Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 12:27 Ja nie moglabym zyc bez slodyczy. To chyba uzaleznienie, bo nie moglabym spokojnie wysiedziec przy kims kto jadlby np. czekolade, albo delicje morelowe... Moge sobie na to pozwolic bo naleze do tych szczesciar ktore moga wlozyc w siebie niewiadomo jak duzo, i nic nie widac. Moze to sie na "stare lata zmieni" ale jak na razie kompletnie nie zwracam na to uwagi :-) Innych uzaleznien nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 08:11 Ja mam takich kilka uzal;eżnień: - czekolada (mniam pycha) pozdrawiam Pixi - czat (ktoś kto wymyślił go musi być cool) - chłopocy (bez nich na dłuższą metę nudno) - rozrywka - i chyba jestem uzależniona od papierosów hehe niestety Pozdrawiam JULKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 14:07 No i chyba jeszcze musze dodac uzaleznienie od programow reality show... Wiem, wiem juz no comments. Ale to wciaga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 01:50 Ja jestem uzalezniona od ... historii (wszelakiej zarowno naszej lokalnej jak i bardziej szerokiej)... No a poza tym od ciepla (w doslownym znaczeniu i w przenosni). Nie moglabym funkcjonowac bez kogos kochanego u boku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 11:39 Ja to jestem uzależniona od(ponieważ trochę tego będzie,to w punktach) : 1.ludzi (żyć bez nich nie mogę,chociaż czasami mam "antyludzkie dni" i nie chcę nikogo widzieć.Ale to szybko mija). 2.internetu (poczta,gg,forum i czat) 3.komórki (tzn sms.Ja długo jakiegoś nie dostanę,to humorek sie jakoś psuje. Szkoda,że tych sms nie można zapisać,bo książkę bym z nich napisała) 4.kawy (ostatnio tak bardzo,że na mnie już nie działa) i pewnie jeszcze wiele rzeczy,bez których nie mogę żyć,a nie zdaję sobie z tego sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 13:25 Nie moge zyc bez... telewizora. :-(( I Korna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 17:47 I znowu muszę napisać. :) Czytałam właśnie na innym forum o damskich torebkach i stwierdzam że jestem od nich uzależniona. Bez torebki z domu się nie ruszam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 23:02 I znowu muszę napisać. Tak klikałam sobie na czacie,no i oczywiście,jest jeszcze coś,bez czego żyć nie mogę:muzyka.A murzyni to po prostu...mistrzostwo świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Dorad Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 22:10 Jestem uzalezniony od smiechu, i codziennego kotłaszenia sie z psem. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_1970 Re: Uzależnienia - do wszystkich Forumowiczek 11.01.02, 13:16 Zwlaszcza tych, co nie gardza piwem, proponuje przesledzenie watku: www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=213&wid=111&aid=111 pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Uzależnienia - do wszystkich Forumowiczek IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 17:42 :-) Tak, gdzies czytalam juz ten post. No ze mna jest tak, ze ja akurat wole mezczyzne. Piwa nie lubie. Zapewniam tez ze mozna znalezc takiego, ktory nie bedzie odpowiadal wymienionym sytuacjom w tym przytoczonym poscie. :-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Uzależnienia - do wszystkich Forumowiczek IP: 10.10.41.* 14.01.02, 16:14 Gość portalu: Pixi napisał(a): > :-) Tak, gdzies czytalam juz ten post. No ze mna jest tak, ze ja akurat wole > mezczyzne. Piwa nie lubie. Zapewniam tez ze mozna znalezc takiego, ktory nie > bedzie odpowiadal wymienionym sytuacjom w tym przytoczonym poscie. :-) > > Pozdrawiam! Np. Święty Franciszek z Asyżu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 18:12 W tej chwili to najbardziej jestem uzależniona od ...naszego forum.To już jakaś obsesja czy co? Siedzę w pracy i myślę co tam ciekawego w tym czasie napisaliście.Idę sobie po mieście i myślę:o!ten bank wg Was jest najładniejszy.Budzę się rano i myślę:o!taki temat muszę napisać. To już jest chyba nienormalne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 20:25 No i chyba dlatego Natalia muszę Cię oduzależnić od interku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 21:09 To jest super fajne! :-) Ja tez mam takie symptomy. Co sie lamiesz, spotkamy sie najwyzej wszyscy na zbiorowej terapii uduzalezniajacej. Jestem Pixi i jestem forumowiczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: Uzależnienia IP: *.buffalolib.org 17.01.02, 21:16 Hehe, ja tez juz od paru dni mam napisac emaila do paru ludzi, ale wpadam na internet, sprawdzam maila, wchodze na forum, czytam, odpisuje i mija mi tyle czasu ze nie mam kiedy na maila odpisac. Ladnie, niedlugo forum wyprzedzi piwo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 21:22 Andy więc jeszcze masz coś ważniejszego niż forum. Hehe Może powinni założyć Klub AF czyli anonimowych forumowiczów. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 21:54 Ja sie o siebie nie boje, bo jestem silna kobietka. Poza tym nie walesam sie czesto po czatach, wiec szperanie po forum jest dla mnie rekompensata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 22:13 A ja se popalam. Tak se pykam dla przyjemnosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 22:39 To kto zapisuje się do klubu uzależnionych?Ja,Pixi i Andy na pewno,tak? :) Andy:ja mam to samo.Wcześniej to sprawdzałam pocztę,odpisywałam.A teraz wchodzę na forum,emaile to już chyba 4 dzień piszę. Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 22:42 Ja dopiero zaczynam. Moze i ja dolacze do stalych bywalcow. Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 22:52 Witam Agrest,bardzo,bardzo serdecznie.I życzę takiego uzależnienia,jak moje.:) Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 09:27 W sumie internet bardzo szybciutki mnie uzależnił a namówiła mnie do niego Nataliaa i to ona wciągnęła mnie w ten nałóg teraz to wszystko jej wina hehe muszę choć chwileczkę poklikać w nocy leżę i wydaje mi się że piszę na klawiaturzer ale radzę sobie jestem silna hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 11:10 Ojej Julka z Tobą coraz gorzej !! Musisz się zapisać do klubu AF ! Chociaż Ty jesteś chyba uzależniona od klawiatury ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 13:33 denik Ty też! także nie mów o mnie a czy to złe, że lubie poznbawać nowych ludzi i jest jeden wielki plus klawiatura dobrze opanowana:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka_ Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 21:31 nio ja bez wątpienia nie mogła bym zyc bez muzyki,kompa nio i moich paznokci (nie miałabym co obgryzac na lekcjach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 21:36 A jaki kolor paznokci lubisz nosic? Jestes tu nowa? Bedziesz wpadac? Ja tez jestem od niedawna. Wpadaj. Tu jest fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka_ Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 22:10 Agrest kolor paznokci zależy przeważnie od nastroju.ja tez jestem tu nowa,ale taki jeden ciągle tu za mna chodzi no i neguje każdą moja wypowiedż takze nie wiem na jak długo tu zagoszczę.Pozdrawiam cie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 22:13 A ten taki jeden to ciekawe kto to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 22:32 Nikka a jaki kolor do jakiego nastroju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka_ Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 22:35 Nio co ty misiu to ty jeszcze tego nie zauważyłes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 22:40 Nikka a no nie wiedziałem że to ma jakies znaczenie, napisz jak to jest ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka_ Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 22:49 denik ja ci nie bede pisała jak to jest sam moze kiedyś zauwazysz(może hehe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 22:51 Łeee to lipa. Wtajemniczasz tu wszystkich a potem się wycofujesz, Nie ładnie tak !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka_ Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 22:56 Ja nikogo nie wtajemniczam tylko odpowiadam na zadane pytanie!!A ty denik,czyżbyś juz sie poddał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 22:58 Nie chcesz powiedzieć to nie mów, może dowiem się to od kogoś innego. Bo sam raczej do tego nie dojdę. Ale zastanawia mnie jaki masz nastrój jak nie masz pomalowanych paznokci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka_ Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 23:06 Tak myslałam ze o to spytasz,no ale nie zauważyłeś jednej rzeczy:że ja zawsze mam pomalowane paznokcie nawet wtedy jak ty myslisz ze ja nie mam pomalowanych,heheh!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 23:12 No ale wtedy to jest bezbarwny lakier !! Czyli tak jakby nie pomalowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 14:01 Denik, lakier nawet bezbarwny zostaje lakierem i nic tego nie zmieni. ostatnio uzależniłam się od dobrej zabawy ten 2002 zaczął się niźle hehe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 18:07 A gdzie sie tak bawisz? W waskim gronie czy na bardziej tlumnych zabawach? Mi tez sie bardzo dobrze rok zaczal ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 21:43 Julka a ciekawe czemu Ty braciszka nie zabierasz ze sobą na dobre zabawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 11:56 bracieszek jest za młdy a zresztą z rodzina jak się idzie to co innego jeszcze byś mi wstydu narobił ja sie bawię różnie zaczeło się od sylwestra bal na ponad 100 osób zostałam królową balu- no jestem skromna ostatnio w weekrnd studniówka do białego rana byłe extra zaraz kolejne urodziny a tak co wieczór, albo ze 2 , 3 razy w tygodniu na piwko też trzeba wyskoczyć mam dobrych kompanów nie tylko do piwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 11:18 a nie myslicie, że dobre towarzystwo, to też uzależnienie? bo ja tak Odpowiedz Link Zgłoś