Dodaj do ulubionych

Uzależnienia

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.12.01, 14:37
No właśnie.Jak to z Wami jest? Jest coś (czy ktoś oczywiście),
bez czego wydaje Wam się,że nie możecie żyć?
Pozdrawiam.I jestem ciekawa co napiszecie.Pa pa!
Obserwuj wątek
    • Gość: Pixi Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 12:27
      Ja nie moglabym zyc bez slodyczy. To chyba uzaleznienie, bo nie moglabym
      spokojnie wysiedziec przy kims kto jadlby np. czekolade, albo delicje
      morelowe... Moge sobie na to pozwolic bo naleze do tych szczesciar ktore moga
      wlozyc w siebie niewiadomo jak duzo, i nic nie widac. Moze to sie na "stare
      lata zmieni" ale jak na razie kompletnie nie zwracam na to uwagi :-) Innych
      uzaleznien nie mam.
      • Gość: Julka Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.12.01, 08:11
        Ja mam takich kilka uzal;eżnień:
        - czekolada (mniam pycha) pozdrawiam Pixi
        - czat (ktoś kto wymyślił go musi być cool)
        - chłopocy (bez nich na dłuższą metę nudno)
        - rozrywka
        - i chyba jestem uzależniona od papierosów hehe niestety
        Pozdrawiam
        JULKA
      • Gość: Pixi Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 14:07
        No i chyba jeszcze musze dodac uzaleznienie od programow reality show... Wiem,
        wiem juz no comments. Ale to wciaga...
    • Gość: Pati Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 01:50
      Ja jestem uzalezniona od ... historii (wszelakiej zarowno naszej lokalnej jak i
      bardziej szerokiej)...

No a poza tym od ciepla (w doslownym znaczeniu i w przenosni). Nie moglabym
      funkcjonowac bez kogos kochanego u boku.
      • Gość: Nataliaa Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 11:39
        Ja to jestem uzależniona od(ponieważ trochę tego będzie,to w punktach) :
        1.ludzi (żyć bez nich nie mogę,chociaż czasami mam "antyludzkie dni"
        i nie chcę nikogo widzieć.Ale to szybko mija).
        2.internetu (poczta,gg,forum i czat)
        3.komórki (tzn sms.Ja długo jakiegoś nie dostanę,to humorek sie jakoś psuje.
        Szkoda,że tych sms nie można zapisać,bo książkę bym z nich napisała)
        4.kawy (ostatnio tak bardzo,że na mnie już nie działa)

i pewnie jeszcze wiele rzeczy,bez których nie mogę żyć,a nie zdaję sobie z tego
        sprawy.
        • Gość: Jasio Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 13:25
          Nie moge zyc bez... telewizora. :-((

I Korna
    • Gość: Nataliaa Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 17:47
      I znowu muszę napisać. :)
      Czytałam właśnie na innym forum o damskich torebkach i stwierdzam że jestem od
      nich uzależniona. Bez torebki z domu się nie ruszam. :)
    • Gość: Nataliaa Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 23:02
      I znowu muszę napisać. Tak klikałam sobie na czacie,no i oczywiście,jest
      jeszcze coś,bez czego żyć nie mogę:muzyka.A murzyni to po prostu...mistrzostwo
      świata.
    • Gość: El Dorad Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 22:10
      Jestem uzalezniony od smiechu, i codziennego kotłaszenia sie z psem.
      • tomek_1970 Re: Uzależnienia - do wszystkich Forumowiczek 11.01.02, 13:16
        Zwlaszcza tych, co nie gardza piwem, proponuje przesledzenie watku:

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=213&wid=111&aid=111

pozdro
        • Gość: Pixi Re: Uzależnienia - do wszystkich Forumowiczek IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 17:42
          :-) Tak, gdzies czytalam juz ten post. No ze mna jest tak, ze ja akurat wole
          mezczyzne. Piwa nie lubie. Zapewniam tez ze mozna znalezc takiego, ktory nie
          bedzie odpowiadal wymienionym sytuacjom w tym przytoczonym poscie. :-)

Pozdrawiam!
          • Gość: Sabat Re: Uzależnienia - do wszystkich Forumowiczek IP: 10.10.41.* 14.01.02, 16:14
            Gość portalu: Pixi napisał(a):

> :-) Tak, gdzies czytalam juz ten post. No ze mna jest tak, ze ja akurat wole
            > mezczyzne. Piwa nie lubie. Zapewniam tez ze mozna znalezc takiego, ktory nie
            > bedzie odpowiadal wymienionym sytuacjom w tym przytoczonym poscie. :-)
            >
            > Pozdrawiam!

Np. Święty Franciszek z Asyżu

• Gość: Nataliaa Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 18:12
              W tej chwili to najbardziej jestem uzależniona od ...naszego forum.To już jakaś
              obsesja czy co? Siedzę w pracy i myślę co tam ciekawego w tym czasie
              napisaliście.Idę sobie po mieście i myślę:o!ten bank wg Was jest
              najładniejszy.Budzę się rano i myślę:o!taki temat muszę napisać.
              To już jest chyba nienormalne ?
              • Gość: Denik Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 20:25
                No i chyba dlatego Natalia muszę Cię oduzależnić od interku.
              • Gość: Pixi Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 21:09
                To jest super fajne! :-) Ja tez mam takie symptomy. Co sie lamiesz, spotkamy
                sie najwyzej wszyscy na zbiorowej terapii uduzalezniajacej.

Jestem Pixi i jestem forumowiczka.
              • Gość: andy_sz Re: Uzależnienia IP: *.buffalolib.org 17.01.02, 21:16
                Hehe, ja tez juz od paru dni mam napisac emaila do paru ludzi, ale wpadam na
                internet, sprawdzam maila, wchodze na forum, czytam, odpisuje i mija mi tyle
                czasu ze nie mam kiedy na maila odpisac. Ladnie, niedlugo forum wyprzedzi piwo
                :-)
    • Gość: Denik Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 21:22
      Andy więc jeszcze masz coś ważniejszego niż forum. Hehe
      Może powinni założyć Klub AF czyli anonimowych forumowiczów. hehe
      • Gość: Pamela Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 21:54
        Ja sie o siebie nie boje, bo jestem silna kobietka. Poza tym nie walesam sie
        czesto po czatach, wiec szperanie po forum jest dla mnie rekompensata.
    • Gość: Agrest Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 22:13
      A ja se popalam. Tak se pykam dla przyjemnosci...
      • Gość: Nataliaa Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 22:39
        To kto zapisuje się do klubu uzależnionych?Ja,Pixi i Andy na pewno,tak? :)
        Andy:ja mam to samo.Wcześniej to sprawdzałam pocztę,odpisywałam.A teraz wchodzę
        na forum,emaile to już chyba 4 dzień piszę.
        Pozdrawiam .
        • Gość: Agrest Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 22:42
          Ja dopiero zaczynam. Moze i ja dolacze do stalych bywalcow. Co Wy na to?
          • Gość: Nataliaa Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 22:52
            Witam Agrest,bardzo,bardzo serdecznie.I życzę takiego uzależnienia,jak moje.:)
            Pozdrawiam serdecznie.
            • Gość: Julka Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 09:27
              W sumie internet bardzo szybciutki mnie uzależnił
              a namówiła mnie do niego Nataliaa
              i to ona wciągnęła mnie w ten nałóg
              teraz to wszystko jej wina
              hehe
              muszę choć chwileczkę poklikać
              w nocy leżę i wydaje mi się że piszę na klawiaturzer
              ale radzę sobie
              jestem silna
              hehe
    • Gość: Denik Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 11:10
      Ojej Julka z Tobą coraz gorzej !!
      Musisz się zapisać do klubu AF !
      Chociaż Ty jesteś chyba uzależniona od klawiatury !
      • Gość: Julka Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 13:33
        denik
        Ty też!
        także nie mów o mnie
        a czy to złe, że lubie poznbawać nowych ludzi
        i jest jeden wielki plus klawiatura dobrze opanowana:)
      • Gość: nikka_ Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 21:31
        nio ja bez wątpienia nie mogła bym zyc bez muzyki,kompa nio i moich paznokci
        (nie miałabym co obgryzac na lekcjach)
        • Gość: Agrest Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 21:36
          A jaki kolor paznokci lubisz nosic? Jestes tu nowa? Bedziesz wpadac? Ja tez
          jestem od niedawna. Wpadaj. Tu jest fajnie!
          • Gość: nikka_ Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 22:10
            Agrest kolor paznokci zależy przeważnie od nastroju.ja tez jestem tu nowa,ale
            taki jeden ciągle tu za mna chodzi no i neguje każdą moja wypowiedż takze nie
            wiem na jak długo tu zagoszczę.Pozdrawiam cie!!
            • Gość: Denik Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 22:13
              A ten taki jeden to ciekawe kto to?
    • Gość: Denik Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 22:32
      Nikka a jaki kolor do jakiego nastroju?
      • Gość: nikka_ Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 22:35
        Nio co ty misiu to ty jeszcze tego nie zauważyłes?
        • Gość: Denik Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 22:40
          Nikka a no nie wiedziałem że to ma jakies znaczenie, napisz jak to jest !
          • Gość: nikka_ Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 22:49
            denik ja ci nie bede pisała jak to jest sam moze kiedyś zauwazysz(może hehe)
            • Gość: Denik Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 22:51
              Łeee to lipa.
              Wtajemniczasz tu wszystkich a potem się wycofujesz, Nie ładnie tak !!
              • Gość: nikka_ Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 22:56
                Ja nikogo nie wtajemniczam tylko odpowiadam na zadane pytanie!!A ty
                denik,czyżbyś juz sie poddał
                • Gość: Denik Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 22:58
                  Nie chcesz powiedzieć to nie mów, może dowiem się to od kogoś innego. Bo sam
                  raczej do tego nie dojdę. Ale zastanawia mnie jaki masz nastrój jak nie masz
                  pomalowanych paznokci.
                  • Gość: nikka_ Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 23:06
                    Tak myslałam ze o to spytasz,no ale nie zauważyłeś jednej rzeczy:że ja zawsze
                    mam pomalowane paznokcie nawet wtedy jak ty myslisz ze ja nie mam
                    pomalowanych,heheh!!!
                    • Gość: Denik Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 23:12
                      No ale wtedy to jest bezbarwny lakier !! Czyli tak jakby nie pomalowane.
                      • Gość: Julka Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 14:01
                        Denik, lakier nawet bezbarwny zostaje lakierem i nic tego nie zmieni.
                        ostatnio uzależniłam się od dobrej zabawy
                        ten 2002 zaczął się niźle
                        hehe
                        pozdrawiam
                        • Gość: Pamela Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 18:07
                          A gdzie sie tak bawisz? W waskim gronie czy na bardziej tlumnych zabawach?

Mi tez sie bardzo dobrze rok zaczal ;-)
                          • Gość: Denik Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 21:43
                            Julka a ciekawe czemu Ty braciszka nie zabierasz ze sobą na dobre zabawy?
                            • Gość: Julka Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 11:56
                              bracieszek jest za młdy
                              a zresztą z rodzina jak się idzie to co innego
                              jeszcze byś mi wstydu narobił
                              ja sie bawię różnie
                              zaczeło się od sylwestra
                              bal na ponad 100 osób
                              zostałam królową balu- no jestem skromna
                              ostatnio w weekrnd studniówka do białego rana
                              byłe extra
                              zaraz kolejne urodziny
                              a tak co wieczór, albo ze 2 , 3 razy w tygodniu
                              na piwko też trzeba wyskoczyć
                              mam dobrych kompanów nie tylko do piwka
                              • Gość: Julka Re: Uzależnienia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 11:18
                                a nie myslicie, że dobre towarzystwo, to też uzależnienie?
                                bo ja tak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka