Dodaj do ulubionych

Kult i Eleni w Słupsku

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 15:31
10 stycznia w hali Gryfii odbedzie sie koncert Kultu, a 19 stycznia w kosciele
Sw. Jozefa zaspiewa Eleni. To tak dla przypomnienia i dla tych ktorym nie udalo
sie natrafic na plakaty na miescie.
Obserwuj wątek
    • Gość: X-wing Re: Kult i Eleni w Słupsku IP: 10.10.41.* 06.01.02, 16:10
      Widziałem plakaty Kultu, beznadziejna organizacja. Nie piszą po ile bilety, i
      gdzie je można kupić. Może ktoś to wie.
      • Gość: Paweł Re: Kult i Eleni w Słupsku IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.02, 23:38
        Bilety na Kult w teatrze, empicu i na gryffi po 30 zl, ale raczej juz nie ma.
    • Gość: Pamela Re: Kult i Eleni w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 00:43
      O koncercie Eleni sa reklamy w telegazecie.
    • Gość: El Dorad Re: Kult i Eleni w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 22:08
      Eleni to greckie uosobienie milosci. Bardzo cenie ja za sympatycznosc,
      kobiecosc i usmiech.
    • Gość: Teddy Re: Kult i Eleni w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 13:56
      I co byl ktos na Kulcie?
      W ogole lubicie Kult? Ja nie znosze ich teledyskow. Dziwi mnie tez ze caly czas
      dostaka nagrody bez wzgledu na to czy duzo czy nic nie robili w danym roku.
    • Gość: Pixi Re: Kult i Eleni w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 13:59
      Ja Kultu nie lubie. Jestem optymistka a oni raczej wytykaja wszystkie
      niedociagniecia naszego swiata. To nie dla mnie.
    • Gość: Pati Re: Kult i Eleni w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 19:36
      Pan kierowca z mojej pracy wrecz uwielbia Eleni. To taki czlowiek dusza. Jak
      jezdzi to spiewa na glos jej repertuar.

Ja nie lubie za bardzo jej muzyki (aczkolwiek moge posluchac). Eleni lubie zas
      za optymizm. Podziwialam ja jak wyszla z depresji po odejsciu zabitej corki.
    • Gość: Beki Re: Kult i Eleni w Słupsku IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 18:18
      Moj kolega z pracy byl. Slyszalam jak opowiadal innym wrazenia. Byly pozytywne,
      ale szczegolow sie nie wypytywalam.

Mialam tez okazje miec bilety na Kult, ale niestety nie gustuje w Kaziku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka