Dodaj do ulubionych

Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku

IP: *.systemymrk.net 15.07.08, 19:44
Witam,
mam pytanko, czy kltoś z was byl już może na zabiegach w Day SPA w
Słupsku? Szukam kosmetyczki - profesjonalistki i przyznam, ze raczej
chodzi mi o gabinet, w którym stosuje sie nowoczesne metody
pielegnacyjne i estetyczne, a nie jak w wielu innych gabinetach
skalpele do piet, żyletki itd... Slyszalam, ze w Day Spa na Jedności
Narodowej 2 jest pelen profesjonalizm, bardzo przestrzegaja zasad
higieny i sterylizacji narzedzi, ale czy moze byl ktos i z autopsji
moze opisac wrazenia? Chcialabym sie wybrac, ale juz sie pare razy w
innych gabinetach nacielam, a marze o kosmetyczce z wiedzą :)
znalazlam ich strone:
innowacje.mojeforum.net/viewforum.php?f=81
Bede wdzieczna za podpowiedzi,
Pozdrowionia, Kaśka
Obserwuj wątek
    • Gość: Marianna Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.160.wmc.com.pl 16.07.08, 00:27
      A gdzie to się znajduje?pierwsze słysze o jakimś dużym obiekcie Spa ?
    • Gość: Bizona żona Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.160.wmc.com.pl 16.07.08, 00:39
      Skądinąd wiem ,że ściemniacie-miasto małe a wasze Day Spa - co
      to!!!, zresztą jak i to miasto - niby ładne ale bida i lans bez
      sensu.
      • Gość: Ona Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.146.192.219.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.02.18, 19:44
        Jak Ci nie pasuje to znajdź cos na miare bizona.,bo widzę ze lansik jest najwazniejszy
    • Gość: Kaska Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.systemymrk.net 16.07.08, 20:47
      ludzie, day spa to nie hotelowy osrodek spa, ale centrum urody, w
      którym jest pelen zakres uslug, od stóp do glów, pelna kosmetyka
      pielegnacyjna i estetyczna.
      Znajduje sie na II pietrze w budynku pezy ul. Jedności Narodowej 2
      (rondo sienkiewicza - wojska polskiego), kamienica z czerwonej
      cegly, wejscie od hotelu Piast.

Bylam tam dzisiaj dowiedziec sie co i jak, rewelacyjne wnetrza,
      przemila obsluga i naprawde szeroki zakres uslug, umówilam sie na
      kilka zaboegów bo teraz są super promocjeeeee :)
      • Gość: Ola Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.14, 13:54
        Bylam i nie wroce tam nigdy, bardzo slaba obsluga
    • Gość: Duśka Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: 83.2.26.* 17.07.08, 12:40
      A dla mnie to tania reklama owego SPA...
      Nic nadzwyczajnego sie tam nie dzieje - jedynie kosmiczne ceny i
      wbrew pozorom niezbyt wykwalifikowane osoby na swoich stanowiskach...
      • Gość: Kaśka Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.systemymrk.net 17.07.08, 22:01
        oooo, a tak wlasnie zachowuje sie denna konkurencja... kosmiczne
        ceny?? niby za co, bo ja za zabiegi zaplacilam cene w pelni wartą
        tego, co w zamian otrzymalam z gwarancja oryginalnych kosmetyków,
        pelnej higieny (narzedzia otwierane przy mnie z pakietów po wyjeciu
        z autoklawu) z jednoczesnym calkowicie indywidualnym podejsciem do
        moich potrzeb... Pani Dusio - byla tam Pani?? Nie sądze, haha... A
        kwalifikacje? na jakiej podstawie je pani podwaza?? aaaa,
        zapomnialam, na podstawie tego, że pracuje pani uliczke dalej...
        pani Maria z Day SPA posiada przeogromna wiedze z dziedziny
        kosmetologii, o czym moglam przekonac sie podczas zabiegów, bo jak
        najęta zadawalam pelno pytan...
        a pani pani Dusko - jest żenująca doprawdy...
      • Gość: zwiedziona Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.slupsk.vectranet.pl 31.07.11, 15:28
        Zgodzę się z opinią, przez jakiś czas chodziłam na zabiego do day spa, dąłam się zwieść zapewnieniami o wyleczeniu skóry, efekt jest taki, że wydałam sporo kasy, a mam teraz wieksze problemy ze skórą niż miałam, zaczeły mi sie pojawiac wypryski w miejscach, w których nie miałam wczesniej na twarzy, chciałam usunac przebarwienia, nabawiłam się trądziku i jeszcze więcej przebarwien. nie polecam
        • Gość: zorientowana Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.08.11, 08:35
          Bzdury, kolejny przykład nawiedzonej bezrobotnej konkurencji. Ehh, ta mało-miasteczkowa mentalność...
    • Gość: lala Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 13:34
      jakie ceny? ktoś był?
      • Gość: Olka Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.systemymrk.net 28.07.08, 00:22
        Witajcie kobitki, bylam bylam i kurcze musze polecic bo jestm bardzo
        zadowolona.
        Myslalam, ze bedzie drogo, a okazalo się normalnie, a w zabiegach
        bardzo duzo bylo preparatów, a pani kosmetyczka caly czas byla ze
        mna. Nie ma czegos takiego jak w innych gabinetach, ze nakladaja
        maske na 20 minut i zostawiaja cie sama, o niee, tutaj jak mialam
        maske na twarzy gratis mialam masaz rak i maske. Za pelen
        poltorejgodzinny pedicure zaplacilabym 80zl, za paznokcie zelowe
        90zl i oczyszczanie twarzy pelen zabieg poltorejgodzinny z
        ultradzwiekami i kosmetykiem do domu 110zl, ale ze robilam kilka
        rzeczy podczas jedenj wizyty dostalam rabat i w sumie zamiast 280zl
        zaplacilam 250zl i to mi sie podoba :)
        polecam :) naprawde przemile wnetrza i swietna obsluga ;0
      • Gość: Ona Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.146.192.219.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.02.18, 19:50
        Witam. Bylam dzisiaj i wrócę ponownie tak jestem zadowolona i zrelaksowana. Wiadomi,że wszystkim się ni dogoci,jednak gdy ktos szuka odprezenia i chce sie dowiedzieć wiecej o zabiegach to szczerze polecam. A ceny roznie ale dostepne i nie wieksze niz w innych gabinetach(a bylam w wielu,a zostane stala klientka w Day Spa)
    • Gość: hej Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 12:56
      jakie ceny??
      • Gość: elsol Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.160.wmc.com.pl 11.08.08, 00:01
        Kurcze ale determinacja chorobliwa z deka, wypowiedzi wszech-
        chwalące ten gabinet pochodzą cały czas z tego samego IP.Śmieeszne
        trochę.Pozdro
    • Gość: :) Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 16:25
      WŁAŚNIE WRÓCIŁAM Z ZABIEGÓW- polecam goraco
    • Gość: pyt Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 17:58
      czy są tam algi?
    • Gość: Karinka Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 17:36
      Jak najbardziej są tam algi, zobacz:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=237&w=83031705
      • Gość: Olka Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 17:13
        dziewczyny ja tez bylam, na mikrodermabrazji diamentowej i bardzooo
        polecam, zabieg trwal godzine i 45 min, wyszlam z buzia jak pupka
        niemowlaka, zaplacilam 150zl z rabatem, a mialam naprawde sporo
        preparatów, z tonikiem kwasowym, z serum, masażem i algami na
        koniec, przyszlam z twarza pelna czarnych wagrów, a wyszlam gladka
        jak nigdy.
        Ja do nich trafilam z tej strony int:
        www.kosmetyczkaslupsk.phorum.pl
        Naprawde polecam, jakby co, to numer do kosmetyczki od nich:
        603-075-779 Polecam u nich mikrodermabrazję
        • Gość: Kasiowatka Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: 89.7.159.* 27.11.08, 12:52
          wlasnie trafilam na ich stronke i sie zachwycilam,bede na swieta w
          slupsku i juz planuje zrobic sobie pare zabiegow,wasze opinie tez mi
          pomogly,a co do cen,to wydaje mi sie ze sa calkiem normalne a
          kwalifikacje i doswiadczenie sa bardzo wazne bo jak idziesz do
          jakiegos salonu to przedewszystkim masz wyjsc zadowolona a nie czuc
          sie oszukana bo efekt jaki uzyskalas daleko sie ma do tego co sobie
          wyobrazalas...i mi sie tak zdazylo juz wiele razy
    • Gość: pyt Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.slp.vectranet.pl 20.01.09, 01:52
      jakie tam są ceny ? po nowym roku ?
    • Gość: lea Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 13:03
      czy są efekty juz po pierwszej wizycie?
    • Gość: oburzona Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 13:14
      zastanawiam się komu tak bardzo zalezy na nieszczesciu innych,
      zajmijcie sie ludzie swoim zyciem

inna kosmetyczka
    • Gość: odp Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.slupsk.vectranet.pl 28.04.09, 23:47
      jakie tam sa ceny?
    • Gość: a Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.slupsk.vectranet.pl 30.04.09, 23:09
      jak ta pani wyglada?
    • Gość: a Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 10:11
      jak wyglada ta pani?
    • Gość: Egal Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.slupsk.vectranet.pl 30.06.09, 16:38
      Byłam w Day Spa na zabiegu oczyszczania twarzy. Powiem szczerze, że
      spodziewałam się czegoś więcej po tym co przeczytałam na tym forum.
      Wnętrze całkiem ok choć bez większej rewelacji. Ceny jak na Słupsk
      normalne. Miałam nadzieję, że trafię do pani Marii, ale trafiłam do
      innej pani i nie jestem zadowolona....powiem szczerze, że nie mam
      dokładnie oczyszczonej twarzy....:(
      Szukam więc dalej kosmetyczki w Słupsku.
      Może ta pani Maria jest bardziej wykwalifikowana?
      • Gość: Maria - Właściciel Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.net 30.06.09, 18:40
        Pani "Egal", bardzo prosze o telefoniczny kontakt w celu umówienia
        się i wyjasnienia sprawy, a nie bez naszej wiedzy, za naszymi
        plecami na forum obmawia się rzekomo źle wykonaną usługę. Jak kazdą
        inną usługe, czy zakup - równiez usługi kosmetyczne nie tylko można,
        ale wręcz nalezy reklamowac, czy zgłaszać swoje niezadowolenie,
        jeżeli faktycznie było coś nie tak. Zwłaszcza, że dośc czesto
        oczekiwania Klienta mijają się z efektami, jakie w ogóle można na
        danej twarzy osiągnąć.
        Tel: 603-075-779
        Pozdrawiam i zapraszam
    • Gość: Kasia :) Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.mia.three.co.uk 23.07.09, 23:59
      Witam Wszystkich milo :) Ja niestety nie moge sie z Wami podzielic wrazeniami z
      wizyt w gabinecie pani Marii Wysockiej Day Spa Innowacje, bo tam nigdy nie
      bylam. Bardzo zaluje, bo na zdjeciach wszystko wyglada bardzo ladnie, kazdy
      szczegol dopieszczony i zorganizowany bardzo profesjonalnie, ale to tylko moja
      subiektywna ocena zamieszczonych przez pania Marie zdjec na jej forum.Poznalam
      Pania Marie na stronie internetowego serwisu kosmetologicznego, obie zajmujemy
      sie tym samym, mamy podobne pasje i upodobania w dziedzinie kosmetyki i
      kosmetologii.Zarejestrowalam sie na forum day spa, bo przeciez milo miec
      kolezanke po fachu, wymieniac sie spostrzezeniami, pogladami i doswiadczeniami.
      To forum wydalo mi sie bardzo ciekawe, duzo tematow, wiele wiarygodnych
      informacji i kilka kosmetyczek razem o tym dyskutujacych, zaczelysmy rozmowy,
      post po poscie, pani Maria do pewnego momentu odpisywala na moje pytania, az
      zaczela je poprostu ignorowac.Z czasem zorientowalam sie, ze tam nikt niczego
      nie wnosi od siebie, nie wypowiada wlasnego zdania, tylko przytakuje i pochwala
      pomysly i dziela pani Marii. Kilka dni temu na tym forum pojawil sie nowy temat,
      karda day spa, z opisem wyksztalcenia, osiagniec i uprawnien do wykonywania
      zawodu. Opisano tam dwie panie, wlascicielke - pania Maria i pania Iwone.Kiedy
      zaczelam dopytywac sie o pewne niejasnosci dla mnie w uprawnieniach do
      wykonywania zawodu kosmetyczki przez pania Iwone, nagle moje posty zaczely
      znikac z forum. Pani Maria napisala do mnie wiadomosc prywatna, ze mam nie
      zadawac pytan, ktore szkodza interesowi jej firmy, bo zostane usunieta z forum.
      No coz... jako, ze ja sie nigdy nie poddaje i zawsze darze do celu, zwlaszcze,
      kiedy sytuacja jest dla mnie absurdalna, bo co tu komu szkodzi?! Pni Maria
      zablokowala temat na forum i juz nikt nie mogl sie wypowiedziec :) pomine drobny
      szczegol, ze tylko ja tam zadawalam pytania, reszta forowiczek chyba jej sie
      obawia, takie odnioslam wrazenie, tam w ogole malo kto cos pisze, dlatego ja tez
      chcialam to zmienic.Innym razem pani Maria pochwalila sie na forum propozycja,
      ktora otrzymala od kogos... pogratulowalam jej tego, na co ona odparla z ironia,
      ze dziekuje za szczere podziekowania. Urazilo mnie to, bo ja nie widze powodu,
      aby drwic z czyichs osciagniec. No i znow zaczela sie dyskusja na co pani Maria
      zarzucila mi,ze "nie bedze tolerowac komentarzy zlosliwych, niegrzecznych,
      podszytych falszem i zawiscia. Uzytkownik otrzymal 2 ostrzezenie.Prosimy
      zapoznac sie z regulaminem forum. Nie bedzie tolerowane pieniactwo, a komentarze
      wynikajace z chorej zawisci beda usuwane." kto czytal nasze rozmowy chyba jest
      tym faktem tak samo zaskoczony jak ja teraz! Odpisalam pani Marii " Droga
      adminstacjo zwracam sie uprzejma prosba o przywrocenie moich postow i
      upublicznienie prywatnej korespondencji pomiedzy mna, a pania Maria. Zarzuca mi
      sie zlosliwosc, niegrzecznosc podszyta falszem i zawiscia. Oskarza sie sie mnie
      o kometarze wynikajace z chorej zlosliwosci i o pieniactwo. Hmm.. Coz ja mam na
      to odpowiedziec, moze niech forowicze sami ocenia :) ja jako wolny czlowiek mam
      prawo zadawac pytania i wypowiadac swoje zdanie. Wlasciciel Day Spa Innowacje
      wspomniala w rozmowie ze mna o realizacji programu wspolpracy pomiedzy
      kosmetyczka, a lekarzem przed i po operacji plastycznej ( to program propagowany
      przez jedna z firm kosmetycznych ) kiedy zaczelam sie szczegolowo dopytywac o
      ten projek niespodobalo sie to wlascicielce forum i nase rozmowy zostaly
      usuniete z forum, o czym zostalam poinformowana droga korespondencji
      prywatnej.Kiedy zaczelam dopytywac sie o uprawnienia do wykonywania zawodu osoby
      pracujacej w tym salonie, pani Maria uznala, ze nie bedzie prowadzic ze mna
      takich dyskusji, bo sie jej poprostu nie chce. Zarzuca mi zlosliwosc i chora
      zawisc, pytam gdzie ja takie cos okazalam?! ZADAJA PYTANIA?! Bo takie moje
      prawo, a jej jako osoby publicznej prowadzacej dzialalnosc gospogarczo -
      uslugowa, obowiazek odpowiadac na pytania klientow. Bardzo dziwna sytuacja, bo
      wychodzi na to, ze dopoki slodzisz i zachwalasz to masz prawo glosu, ale zacznij
      tylko zadawac pytania to zaraz Twoj glos zostanie Ci odebrany, a Twoje
      wypowiedzi zaczna znikac z forum.A wracajac do mojego pytania dotyczacego
      wykladu pani Marii podczas targow w Lodzi, to coz w tym zlosliwego, ze pytam o
      temat jej wykladu? Czy to tajemnica narodowa ten wyklad, a moja zlosliwosc, ze
      jestem tej tajemnicy ciekawa? Moze niech osoby postronne to ocenia, bo widac my
      z pania Maria nie potrafimy dojsc do porozumienia :) Jak tam pani Mario jest
      pani gotowa na publiczna konfrontacje? PS.Z regulaminem forum zapoznalam sie juz
      dawno kiedy zdecydowalam sie na dolaczenie do grona tego forum." Mialam
      nadzieje, ze jakos to sobie wszystko wytlumaczymy i dojdziemy do porozumienia za
      pomoca osob trzecich, ale stalo sie inaczej, bo zostalam wyrzucona z tego forum
      :( ku mojemu zdziwieni! Pani Mario! Nie jestem pani konkurencja! Jestem
      forowiczka, ktora chce zadawac pytania, odpowiadac na pytania i otrzymywac
      szacunek od ludzi, ktorzych darzy szacunkiem.Nie rozumiem po co cale to
      zamieszanie, ja mam jak najbardziej dobre intencje.Moze to innowacyjne podejscie
      do tematow z mojej strony troszke pania wystraszylo, ale stare porzekadlo mowi -
      "kto pyta nie bladzi", czy moze w tym przypadku lepsze bylo by - " mowa jest
      srebrem, a milczenie jest zlotem " Jestem bardzo zawiedziona pani postawa, licze
      mimo wszystko, ze dojdziemy do porozumienia, a pani odblokuje moje konto na pani
      forum i dalej bedziemy mogly czasem sobie porozmawiac na tematy zawodowe :)
      Pozdrawiam. Zawiedziona forowiczka Kasia
      • Gość: jasminum Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.160.wmc.com.pl 24.07.09, 01:07
        Paaaani Maria! Dziewczyna młoda po trzydziestce chyba
        a "zapodanie "siebe i swojej osoby ma jakby przeżyła II wojnę
        światową i miała patent na rozum jeśli chodzi o kosmetykę. A Day Spa
        jeśli to tak można w ogóle ując- to naprawdę b.b przeciętny lokal z
        przeciętnymi usługami i z przeciętnymi cenami.Taniuchny sprzęt ,
        uśmiech i megasamozachwyt na forum!
        • Gość: Kasia:) Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.mia.three.co.uk 24.07.09, 01:31
          Osobiscie nie poznalam jeszcze pani Marii, ale na pewno bedziemy jeszcze mialy
          na to okazje, wkoncu jestesmy z jedej branzy :) Co do sprzetu jaki jest w jej
          gabinecie, to nie moge potwierdzic Twojej opini, bo kombajn jest bardzo zgrabny,
          ma wiele funkcji i jest z bardzo dobrej firmy, mebelki tez bardzo mi sie
          podobaja, przynajmniej te, ktore widzialam na zdjeciach. Troszke tu sobie
          poczytalam tej waszej "slupskiej" korespondencji i wiem, ze wiekszosc wpisow
          plynie prosto spod paluszka Marysi :) ale to niewazne, bo kazda forma reklamy
          jest dobra, byle by byla uczciwa i prawdziwa, czyli zgodna z rzeczywistoscia. Co
          do okreslen jakich uzylas okreslajac pania Marie, to wiesz kobieta ma spore
          doswiadczenie, ukonczyla 2 kierunki studiow i dalej sie ksztalci, to jest tylko
          godne nasladowania i pochwaly. Ja akurat cenie w ludziach wysoka samoocene!
          Wiara w siebie i swoje mozliwosci jest podstawa sukcesu i funkcjonowania w
          swiecie. Jesli moge cos zasugerowac pani Marii, to mimo wyksztalcenia,
          niepodwazalnej wiedzy i doswiadczeniu jakie posiada, mysle ze warto troszke
          uszanowac drugiego czlowieka.Czytalam bardzo niestosowne pani wypowiedzi na
          forum kosmetologicznym i az mi bylo przykro to czytac! Nie mozna kogos nazywac
          idiota, bo zajmuje sie tipsami, czy popelnia bledy ortograficzne lub jest
          prostym robotnikiem. Moim skromnym zdaniem wartosci czlowieka nie ocenia sie po
          ukonczonych szkolach, czy zdobytych kolejnych fakultetach, a po tym jak zyje z
          innymi, jak radzi sobie ze swiatem i czy zyje w zgodzie z samym soba i natura.
          Pozdrawiam :) Kasia - zawiedziona forowiczka!
      • Gość: monia Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 13:54
        Witam wszytkich cieplutko:)i mam zamiar wszystko na temat pani Marii
        sprostować,ponieważ kończyłam u tej pani kurs stylizacji paznokci,i
        jest to wspaniała kobitka,która jest wspaniale wykwalifikowana w
        swojej dziedzinie,jest poprostu profesjonalistka,i nie zgodze sie z
        komentarzami co niektórych osób na tym forum,gabinet wspaniały!!!
        urządzenia klasa,a nie tandeta jak nazwała tu jedna z osób,krótko
        idz kobieto zobacz jak tam jest,skorzystaj z uslug i badż szczera a
        nie dwulicowa zazdrośnica to tyle.
        • Gość: Kasia:) Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.mia.three.co.uk 24.07.09, 14:28
          Monika, kazdy ma prawo wyrazac swoje zdanie, dla jednego to moze byc tandeta, a
          dla drugiego cudo w wynalazkach najwiekszych z mozliwych. Latwo jest tu przyjsc
          nawyrzucac i obrazic kogos, bo tu kazdy z nas jest w pelni anonimowy, a ten kogo
          obrzucamy musi sie z tym borykac i walczyc, jesli tylko chce walczyc z
          wiatrakami :) Jak juz pisalam wczesniej nie znam osobiscie pani Marii, tylko
          wymieniamy ze soba litereczki to tu, to tam :) chociaz moze zadzwonie do niej i
          wyjasnie nieporozumienia, ktore narosly w jej glowce pomiedzy nami, bo to
          doprawdy dziwna dla mnie sytuacja - wyrzucic kogos z wlasnego forum, bo ten ktos
          smial pytac! Cos Wam powiem kobietki :) otworzyc wlasny interes nie jest latwo,
          a jeszcze ciezej jest go utrzymac na powierzchni ( wiem, bo wiele lat
          prowadzilam wlasna dzialalnosc gospodarcza ) kiedy decydujemy sie na otwarcie
          wlasnej firmy czasem nie zdajemy sobie sprawy z tego jak bardzo ten fakt bedzie
          kolic w oczy innych ludzi, osoby postronne nie maja pojecia ile na glowie ma
          wlasciciel, nawet malenkiego przedsiebiorstwa. Wszystko od A do Z spoczywa na
          nim, owszem moze zatrudnic np ksiegowa - biuro rachunkowe, do prowadzenia calego
          stosu dokumentacji firmy, ale to kosztuje i to nie male pieniazki, wiec czesto
          chcemy gdzies tam na tym zaoszczedzic.Moze rowniez wynajac kogos kto nawet
          pomoze w zwyklym sprzataniu jego firmy, czy np moze zatrudnic kogos, kto ma
          odciazyc go w pracy, troszke przejac klientow i poprawic obroty firmy, ale to
          tez tylko pozornie latwa sprawa... Kazdy kto chce posiadac wlasna firme powinien
          sie 5 razy zastanowic czy aby na pewno tego chce, bo to wiarze sie z wieloma
          wyrzeczeniami i krytyka otoczenia, a na obie te rzeczy malo kto jest gotowy!
          Pozdrawiam :) Kasia - zawiedzina forowiczka.
          • Gość: aniulah Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.centertel.pl 24.07.09, 23:29
            Siedzę sobie na morzem, i podziękuję pogodzie że zaczęlo mi się nudzić więc zabrałam się do nadrabiania zaleglosci forumowe:)

Pani Mario... jakoś widzę, ze w tym waszym Słupsku coś dziwnego się dzieje :) najpierw jedna babka oczernia na forum gazety Panią :) a teraz druga ... :) normalnie pasuje tu powiedzenie: "najglosniej szczeka zwykle najmniejszy pies"

Pani Mario !to dla Pani świetna reklama :) niech się Pani nie martwi bo klientki i tak do Pani przyjdą :) fachowość, czystość, miła obsługa to wszystko mam u pani i nie wyobrażam sobie abym miała to zamienić na kogoś innego.

słowo do "Kasia:)" ..... widać ześ chyba nawiedzona :) Weż wyjdz na podwórko, oczywiscie jak mamusia pozwoli i znajdz sobie koleżanki do zabawy :) bo w/g mnie masz jeszcze mleko pod noskiem, by tak nudnym sprawami się zajmować.Dziewczyno.... zazdroszczę Ci Twojego wolnego czasu. Nudzisz się przeokropnie !.. bo odwalić kilometrowy post na forum to mało kto umie. Chyba łatwiej by Ci było zadzwonić do Pani Marii i samej sobie z nią pogadać, niż na tak martwym forum jak gazeta pisać :)

Dobra...konczę... bo jeszcze Cię przescignę w pisaniu :)

• Gość: Kasia:) Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.lutn.cable.ntl.com 25.07.09, 01:23
              Droga pani Aniulah :) Nie rozumiem dlaczego mnie pani obraza, nazywajac mnie
              nawiedzona? Ja w moich postach nie obrazilam nikogo, a wydaje mi sie, ze raczej
              w samych superlatywach wyrazam sie o pani Marii Wysockiej i jej salonie
              kosmetycznym, ktorego nigdy nie widzialam, a jedynie czytalam o tym miejscu i
              przegladalam zdjecia. Nie podwazam tu ani warunkow higienicznych tego salonu,
              ani uprzejmosci obslugii, ani fachowosci pani Marii. Nie moglabym tego podwazyc,
              bo przeciez ja tam nigdy nie bylam! Opisuje tu na forum gazeta.pl niestosowne
              zachowanie pani Marii w stosunku co do mnie. Staram sie zwrocic uwage innych
              forowiczow, a tym samym klientek tego salonu, na to, ze my rowniez mamy prawo
              glosu, mozemy zadawac pytania i mamy prawo uzyskiwac na nie odpowiedzi. Czy to
              sie pani Marii podoba czy nie, ale ona musi odpowiadac, jesli chce istniec na
              rynku. Wprowadzenie cenzury na jej prywatnym forum to nie jest sposob na sukces
              w zadnej branzy i mysle, ze moja postawa jest cenna lekcja dla pani Marii.
              Zapraszam wszystkich tu to zapoznania sie z naszyni rozmowani na serwisie
              kosmetologicznym, tam pani Maria nie szczedzi obrazliwych slow pod adresem
              roznych ludzi. Wroce jednak do tematu, z ktorym tu przyszlam do Was forowicze
              gazety.pl pisalam w poprzednich postach o temacie na forum pani Marii pt kadra
              day spa, w ktorym to opisala szczegolowo swoje wyksztalcenie, ktore nawiasem
              mowiac jest imponujace, o czym juz wspominalam niejednokrotnie! Jest tam rowniez
              opis uprawnien do wykonywania zawody wspolpracownicy pani Marii z day spa - pani
              Iwony, odeslalabym Was do linku tego forum, abyscie sie sami mogli zapoznac, ale
              niestety jest to juz niemozliwe,poniewaz pani Maria po moich wczoranszych
              postach tu na podobno "marnym" forum gazeta.pl, usunela ten temat :) i teraz juz
              nie mozecie sobie poczytac, ale nic straconego, ja mam kopie :) wiec gdyby ktos
              byl zainteresowany to chetnie mu przesle, oczywiscie nie tu, bo przeciez nie
              powinna robic reklamy negatywnej dla day spa, a obawiam sie, ze tym co bym tu
              wkleila zrobilabym wielka antyfeklame, a przeciez nie o to mi chodzi. Podkreslam
              jeszcze raz mam jak najlepsze intencje i wierze, ze dojdziemy z pania Maria do
              porozumienia, ona bedzie tak uprzejma i odblokuje moje konto na jej forum, a ja
              bede tam uprzejma i pozostane soba - nawet z tym waskiem od mleczka pod nosem,
              ktore uwielbiam pic o poranku, co dzien dwie szklaneczki wypijam, na zdrowe
              zabki i kosci :) Jak to mawia sam Bogus Linda " pij mleko bedziesz wielki " :)
              Ja jeszcze lubie jedno powiedzonko "maly czlowiek duzo moze" a co do objetosci
              moich postow to chyba ciesza sie tu powodzeniem i zarazem uprzyjemniaja pani
              Aniulah czas urlopu, skoro tylko do mnie odpisala, a przeciez pisalo tu tyle
              innych osob, a pisali bardzo niemile rzeczy o pani Marii, a ona sposrod nich
              wszystkich wybrala wlasnie mnie! To znaczy, ze chyba pisze interesujaco i jestem
              popularna forowiczka :) pozdrawiam Wszystkich milo i zycze pasjonujacego czasu
              urlopu, bo net to marny sposob na odpoczynek!Kasia - zawiedziona forowiczka day
              spa innowacje.
              • Gość: Agata Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.07.09, 11:08
                Pani Katarzyno, pani zaangazowanie w proces zaszkodzenia p.Marii
                anonimowo na forum bardzo mnie zaciekawil. Nie znam p. Marii i nigdy
                nie bylam w jej salonie, ale chetnie się wybiore by poznac osobe,
                wzbudzajaca taką zawiśc w jej środowisku zawodowym.
                Ja z zawodu jestem psychologiem i interesuja mnie takie specyficzne
                przypadki frustracji jak pani p. Katarzyno. Mając urlop posiedzialam
                w nocy w internecie i oto co znalazlam.

Wspomniala pani, ze p. Maria obraża na forum kosmetologia.com.pl
                ludzi, używając slow idiotki itp… Poszukalam, przeczytalam przez noc
                wszystkie posty p. Marii, a jest ich masa, bo niemal 450. Wiedze i
                doświadczenie tej kobiety pozostawiam bez komentarza, bo sa
                oczywiste. Natomiast odniose się do pani kłamliwych oskarzen. Tak,
                sa klamliwe i jako dowód wklejam cytaty wpisów p. Marii, która nie
                tylko nie obraża róznych grup zawodowych, ale staje w ich obronie.
                P. kasiu – pani po prostu nie umie czytac ze zrozumieniem po polsku.

Temat forum: prestiz zawodowy:

I wpis p. Marii:
                zaprzstanie ksztalcenia generuje takie sytuacje, że nie dosc, ze
                osoby posiadaja braki w wiedzy branżowej, to równiez nie posiadaja
                jakiejs takiej, hmm, jak to nazwac, ogólnej oglady, elementarnej
                wiedzy światopoglądowej, jaką zdobywa sie na studiach... i to
                niestety widac, i schlychac... Rozumiecie o co mi chodzi? Przez cos
                takiego do nazwy "kosmetyczka" automatycznie od lat przywiera
                etykieta "niedouczona", "tipsiara", "idiotka", "niewyksztalcona"....
                I niestety, w wielu prztpadkach to jest prawda, która przeklada sie
                na codzienne zycie. Mnóstwo dziewczyn po prostu nie potrafi sie
                wyslowic, robią elementarne blędy w odmianie gramatycznej slów w j.
                polskim, piszą potworne blędy ortograficzne na swoich stronach www,
                ulotkach, w katalogach z zabiegami i w wielu przypadkach niestety są
                najnormalniej w świecie prostackie... Studia, jakiekolwiek by nie
                byly, wplywaja na zmiane tych blędów, uzupelniają wiele luk w
                obyciu, w wyksztalceniu, w światopogladzie, chociazby przez fakt, że
                co jakis czas trzeba przeczytac jakies książki, materiy, opracowac
                jakies projekty, napisac prace, skrypty, referaty....

mówimy caly czas o etykietyzacji, o blednym
                postrzeganiu "kosmetologów", "kosmetyczek", itd... ale tym samym,
                nie doczepiajmy i nie powielajmy sami durnych spolecznych etykiet
                chociazby pod kątem gnębienia tych popularnych "tipsiar"... W pewnym
                sensie masz racje, bo znam mnóstwo dziewczyn z branży, które mówiąc
                wprost, są po prostu idiotkami, ale to nie oznacza ze każda, które w
                swej dzilaności zajmuje sie również stylizacja paznokci -
                jest "tipsiara" która nic nie wie, która nie ma wyksztalcenia, i
                która jest taka idiotka, że przez chemie czy biologie nie dostalaby
                sie na studia.... Ja zanim zarejestrowlam firme i zaplanowalam we
                wszystkich szczególach dzialalnosc mojego Centrum równiez zajmowalam
                i zajmuje sie nadal stylizacja... A dostalam sie na UG i skonczylam
                prawo....
                Nie mozna generalizowac... niestety wród osób, które dostaly sie na
                kosmetologię, i które ją ukonczyly, jest mnóstwo pożal sie Boże
                pólinteligentów (niestety), którym udalo sie ślizgiem przejsc przez
                studia i na koniec uzyskac dyplom (nawet z najniższa średnią, ale
                zawsze).... I mimo, że sama nazywam "tipsiarami" w rozmowach laski,
                które w moim miescie w centum handlowym pracują na 2m2 powierzchni i
                lepią pazury, to uważam że to niepotrzebna etykietyzacja branży,
                która jest wyjątkowo rozwojowa i która jednach daje prestiz
                (mistrzostwa, targi, pokazy) i niezle pieniądze.
                Prawda jest taka, ze niewazne kto jest po jakiej szkole czy kursie,
                wazne by zyciowo i zawodowo nie był glupcem.
                Pani Kasiu, pani albo nie potrafi, albo nie chce zrozumiec kontekstu
                wyppwiedzi p. Marii, a to już jest Pani powazny problem.
                Dalej. Czy p. Maria obraza tipsiary i ludzi innych zawodów? W ręcz
                przeciwnie! Dowód – wpis na forum kosmetologia:
                Jedna z forowiczek pyta:
                Mam do was pytanko!
                Co sądzicie o tym, że osoba mgr kosmetologii/ kosmetolog-
                licencjonowany po studiach siedzi w gabinecie kosmetycznym-salonie i
                zakłada tipsy?
                I odpowiedz p. Marii:
                Pracuje, bo musi i zgodzila sie na to?, czy dlatego, ze kocha to
                robic? w pasji studia nie przeszkadzają.
                Po ironicznym wpisie kolejnej osoby p. Maria odpowiada:
                Dziewczyny, zaczyna mnie powoli itytować to, co wiecznie piszecie i
                powtarzacie jedna po drugiej.. "tandetne tipsy", tandetny salonik,
                osiedlowy zaklad, byle henna... itp.. itd....

Dlaczego nie potraficie uszanowac czyjejs pracy Czy fakt ze macie
                19-20 i 20kilka lat i jestescie na studiach KOSMETOLOGIA uprawnia
                was do wydawania osądów na temat ludzi, o których nie macie
                zielonego pojecia
                zadne studia, zaden zawód i żadne osiągniecia nie daja wam prawa do
                szykanowania i krytycznego wypowiadania sie o ludziach konkretnych
                zawodów (mam na myśli ogól ludzi w danym zakresie) - (tipserki,
                kosmetyczki, woźne, dermokonsultantki, itp - grupy zawodowe celowo
                wymieszane), chyba ze wypowiadanie sie na temat konkretnej osoby, w
                odniesieniu do konkretnej sytuacji, bo np. ktos wykazal sie
                wyjatkowym brakiem profesjonalizmu, tudzież głupotą, lub ewidentnie
                dziala na szkode klientów/pacjenów.
                Podsumowujac. Pisze Pani, ze p.Maria usunela pnia ze swojego forum.
                Dziwi się Pani? Administracja forum ma prawo uczynic to w stosunku
                do ludzi, których charakteryzuje pieniactwo, dzialanie w zlej wierze
                i antyspoleczna nieuczciwosc. Czytajac pani posty stwierdzam, ze to
                była ze strony p. Marii naprawde sluszna decyzja.
                p. Katarzyno, proszę skupic się na sobie, być może chcialaby Pani
                skorzystac z porady, proszę dac znac, dam pani kontakty do
                wykwalifikowanych ludzi, którzy mogliby Pani pomóc.
                Tymczasem pozdrawiam i życze zdrowia.
                Agata.
                • Gość: Kasia:) Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.lutn.cable.ntl.com 25.07.09, 14:24
                  Drodzy forowicze :) ubawic sie tu mozna po pachy czytajac ten nasz pink pong :)
                  Nie bede sie juz odnosci do dwoch postow napisanych przez pania Agate i pania
                  Kanepe. Mysle, ze kazdy kto czyta to forum i wszystkie inne wypowiedz pani Marii
                  - na wielu innych forach, potrafi wyrobic sobie wlasne zdanie na jej temat i nie
                  potrzebuje dobrych duszkow, ktore maja jego myslenie nakierunkowywac na
                  cokolwiek! Musze jednak zareagowac na zarzuty pod moim adresem. Pani Agata
                  uznala, ze kieruje mna zawisc i frustracja w stosunku do pani Marii. Z zawiscia
                  sie nie zgodze, caly czas podkreslam tu i na je forum rowniez to robilam, moj
                  olbrzymi szacunek dla jej determinacji w dazeniu do swoich celow, imponujace
                  wyksztalcenie i olbrzymi podziw dla czasu, ktory wklada w swoje pasje zawodow
                  nawet kosztem innych dziedzin zycia. Nie napisalam tu slowa, ktore moglo by
                  podwazyc jej autorytem zawodowy, mimo ze ja nawet nie znam tej kobiety i nigdy
                  nie bylam w jej salonie. Nie jestem anonimowa osoba, bo moje wszystkie dane
                  kontaktowe i personalne sa w profilu na forum pani Marii i tak sa to dane
                  prawdziwe, nie obawiam sie ich ujawnienia, poniewaz nie mam sobie nic do
                  zarzucenia. Jestem oburzona postawa pani Marii w stosunku co do mnie i moich
                  postow na jej forum. Wyjasnie raz jeszcze dlaczego! Pani Maria umiescila na
                  swoim forum temat kadra day spa, w ktorym opisala wyksztalcenie swoje i swojego
                  personelu i uprawnienia do wykonywania zawodu kosmetyczki, bo to przeciez firma
                  z uslugami kosmetycznymi. Poniewaz jestem z branzy kosmetycznej i pojecie o tym
                  swiecie mam wiec odrazu pewne tytuly i dyplomy rzekomo otrzymane wydaly mi sie
                  podejrzane. Zaczelam zadawac pytania. To sie jednak nie spodobalo pani Marii i
                  moje posty znikaly z forum, otrzymalam wiadomosc prywatna, ze mam nie zadawac
                  pytan, ktore szkodza interesowi jej firym - forowicze - to chyba juz mowi
                  wszystko samo za siebie! Jako czlowiek i kosmetyczka poczuwam sie do obowiazku
                  reagowania w sytuacji kiedy ludziom serwuje sie cos w slicznym opakowaniu, a co
                  nie stanowi w srodku orginalnej zawartosci. Sadze, ze gdyby pani Maria nie miala
                  nic na sumieniu nie usunela by ze swojego forum temat opisujacego wyksztalcenie
                  i uprawnienia jej i jej personelu, gdyby wszystko bylo prawda nie musiala by
                  obawiac sie odpowiadac na moje pytania, ani tu, ani na jej prywatnym forum,
                  ktorego zadaniem jest przedewszystkim reklamowac jej salon, ale i bronic swoich
                  slusznych? - racji! Pozostawiam to wszystko bez komentarza, bo kazdy z nas jest
                  osoba myslaca i potrafi wyciagac wlasne wnioski. PS. Dziwi mnie fakt, ze pani
                  Maria nie chce tu sama stanac w swojej obronie i obronie swoich interesow,
                  mysle, ze gdyby nie miala sie czego obawiac smialo mogla by upublicznic tresci
                  naszych rozmow na jej forum i prywatnej korespondencji, o co juz ja prosilam,
                  nim usunela moje konto z jej forum. Pozdrawiam Wszystkich ! Kasia - zniesmaczona
                  forowiczka day spa.
                  • Gość: Agata Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.07.09, 14:35
                    Pani Katarzyno,
                    gdyby wlaścicielka salonu pojawila sie natym forum i zaczęla
                    korespondowac z Panią, zniżylaby sie do Pani poziomu.
                    Jestem pewna, ze firma zareagowałaby, jesli sytuacja tego by
                    wymagała. Ale jak widac - nie wymaga.
                    A wlaścicielom, pracownikom i osobom zwiazanym z omawianym tu
                    salonem zyczę powodzenia i twardej zbroi, bo jak widac, im dalej
                    swiat brnie w nakręconym kryzysie, tym więcej malkontentów,
                    frustratów i paranoików sie tworzy, a mniej rzetelnych, normalnych
                    ludzi.
                    • Gość: aniulah Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.centertel.pl 25.07.09, 19:42
                      Gość portalu: Agata napisał(a):

> Pani Katarzyno,
                      > gdyby wlaścicielka salonu pojawila sie natym forum i zaczęla
                      > korespondowac z Panią, zniżylaby sie do Pani poziomu.
                      > Jestem pewna, ze firma zareagowałaby, jesli sytuacja tego by
                      > wymagała. Ale jak widac - nie wymaga.

Pani Agato :) i tego się trzymajmy :-)
                      Myślę, ze należy właśnie w tym momencie również odpuścić sobie odpowiadanie w tym temacie, bo wygląda na to że dalsza dyskusja będzie tylko karmieniem Trola ? Trolii ?

Dzień choć na pówyspie helskim dziś deszczowy to i tak jest piękny, więc od serca mam porady dla tych znudzonych panienek... dziewczęta zbierzcie swoje kuperki i na spacerek ! świeżego powietrza nigdy za mało a zwłaszcza takim zasępnionym umysłom a jesli deszczyk was zmoczy to tylko wyjdzie wam na dobre.

Pozdrawiam
                      Aniula
              • Gość: kanepa Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.160.wmc.com.pl 25.07.09, 11:09
                Kurcze jak to wszystko się czyta to ani nie chce sie iśc do tego
                gabinetu ani komentowac.Jedna głupsza od drugiej, albo bardziej
                zajadła i czuła na swoim raczej mocno ograniczonym punkcie wdzenia.A
                odmieniana przez przymiotniki pani Maria też w tym wszystkim
                żenująco się kreuje, podsycając tę mierną dysputę o gabinecie zwanym
                DAy Spa.Chwała za to ,że ma jakis power do działania i bawienia się
                w ten biznes i tyle a prowokacje na forum są raczej żałosne.Piszą tu
                panny które, "wiedzą tyle ile zjedzą" i to ich świat.O co tu w ogóle
                chodzi?
                • Gość: Agata Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.07.09, 13:55
                  ... polactwo... to wszystko wyjasnia. Jedni ciezko pracuja, aby inni
                  mogli na nich żerowac. Ot co...
                  • Gość: zdziwiona Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.168.wmc.com.pl 25.07.09, 17:54
                    Generalnie p.Kasiu chylę czoła i rozumiem o czym Pani pisze. P.
                    Maria odpowiada na Pani posty jako psycholog, potem jako niby
                    klientka... żałosne. Przecież czytając tę powieść, od razu widać że
                    to p. Maria odpowiada na pani maile, nie potrafiąc się podpisać a
                    podszywając się pod niby psychologa buahahaha. Wystarczy zwrócić
                    uwagę że po poście niezadowolonej klientki odzew p. Marii był
                    natychmiastowy! i to bardzo nie miły.
                    Osobiście korzystałam z Day SPa w Słupsku i rzeczywiście żadna
                    rewelacja-a sama osoba to wszechwiedzący-erudyta.
                    Korzystałam też z usług "mniej wykształconych", a efekty i atmosfera
                    były o niebo lepsze.
                    P. Kasiu myślę że nie warto poruszać dalej tej kwestii, bo szkoda
                    nerwów, nasłucha się Pani niepotrzebnych bzdur.
                    Sam Day Spa i jego opinie poleciały w dół, a zadufana w sobie p.
                    maria będzie musiała zejśc na ziemię żeby to nadrobić.
                    • Gość: Kasia:) Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.lutn.cable.ntl.com 26.07.09, 13:34
                      Dziekuj za pani slowa zrozumienia. Ma pani racje, ze nie warto ciagnac tej
                      dyskusji tu! Osoba podszywajaca sie pod psycholga, klientki i forowiczki ubliza
                      mi w bardzo plytki sposob, zabawne jest to, ze ona naprawde wierzy, ze cos tym
                      uzyska i zmyja z siebie poczucie winy za swoje skandaliczne zachowanie. Ja nie
                      napisalam slowa, ktore obraza pania Marie i jej salon, staram sie uzyskac
                      odpowiedz na pytania, za ktore zostalam wyrzucona z jej forum. Widac przecenilam
                      te kobiete! Mimo jej gornolotnego oceniania innych i ublizania im, wywarla na
                      mnie wrazenie, osoby elokwentnej i inteligentnej, a okazalo sie, ze jest
                      zupelnie inaczej. Okazala sie tchorzem, ktory nawet nie potrafi przyznac sie do
                      swoich bledow i naprawic te bledy, bo tak postepuje osoba na poziomie, za ktora
                      ta kobieta sie uwaza, a w praniu wyszlo kim tak naprawde jest.Bardzo mnie pani,
                      pani Mario rozczarowala i pisze to z przykroscia, jesli pani oczywiscie wierzy w
                      moje dobre intencje. To forum jest nie odpowiednim miejscen do poruszania
                      kwestii uprawnien do wykonywania zawodu kosmetyczki i problemu firm
                      kosmetycznych, ktore rozdaja swoje dyplomy i zaswiadczenia ludziom przygodnym (
                      oczywiscie nie mam na mysli uprawnien pani Marii ), mysle ze czas czas poruszyc
                      ten problem w naszym srodowisku zawodowym. Pozdrawiam :) Kasia :)
                      • Gość: dzar Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.07.09, 15:13
                        takiego falszu to ja juz dawno nie widzialem. Niby glówna sprawczyni
                        falszywego cyrku rzekoma pani kasia co chwila powtarza ze forum to
                        nie miejsce na rozpisywanie sie czy komentowanie, po czym wpisuje na
                        pół sgtrony kolejny raz to samo. to juz jest nudne. Baby sa
                        straszne. A pewne jest jedno: tchorzostwo to rozpisywanie sie na
                        forum i obrabianie komus dupy gdzie wpisac mozna wszystko. Masz
                        kobieto problem, stan twarza w twarz z osoba która pani rypie na
                        prawo i lewo i rozwiaz swój problem, a nie leczysz babo swoje doly
                        przez klepannie na forum.
                        Ja tez po przeczytaniu kilku wpisow w ogole nie podejmowalbym
                        dyskusji z pania bo to dno i i dno i dno.
                        i teraz zobaczymy, czy rzucasz babo slowa na wiatr, ze nie bedziesz
                        juz komentowac tematu, czy znów wpis na pl strony. Pozdro
                        • Gość: zdziwiona Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.168.wmc.com.pl 26.07.09, 17:27
                          I kolejny post by p. Maria.
                          Ja za to bardzo chętnie chciałabym dowiedzieć się jakie
                          wykształcenie ma mama p. Marii, która pracuje w Day Spa.
                          Jeśli "obrońcy" Day Spa, którzy domniemywam są stałymi klientami
                          (via sama p. Maria-bo inne IP nie oszukają jednoznacznych
                          wypowiedzi, które padają z tego samego grona)zechcą powiedzieć jakie
                          wykształcenie ma mama p. Marii, która pracuje razem z nią - zakończy
                          się ta żałosna dysputa, a samo Day Spa nadrobi swoje duuuuże straty.
                          Jednak rzeczywiście p. Kasiu proste pytanie a zero odpowiedzi i
                          bezpodstawny atak na pani osobę daje dużo do myślenia.
                          • Gość: mona Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 13:59
                            No wlasnie jakie wyksztalcenie ma mama Pani Marii tez mnie to
                            ciekawi - nigdzie nie przeczytalam odp na to pytanie - bo jeszcze
                            dojdzie do tego ze bedziemy sie zachwycac efektami pracy Pani Nikt
                            hihihihi
      • Gość: Pozdrawiam Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.12.14, 16:17
        Day spa innowacje p.Marii to najgorszy salon jaki istnieje. Prowadzi szkolenia a sama nie zna sie na niczym. Poziom wykonywania zabiegu jest żenujący. Nigdy wiecej tam nie pojde i nie radze tam isc. Tragedia!!!
        • caffem79 Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku 20.01.15, 13:32
          Przykre, ale niestety klientki próbujące wyłudzić zabiegi za darmo będą odsyłane z kwitkiem. Byłam tam na stażu i byłam świadkiem, jak klientka po 3 tygodniach od wykonania usługi manicure przyszła z rzekomą reklamacją, a w międzyczasie wykonywała usługę żelowania paznokci u kogoś innego, prywatnie w domu. Powyższy wpis jest autorstwa albo tej klientki, albo jej koleżanek, które gwałtownie uaktywniły sie na naszym portalu w dniu rzekomej reklamacji. Ciekawe jest tez to, ze z oczekiwaniem na darmowa usługę pani zgłosiła się dzień przed mikołajkową imprezą. Internetowe hejterstwo jest teraz bardzo popularne, ale w Internecie nikt nie jest anonimowy, a za pomówienia pozywa się do sądu.
    • Gość: Farmaceutka Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.09, 17:43
      Wiem ze obydwie maja wszystkie niezbedne papiery wymagane prawem
      polskim, by móc pracowac w tym zawodzie. Wlascicielka szkolila sie
      na kosmetyczke od razu, potem konczyla inne studia, druga Pani jest
      po studium medycznym i przekwalifikowala sie zawodowo i równiez ma
      wszystkie niezbedne dokumenty. No i nie zapominajmy, ze skonczone
      szkoly to jeszcze nie wszystko. Co z tego, ze jakis czas temu bylam
      na zabiegach w koszalinie u jakiejs pani KOSMETOLOG, a teraz lecze
      sie u dermatologa, bo rozsiala mi ropna krostke po calej twarzy i
      mam stany zapalne z dziurami. Pozdrawiam drogie Panie :)
      • Gość: jenefer Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.160.wmc.com.pl 27.07.09, 23:27
        Właścicielka tego spa chyba faktycznie ma jakiś problem z
        odczytywaniem rzeczywistości. Zaineresowałam się tą dyskusją i mam
        wrażenie ,że za wszelką cenę forsuje swój kryształowy świat .I tym
        samym potwierdza,że nie jest pewna jakości swojego "spa".Zastanawiam
        sie dlaczego - przecież trzeba miec coś nie tak pod kopułą żeby tyle
        czasu marnotrawic na prostowanie subkiektywnych anonimowości i
        innych podżegan.Ja nie wiem czy skorzystam z usług -cyba za dużo
        już wpompowała na tym smutnym forum.A człowiek by chciał do
        profesjonalnego miejsca z prawdziwego zdarzenia.
        • Gość: Daria Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: 93.105.4.* 20.08.09, 23:05
          Ludzie, ale macie problemy!!! Czy lepiej by wam bylo na zabiegu u
          jakiejs partaczki bez kursów, dyplomu, czy szkoły, która nie byłaby
          rodziną właścicielki? Czy lepiej korzystac z zabiegów, gdzie nie
          wychodzicie z pokancerowaną twarzą, macie porządny zrobiony masaż i
          naprawde świetnie wykonane zabiegi?? Obydwie kobiety znam od kilku
          lat, obydwie maja kwalifikacje, szkoły i kursy i tym samym ponieważ
          są córką i matką świetnie realizuja się w gabinecie, wprowadzają tam
          rewelacyjną ciepła i spokojną atmosferę, której nie znajdzie się w
          innych salonach. Czy to jakas zbrodnia że firme prowadzi matka i
          córka? Az tego co wiem, jesli sie ktoś konkretnie do danej z pań
          umawia, to ta konkretna pani go obsługuje, ale jesli się ktoś nie
          umawia konkretnie do danej kosmetyczki, tylko ogólnie na zabieg, to
          raz trafia do p. Marii, a raz do Iwonki, to chyba naturalne, ze
          mając duzo pracy, wymieniają się. Sami sobie ludzie stwarzacie
          problemy. Puknijcie się ludzie w głowe, a jak macie jakies ALE, to
          idźcie z tym do włascicielki a nie ja fałszywie obrabiacie w necie.
          Takie moje zdanie.
      • Gość: mona Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 14:02
        zbyt ogolnie Pani pisze o tych kwalifikacjach zadnych konkretow
        szczerze mowiac troche mnie zdziwilo ze umowilam sie na wizyte do
        Pani Marii a zabieg robila mi jej mama czulam sie troche jakos tak -
        dziwnie?
    • Gość: RENATA Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 12:52
      Sądziłam, że po przeczytaniu tego wątku będę mogła, opierając się na
      sprawdzonych poradach klientek, wybrać dobry salon kosmetyczny.Zamiast porad -
      drobnomiasteczkowa przepychanka pod różnymi szyldami, choćby pseudopsycholog
      Agaty...Całkowity brak profesjonalizmu i wyczucia sytuacji.Zraziłam się na
      wstępie, nie zajrzę i nie skorzystam...Do fryzjera czy kosmetyczki chodzi się w
      równej mierze na profesjonalne zabiegi, jak i dla chwili relaksu. A o tę po
      przeczytaniu wątku byłoby nader trudno.A na przyszłość , drogie Panie,
      pamiętajcie o jakże aktualnej maksymie:VERBA VANA NON LOQUI!
      • Gość: Kasandra Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.net 15.11.09, 14:22
        Poprosze nr telefonu do salonu, bardzo chce skorzystac z peelingów
        Neoderma na przebarwienia i wyczytalam, ze ten salon sie w Słupsku w
        tym specjalizuje. Kasdra
        • Gość: kiwi Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.146.171.12.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.09.10, 22:19
          ja też proszę namiary na sprawdzony salon kosmetyczny
        • engie7 Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku 13.08.15, 12:16
          Ten wpis brzmi tak jakby sama właściecilka go napisała z reklamą w podtekście :)
    • Gość: Justyna29 dobra kosmetyczka IP: *.slupsk.vectranet.pl 13.10.14, 07:55
      Z ręką na sercu mogę polecić Panią Magdę pracuje na dobrych kosmetykach robiła mi paznkocie hybrydowe z pieknymi wzorami oraz makijaż na sesje ślubną, makijaż trzymał się świetnie bez poprawek mile podobało mi się to, ze nie narzucała mi swojego zdania, najpierw mnie wysłuchała, a potem zaproponowała makijaż, razem zdecydowaliśmy w czym czułam się dobrze, Salon kosmetyczny Malena box 46 Manhatan tel. 518-300-019, a tu macie stronke :) www.malena-kosmetyka.pl
    • Gość: Marlena obiektywna Day Spa Innowacje w Słupsku IP: *.28.170.27.zetnet.slupsk.pl 01.03.15, 17:30
      Niestety ja także nie polecam usług tego salonu. Naczytałam się dużo pozytywnych opinii i zdecydowałam się na zabieg (który notabene wcześniej robiła tam również moja znajoma i była średnio zadowolona) i jestem zawiedziona. Obsługa może i sympatyczna, ale co do fachowości i sumienności pracowników mam duże zastrzeżenia. Nie jestem zadowolona i nikomu nie polecam. Obiektywnie
      • engie7 Re: Day Spa Innowacje w Słupsku 13.08.15, 12:14
        I przede wszystkim ceny są tam z kosmosu. Dużo taniej można więcej w innych salonach w Słupsku
    • Gość: mariol-1 Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.16, 14:18
      WITAM ,wszystkich zainteresowanych tym SPA, mogę wszystkim polecić ten zakład byłam tam w styczniu i w najbliższym czasie wybieram się ponownie. pełen profesjonalizm personelu , przemiła obsługa, wysoki poziom wykonywanych usług, a ceny tak jak wszędzie,. gorąco polecam,Mariola
    • Gość: Ewa Re: Kosmetyczka w Słupsku Day SPA w Słupsku IP: *.146.192.219.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.02.18, 19:41
      Polecam gabinet INNOWACJE Day Spa z czystym sumieniem. Pelen profesjonalizm,pani w ,,rejestracji,, bardzo fajne podejscie(jak czegos nie wie dzwonu do szefowej i dowiadujr sie co trzeba),super masazysta(pelen profesjonalizm i fajne podejscie) , a z szefowa co do zabiegow medycyny estetycznej mozna sie dogadać. Bylam dzisiaj pierwszy raz z polecenia i na pewno tam wroce .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka