Dodaj do ulubionych

Ulubiona stacja radiowa

IP: *.pubsites.buffalo.edu 16.01.02, 21:49
Dla mnie zawsze Trojka, za roznorodnosc muzyki, swietne reportaze, swietnych
ludzi, swietne audycje rozrywkowe i ambicje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pixi Re: Ulubiona stacja radiowa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 22:20
      Nie mam takiej... Kiedys lubilam 3-ke (lista Niedzwieckiego), potem zakochalam
      sie w Zetce (az stwierdzilam ze daja w kolko ta sama muzyke). No i teraz wciaz
      poszukuje. Moze i ta trojka by mi odpowiadala, ale jakos nie moge nigdy na nia
      trafic.
    • Gość: Pamela Re: Ulubiona stacja radiowa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 22:57
      Jednak Zetka. Nie cierpie RMF-u.
    • Gość: Aniuta Re: Ulubiona stacja radiowa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 06:29
      VIGOR
    • Gość: Denik Re: Ulubiona stacja radiowa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 10:23
      Ja jeżeli już słucham radia to jest to vigor. Wole muzyke z telewizyjnych
      programów muzycznych tj. mtv, viva, onyx itp.
      • Gość: Agrest Re: Ulubiona stacja radiowa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 22:17
        Prezenterzy w Vigorze odwalaja chale!

MTV jest spoko.
    • Gość: Loona Re: Ulubiona stacja radiowa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 11:10
      Kiedys lubilam Radio City, a teraz moze byc Vigor (w radio stawiam na pierwszym
      miejscu na muzyke). W Vigorze mi tylko nie odpowiada to ze prowadzacy sa tacy
      krzykliwi. Jak sie zapomni sciszyc na czas pod koniec piosenki to nagle ich
      glos slychac na caly blok. Przesadzaja.
    • Gość: Teddy Re: Ulubiona stacja radiowa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 11:52
      Lubie Radio Zet, ale nie cierpie ich serwisow informacyjnych. Sa napuszone, a
      prezenterzy zarozumiali.
      • Gość: Nataliaa Re: Ulubiona stacja radiowa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 12:58
        Jak ja słucham radia-to jest to Zetka.A serwisy lubię.I słucham ich codziennie
        rano.
        • Gość: nikka_ Re: Ulubiona stacja radiowa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 13:28
          Ja słucham radia Rmfm,codzienie rano budzi mnie głos faceta który mowi"wstawaj
          szkoda dnia".No a w dalszej czesci dnia towarzyszy mi już radio vigor.
          • Gość: Pixi Re: Ulubiona stacja radiowa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 20:14
            Mnie budzi z rana zawsze zetka, ale zaraz potem ja wylaczam, bo nie moge juz
            sluchac tej samej muzyki. Budzenie radiem jest jednak uwazam bardziej
            humanitarne niz budzikiem dzwonkiem.
            • Gość: Sabat Re: Ulubiona stacja radiowa IP: *.gdan.gazeta.pl 21.01.02, 20:17
              Radio Maryja. To wcale nie żart, często wrzucam, sporo tam się o naszym kraju
              dowiedziec można.
              A tak ARdio Trefl, mimo wszytsko Zetka i po latach wracam do Trójki ale to nie
              ta Trójka co kiedyś
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka