Gość: andy_sz IP: *.pubsites.buffalo.edu 16.01.02, 21:49 Dla mnie zawsze Trojka, za roznorodnosc muzyki, swietne reportaze, swietnych ludzi, swietne audycje rozrywkowe i ambicje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pixi Re: Ulubiona stacja radiowa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 22:20 Nie mam takiej... Kiedys lubilam 3-ke (lista Niedzwieckiego), potem zakochalam sie w Zetce (az stwierdzilam ze daja w kolko ta sama muzyke). No i teraz wciaz poszukuje. Moze i ta trojka by mi odpowiadala, ale jakos nie moge nigdy na nia trafic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Ulubiona stacja radiowa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 22:57 Jednak Zetka. Nie cierpie RMF-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniuta Re: Ulubiona stacja radiowa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 06:29 VIGOR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Ulubiona stacja radiowa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 10:23 Ja jeżeli już słucham radia to jest to vigor. Wole muzyke z telewizyjnych programów muzycznych tj. mtv, viva, onyx itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Ulubiona stacja radiowa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 22:17 Prezenterzy w Vigorze odwalaja chale! MTV jest spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loona Re: Ulubiona stacja radiowa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 11:10 Kiedys lubilam Radio City, a teraz moze byc Vigor (w radio stawiam na pierwszym miejscu na muzyke). W Vigorze mi tylko nie odpowiada to ze prowadzacy sa tacy krzykliwi. Jak sie zapomni sciszyc na czas pod koniec piosenki to nagle ich glos slychac na caly blok. Przesadzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teddy Re: Ulubiona stacja radiowa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 11:52 Lubie Radio Zet, ale nie cierpie ich serwisow informacyjnych. Sa napuszone, a prezenterzy zarozumiali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Ulubiona stacja radiowa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 12:58 Jak ja słucham radia-to jest to Zetka.A serwisy lubię.I słucham ich codziennie rano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka_ Re: Ulubiona stacja radiowa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 13:28 Ja słucham radia Rmfm,codzienie rano budzi mnie głos faceta który mowi"wstawaj szkoda dnia".No a w dalszej czesci dnia towarzyszy mi już radio vigor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Ulubiona stacja radiowa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 20:14 Mnie budzi z rana zawsze zetka, ale zaraz potem ja wylaczam, bo nie moge juz sluchac tej samej muzyki. Budzenie radiem jest jednak uwazam bardziej humanitarne niz budzikiem dzwonkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Ulubiona stacja radiowa IP: *.gdan.gazeta.pl 21.01.02, 20:17 Radio Maryja. To wcale nie żart, często wrzucam, sporo tam się o naszym kraju dowiedziec można. A tak ARdio Trefl, mimo wszytsko Zetka i po latach wracam do Trójki ale to nie ta Trójka co kiedyś Odpowiedz Link Zgłoś