Dodaj do ulubionych

Policja podglada mieszkancow

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 22:13
Podobno mamy w miescie 9 kamer monitorujacych i podobno policjanci nie moga
wykorzystywac ich do podgladania co dzieje sie w domach. Byl taki przypadek ze
podgladali kobiete w domowych pieleszach. Teraz jest tak ze jak oko kamery
wjedzie na zakazany obiekt (okno) to niby obraz sie zamazuje. Ja w to nie za
bardzo wierze, a Wy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pamela Re: Policja podglada mieszkancow IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 22:58
      Mi tez sie nie chce wierzyc. Ktos na tym forum napisal wczesniej ze oni w ogole
      nie ogladaja tych kamer na zywo tylko dopiero jak jest rozruba to wyciagaja i
      analizuja. Jedno przeczy wiev drugiemu.
      • Gość: nikka_ Re: Policja podglada mieszkancow IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 21:15
        Pomyslałam sobie ze moge cos tu wpisac bo w jakims sensie to mnie tez
        dotyczy.Otóż mieszkam na przeciwko postarunku policji no i często wieczorami
        pala sie tam swiatła co doskonale widać z moich okien.Nio ale to co oni moga
        tam robić zostawmy moze bez komentarza!!!
    • Gość: Pixi Re: Policja podglada mieszkancow IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 20:03
      A nie wiecie czy te zarowiaste slupki "POLICJA", ktore byly taka rewelacja
      jeszscze rok temu wciaz dzialaja? Mowiono ze sa niezniszczalne, tymczasem
      dzisiaj widzialam jak jeden ma powciskane maksymalnie guziki. Ciekawa jestem
      czy one jeszcze dzialaja.
    • Gość: Denik Mieszkańcy podglądają mieszkańców !! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 21:57
      Przykladem tego jest zamontowana kamerka na rogu Jakiełły i 9 Marca.
      A podglądujemy sobie za pomocą słupskiej telewizji !!
      • Gość: Teddy Re: Mieszkańcy podglądają mieszkańców !! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 23:58
        U mnie w robocie sa juz tego pierwsze ofiary. Sekretarki urwaly sie na chwile
        do Telekomunikacji i tak sie zlozylo ze szef lukal na kamerke i je zobaczyl. No
        i byl "maly" ochrzan :-)
    • Gość: Pamela Re: Policja podglada mieszkancow IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 19:53
      Wlasnie dzisiaj pisze jaki "super" system kamerowy mamy. Miasto zdecydowalo sie
      zakupic wersje przestarzala i tansza i dlatego teraz okazalo sie ze nie mozna
      zakkladac nowych kamer w innych dzielnicach niz centrum bo nie bedzie dobrego
      odbioru
    • Gość: Teddy Re: Policja podglada mieszkancow IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 20:19
      A Telekomunikacja chciala im zapewnic pomoc w laczach.
    • Gość: Sierżant Re: Policja podglada mieszkancow IP: *.gdan.gazeta.pl 06.02.02, 23:36
      Gorzej kiedy nie podglądają

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka