Gość: Sabat IP: *.gdan.gazeta.pl 22.01.02, 11:22 Musiecie to zobaczyć i przećwiczyć (szczególne zaproszenie dla Kazika i EL Dorad) forum.basket2.net/viewthread.php3?FID=4&TID=5625 A i proszę o wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sabat Re: NIEWIARYGODNE, ALE PRAWDZIWE!!!!!! IP: *.gdan.gazeta.pl 22.01.02, 16:50 Co to nie ma chętnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: NIEWIARYGODNE, ALE PRAWDZIWE!!!!!! IP: *.gdan.gazeta.pl 22.01.02, 21:39 Ale mnie olewacie, a tak się staram o rozrywki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: NIEWIARYGODNE, ALE PRAWDZIWE!!!!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 21:42 Sabatku cierpliwości!Daj chłopakom trochę czasu.Jutro się poprawią! I wejdź na czat,ale wcale tego nie wymagam... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renee Re: NIEWIARYGODNE, ALE PRAWDZIWE!!!!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 12:25 No dodra. Mam objawienie. A tak na marginesie wyobraż sobie : wisi takie coś w kościele ( ot tak dla ozdoby niby ). Ktoś się midli, zapartzył się w bazgroł i....O!!!! Pan do mnie przemówił...... Fajny pozytyw. Zrób z tego negatyw. Przyjemnej zabawy. Ale podywagować na temat wizji można.... Odpowiedz Link Zgłoś