Gość: Teddy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 06:47 Słyszeliście, że będą burzyć Dom Chleba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Julka Re: Dom Chleba IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 10:29 nic takiego jeszcze do mnie nie dotarło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renee Re: Dom Chleba IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 12:35 Tak mają tam wszystko rozwalić. Ale w to miejsce ma powstać nowy kompleks handlowy. Pokazywali kiedyś projekt w Głosie Pomorza. Wyglądało fajnie. Inwestorem ma być bodajże PSS. Zresztą teraz wygląda tam okropnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Dom Chleba IP: *.waw-smy.leased.ids.pl 23.01.02, 14:31 Uświadomcie mnie gdzie to jest w Słupsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renee Re: Dom Chleba IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 18:39 Podkowa na Stażyńskiego. Ale teraz nie pamiętam rozmiarów budowli i zajętości terenu ( tej przyszłej ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Dom Chleba IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 18:56 Dom Chleba jest na zewnetrznym, lewym rogu podkowy. (Na przeciwko Banku Gospodarki Zywnosciowej). Ma tam powstac kilkupietrowy kompleks handlowy PSS. Wewnatrz maja byc samoobslugowe sklepy, ruchome schody i fontanny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Dom Chleba IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 09:32 to może wyglądac to całkiem nieźle ale w sumie zauważyłam, że Słupsk coraz bardziej się odnawia i troszkę traci na zabytkowych budowlach spójrzcie na nasz Stary Rynek już prawie nic nie ma tam starego Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dom Chleba 28.01.02, 20:54 Troche mi szkoda starego, poczciwego Domu Chleba. Pamietam jak jeszcze kilka (nascie) lat temu byly tam zawsze kolejki i zawsze ladnie pachnial chlebus. A z boku byl sklep miesny i tam kolejki to juz w ogole byly kilometrowe. Stalem kiedys w takiej z mama i plakalem ze nie zdaze do domu na Tik-Taka. Ale czasy byly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Dom Chleba IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 21:04 "Ktora godzina pyta rodzina, jak kraj jest wielki, wzdluz i wszerz, jestescie gotowi? Mozna zaczynac? A wiec otwieram nasz program JUZ!" To zaspiewalam tylko dla Andiego Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dom Chleba 28.01.02, 21:10 Dzieki Beki, az mi sie lza w oku zakrecila tak dawno nie slyszalem tego szlagieru, fajny byl, co nie ??? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Dom Chleba IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 17:12 No glos to ja mam ladny... Dzieki za docenienie ;-) Slyszalam tez ze Starzynskiego zostanie spowrotem otwarta dla ruchu kolowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Dom Chleba IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 17:50 Kiedys w Domu Chleba spotkac mozna bylo Pana kloszarda z pudelkiem kartonowym w dloniach i zarowka na sznurku. Wtopil sie w krajobraz sklepu i dywagowal godzinami o polityce. Potem juz nawet na niego nikt nie zwracal uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dom Chleba 29.01.02, 20:21 Dziadek byl bezbledny. Co prawda nie widzialem go z zarowka, ale zawsze popijal wode mineralna i nawijal o wszystkim co sie dalo. Ale z jego wypowiedzi mozna bylo wnioskowac ze to czlowiek na poziomie, mial bogate slownictwo i nigdy nie przeklinal. Chcialbym sie czegos wiecej o nim dowiedziec, bo naprawde sympatyczny byl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Dom Chleba IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 20:58 Ja sie go balam, bo boje sie takich ludzi (szczegolnie jak przyczepi sie taki filozof w autobusie i trzeba odgrywac komedyje). Ale rzeczywiscie nie moge powiedziec zebym miala jakies powody do obaw wnioskujac po jego zachowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Dom Chleba IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 18:07 Czy on teraz przypadkiem nie nawiedza ABC? Kiedys robilam tam zakupy, on wszedl a kasjerka rzucila komentarz ze co tak dzisiaj wczesnie, nie zgodnie z rozkladem jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś