IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 20:47
Szukam dobrego fotografa obsługującego wesela, chrzciny i podobne
imprezy. Oczywiście, najlepiej w rozsądnej cenie. Możecie polecić
kogoś, kto załatwia takie sprawy sprawnie, szybko i nie popadł
jeszcze w rutynę?
Obserwuj wątek
    • Gość: kari Re: Fotograf IP: *.tktelekom.pl 04.04.09, 22:35
      Zajrzyj sobie tutaj
      apgalik.republika.pl

jest to młode małzeństwo, narzie mało znani na słupskim rynku fotografów ale z dużą dozą fantazji i pomysłów.
      • Gość: marta Re: Fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 21:46
        Szczerze polecam www.imagines.pl
    • Gość: basia Re: Fotograf IP: *.160.wmc.com.pl 05.04.09, 12:43
      Na moim ślubie zdjęcia robił fotograf, który na co dzień pracuje w
      Głosie. Fotki są świetne - nie żadne słodkie i całuśne, ale bardzo
      pomysłowe. Jego tel. 601 675 434
      • johana19 Re: Fotograf 05.04.09, 18:15
        A może ktoś zna kogoś naprawdę dobrego, co robi sesje ciążowe, a
        także sesje rodzinne, z dziećmi?

NASZA LENA i mały
        lipcowy LOKATOR
        • Gość: Gość Re: Fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 12:03
          Zapraszam Panią na sesje zdjęciową. Rano robię zdjęcia do gazety ogólnopolskiej
          po południu portrety, śluby i portfolio. Zapraszam.

Świat Obrazu
          Pro Foto
          tel 0-604-435-324
          GG 787340
    • Gość: kola Re: Fotograf IP: *.slupsk.vectranet.pl 05.04.09, 18:49
      Witam
      Rewelacyjne sesje zdjęciowe, profesjonalne naprawdę rewelacyjne foty
      wykonuje Krzysztof Tomasik, na codzień pracuje w głosie pomorza.
      Polecam !tel :0510026859
      • Gość: rozczarowana Re: Fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 18:05
        akurat z tym bym się nie zgodziła. A dlaczego? Bo kto by chciał,
        żeby zdjęcia z jego wielkiego dnia przypominały te z dziennika? Ja
        nie chciałam, ale czasu nie cofnę
    • Gość: Gość Re: Fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 12:05
      Zapraszam wymagające młode pary na fotosesje ślubne. Zdjęcia robię w kilku etapach.

1. przygotowania, w dniu ślubu rano odwiedzam dom Panny Młodej i Pana Młodego.
      2. uroczystość zaślubin (kościół lub USC) plus mała sesja z rodziną i
      zaproszonymi gośćmi
      3. wesele, do oczepin włącznie.
      4. sesja plenerowa, w tygodniu w kilku malowniczych miejscach. Minimum 20
      różnych póz.
      (możliwy udział zawodowej stylistki)
      5. gratis ! sesje narzeczeńską na kilka tygodni przed ślubem.

Wszystkie zdjęcia starannie obrobione przez zawodowego grafika nagrywam na DVD
      plus 40 najładniejszych w formacie 15x21 wklejam do pięknego albumu HENZO o
      wartości 80 zł. (60 różnych wzorów do wyboru)
      Cena 1300 zł.

Istnieje możliwość zamówienia zdjęć tylko w kościele (200 zł) lub samego
      pleneru. (400 zł) Udzielam wielu rabatów by welon mógł być dłuższy, a kościół
      cały w kwiatach…
      Zawodowo fotografuję od 1994 roku, posiadam też zezwolenie na fotografowanie w
      kościołach. Do zobaczenia.

Świat Obrazu
      Pro Foto
      Przemysław Dziendziela
      Tel. 0-604-435-324
      GG 787340
      dziendziela@ct.com.pl
    • Gość: zuzia Re: Fotograf IP: *.slupsk.vectranet.pl 11.04.09, 14:27
      Niusiu
      Podstawowa informacja z twojej strony to kiedy masz tą urocystość.
      Znając realia sama to przerabiałam fotografowie ślubni mają już na długo terminy
      zajęte. Ci co mają wolne to właśnie gazetowi pstrykacze od dziur w jezdni i
      imprez z ratusza. Jeśli mogę Ci podpowiedzieć to zleć to ludiom którzy się w tym
      specjalizują i miedzy innymi nalezą do grona światowych fotografów ślubnych. Nie
      chcę tu uprawiać reklamy komuś, ale nie daj sie uwieść gazetowym pstrykaczom
      dziur. Fotografia ślubna wymaga czegoś więcej niż tylko mieć aparat i jasny
      obiektyw.
    • Gość: Aga Re: Fotograf IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.09, 13:37
      Na moim ślubie fotografowała Pani fotograf, sumienna, pomysłowa,
      dostaliśmy fajnie wykonany album ze zdjęciami. Co ważne - przystępna
      cena. My mieliśmy plener, kościół, wesele. Można wejść na stronę i
      pooglądać www.edyta.netgaleria.pl
      • Gość: Renata Re: Fotograf IP: *.slupsk.vectranet.pl 20.04.09, 23:00
        aga cena musiała być bardzo atrakcyjna. Bo mam nadzieję e nie masz tak banalnych
        i przycupniętych fotek. Hmm o gustach się nie dyskutuje. Myślę że nie powinnaś
        zapłacić więcej jak 500 zł bo jeśli więcej to już słono przepłaciłaś. Faktycznie
        ta fotografia brzmi w głębi i lepiej niech nie wychodzi zwłaszcza ślubna.
    • Gość: pyt Re: Fotograf IP: *.slupsk.vectranet.pl 26.04.09, 19:52
      jakie ceny?
      • Gość: ~gosc Re: Fotograf IP: *.164.wmc.com.pl 11.06.09, 09:47
        www.jolako.slupsk.pl/
        • Gość: zniesmaczony Re: Fotograf IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.06.09, 00:21
          Hmm ja bym z pewnością nie zlecił swojej sesji tak banalnemu i braku smaku
          wykonania fotek.
          • Gość: Ula Re: Fotograf IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.06.09, 21:05
            My zleciliśmy wykonanie naszej sesji Panu Jarkowi z D&s Studio Obrazu
            To co ten gostek wyrabia z fotkami to szok. Juz nie długo ślub 04.07 2009 nie
            możemy sie doczekać
            • Gość: gosc Re: Fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 17:41
              Polecam - wejdźcie i zobaczcie - www.kargul.com.pl
            • Gość: jolako Re: Fotograf IP: *.164.wmc.com.pl 15.07.09, 10:05
              widzę że konkurencja z D&s Studio Obrazu nie przebiera w środkach, gratuluję
              tupetu i braku skrupułów, ja tak nie potrafię i nie chcę
    • Gość: RAMAD Re: Fotograf IP: 80.50.128.* 29.04.10, 14:21
      Zapraszam do nas.
      Nasza wizytówka: www.fotoreportaz-slubny.pl
      Tel 883 903 311
      wszelkie szczegóły na spotkaniu
      Zapraszamy :)
      • Gość: Karolina Re: Fotograf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.10, 09:41
        Zapraszam do współpracy ze mną :)
        Zainteresowanym sesją ślubną, dzieciącą, a także modelki kompletujące swoje portfolio polecam zapoznanie się z moimi pracami:

www.swierczewska.webs.com

• Gość: Ula Re: Fotograf IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.09.10, 21:12
          Pan Jarek ze D&S nie musi sie do niczego posuwać fotografował nam ślub i twierdze że na tym rynku jest najbardziej kreatywny. A prawda jest taka ze nie każdego stać na niego. Z tego co wiem to on nie musi robić promocji, bo i tak ma co robić
          • Gość: Robert Re: Fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 20:18
            Zapraszam do skorzystania z usług mojej firmy, więcej informacji na www.foto-rk.pl, profesjonalne sesje fotograficzne, tel. 784 518 516
          • Gość: gośććććć Re: Fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 09:43
            owszem ma co robić, może dlatego robi to tak kiepsko, bo robi na ilość a nie na jakość
    • Gość: doorta Re: Fotograf IP: *.182.9.44.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.10.10, 14:22
      Ja z czystym sumieniem mogę polecić Państwa Ewelinę i Leszka Zosiuk. Jestem bardzo zadowolona z ich usług. Dla chętnych podam ich stronkę www.videofilmowanie.slupsk.pl/
      • Gość: Marzena Re: Fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 18:12
        Ja dołączam się do Uli. Jarek ze studia obrazu fotografował nam ślub i zamówiliśmy sobie dodatkowy plener. Zaproponował nam sesję w górach pobyt gratis!!! jesteśmy z mężem zauroczeni wynikiem naszej współpracy. Oczywiście nie było to najtańsze ale nie musze płakać jak moje koleżanki co mieli profesjonalnego """fotografa """" razem z kamerą. Jestem dumna ze mam takie zdjęcia nie tuzinkowe i odważne. Fotki na wysokości 1400 npm robią wrażenie.
        Polecam go wszystkim jak najbardziej.
        • Gość: Zosia Re: Fotograf IP: *.petrus.pl 31.10.10, 16:54
          Ja też się przyłączam do opinii Marzeny . Jarek nam fotografował ślub w czerwcu w zeszłym roku i jesteśmy bardzo zadowoleni. Fakt nie jest tani ale jeśli stać kogoś na tego elitarnego fotografa to polecam z czystym sumieniem. Hmm niestety jakość i nie tuzinkowość musi kosztować.
    • Gość: Aga Re: Fotograf IP: *.ctechs.co.uk 11.11.10, 12:40
      ja za to NIE POLECAM rafala putkammera z wioski pod slupskiem wzial 1500 zlotych wesele bylo w sierpniu - jest listopad a zdjec nie ma dalej.
      Wiec przestrzegam! bo ja zaczynam z nim wojne w sadzie w poniedzialek.
      Pozdrawiam i prosze uzywac sprawdzonych przez innych a nie z polecenia!!!
    • Gość: zawiedziony Re: Fotograf IP: *.slupsk.vectranet.pl 17.11.10, 19:56
      Na BOGA,tylko nie Pan rafał putkammer z wioski koło Słupska.TOTALNY antytalent,brak jakiegokolwiek wyczucia tematu.Lipa na całym "froncie",należy unikać jak ognia.
      • Gość: Adam Jutrzenka Re: Fotograf IP: *.petrus.pl 28.11.10, 14:04
        www.adamjutrzenka.pl - Ciekawe co o mnie ludzie mówią? ;)
    • Gość: Modda Re: Fotograf - Ostrzegam przed Michałem Kulińskim IP: *.arkom.eu 01.12.10, 15:45
      Ostrzegam przed Michałem Kulińskim tel.793 533 747 strona: www.fotoslupsk.prv.pl/ ;
      www.fotoslupsk.webpark.pl
      Wziął zaliczkę 200zł
      W dniu mojego ślubu, wrzesień 2010r. najpierw zabłądził, później pojawił się na błogosławieństwie i w drodze do kościoła już zaginął.Nie pojawił się ani w kościele, ani na weselu, Zostałam bez fotografa!!!
      Zdecydowanie odradzam tego oszusta, nierozgarniętego i nieodpowiedzialnego człowieka
      Do dziś nie odbiera telefonu, nie raczy oddać zaliczki i nawet przeprosić
      • Gość: Małżeństwo Re: Fotograf - Ostrzegam przed Michałem Kulińskim IP: *.ip.netia.com.pl 21.09.12, 19:25
        A my serdecznie polecamy w/w fotografa/kamerzystę. Pełen profesjonalizm!!!

Pozdrawiamy :D
        • Gość: yahooo Re: Fotograf - Ostrzegam przed Michałem Kulińskim IP: *.play-internet.pl 28.12.12, 15:44
          Nikomu nie polecał tego człowieka. To oszust. Dwa tygodnie przed ślubem nagrywał z nami film dla rodziców w podziękowaniach, po tygodniu mieliśmy otrzymać. Nie otrzymaliśmy, nie odbierał telefonu, a na umówione spotkanie potrafił się nie zjawić. Tydzień przed ślubem zostaliśmy bez fotografa, kamerzysty i filmu, na który musieliśmy się wykosztować. Całe szczęście, poprostu cud że udało nam się znaleźć profesjonalną firmę, która akurat dzień naszego ślubu miała wolne, bo filmowali i kamerowali ślub i wesele w piątek, a nie w naszą sobotę. Teraz z tym oszustem będziemy się sądzić bo nie pozwolimy, żeby tacy ludzi mogli pracować dla par, dla których dzień ślubu jest wyjątkowy, a oni potrafią to niszczyć. Niech oddaje zaliczkę i różnicę kwoty jaką musieliśmy wydać na nową firmę. Nikomu nie życzę, żeby przechodził taki stres jak my przed ślubem.
          • Gość: yahooo Re: Fotograf - Ostrzegam przed Michałem Kulińskim IP: *.play-internet.pl 30.01.13, 14:19
            W dodatku co jakis czas zmienie swoja strone www.Czyzby bał sie negatywnych komentarzy i ukrywał to przed kolejnymi klientami?
            • Gość: niedowiarka Re: Fotograf - Ostrzegam przed Michałem Kulińskim IP: *.range86-162.btcentralplus.com 09.03.13, 23:00
              kurcze tak czytam te wasze komentarze o michale i wlosy mi deba staja!!!! my bral;ismy slub 19.09.2009 czyli jeszcze przed wami. zalatwialismy go jeszcze mieszkajac w uknawet gonie znajac aninigdy nie widzac dalismy mu tysiaka zaliczki i reszte po slubie nie moge zlego slowa na niego powiedziec mily byl uczciwy i nie odwalil kaszany...przynajmniej nam...na ale badz co badz teraz nie ma jego reklam nigdzie...co nas tez zastanawialo z mezem:/ teraz to juz wiem...kurcze ale mielismy szczescie...
              • Gość: niedowiarka Re: Fotograf - Ostrzegam przed Michałem Kulińskim IP: *.range86-162.btcentralplus.com 09.03.13, 23:11
                o tu jest jego nowa strona...nie wiem jakas dziwna...nie ma nic z jego danych ale wiem ze to on psrykal te fotki bo nam akurat je pokazywal dzien przed naszym slubem u siebie w mieszkaniu na komputerze...www.weselezklasa.pl/fotografia-slubna-sesja-zdjeciowa-w-plenerze,ogloszenie,2021,ogloszenia-weselne.html
                • Gość: gość Re: Fotograf - Ostrzegam przed Michałem Kulińskim IP: *.ip.skylogicnet.com 10.03.13, 16:29
                  To jest ten ananasek
                  tu jest jego wiecej danych
                  www.fotograf-wesele.pl/fotograf_slubny_michal_slupsk_f1831.html
                  • Gość: gość Re: Fotograf - Ostrzegam przed Michałem Kulińskim IP: *.ip.skylogicnet.com 10.03.13, 16:41
                    A tu kolejne
                    www.filmy-wesele.pl/kamerzysta_slubny_michal_slupsk_f17.html
                    • Gość: Michał Re: Fotograf - Ostrzegam przed Michałem Kulińskim IP: 5.174.50.* 11.03.13, 12:21
                      Nigdzie nie muszę się ukrywać bo przed nikim nie uciekam, a te bzdury i negatywy zachowajcie sami dla siebie, co do zmian stron to każdy ma prawo do zmiany,
                      Zresztą na forum można napisać wszystko i na wszystkich, szkoda że tego nikt nie weryfikuje

xvisionx.cba.pl
                      Michał
                      • Gość: Obiektywna Re: Fotograf - Ostrzegam przed Michałem Kulińskim IP: *.ustka.vectranet.pl 04.08.13, 21:10
                        Nieodpowiedzialny dupek.
                        Jak można wystawić ludzi w dniu ślubu? Gdyby na mnie trafiło, na pewno zgłosiłabym sprawę na policję. Przecież umowa to umowa, zaliczkę pobrałeś,
                        To zwykłe oszustwo...
                        • Gość: Ewelina Re: Fotograf - Ostrzegam przed Michałem Kulińskim IP: *.ustka.vectranet.pl 30.06.14, 12:11
                          Ja również odradzam Michała Kulińskiego!!! Jest nie słowny i nie profesjonalny! Umówił się na konkretną ilość zdjęć ślubnych, za konkretną cenę i 3 dni przed ślubem napisał e-maila, cyt."Przebywam za granicą nie zdążę wrócić.....wyszło jak wyszło"! Jak można postawić kogoś w takiej sytuacji pare dni przed ślubem?! Według mnie to zwykły oszust i kłamca!
    • Gość: Damian Re: Fotograf IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.11, 14:55
      Polecam się :)
      damian-jozefiak.blogspot.com
      • Gość: Joml Re: Fotograf IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.01.11, 21:10
        Damianie Józefiak
        Tragedia
        Zdjęcia nieostre kiepski obiektyw 17-50 no i ten Canon 400D nie nadaje się do takiej fotografii.
        No cóż ja bym nie zaryzykował takiej amartoszczyzny.
        • Gość: Damian Re: Fotograf IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.11, 17:52
          Na moje zdjęcia jeszcze żadna para nie narzekała, chciałbym za to zobaczyć Pańskie fotki :)
          • Gość: gosc Re: Fotograf IP: *.slupsk.vectranet.pl 15.02.11, 23:19
            Widze ze ktos juz wczesniej wspominal o Jacku Kargul. Zdecydowanie polecam pełen profesjonalizm.
    • Gość: Renata Re: Fotograf IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.03.11, 11:41
      Może Ci się przyda ten link.

www.slupsk.fotografia-ślubna.pl/
      Najczęściej wybierani fotografowie ślubni ze Słupska.
      Portal ogólnopolski i nie zależny. 50% fotek wybranych przez ten portal to Jarka Krupej
      Miło mi że mogę z nim współpracować.
      • Gość: gosc Re: Fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 09:27
        na tyle poleceń tylko 3 zrealizowane, to bardzo mało. Ciekawe czemu to zainteresowane pary w rezultacie nie wybieraja pana Jarka
        • Gość: Ania Re: Fotograf IP: *.petrus.pl 18.09.11, 11:59
          Hmmm odpowiedź jest bardzo prosta. Wiele Par by chciało ale niestety terminy ma już zajęte. Wystarczy pomyśleć.
      • Gość: michaela Re: Fotograf IP: *.cable.pruszcz.turmak.pl 18.09.11, 16:35
        moi znajomi z W-wy kupili u niego sesje foto nad morzem, sesja się odbyła ale zdjęć nie otrzymali. Podobno karta się uszkodziła i zdjęcia zostały utracone. Każdemu może się przytrafić ale rozczarowanie pozostanie na zawsze, tym bardziej, że przebyli specjalnie po to kawał drogi. Czy takiego kogoś można polecać innym? Nie sądzę...
        • Gość: Ania Re: Fotograf IP: *.petrus.pl 18.09.11, 20:50
          Hahha haha
          no nie dostali bo je teraz pokazują inowatorzy pamiątek mówiąc że to ich sprzedając pseudo sesje za 70 % taniej hahahhahaha
          kolejny tani chwyt jak to zrobia lepiej i taniej zwłąszcza lepiej od znanego słupskiego zakładu fotograficznego hahhaha Jarek nie czaj się tylko zakładaj im tą sprawę o prawa autorskie.
        • Gość: Ania Re: Fotograf IP: *.petrus.pl 19.09.11, 08:50
          Hahahahha
          A tu tekst znajomego z wawy od kart. ten sam adres ip:
          Gość: gość IP: *.cable.pruszcz.turmak.pl 04.09.11, 12:26
          oj inowatorzy pamiątek .
          i to sie nazywa marketig

Jeśli chcecie dobrze wybrać obsługę na swoje wesele to mam jedną radę. Nie czytajcie form. To co się tu wypisuje to stek bzdur pisanych przez konkurencję, albo zachwalanie samego siebie. Zaufajcie swojej intuicji, poświęćcie czas i przejdźcie się po tych wszystkich firmach, porozmawiajcie z żywymi ludźmi a nie chowanymi się pod wymyślanymi nickami na form. Jeśli chcecie dobrze wybrać to niech to będzie wasza świadoma decyzja, bo to wy najlepiej wiecie jakie są wasze oczekiwania. Fora są dla konkurencji, która mści się za to, że ktoś inny ma więcej klientów i gdy jedni ciężko pracują ci drudzy siedzą na forach i z nudów obsmarowują tych pierwszych na forach. Taka jest smutna prawda, brak w tym kraju zdrowej konkurencji
          [i[/i].
    • Gość: KIKA Re: Fotograf IP: *.xdsl.centertel.pl 15.09.11, 09:26
      witam, jestem studentką fotografii,
      oferuję swoje usługi w bardzo atrakcyjnych cenach:
      koścół 150( USC, ceremonia ślubna, zdjęcia grupowe, podziekowania itp. w cenie)
      wesele 200( do oczepin, puzniej opłata dodatkowa)
      plener 400
      cały pakiet w super cenie 500zł
      powyżej 50 km dodatkowo dojazd.
      cena do negocjacji
      możliwośc przesłania mojego portfolio
      Chrzciny, komunie, imprezy okolicznościowe i wiele wiele innych
      serdecznie polecam tel.504098407
      • xxxsite Re: Fotograf 29.10.11, 10:29
        Gość portalu: KIKA napisał(a):

> witam, jestem studentką fotografii,
        > oferuję swoje usługi w bardzo atrakcyjnych cenach:
        > koścół 150( USC, ceremonia ślubna, zdjęcia grupowe, podziekowania itp. w cen
        > ie)
        > wesele 200( do oczepin, puzniej opłata dodatkowa)
        > plener 400
        > cały pakiet w super cenie 500zł
        > powyżej 50 km dodatkowo dojazd.
        > cena do negocjacji
        > możliwośc przesłania mojego portfolio
        > Chrzciny, komunie, imprezy okolicznościowe i wiele wiele innych
        > serdecznie polecam tel.504098407

gratuluje tych cen - a może tak za darmo - no i jak profesjonaliści mają się rozwijać przez takich jak ty ???
        • Gość: radek862 Re: Fotograf IP: *.jmdi.pl 29.10.11, 10:40
          Kiko
          To, że zrobisz teraz śluby za 150 zł od "części" nie spowoduje, że potem będziesz dostawać za każdy od 2000 w górę... niestety większość klientów jak nie zapłaci to i nie doceni usługi .. a i będziesz utrwalać ludziom chory pogląd, że zdjęcia są "gó...warte"... lepiej znajdź fotografa, któremu będziesz asystować i który to 150 zł Ci odpali za pomoc.. potem jak zaczniesz na tym zarabiać nagle okaże się, że przez miesiąc pracujesz na zus i na nic innego...
          albo popracuj za te 150 zł dla jakiegoś zakładu foto w małym mieście - sam klient zapłaci normalnie, Ty zarobisz ile chciałaś i będziesz miała zdjęcia i praktykę...
      • Gość: kika Re: Fotograf IP: *.xdsl.centertel.pl 15.11.11, 21:46
        Nr, nieaktualny,przepraszam za utrudnienia

kontakt tanifotograf@10g.pl

zapraszam
      • Gość: gosc Re: Fotograf IP: *.p7.InterArena.pl 28.11.11, 09:00
        przy tych cenach po oplaceniu ZUS, US, zostaje cos PANI W KIESZENI?
    • Gość: kasia Re: Fotograf IP: *.xdsl.centertel.pl 28.09.11, 22:22
      15 październik 2011r szukam fotografa
    • parkwspomnien.pl Re: Fotograf 07.10.11, 01:15
      Zapraszam na stronę

www.parkwspomnien.pl

Pozdrawiam :)
      • husky_ Re: Fotograf 11.10.11, 08:05
        Tak zastanawiam się czy ci co oferują swoje usługi za 300zł płacą podatki...
        • Gość: Agnieszka Re: Fotograf IP: *.play-internet.pl 31.10.11, 11:24
          Zapewnie nie. US miałby wiele do zarzucenia zagłębiając się w szczegóły. Zaniżając ceny, najprawdopodobniej chcą się tylko uczyć fotografii. Efekt wychodzi taki, że osoba, która potrzebuje dobrych zdjęć, czy ze ślubu, czy też prywatnie zostaje z "ręką w nocniku", jak to mawia moja babcia:-) Zdjęcia można powtórzyć, ale wspomnień z danej chwili już nie kupimy. Czy warto tak wiele tracić? Zastanówcie się proszę nad wyborem niedoświadczonego fotografa, który oferuje mega promocję w super cenie. Może się okazać, że śnieżnobiała suknia ze ślubu jest żółta, zdjęcia są zbyt ciemne, lub za zielone, a goście weselni rozmazani...
    • xxxsite Re: Fotograf 29.10.11, 10:28
      www.xvisionx.cba.pl
      • Gość: gość Re: Fotograf IP: *.ip.netia.com.pl 22.09.12, 09:46
        POLECAM!!!
    • Gość: Joanna Re: Fotograf IP: *.play-internet.pl 23.09.12, 22:46
      Szukam Fotografa na Chrzciny, może tu znajdę odpowiednią osobę. CHodzi mi o kilka ujęć w Kościele, 3 zdjęcia z rodziną po ceremonii. I zdjęcie w studio jedno zdjęcie z rodzicami, jedno zdjęcie z chrzestnymi.
      • Gość: Andrzej Re: Fotograf IP: *.play-internet.pl 28.12.12, 15:51
        Jeżeli szuka ktoś fotografa, kamerzystę to z całą pewnością odradzam xvision Michał Kuliński. Podejście do klienta na poziomie 0. Brak zaangażowania, zdjęcia z setek jedynie kilka nadających się do pokazania innym, film jak za czasów prl, przejścia jak 20 lat temu. No i spóźnienie się to kolejna wada tego człowieka, nie mówiąc już o podwórkowym języku. Jednym słowem - żenada.
        • Gość: Asia Re: Fotograf IP: *.play-internet.pl 30.01.13, 14:16
          Michał Kuliński ze Słupska to oszust i krętacz, czytajcie kilka razy umowe zanim ją podpiszecie, bo możecie nie odzyskać zaliczki, ani nie dostać filmu i zdjęć, bo nawet na ślub nie raczy się zjawić. A i portfolio swojego nie ma, pare pojedyńczych zdjęć fotografem nie robią
          • Gość: Gość Re: Fotograf IP: *.tvkslupsk.pl 17.02.13, 18:18
            www.fotoartist.com.pl
            Profesjonalna fotografia ślubna w rozsądnej cenie.
        • Gość: gość Re: Fotograf IP: *.cdma.centertel.pl 18.02.13, 00:13
          korzystaliśmy z usług tego Pana, to co Pan napisał to lekka przesada,

pozdrawiamy xvision
          • Gość: Aga Re: Fotograf IP: *.181.24.128.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.08.13, 09:12
            Ludzie to nie jest forum pt "obrabiamy sobie nawzajem tyłek". Klienci pytają i chcą dostać jakieś namiary, a nie bój konkurencji kto jest gorszy. Prawdziwy fotograf nie ma czasu ani ochoty żeby spędzać czas na takim forum. Cena = jakość. Tanio nie zawsze znaczy dobrze. Pamiętajcie o tym.
            • Gość: Ilona Re: Fotograf IP: *.play-internet.pl 06.08.13, 10:22
              To jest słuszna prawda. Niestety za ceną musi też iść jakość, a nie tylko slogany profesjonalnie , profesjonaliści, profesjonalistycznie i inne bzdety słowne nie wspomnę już o etyce profesjonalnej etyce zawodowej ehhh nie pomijając profesjonalnej kapsuły czasu i wielu takich głupot .

• Gość: stronniczy Re: Fotograf IP: *.net-partner.pl 06.08.13, 13:34
                ot co... cena powinna być pewnym wyznacznikiem - w większosci przypadkow tak na szczescie jest, nie polecam brac pod uwage w ogole ofert ponizej 1000 zl bo to jest smieszne - zaden szanujacy sie profesjonlaista nie poswieci kilkudziesiecu godzin swojego czasu za 1000 zl umowmy sie... ja polecam osobiscie firmę amberfoto - fotografia ślubna Pomorskie, firma z wejherowa ale dzialaja w obszarze wojewodztwa... moze cenia sie ciut wiecej ale moim zdaniem warto zaplacic i miec pewnosc ze zajmuja sie toba profesjonalisci a nie pseudo - fotograficy
                • Gość: Ilona Re: Fotograf IP: *.play-internet.pl 07.08.13, 11:00
                  Za dużo tego profesjonalizmu. Tak sobie pseudo artyści dodają tego słowa ponad miarę i przyzwoitość. Wracając do cenny, same fotoksięgi etui i inne opakowania to koszt około 500- 600 zł. Każdy szanujący się fotograf (pomijając tych profesjonalnych ;-) ) nie odda parze młodych swojej pracy na płytach lub byle jak oprawionych. Gdzie??? utrzymanie firmy, dobrze skrojonej strony na potrzeby fotografii nie mówiąc już o legalności bardzo drogiego oprogramowania Na nic nie zdadzą się słowa typu kapsułą czasu profesjonalni profesjonaliści i najlepsi - czytaj że inni już nic nie potrafią tylko ci profesjonaliści jak dostaniesz prace z błędami kadrowania sinymi lub czerwonymi twarzami nie wspomnę już o przesadzonym retuszu czytaj nieumiejętnym.
    • Gość: Agnieszka Re: Fotograf IP: *.comp.com.pl 13.08.13, 12:43
      dziendobry
    • Gość: Malina Re: Fotograf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.14, 11:35
      Fajne zdjęcia robi ta pani: STUDIO FOTOBRZUSZEK robiłam u niej chrzciny i potem fotki po chrzcinach - niewysoka cena i bardzo dobra jakość.
    • Gość: Karolina Re: Fotograf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.15, 21:36
      Zdecydowanie najlepszym fotografem ślubnym jest pani Agnieszka. Byłam na kilku ślubach znajomych i zdecydowałam się aby była fotografem na moim i nie żałuję! Foty naprawdę fantastyczne. I cena przyzwoita.
      • Gość: Irek Re: Fotograf IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.11.15, 14:51
        No Agnieszka ehhh o gustach się nie rozmawia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka