Gość: Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 22:59 Jaka nowa linie autobusowa widzielibyscie chetnie w Słupsku? Czy sa Waszxym zdaniem takie dzielnice (rejony) miasta ktorych wzaje,mne polaczenie jest zbyt male albo wcale go nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pamela Re: Nowe linie autobusowe IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 12:10 Wiem ze jest zapotrzebowanie na polaczenie Ryczewa z Pomorska Akademia Pedagogiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Nowe linie autobusowe IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 13:32 A ja uważam,że powinien jakiś autobus jechać przez Kotarbńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Nowe linie autobusowe IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 13:51 Kotarbinskiego to tam gdzie Netto? Jesli tak, to powinien byc tam tez przystanek. Po drugiej stronie (na Pilsudskiego jest tylko jedna linia C). Za malo, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Nowe linie autobusowe IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 13:43 Mozna tez pociagnac nowa trase z Ustki do Słupska, ale w strone dzielnic wschodnich naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teddy Re: Nowe linie autobusowe IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 14:39 Przydaloby sie puscic autobus z Wiejskiej przez Sierpinka, Armii Krajowej, Grodzka, Wolnosci i np. Mickiewicza (dalej do Tuwima). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Nowe linie autobusowe IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 12:33 Teddy jakby autobusy miały jeździć przez Mickiewicza to wszystkie by się rozsypały! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Nowe linie autobusowe IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 13:34 Ja tez uwazam ze pomysl z Mickiewicza jest bardzo dobry. Nie musieliby ludzie chodzic taki kawal (od Wolnosci do Tuwima) na pieszo. Wystarczyloby zlikwidowac samochody na poboczach. (To znaczy zlikwidowac parkingi na chodnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Nowe linie autobusowe IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 16:16 W sezonie linia na Ustke powinna przebiegac przez caly Slupsk (zataczac petle). Kto chcialby sie szybciej znalezc w domu moglby sie w Slupsku przesiasc, a kto mialby po drodze na pewno by sie cieszyl. Odpowiedz Link Zgłoś