Dodaj do ulubionych

Nowe linie autobusowe

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 22:59
Jaka nowa linie autobusowa widzielibyscie chetnie w Słupsku? Czy sa Waszxym
zdaniem takie dzielnice (rejony) miasta ktorych wzaje,mne polaczenie jest zbyt
male albo wcale go nie ma?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pamela Re: Nowe linie autobusowe IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 12:10
      Wiem ze jest zapotrzebowanie na polaczenie Ryczewa z Pomorska Akademia
      Pedagogiczna.
      • Gość: Nataliaa Re: Nowe linie autobusowe IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 13:32
        A ja uważam,że powinien jakiś autobus jechać przez Kotarbńskiego.
        • Gość: Damian Re: Nowe linie autobusowe IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 13:51
          Kotarbinskiego to tam gdzie Netto? Jesli tak, to powinien byc tam tez
          przystanek. Po drugiej stronie (na Pilsudskiego jest tylko jedna linia C). Za
          malo, no nie?
    • Gość: Damian Re: Nowe linie autobusowe IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 13:43
      Mozna tez pociagnac nowa trase z Ustki do Słupska, ale w strone dzielnic
      wschodnich naszego miasta.
    • Gość: Teddy Re: Nowe linie autobusowe IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 14:39
      Przydaloby sie puscic autobus z Wiejskiej przez Sierpinka, Armii Krajowej,
      Grodzka, Wolnosci i np. Mickiewicza (dalej do Tuwima).
      • Gość: Denik Re: Nowe linie autobusowe IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 12:33
        Teddy jakby autobusy miały jeździć przez Mickiewicza to wszystkie by się
        rozsypały!
        • Gość: Pamela Re: Nowe linie autobusowe IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 13:34
          Ja tez uwazam ze pomysl z Mickiewicza jest bardzo dobry. Nie musieliby ludzie
          chodzic taki kawal (od Wolnosci do Tuwima) na pieszo. Wystarczyloby zlikwidowac
          samochody na poboczach. (To znaczy zlikwidowac parkingi na chodnikach.
    • Gość: Beki Re: Nowe linie autobusowe IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 16:16
      W sezonie linia na Ustke powinna przebiegac przez caly Slupsk (zataczac petle).
      Kto chcialby sie szybciej znalezc w domu moglby sie w Slupsku przesiasc, a kto
      mialby po drodze na pewno by sie cieszyl.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka