Gość: Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 19:18 W sobote otwieraja nasz basen po remoncie> Bedziemy mieli najnowoczesniejsze urzadzenia zapewniajace obieg owdy! Wybiera sie ktos w sobote? Jest ktos kto nie umie plywac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agrest Re: Basen IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 21:17 Podobno on dziala juz od dzisiaj ale tylko dla wybranych osob. Wciaz badaja wode i sprawdzaja stan filtracyjnego obiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Basen 30.01.02, 01:39 Pewnie dziala dla wybranych losowo osob celem sprawdzenia zdatnosci wody. Jezeli do piatku nie trafia na oddzial dermatologiczny to znaczy ze mozna sie kapac :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Basen IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 06:29 Dobry zart na poczatek dnia :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Basen IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 21:48 Podobno posadzki i sciany beda w tonacji turkusowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka_ Re: Basen IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 21:54 No ja tez jestem bardzo ciekawa jaki bedzie ten nasz nowy basen?!Ale szczrze mowiac to ja nawet nie słyszałam nic o tym zeby go mieli otworzyć,także dzieki za tę miła informacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Basen IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 06:30 To informacja sprawdzona. Ja tez to slyszalam. Poszukaj w lokalnej prasie moze w sobote beda jakies niespodzianki. Odpowiedz Link Zgłoś