Gość: Pixi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 20:32 Czy jest ktos w stanie wymienic wszystkie fontanny w miescie? Wliczajac nawet te ktore obecnie nie funkcjonuja ale sa nadal widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pamela Re: Słupskie fontanny IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 20:35 Fontanna na Starym Rynku i w Parku Powstancow Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Słupskie fontanny IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 20:51 Fontanny przy basenach w Parku Kultury i Wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Słupskie fontanny IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 21:02 Fontanna przy ulicy Szarych Szeregow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Słupskie fontanny IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 21:04 Ale o tym juz bylo. To ta fontanna z Parku Powstancow Warszwskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Słupskie fontanny IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 21:06 No dobra. Przeciez mnie znam sie na nazwach :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Słupskie fontanny 30.01.02, 01:36 A pamietacie ta fontanne przy Stawku Labedzim, teraz jest juz zasypana i rosna tam kwiatki, ale pare lat temu jeszcze istniala. No i co z ta na Sienkiewicza, gdzie ten koles trzyma rybke. Byl jeszcze rodzaj fontanny przy pomniku Szymanowskiego, ale to mialo raczej symbolizowac plynacy potok. No i oczywiscie fontanna w Wokulskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Słupskie fontanny IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 06:32 Andy, Ty masz pamiec. Ja nie pamietam zadnej fontanny przy stawku Labedzim... W ktorym miejscu ona byla dokladnie? Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Słupskie fontanny 30.01.02, 16:36 Niedaleko od strzelnicy policyjnej, idac w kierunku tego mostu metalowego. Od ul. Orzeszkowej dzielilo ja moze 40 m. Teraz jest tam takie kolo i laweczki dookola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Słupskie fontanny IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 17:32 A tak, juz kojarze. Masz dobra pamiec :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teddy Re: Słupskie fontanny IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 21:06 Fontanna na Sienkiewicza ma postac Murzynka czy Amorka i wiem ze jest zabierana na zime do magazynu, bo wandale kilka razy go juz rozwalali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Słupskie fontanny IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 01:50 A to w koncu jest Murzynek czy Amorek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Słupskie fontanny IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 01:51 Jedna w Ogrodzie Jordanowskim (obok słoni) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Słupskie fontanny IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 23:57 Jest jeszcze fontanna na Jagielly (pomiedzy dwoma budynkami ustawionymi prostopadle do ulicy). Oblozona jest polkoliscie murkiem z polnych glazikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Słupskie fontanny IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 06:27 Czy fontanny z bankach tez sie licza? Bo jak tak to ja zglaszam fontanne w banku na Tuwima. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Słupskie fontanny IP: *.gdan.gazeta.pl 06.02.02, 22:58 Murzynek jest najładniejszy Odpowiedz Link Zgłoś