Dodaj do ulubionych

Co zaplanowaliscie sobie na weekend?

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 19:31
No to wychodze na moje przyjecie-bal! Ubrana, wypachniona i w szalenczym
nastroju!

Po drodze mam pytanie. Co macie w planach robic na weekend? Dla tych co
pracuja, najlepsze zyczenia!
Obserwuj wątek
    • Gość: Agrest Re: Co zaplanowaliscie sobie na weekend? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 19:36
      Jak nie bedzie wiatru jade rowerem do Lasku Polnocnego. Odwiedze babcie i bede
      przegrywal plyty. To chyba wszystkie plany.
      • Gość: Nataliaa Re: Co zaplanowaliscie sobie na weekend? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 19:54
        Beki baw się dobrze! I nie zapomnij napisać,jak się bawiłaś,bo nie
        wybaczylibyśmy Ci tego. :)
        A ja mam w weekend studia.
        • Gość: Pamela Re: Co zaplanowaliscie sobie na weekend? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 19:59
          Juz sie chyba nasza Beki Bawi. Na poczatku moze jeszcze kazdy na kazdego
          patrzec, ale za pol godziny towarzystwo pewnie bedzie rozkrecone. :-)

A co ja robie? Bawie dzieci i sobie troche poczytam.
          • Gość: Beki Re: Co zaplanowaliscie sobie na weekend? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 16:51
            Pomylka! Od poczatku byla dobra zabawa, bez zadnej rozgrzewki :-)
        • Gość: Damian Re: Co zaplanowaliscie sobie na weekend? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 12:39
          Mysle sobie co teraz Nataliaa robi. Czy siedzi i patrzy sie w okno, czy pisze
          jakies notatki pod dyktando.
    • andy_sz Re: Co zaplanowaliscie sobie na weekend? 01.02.02, 20:35
      Wlasnie dostalem taka prace do domu, ze wszystkie plany poszly w las. Weekend
      przy biurku bedzie...
      • Gość: Pati Re: Co zaplanowaliscie sobie na weekend? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 20:44
        Ja sobie pojade tylko w sobote do Leborka w sprawach zluzbowych (na krotko), a
        potem caly weekend bede siedziala tez przed komputerem za biurkiem i wszystko
        co przywioze w sobote - opracowywala.
    • Gość: Damian Re: Co zaplanowaliscie sobie na weekend? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 12:23
      Posciagam troche piosenek, poogladam filmy i poszperam w komputerze.

A jutro zamierzam odwiedzic kolegow.
    • Gość: Teddy Re: Co zaplanowaliscie sobie na weekend? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 14:20
      Mam zamiar isc z kumplami na piwko, potem troche poczytam i poslucham muzyczki.
      • Gość: Nataliaa Re: Co zaplanowaliscie sobie na weekend? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 16:56
        Damianku,prawie miałeś rację.
        Bo w chwili kiedy pisałeś ja przeglądałam z kolegą notatki na egzamin.A później
        był egzamin.i wcale się nie chwalę,że z Julką go zaliczyłyśmy. :)
        A myślałyśmy,że do września będziemy go zaliczać. :)
        Dzisiaj się uczyłyśmy.
        Bo wczoraj...cóż.Lubimy siedzieć w pubach. :)
        • Gość: Agrest Re: Co zaplanowaliscie sobie na weekend? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 17:05
          Do ktorego pubu poszlyscie?
        • Gość: Agrest Re: Co zaplanowaliscie sobie na weekend? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 17:05
          To znaczy ze JUlka jest na Twoich studiach? A Julka to nie Twoja siostra?
          • Gość: Nataliaa Re: Co zaplanowaliscie sobie na weekend? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 17:18
            Zobacz na wątek "kocham lubie pozdrawiam",a zobaczysz kim jest dla mnie Julka.
            A byliśmy w pepe.W Italii nie było miejsc,wiec później była Karolinka.
            • Gość: Agrest Re: Co zaplanowaliscie sobie na weekend? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 17:21
              Ale mam braki. Gdzie jest Karolinka?

Za co lubisz Pepe? Wiele osob mowi ze to dobra knajpka. Bylem raz i smakowaly
              mi nalesniki, zaskoczony jestem jednak ze tak duzo osob ja lubi.
              • Gość: Nataliaa Re: Co zaplanowaliscie sobie na weekend? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 17:25
                Karolinka jest w Świcie.
                A za co pepe lubię,to nie napiszę,bo jeszcze zaczniecie się tam wybierać i nie
                będzie wolnego miejsca dla mnie ;)
                Całkiem niedawno poszłam tam ze znajomymi i nie mieliśmy gdzie usiąść i byłam
                zła,bo największy stolik zajmowały osoby,którym kiedyś na jakiejś imprezie
                zachwalałam pepe. Więc nic nie mówię. ;)
                Ale pozdrawiam barmanki,które wczoraj bardzo zyskały w moich oczach.
    • Gość: Agrest Re: Co zaplanowaliscie sobie na weekend? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 17:22
      Nawet pamietam ze jak ja otworzyli jakies dwa lata temu to powiedzialem do
      kolegi ze szybko padnie. A tu niespodzianka.
      • Gość: Nataliaa Re: Co zaplanowaliscie sobie na weekend? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 17:30
        To było więcej niż dwa lata temu.Nic tam dawno nie jadłam.Bo bażanta piję. :)
        Kiedyś poszłam tam z koleżanką przed aerobikiem,15 minut ćwiczyłyśmy i miałyśmy
        dosyć.To nie był dobry pomysł :) Ale naleśniki były dobre.
    • Gość: Murzyn Re: Co zaplanowaliscie sobie na weekend? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 18:22
      Ja zaplanowalem sobie po prostu bumelke. I wiecie co> Udaje mi sie ja
      realizowac :-)
      • Gość: Murzyn Re: Co zaplanowaliscie sobie na weekend? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 22:43
        To byl prawdziwy tydzien leniuchowania. Pogoda super. Czas wypelniony tylko na
        mysleniu, ogladaniu i czytaniu!
    • Gość: Kocyk Re: Co zaplanowaliscie sobie na weekend? IP: *.gdan.gazeta.pl 06.02.02, 23:18
      Ja odpoczywam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka