14.11.11, 08:32
www.youtube.com/watch?NR=1&v=AwTVLRXmgmI
A my tu rozprawiamy o kilku zniszczeniach w Warszawie .
Obserwuj wątek
    • pierogi_z_jagodami Re: Fukushima 14.11.11, 09:49
      Ta pani jest od teorii spiskowych?

Ale pewnie ma rację. Wie. Zatem cieszmy się życiem i głosujmy na mądrych pacyfistów. Są gdzieś tacy?
    • eurytka Re: Fukushima 14.11.11, 09:50

Lepszy byłby przykład z trzęsieniami ziemi tam w Japonii i awarii elektrowni atomowych.
      Wcale nie narzekali, się nie oskarżali, tylko myśleli i działali jak z tego wyjść.
      U nich takie bezsensowne nap.....ki jak u nas,
      nie do pomyślenia nawet.
    • misia007 Re: Fukushima 14.11.11, 09:52
      Skoro i tak nie ma dla nas ratunku to warto zająć się czymś innym np.zniszczeniami w Wawie.
      • filip505 Re: Fukushima 15.11.11, 04:55
        ....a po co misiu,skoro koniec taki bliski,
        jednak mam nadzieje ze se jakos poradzimy,
        wiec usuwajcie te zniszczenia,swoja droga
        jak straty tylko 70 tys to za bardzo nie
        narozrabialiscie,
        • misia007 Re: Fukushima 15.11.11, 10:40
          Warto zając się czymśkolwiek aby nie myśleć o końcu.
          • natla Re: Fukushima 15.11.11, 23:08
            Tylko jak tu nie myśleć, skoro ciągle ktoś ubywa i to często z niższej półki......
            Moi rówieśnicy ciągle wracają do tematu "końca". Ja wtedy wychodzę szukać życia. Już wiedzą o tym. Po co o tym dyskutować, myśleć, skoro i tak nieuchronnie wszystkich to czeka?
            Dla mnie to już nie jest problemem. Dla mnie problemem jest jak . A poniewaz odpowiedzi nie uzyskam, więc uciekam od dyskusji i rozmyślań.
            • sagittarius954 Re: Fukushima 16.11.11, 06:46
              TO wszystko prawda . ale są jeszcze nastepcy . Po nas . Może dla nich warto upominać sie o zycie , jeśli dla nas jest już za późno .
              • misia007 Re: Fukushima 16.11.11, 12:40
                Może i warto tylko co my możemy.W Tokio od paru lat mieszkają nasi młodzi znajomi.Ona jest w końcówce ciąży,oby wszystko poszło dobrze.
                • sagittarius954 Re: Fukushima 16.11.11, 13:07
                  to juz raczej nie chęć a powinność . Nie dziwi mnie decyzja Niemiec o wygaszeniu reaktorów .
                  Musimy tupac na rządy za traktowanie ludzi jak miesa armatniego i nie brania pod uwage naszego zdania . dziwnym wydaje się , niemozność zaistnienia takiej organizacji poza podziałami jednocząceej wszystkie inne organizacje i pojedynczych ludzi, mającej swój głos stale w Sejmie , poza wyborem, aby był słyszalny i aby przedstawiciele mogli przedstawiać nawet te głosy niezrzeszonych i małoliczących sie .
                  • misia007 Re: Fukushima 16.11.11, 13:19
                    Mnie to akurat nie dziwi bo zdania w tej sprawie są podzielone.
                  • chris.w2 Re: Fukushima 17.11.11, 00:34
                    sagittarius954 napisał:
                    > (...) Nie dziwi mnie decyzja Niemiec o wygaszeniu reaktorow. (...)

Sagi, rzad niemiecki caly czas byl za energia atomowa.
                    Dopiero po katastrofie w Japonii pod naciskiem spoleczenstwa nagle zmienili decyzje.
                    Postanowili o zamykaniu elektrowni atomowych.
                    Oczywiscie, glownie chodzi o zachowanie popularnosci koalicji rzadzacej i wygranie
                    nastepnych wyborow (w przyszlym roku).
                    Teraz koncerny energetyczne odwoluja sie do trybunalu konstytucyjnego i domagaja sie od rzadu miliardowych odszkodowan.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka