Dodaj do ulubionych

Klub Nocnych Markow XXIX

01.09.04, 16:05
Obserwuj wątek
    • monia.i Re: Klub Nocnych Markow XXIX 01.09.04, 19:27
      smile)) Czemu tak wcześnie???smile))
      • ada296 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 01.09.04, 21:45
        nigdy nie jest za wcześnie smile
        • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXIX 01.09.04, 22:02
          To Fakt!!!!!!!!!!!!!
          ml
          • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXIX 02.09.04, 00:19
            Zycze nocusiom dobrej nocy!
            ml
            • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXIX 03.09.04, 00:29
              Podnosze NM ,dla zasady,boi tak ostanio nikt pisac nie ma nastroju sad
              A sama ide spac,rano pobudka,niestety!Milych snow..
              ml
              • mammaja Re: Klub Nocnych Markow XXIX 03.09.04, 00:39
                Dobranoc - oby rano byly lepsze wiadomosci!
                • instant Re: Klub Nocnych Markow XXIX 03.09.04, 00:58
                  Blondynka wieczorową porą oczekuje propozycji smile)
                  • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXIX 03.09.04, 01:01
                    Heeeh,tutaj same blondynki sa smile))),ale inteligentne!
                    ml- polspiaca...tez blondynka
                    • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXIX 03.09.04, 01:03
                      Jest jeden szatyn.wink
                      • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 03.09.04, 01:06
                        o przepraszam, ja ruda jestem smile
                        wpadlam na chwilke, ide juz spac, pozdrawiam NM smile
                        • ada296 Dobranoc Jutka i... 03.09.04, 01:08
                          na dniach maila napisze
                          póki co 14 września proponuję smile
                          • jutka1 Re: Dobranoc Jutka i... 03.09.04, 09:02
                            ada296 napisała:

> na dniach maila napisze
                            > póki co 14 września proponuję smile
                            OK, zanotowalam, czekam na maila smile))
                    • no_no Re: Klub Nocnych Markow XXIX 03.09.04, 11:11
                      marialudwika napisała:

> Heeeh,tutaj same blondynki sa smile))),ale inteligentne!
                      > ml- polspiaca...tez blondynka
                      ===================================
                      A ja wyobrażałem sobie, że jesteś szczupłą
                      szatynką z długimi włosami, z wplecionymi w nie
                      nitkami sreberkasmile))
                      Wybacz MLsmile))

No - szczerze biję się w piersi
                      • ada296 Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 00:24
                        jestem i chwalę się neostradą
                        kłopotów opór
                        ale działa smile
                        i jest szybka smile
                        • monia.i Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 00:30
                          Gratuluję szybkości smile I zawiszczę...smile
                          • ada296 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 00:33
                            witaj Moniu smile
                            u Ciebie wszystko ok?
                            nie potrzebujesz gwiazdeczki ?
                            • monia.i Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 00:42
                              ada296 napisała:

> witaj Moniu smile
                              > u Ciebie wszystko ok?
                              > nie potrzebujesz gwiazdeczki ?
                              >
                              Dziękuję - jak cię mogę smile Gwiazdeczkę zostawię sobie na jakąś szczególną
                              okazję...jako że bywają takie doły, których żadną łopatą nie zakopiesz - i
                              wówczas owa gwiazdka będzie baaardzo na miejscu smile
                          • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 00:38
                            Ja też nie miałem sieci do tej pory. Jak padło, tak po 4 godzinach powstało.
                            • ada296 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 00:39
                              a gg u Was działa ??
                              • ada296 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 00:40
                                i jem bób
                              • monia.i Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 00:46
                                ada296 napisała:

> a gg u Was działa ??
                                >
                                Nie posiadam. Tak sobie kiedyś postanowiłam smile W związku z czym odpada mi
                                martwienie się o kolejną rzecz, która powinna działać - a nie działa smile
                                • ada296 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 00:49
                                  gg mam ale nie używam
                                  tak mieć sobie lubię
                                  a teraz niet i nie wiem czy to w związku z neostradą poszedł czy tam ogólnie

a gwiazdeczka zawsze jest do dyspozycji smile)
                                  • sorta Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:12
                                    Zlapalam pierwsza dluzsza chwilke wytchnienia i wskakuje popisac z wami po
                                    polsku smile
                                    Ale dzisiaj frekwencja duza w markach .
                                    Witam serdecznie.
                                    • monia.i Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:17
                                      Witaj sorto!smile Frekfencja umiarkowana chyba - ale tradycję trza pielęgnować w
                                      narodzie!smile
                                    • sorta Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:18
                                      O nie, oni poszli spac wszyscy, buu..
                                      • sorta Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:19
                                        Czesc Moniu ? Co slychac ? Frekwencja faktycznie slaba, spjrzalam na dzien
                                        wczesniej smile
                                        • sorta Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:21
                                          Sporo nowych nikow widze na forum, fajowo smile
                                        • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:22
                                          Jak to - wszyscy poszli spać? Ja jestem jak zawsze na posterunku wink
                                          • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:24
                                            jowoj napisał:

> Jak to - wszyscy poszli spać? Ja jestem jak zawsze na posterunku wink
                                            Jeszcze jestem.
                                            Nocny marek o dziwo wink)
                                            • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:26
                                              Wychodzę zawszeostatni,nawet jeśli się nie udzielam. Po prostu w niektórych
                                              kwestiach nie mam zdania, więc nie zabieram głosu. Ale bacznie obserwuję !
                                              • ada296 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:31
                                                Jowoj Ty sypiasz kiedyś ??
                                                • ada296 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:32
                                                  jutro śpię do oporu
                                                  dzieci u tatusia a ja mam luzik smile
                                                  • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:33
                                                    ada296 napisała:

> jutro śpię do oporu
                                                    > dzieci u tatusia a ja mam luzik smile
                                                    ja tez do oporu czyli do 11:00.. potem mam brunch z psiapsiolka.

14 zanotowany w notesie ado smile)))))
                                                  • ada296 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:36
                                                    Jutka - bardzo się cieszę smile
                                                • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:32
                                                  Nieraz. wystarczy mi 3-4 godzin snu. Taką mam konstrukcję smile))
                                                  • sorta Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:36
                                                    Ada, Ty jestes jakas oszustka z tym 40 +
                                                    Albo ledwo dorastasz do wieku smile
                                                    Te Twoje dzieci wiarygodność wiekowa Ci zabieraja smile
                                                    Jak ja kiedys chcialam komus podrzucic dzieci. taki ex bylby ok.
                                                    ale nie chciał byc ex smile
                                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:37
                                                    Boże, ze smarkaczami na forum piszęsmile)
                                                  • ada296 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:38
                                                    Jowoj - sam jesteś smarkacz smile
                                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:42
                                                    Dzięki za dobre słowo wink))
                                                  • ada296 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:38
                                                    Sorta dobry ex nie jest zły
                                                    mój jest paskud ale dzieci u niego w domu regularnie bywają
                                            • monia.i Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:28
                                              jutka1 napisała:

> Nocny marek o dziwo wink)
                                              nocny marek imieniem wojtek...smile))
                                              • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:30
                                                monia.i napisała:

> nocny marek imieniem wojtek...smile))
                                                kto zacz ten wojtek? smile)))
                                                • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:31
                                                  Wojtek - Jowoj smile
                                                  • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:32
                                                    jowoj napisał:

> Wojtek - Jowoj smile
                                                    zalapalam, czytaj wyzej smile))
                                                • sorta Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:32
                                                  jakis wojtek tez jest tu ? O rany, juz nic tu nie wiem jesli chodzi o
                                                  personalia smile
                                          • sorta Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:24
                                            Czesc, chyba Wywrot i moonia jeszcze tu sie kreca smile
                                            • sorta Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:26
                                              Wywrot, wrociłas juz z tych ryb i grzybobrania ?
                                            • wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:38
                                              Masz rację Sortosmile
                                              Kręcę sięsmile
                                              Z ryb i grzybobrania juz dośc dawno wrócilamsmile
                                              Ale neizbyt zadowolonacrying
                                              Za malo bylo deszczów i mało grzybków smile
                                              Mam nadzieje, ze jak kolo 20 września znowu wybęde to trafię na wysypsmile
                                              • monia.i Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:51
                                                wywrot53 napisała:

> Masz rację Sortosmile
                                                > Kręcę sięsmile
                                                > Z ryb i grzybobrania juz dośc dawno wrócilamsmile
                                                > Ale neizbyt zadowolonacrying
                                                > Za malo bylo deszczów i mało grzybków smile
                                                > Mam nadzieje, ze jak kolo 20 września znowu wybęde to trafię na wysypsmile
                                                >
                                                Wywrot...no kurczę - dobiłaś mnie, kobieto...Ale ja wiedziałam, że tak
                                                będzie...ja wiedziałam...Mój prywatny, działkowy szpieg donosi, że w lesie
                                                posucha. Złamanego muchomora!sad
                                                Nastawiam się na następną pełnię księżyca smile
                                                Po co ja jutro jadę....sad(( Aaaa...Mamunię odwiedzić...tak.
                                                • wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 02:08
                                                  Moniu, moi tez donoszą, ze wszystko wyschlosmile))
                                                  Ale pomimo takiego ciepła moje jesienne maliny jeszcze nie dojrzałysad

Pozdrów Mamunię smile))
                                                  • monia.i Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 02:11
                                                    Pozdrowię!smile A Ty pamiętaj, że kolejny wysyp będzie w okolicach pełni - pod
                                                    koniec września smile
                                        • monia.i Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:26
                                          Noc wcześniej chyba...smile Ech...jak zwał, tak zwał...Tak jak lata - są noce
                                          tłuste i chude...smile)) Ogólnie rzecz biorąc - słychać smutno i
                                          przygnębiająco...wyłączyłam tv, przytłoczona tragedią. I chyba powinnam iść
                                          spać, bo rano na działkę wybywam. A przedtem powinnam coś obsmażyć czy też
                                          obklepać...Ale jakoś mi się nie chce...smile
                                          • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:29
                                            Mówiąc szczerze, to mnie również dzisiejszy dzień przytłoczył do ziemi. Ale
                                            życie musi toczyć się dalej
                                            • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:31
                                              jowoj napisał:

> Mówiąc szczerze, to mnie również dzisiejszy dzień przytłoczył do ziemi. Ale
                                              > życie musi toczyć się dalej
                                              ano, jowoj
                                              (rozumiem, ze to o Ciebie chodzilo moni? o nocnego wojtka?)
                                              smile))))))
                                              dzien jak codzien, tylko wiecej biurokracji i rachunkow...
                                              • monia.i Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:38
                                                Toczy się dalej...ale ąwiadomość tego, co się stało, pozostanie na długo.
                                                Dzisiaj sobie pomyślałam, że mimo wszystko - żyjemy w pięknym kraju...
                                                • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:41
                                                  Tak, masz rację. Jak sobie przypomnę akcję na bandytów w Magdalence, tę
                                                  nieudolność policji... Nie daj Boże terrorystów. A tu dzisiaj jakis rządowy
                                                  matoł pierś pręży przed kamerami i gada, jacy to my "silni, zwarci, gotowi"
                                                  • sorta Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:45
                                                    Wywrot, wlasciwie to nie wiem czy ci zazdroscic. bo z jednej strony tesknie
                                                    strasznie za domem , a z drugiej jak sobie pomysle o tych jego rybach smile
                                                  • ada296 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:48
                                                    ja z innej beczki
                                                    czy ktoś wie kiedy wraca Sky
                                                    coś mi się pierniczy a Sky jest niezastąpiony
                                                  • ada296 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:51
                                                    cytat z filmu, który leci na Polsacie
                                                    "kobieta zawsze wie z jakim facetem chce żyć
                                                    mężczyzna zawsze wie bez jakiej kobiety nie potrafi żyć"
                                                    ale i tak suma summarum kobiety są mądrzejsze smile
                                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:53
                                                    Logika tego stwierdzenia, iście kobiecawink)
                                                  • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:55
                                                    Ale tu dzisiaj sie zaludnilo!!!I sama mlodziez,slysze.A teraz juz sobie poszli
                                                    wszyscy,ide i ja bo komary tna sad
                                                    ml
                                                  • monia.i Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:54
                                                    ada296 napisała:

> cytat z filmu, który leci na Polsacie
                                                    > "kobieta zawsze wie z jakim facetem chce żyć
                                                    > mężczyzna zawsze wie bez jakiej kobiety nie potrafi żyć"
                                                    > ale i tak suma summarum kobiety są mądrzejsze smile
                                                    >
                                                    "Oni to wiedzą, Kocie" (cytat z polsatowego serialu - głupiego, jak nie wiem,
                                                    ale śmiesznego czasami...)
                                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:55
                                                    Duży śpi na drukarce, a mały na moich kolanach. Grzeje jak kaloryfer i fajnie
                                                    pomrukuje przez sen. Poluje czy cóś?
                                                  • ada296 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:57
                                                    kurcze - jakie komary ?
                                                  • ada296 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:58
                                                    ML już mnie godzinę temu kusiło nowy wątek założyć
                                                    tak profilaktycznie smile
                                                    pilnuj bo to zrobię wink
                                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:58
                                                    U mnie komarów ani much nie uświadczysz. Kociska nie spoczną, aż ostatni nie
                                                    zginie wink)
                                                  • sorta Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:58
                                                    ML, to gdzie Ty masz ten komputer, na balkonie ? czemu tna ?
                                                  • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 07:02
                                                    Mam okno otwarte!!! "I juz"
                                                    ml
                                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 10:44
                                                    Nie wyobrażam sobie spania przy zamknietym oknie. "i już"
                                                  • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 10:56
                                                    Jowoj, co to znaczy miec kogos na podgladzie?
                                                    Jutka smile
                                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 11:12
                                                    To znaczy, że - patrzę, oceniam, acz głosu nie daję. Jak napisał p. Słonimski:
                                                    "Nie cierpię wymiany poglądów, zawsze na nich tracę" smile
                                                  • jutka1 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 11:15
                                                    jowoj napisał:

> To znaczy, że - patrzę, oceniam, acz głosu nie daję. Jak napisał p. Słonimski:
                                                    > "Nie cierpię wymiany poglądów, zawsze na nich tracę" smile
                                                    aaaaa smile
                                                    OK
                                                    myslalam, ze to jakas specjalna formowa funkcja....
                                                    smile
                                                  • monia.i Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:59
                                                    jowoj napisał:

> Duży śpi na drukarce, a mały na moich kolanach. Grzeje jak kaloryfer i fajnie
                                                    > pomrukuje przez sen. Poluje czy cóś?
                                                    Rozbija wazonik we śnie...
                                                    Nie bij!!!smile
                                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 02:00
                                                    Oczywiście musiałas przypomnieć wink. No co Ty, na nie nie można się gniewać;-
                                                    ))))
                                                  • ada296 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 02:02
                                                    kurcze
                                                    ledwie na oczy patrzę
                                                    a ja prawie ślepa jestm smile
                                                    spać już powinnam smile
                                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 02:04
                                                    Przecież dzień się dopiero zaczął wink
                                                  • ada296 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 02:05
                                                    Jowoj jeszcze raz spytam - kiedy Ty sypiasz ?
                                                    o ile sypiasz wink
                                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 02:07
                                                    Odpowiedziałem Cismile. Wystarczy mi 3 godziny snu. Jak chcę się bardzo wyspać,
                                                    śpię 4 godzinywink)
                                                  • monia.i Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 02:09
                                                    Szczęśliwy...smile
                                                    Proszę Was - każcie mi iść spać! Jakoś tak autorytatywnie i po przyjacielsku smile
                                                  • marialudwika Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:57
                                                    Dobranoc tym,co nie spia!Prosze beze mnie watku nie zaczynac bo ja mam "prawo
                                                    autorskie"!!!
                                                    ml
                                                • ada296 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:42
                                                  Monia
                                                  umiem liczyć
                                                  i miałam stracha i głupie myśli
                                                  strach o dzieci
                                                  i tak sobie policzyłam, że jeżeli kara za to, że dziecko nie chodzi do szkoły
                                                  wynosi 500,00 zł
                                                  no przecież nie co miesiąc ta grzywna
                                                  a ja dzieci mam dwa
                                                  to stać mnie na to żeby dzieci siedziały w domu a nie chodziły do szkoły i były
                                                  narażone na jakiś psychopatów

oj - gdybym powiedziała to młodym to by za chol,,,rę do szkoły nie szły
                                                • wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:42
                                                  To co się stalo jest strasznesad
                                                  A straszniejsze, ze nie ma szans na przerwanie tego procederusad
                                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:44
                                                    Nie ma szans. Niestety najgorsze jeszcze przed nami
                                                  • monia.i Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:48
                                                    Jowoj...proszę Cię...wiem, że niestety masz rację. Coś się we mnie zaciska, jak
                                                    oglądam wiadomości...i te nasze "gadające głowy" jeszcze ten ucisk
                                                    potęgują....I cholera mnie trzaska...I nie jestem w stanie stwierdzić, że Putin
                                                    to fajny gość, bo się nie ugiął...
                                                    Wyciszmy sie trochę...
                                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:50
                                                    Przepraszam. Jestem bardzo impulsywny, i nie cierpie sytuacji na które nie mam
                                                    wpływu. Masz rację, wyciszmy się
                                                  • wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:49
                                                    Własciwie o siebie to się juz nei boję.
                                                    Swoje przezyłam i nawet gdyby, to zadna strata
                                                    Ale przyszłośc córy spędza mi sen z powiek,
                                                    tym bardziej ze pracuje w tej cholernej Wawie
                                                    Codziennie z niecierpliwościa czekam na powrót pomimo, ze niby terroryzmu u nas
                                                    nie masad
                                                  • monia.i Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 02:06
                                                    Przejeżdżam prawie co dzień przez Centrum Wa-wy...Był taki moment, że podłoga w
                                                    tramwaju gryzła mnie w stopy a ja natarczywym wzrokiem spoglądałam na
                                                    każdego "umaszczonego inaczej" podejrzliwie...A jeśli jeszcze miał pokaźny
                                                    pakunek ze sobą...sad I jak się na tym przyłapałam, to zrobiło mi się wstyd.
                                                    Jestem tchórzem...sad
                                                  • ada296 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 02:08
                                                    każdy z nas jest tchórzem
                                                    zwłaszcza gdy chodzi o nas tu i teraz
                                                  • ada296 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 02:08
                                                    Jowoj - to zgaś światło smile
                                                    Dobranoc
                                                    i Dobranoc Moni smile
                                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 02:10
                                                    Idzcie spać dziewczyny, dobranoc. Ja jeszcze poczytam
                                                  • monia.i Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 02:12
                                                    Dzięki smile Dobranoc!smile
                                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 02:13
                                                    JEDNAK SCHODZĘ Z OKRĘTU OSTATNI. wink)
                                                  • ada296 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 02:14
                                                    a nie - ja ostatnia jestem smile
                                                    i już smile)
                                                  • monia.i Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 02:16
                                                    Nie ma tak dobrze smile
                                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 02:17
                                                    I Ty Brutusie przeciwko mnie wink)
                                                  • ada296 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 02:19
                                                    podgląd nie podgląd
                                                    porządek musi być smile
                                                    i bez żadnych Brutusów smile
                                                  • ada296 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 02:20
                                                    to ja zakładam nowy wątek KNM
                                                    a Wy spać smile
                                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 02:21
                                                    A nie pójdę spać! I juz! wink
                                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 02:20
                                                    ordnung mus sein! Ostatni schodzę, to ostatni. Kobiety przodem proszę
                                                  • monia.i Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 02:21
                                                    Jak słyszę "Brutus" to widzę tego ratlerka z "Kariery Nikodema Dyzmy" sad
                                                    Nie chcę być Brutusem...
                                                    Idę sobie...
                                                  • ada296 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 02:24
                                                    Monia - nie jestes ratlerkiem smile
                                                    a swoją drogą jak wiele osób jest zwierzęcopodobnych
                                                    ja pewnie przypominam chomika smile
                                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 02:26
                                                    Przepraszam, to nie ten Brutuswink))Dobra, już sie nie będę wymądrzał
                                                  • ada296 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 02:29
                                                    et tu brutus contra me?
                                                    ale tutaj działają skojarzenia
                                                    ale nie martw się - Monia jest w porządku
                                                    i nie obrazi się ani nie wydrapie Ci oczek za Twoje wymądrzanie się
                                                    smile
                                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 02:35
                                                    Tak. I obiecałem, ze nie będe się wymądrzał. Zresztą cytowałem po "polskiemu",
                                                    więc to tylko niewielkie wykroczenie. I szkoda by było moich slicznych
                                                    zielonych oczu (powiedziałem, że się nie będe wymądrzał, ale nic nie mówiłem o
                                                    kokieteriiwink
                                                  • jowoj Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 02:16
                                                    Mam Cięwink) Wiem, że mam do czynienia z kobietami, więc na wszelki wypadek
                                                    jestem na podgladzie HA!
                                      • wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 04.09.04, 01:24
                                        Jak na razie nie wszyscysmile
                                        Nie patrz czy ktos jest tylko piszwink
                                        Szczególnie jesli chcesz poćwiczyc po polskiemusmile))

GG działasmile
                  • ada296 Instant 03.09.04, 01:07
                    dostałaś jakąś propozycję ?
                    bo mi żal .... ściska smile
                    • instant Re: Instant 03.09.04, 01:10
                      Od czego Ci sciska???
                      Na razie jest jeden szatyn tu i jeden brodaty na drugim koncu druta...zobaczymy
                      co dalej smile)
                      • jowoj Re: Instant 03.09.04, 01:13
                        Jestem, jestem, i czekam na propozycje. smile
                        • instant Re: Instant 03.09.04, 01:15
                          To jest nas juz dwoje (oczekujacych) smile)
                      • ada296 Re: Instant 03.09.04, 01:15
                        od zazdrości mi ściska smile
                        szkoda, że tylko jeden szatyn i jeden brodaty...(pewnie w dodatku to Twój
                        osobisty brodaty)
                        ja zawsze marzyłam o blondynie z niebieskimi oczkami
                        nigdy taki mi się nie trafił sad
                        • ada296 Jowoj - propozycje 03.09.04, 01:16
                          możesz u mnie gotować i sprzątać smile)
                          • jowoj Re: Jowoj - propozycje 03.09.04, 01:18
                            Żadna praca nie hańbi smile Gzie, za ile, jak premia przewidziana. Praca
                            kontraktowa, czy na umowę o pracę
                            • ada296 Re: Jowoj - propozycje 03.09.04, 01:22
                              ja wykorzystywacz jestem
                              bez umowy żadnej
                              ale premie...
                              jeśli się będziesz dobrze spisywał (byle nie na straty) smile) ..
                              • jowoj Re: Jowoj - propozycje 03.09.04, 01:24
                                Podaj przynajmniej jakiś zarys moich obowiązków. W ciemno mam iść, czy cóś? wink
                        • instant Re: Instant 03.09.04, 01:20
                          Moj ex - malzon jest blondynem z niebieskimi. Fajny chlop i wolny, wiec jakby
                          co... smile)
                          • jowoj Re: Instant 03.09.04, 01:22
                            Eee.. Musi mieć jakiś defekt, skoro jest exwink
                            • instant Re: Instant 03.09.04, 01:37
                              jowoj napisał:

> Eee.. Musi mieć jakiś defekt, skoro jest exwink

Hmm, no ma pare defektow, jak kazdy, ale w sumie jest ok. Bardzo bym chciala,
                              zeby sobie jakas fajna babke znalazl.
                              • jowoj Re: Instant 03.09.04, 01:39
                                Typowa kobieta. Najpierw kopnie, a później się lituje. Ale za wami nikt nie
                                trafi. Was można tylko kochać, bo zrozumieć to się nie da
                                • instant Re: Instant 03.09.04, 01:45
                                  jowoj napisał:

> Typowa kobieta. Najpierw kopnie, a później się lituje. Ale za wami nikt nie
                                  > trafi. Was można tylko kochać, bo zrozumieć to się nie da

Cos Ty, wcale nie kopalam, rozlazlo sie w szwach po prostu. Ale przyjazn
                                  zostala i takie zwyczajne lubienie.
                                  • jowoj Re: Instant 03.09.04, 01:46
                                    Żartowałem. U nie było tak samo. Co nie znaczy, że mniej boli.
                                    • instant Re: Instant 03.09.04, 01:51
                                      Wiem, ze zartowales, chociaz wiele osob uwaza, ze po rozwodzie to juz
                                      koniecznie trzeba przechodzic na druga strone ulicy przy przypadkowym spotkaniu.
                                      Ja juz wiem, ze mozna inaczej.

...co powiedziawszy obieram kurs na moje ex malzenskie loze wink)
                                      Dobrej nocki !
                                      • jowoj Re: Instant 03.09.04, 01:54
                                        Można. Jestem w podobnych relacjach z moją ex. Dobranoc, a ja jeszcze teraz
                                        popracuję
                          • ada296 Re: Instant 03.09.04, 01:23
                            nie chce exów
                            mam dość exów
                            bez obciążeń blądi z oczkami jak chaber chcę smile
                            • jowoj Re: Instant 03.09.04, 01:26
                              Czyli czysty nordyk ma być?
                              • ada296 Jowoj 03.09.04, 01:30
                                może być nieczysty nordyk
                                a zakres pracy wyjdzie w praniu
                                jak się nadasz to i lekcje dzieci pozwolę sprawdzać
                                im więcej umiesz tym bardziej lubić Cię będę
                                • jowoj Re: Jowoj 03.09.04, 01:34
                                  No, to już cośsmile Tylko co do dzieci... Chyba już nie dałbym rady;-( Za nerwowy
                                  jestem. Moja dwójka zanim w świat poszła, dała mi mocno w kość. Zbyt wiele
                                  pytań zadawały, a ja bidny musiałem mieć na nie odpowiedź. I zauważ, że działo
                                  się to przed ekspansją internetu
                            • instant Re: Instant 03.09.04, 01:30
                              ada296 napisała:

> nie chce exów
                              > mam dość exów
                              > bez obciążeń blądi z oczkami jak chaber chcę smile

No nie, w tym wieku facet nie z odzysku wydaje mi sie mocno podejrzany...no
                              chyba, ze nie w TYM wieku smile)
                        • marialudwika Re: Instant 03.09.04, 01:23
                          Mam "na stanie " blondyna z niebieskimi oczami,brodacza,3 w 1,ale juz spi.
                          ml
              • wywrot53 Re: Klub Nocnych Markow XXIX 03.09.04, 02:44
                Od 0,20 dopiero wlączyli mi netsad
                Wszyscy mają ciut coit wymarzonych , tylko ja biedna mam to co wpadło całkiem
                przypadkiemsmile
                Małe, grube, łysawe, ale sie trzyma i nie ma ochoty byc ex smile
                A moze ma, tylko brakuje odwagi rozpoczynac od nowa???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka