Dodaj do ulubionych

Witam serdecznie

25.06.14, 01:33
Wiecie, mam wprawdzie 54 lata ale jestem za młody na to forum. Wybaczcie.

Miau serdeczne dla wszystkich
Obserwuj wątek
    • natla Re: Witam serdecznie 25.06.14, 07:59
      big_grin
      Nie jest tak źle. Spróbuj nas odmłodzić, na podatny grunt wlazłeś wink
      • narfi Re: Witam serdecznie 25.06.14, 10:15
        Byla kiedys taka anegdotka.

"Profesor archeologii oglosil, ze poszukuje do pomocy studentow na wykopaliska, gdzies tam w gornym Egipcie.
        O 3-ej w nocy ktos sie dobija do drzwi profesora. Mocno wqrwiony profesor otwiera drzwi,
        a tu stoi jakis obcy, mlody czlowiek i z zaklopotaniem mowi:
        Panie profesorze, bardzo przepraszam, ze o tej porze, ale akurat bylem w okolicy i chcialem
        tylko powiedziec panu profesorowi, ze jest mi bardzo przykro, ale naprawde nie moge z panem profesorem jechac do Egiptu. "
        • natla Re: Witam serdecznie 25.06.14, 11:16
          big_grin
          • tamaryszek44 Re: Witam serdecznie 25.06.14, 15:12
            Anegdotka jak w sam raz pasuje do wątku autora. Baj baj kotkuwink
            • filip505 Re: Witam serdecznie 25.06.14, 15:36
              .....faktycznie kotku jak jestes w przedszolu to mozesz
              sobie tutaj nieporadzic,ale jak jestes dorosly emocjonalnie
              dasz sobie rade,"specjalnego"traktowania chyba nie oczekujesz,
              najpierw pokaz co potrafisz,nie zaczynaj od nazekania,
              • kot_miau Re: Witam serdecznie 26.06.14, 19:26
                Nie jestem w przedszkolu. Jestem dorosły, ale nie dorosły emocjonalnie. Nie oczekuję specjalnego traktowania, poza traktowaniem na równi z innymi od zaraz. Narzekania nienawidzę!!!!!

miauczeniem serdecznym pozdrawiam
        • kot_miau Re: Witam serdecznie 26.06.14, 19:28
          To ja, to ja, nie ten Profesor tylko ten student.

Miauczę serdecznie
      • kot_miau Re: Witam serdecznie 26.06.14, 19:30
        trudne zadanie..... dotyczy także mnie!
        • tamaryszek44 Re: Witam serdecznie 26.06.14, 19:49
          No to czego szukasz, że tu ci nie odpowiada?
          • kot_miau Re: Witam serdecznie 26.06.14, 20:00
            Bo spójrzcie o czym Wy rozmawiacie. Przejrzyjcie swoje posty. Jak miałem 49 lat chciałem do Was dołączyć. I to samo mnie zniechęciło. Teraz mam 54 i jest tak samo.
            Jesteście pogodzeni z przeszłością i uważam to za słuszne.
            Jesteście pogodzeni z PRZYSZŁOŚCIĄ i z tym się nie zgadzam!!!!

Ja jestem kotem, który szuka myszy i zawsze ma nadzieję, że ją zdobędzie!!

mrauczeniem swobodnym pozdrawiam
            • tamaryszek44 Re: Witam serdecznie 26.06.14, 20:04
              Koty chodzą własnymi drogami. Szukaj w takim razie swojej, ale nie każdej która ci nie odpowiada musisz o tym mówić. Po prostu omijaj milcząc.
              • kot_miau Re: Witam serdecznie 26.06.14, 20:08
                nawet nie chcesz słyszeć, że może coś być innego niż Twoja droga.....

miauczę żałośnie
                • filip505 Re: Witam serdecznie 26.06.14, 20:40
                  .....kotku,kazdy ma swoja droge,my nikomu jej nie wyznaczamy,
                  staramy sie troche aby przyjemniej I weselej sie po niej
                  chodzilo,......a przyszlosc to my tworzymy,swoja,kazdego
                  dnia,mimo ze tak napewno to jej nieznamy,
                  --ale przedstaw swoje poglady w tej spawie,moze sie czegos
                  nauczymy od ciebie,moze ty od nas????,
                  • kot_miau Re: Witam serdecznie 26.06.14, 20:57
                    Mam wrażenie, ze mówisz jak człowiek stary, zmęczony życiem.
                    Życie jest jedno, tylko jedno, przeżyjmy je.
                    • tamaryszek44 Re: Witam serdecznie 26.06.14, 21:07
                      Oj kotku, jak przystało na kota to nawet jeśli jesteś młodszy to dużo bardziej znudzony i sam nie wiesz czego chcesz. Piszesz enigmatycznie i nie wiem o co ci chodzi. Wal czego oczekujesz!
                      • kot_miau Re: Witam serdecznie 26.06.14, 21:20
                        Poproszę o kilkadziesiąt godzin czasu. Myślę, ze w sobotę przedstawię, coś w rodzaju analizy.

Ale NIE OBIECUJĘ
                        coś zawsze może się zdarzyć
                        miau
                        ktoś może mnie zabić........ albo zastrzelić, ewentualnie zatruć!!!
                        • tamaryszek44 Re: Witam serdecznie 26.06.14, 21:32
                          Ja widzę ze ty szukasz wrażeńwink
                          • kot_miau Re: Witam serdecznie 26.06.14, 21:38
                            Zawsze patrzę ku jasności,
                            ...i tej zasady się trzymam.
                        • kot_miau Re: Witam serdecznie 26.06.14, 21:45
                          Nie trzeba tego czasu, o który prosiłem.

To Forum jest Smutne

To ja sobie miaucząc poskaczę po innych płotach!

mraucząc, głowę skłaniam
                          • tamaryszek44 Re: Witam serdecznie 26.06.14, 22:02
                            To skacz kotku i nie miaucz już tutaj.
                            • kot_miau Re: Witam serdecznie 26.06.14, 22:29
                              ech znowu wyganiają. Ciekawe ile lat muszę mieć by zrównać do Was? 90? 100?

miau
                              • natla Re: Witam serdecznie 26.06.14, 22:55
                                Minimum 120, bo zapewne dopiero wtedy zrówna się powierzchnia Twojego mózgu z naszymi big_grin
                                i załapiesz życie, niekoniecznie z ciemnej strony. Jeżeli uważasz, że tu jest nudno i sam nie potrafisz nic wesołego wnieść, to idź miałkać pod inne drzwi. Może Cie wpuszczą. A najlepiej załóż własne forum i daj sie obrażać przez gości smile
                                • kot_miau Re: Witam serdecznie 26.06.14, 23:09
                                  no to idę pomiauczeć gdzieś indziej. Może wpuszczą dachowego kota. Nie dano mi wnieść wesołości mojej do tego forum. Nic to. Przecież to tylko 2 dni.

Ja Was nie potrzebuje, Wy nie potrzebujecie mnie.

mieoux
    • kot_miau Re: Witam serdecznie 26.06.14, 23:34
      skaczę na inny dach, cześć!!!

idę z kumplami w Karkonosze w ten weekend.

miau
      • natla Re: Witam serdecznie 26.06.14, 23:44
        Aż Ci zazdroszczę! Przede mną dopiero we wrześniu Tatry.
        I dam Ci na drogę dobrą radę. Nigdy nie mów, że jest Ci nudno, bo to świadczy o zaniżonej inteligencji i braku poczucia humoru, a Ty mi sie mało inteligentny nie wydajesz smile, choć omylna bywam.
        • tamaryszek44 Re: Witam serdecznie 26.06.14, 23:47
          A mi wydaje się mało inteligentny, bo kilka razy piszę że - baj baj, a ciągle tu jest i miauczy.wink
          • tamaryszek44 Re: Witam serdecznie 26.06.14, 23:50
            Kotek się nudzi, ale czeka że ktoś mu rzuci piłeczkę która go zainteresuje. Szczuje i podpuszcza, ze nudno, że odchodzi, że za stary, a to zwykle kokietowanie!
            • natla Re: Witam serdecznie 26.06.14, 23:58
              Jeżeli pisanie o nudzie i o niczym, miało nas rozweselić, to wyszła jedna duża kocia klapa.
              Koty nie rozumieją, że ludzie się bawią w realu w swoich ogródkach, a niekoniecznie na forach. wink
              Idę spać, znudzona tą dyskusją big_grin Jednak wolę psy!
        • kot_miau Re: Witam serdecznie 26.06.14, 23:52
          Mnie nie jest nudno, to tu jest nudno, ja idę na Łabski

a tak na koniec naszego spotkania:
          WOLĘ MŁODSZYCH ODE MNIE

i skok na następny dach, och!!! to nie dach!!!! to sosna, a na dole mech.....

już mnie nie ma. usuńcie mój wątek. ja nie mam uprawnień by to zrobić. proszę.
          • natla Re: Witam serdecznie 27.06.14, 00:02
            A wiesz, że ja też wole młodszych od siebie, i nie nudziarzy i takimi się otaczam. smile
    • pierogi_z_jagodami Re: Witam serdecznie 02.07.14, 02:38
      a ja mam 57, witaj w klubie wink
    • kot_mrau Re: Witam serdecznie 03.07.14, 01:30
      Niniejszym informuję, że na skutek pewnych nieporozumień na Forum Kraj kot_miau zdechł był.
      dziękuję za uwagę i Pozdrawiam serdecznie.
      • tamaryszek44 Re: Witam serdecznie 03.07.14, 16:25
        Ale ty się nudzisz! ile masz nicków bo zaczynam się gubićwink
      • natla Re: Witam serdecznie 04.07.14, 19:01
        Zaglądnęłam tam (FK) Kocie, aby się zorientować, dlaczego miau przeszło w mrau. Nie wiem jak długo wytrzymywałeś ten magiel, ale ja po przeczytaniu kilkunastu postów, uciekłam z przyjemnością na nasze "nudne" forum. Im by trzeba wkleić sentencję z naszego "kwiatowego obrazka" na str. głównej. Dawniej, kiedy nie było internetu i związanej z nim anonimowości, nawet nie przypuszczałam, że w ludziach może być tyle agresji, złości, frustracji, ba nienawiści i głupoty, i to nie tylko wśród ateistów wink A co do JKM popieram Cię w całej rozciągłości. big_grin
        • kot_mrau Re: Witam serdecznie 04.07.14, 19:10
          FK to faktycznie magiel. Miałem tam adwersarza, z którym rzadko się zgadzałem. Obrzucaliśmy się gnojem i obornikiem. Ale szanowaliśmy się. W czasie gdy wspominaliśmy dawne czasy, nasza rozmowa poleciała na osła. Skoro on tam pisać nie może to ja nie muszę i tyle.
          Poza tym fakt wyrzucenia wątku na osła w czasie akurat całkiem kulturalnej rozmowy jest co najmniej dziwny.
        • hawu1 Re: Witam serdecznie 08.07.14, 09:27
          Natla - akurat wśród ateistów jest najmniej jadu i nienawiści. Najbardziej nietolerancyjnymi, agresywnymi ludżmi są katolicy.....
          • natla Re: Witam serdecznie 08.07.14, 09:53
            No akurat tego nie musisz mi Hawu tłumaczyć. Napisałam to o ateistach z przekąsem! big_grin
            • hawu1 Re: Witam serdecznie 08.07.14, 10:33
              natla napisała:

> No akurat tego nie musisz mi Hawu tłumaczyć. Napisałam to o ateistach z przeką
              > sem! big_grin

AAA!!! To sorry. Nie jestem długo na tym forum...... ale jestem ateistką, więc się zbulwersowałam, hehe. Pozdrawiam
              • natla Re: Witam serdecznie 08.07.14, 11:05
                Widziałam, dlatego poleciałam wyprostować wink
    • hawu1 Re: Witam serdecznie 04.07.14, 09:14
      Czemu zakładasz, że wszyscy po 50 są starzy duchowo??? ja mam 51 a jestem młoda duchem.... wręcz czasem infantylna i jestem z tego dumna.
      • kot_mrau Re: Witam serdecznie 04.07.14, 18:07
        to tak jak ja
        • natla Re: Witam serdecznie 04.07.14, 18:31
          Myślę, że tak jak większość z nas. Nie łudźcie się, że jesteście wybrykami natury big_grin
          • tamaryszek44 Re: Witam serdecznie 04.07.14, 18:53
            Otóż to!!
          • kot_mrau Re: Witam serdecznie 04.07.14, 19:02
            ej ej ej, nie mogę pisać za innych. piszę o sobie jeno wink
            • filip505 Re: Witam serdecznie 09.07.14, 14:48
              ......hawu,51 to I wiek mlody,moj 90 ojciec do takich I starszych sie zwraca
              "wy mlodzi",
              • izis52 Re: Witam serdecznie 09.07.14, 19:25
                No, no... miau, mrau, hawu - nieźle brzmi smile . Nie mam problemów, gdyż z lenistwa nie rozpracowałam tych wyższych form społecznościowych.
                • hortensja.xx Re: Witam serdecznie 22.07.14, 19:09
                  Chciałam się przywitać i dołączyć ... Poczytałam starsze wątki, myślę, że będę tu mogła porozmawiać. Mam 47 lat.
                  • kot_mrau Re: Witam serdecznie 22.07.14, 19:16
                    Najmłodszy starszy wita Cię na tym forum serdecznie!!!
                    • hortensja.xx Re: Witam serdecznie 22.07.14, 19:19
                      Najmłodszy starszy powiadasz ... z tego co poczytałam to młody duchem smile
                      • kot_mrau Re: Witam serdecznie 22.07.14, 19:27
                        Młody duchem, tak jest!
                        wiekiem nie......
                        • filip505 Re: Witam serdecznie 22.07.14, 20:23
                          .....witamy cie bardzo hortensja,szkoda tylko ze z dwoma xx,my faceci
                          lubimy tez z trzema,ale nie mozna miec wszystkiego,w jednym,
                          • kot_mrau Re: Witam serdecznie 22.07.14, 20:39
                            Tak to już jest Filipie.....
                            xxx jest lepsiejsze od x czy xx..............
                            • hortensja.xx Re: Witam serdecznie 22.07.14, 20:52
                              Dziękuję za przyjęcie na forum. Widzę, że tu stali bywalcy, ale może uda mi się dołączyć smile
                              • kot_mrau Re: Witam serdecznie 22.07.14, 21:03
                                ja jestem nowy, dopiero od paru dni, ale dołączaj, dołączaj.
                                A tak przy okazji:
                                jak spędzasz wolny czas? typu weekend? aktywnie? jeśli tak to jakie góry? albo jakie jeziora?
                                Ja na ten przykład w najbliższy weekend jadę na Stawy Milickie. Z buta.
                                • hortensja.xx Re: Witam serdecznie 22.07.14, 21:12
                                  Nad stawami milickimi byłam (ryby łowić) ale to było dawno, bardzo dawno. Czas wolny spędzam w ... pracy (dziwnie to brzmi, ale to prawda smile ) Nad góry przedkładam Bałtyk i to wcale nie leżenie plackiem na plaży. Kocham też ogród, spędzam w nim ostatnio wieczory, ponieważ w dzień temp przekracza 30 st. Dzisiaj siadłam do komputera (bo w cieniu) chciałam trochę porozmawiać, ale widzę, że większość na urlopie smile
                                  • filip505 Re: Witam serdecznie 22.07.14, 21:23
                                    ....albo jeszcze w pracy,jak ja,....a lowisz ryby????,
                                  • kot_mrau Re: Witam serdecznie 22.07.14, 21:27
                                    Stawy Milickie to nie tylko ryby. To przecież największy w Europie rezerwat ornitologiczny. Tam zbierają się ptaszki do odlotów zimowych, chociażby.
                                    • filip505 Re: Witam serdecznie 22.07.14, 21:36
                                      .....ale ja ptakow nie lowie,nie wymagaj odemnie zaduzo,
                                      ale jak wroce do domu sprawdze,znaczy postaram sie dowiedziec
                                      wiecej,
                                      • kot_mrau Re: Witam serdecznie 22.07.14, 21:44
                                        nie wymagam byś łowił ptaki, poprzestań na rybach. Stawy Milickie to raj dla wędkarzy a także raj dla obserwatorów ptaków.

nie lubię ptaków, chyba, że na talerzu, ryby zresztą też......
                                        • hortensja.xx Re: Witam serdecznie 22.07.14, 21:51
                                          Nie wiem jak można nie lubić ptaków.
                                          • kot_mrau Re: Witam serdecznie 22.07.14, 21:58
                                            Widzisz, to jest tak: ja aspiruję by być myśliwym, Filip, jak rozumiem jest wędkarzem.
                                            I ja i Filip najbardziej lubimy ptaki na talerzu. Taka prawda.
                                      • hortensja.xx Re: Witam serdecznie 22.07.14, 21:49
                                        Ptaszki, przyroda ... wspomniałam tylko, że kiedyś tam byłam łowić ryby. Miałam taki epizod w życiu, ale to było dawno. Teraz ryb nie łowię. Jednak uwielbiam tę ciszę nad wodą, o świcie lub wieczorem. Obserwować w milczeniu wodę, niebo, trawy ...
                                        • kot_mrau Re: Witam serdecznie 22.07.14, 22:53
                                          Ta cisza przyrody jest domeną i wędkarzy i myśliwych i obserwatorów ptaków.

nie zniechęcaj się, to tylko ja i Filip trochę się powygłupialiśmy. Jesteśmy młodzi!!! Czyż nie?
                                          • filip505 Re: Witam serdecznie 23.07.14, 01:27
                                            .....u nas w gorach wieczory glosniejsze niz w miescie,jakies cykany,
                                            takie zielone chalasuja,ale mozna sie do nich przyzwyczaic,i nie slyszec,
                                            jak do kobiety co gledzi,zaduzo,
                                            • hortensja.xx Re: Witam serdecznie 23.07.14, 22:34
                                              U mnie też cykady, żaby ... wspaniała muzyka.
                                              • filip505 Re: Witam serdecznie 24.07.14, 18:41
                                                .....a wiesz ze tutaj zaby pod przepisy wedkarskie podlegaja,jest limit
                                                ile mozna dziennie ......zlapac,ale chyba nie na wedke,nadaja sie
                                                ponoc dobrze na przynete na wegorze,ale tam gdzie lowimy ich
                                                prawie niema,tylko raz koledze udalo sie jedna zlapac na uczte dla
                                                wegorzy,
                                                • hortensja.xx Re: Witam serdecznie 24.07.14, 21:45
                                                  Nie ma, bo pewnie już wszystkie pożarły węgorze smile
                                                  U mnie są i fajny koncert ze świerszczami dają.
                                                  • izis52 Re: Witam serdecznie 26.07.14, 17:12
                                                    U mnie nie słychać w tym roku świerszczy. Jest za to bardzo dużo ptaszków, jak to pod lasem bywa. Pięknie rano świergolą, ale może te świerszcze na śniadanie skonsumowały ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka