Dodaj do ulubionych

Zwlekałem z koja

16.07.23, 11:25
I po co mi było się stresować .Raków przegrał jak oni mają te ligę mistrzów wygrywać i kim .Był trener Santos na trybunach ,a w Rakowie jeden Polak grał Piasecki ,cienki jak barszcz postny .Dziewczyny przegrały z Chinkami .Zdominowały je Chinki .
Obserwuj wątek
    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zwlekałem z koja 16.07.23, 11:57
      Przegrali w karnych. Legia więc nie lepsza. Liga Mistrzów nadal poza polskim zasięgiem.
      • taniarada Re: Zwlekałem z koja 16.07.23, 12:08
        No fakt . Jonh Yeboah nowy zawodnik Rakowa .Dwoił się i troił .Nie ma Lopeza bo kontuzja trochę potrwa .Ale on jest mistrzem wolnych .Taka liga i z czego ma Santos wybrać .Miłej As . Gorąco jak diabli .Trzymaj się .
        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zwlekałem z koja 17.07.23, 07:43
          A to już problem Santosa - powinien był wiedzieć, w co się pakuje.
          • taniarada Re: Zwlekałem z koja 17.07.23, 10:16
            asdzxcvfsrggxdfsd napisał:

> A to już problem Santosa - powinien był wiedzieć, w co się pakuje.
            Może wiedział może liczył ,że zawodnicy grający zagranicą coś pokażą .Dobrze że Papszun się w to nie wpakował .
            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zwlekałem z koja 17.07.23, 10:28
              A ja nie wiem na co liczył. O problemach ze szkoleniem w Polsce to już Beenhakker mówił. Niedawno selekcjonerem był inny Portugalczyk, to sobie mogli szczerze porozmawiać.
              Jego broszka.
      • friend_of_women Re: Zwlekałem z koja 17.07.23, 07:09
        asdzxcvfsrggxdfsd napisał:

> Przegrali w karnych. Legia więc nie lepsza. Liga Mistrzów nadal poza polskim za
        > sięgiem.

Ciekawe rozumowanie, zawsze odnosiłem wrażenie, że wygrywa lepszy, a tu Danuta udowadnia, że lepszy w karnych jest na poziomie gorszego wink
        Z tego meczu zapamiętałem jeden obraz, jak fajna laska swoim smartem nagrywa mecz, kamera TV najeżdża i pokazuje jej 3 centymetrowe tipsy, reszta widowiska na poziomie polskiej ligi, strata czasu na oglądanie.
        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zwlekałem z koja 17.07.23, 07:19
          friend_of_women napisał:

> asdzxcvfsrggxdfsd napisał:
          >
          > > Przegrali w karnych. Legia więc nie lepsza. Liga Mistrzów nadal poza pols
          > kim za
          > > sięgiem.
          >
          > Ciekawe rozumowanie, zawsze odnosiłem wrażenie, że wygrywa lepszy, a tu Danuta
          > udowadnia, że lepszy w karnych jest na poziomie gorszego wink

Nie za dużo słoneczka? big_grin
          • friend_of_women Re: Zwlekałem z koja 17.07.23, 10:35
            Sorki, wczorajszy dzień dał się we znaki wink
            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zwlekałem z koja 17.07.23, 10:38
              Oj mnie też. A wracając do meritum - taki konkurs rzutów karnych robi się tylko wtedy, gdy ktoś ze względów regulaminowych mecz musi wygrać. "Normalnie" by był remis...
              • friend_of_women Re: Zwlekałem z koja 17.07.23, 10:52
                Trudno nie przyznać ci racji, ale pomijając mecz, w rzutach karnych wygrali lepsi wink
                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zwlekałem z koja 17.07.23, 11:05
                  Ale wiesz, że karne to loteria tak naprawdę? Wcześniej były 2 godziny na okazanie lepszości.
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Zwlekałem z koja 17.07.23, 11:11
                    Ps - pamiętasz Euro w Portugalii, jak nasi przegrali w karnych właśnie z Portugalią?
                    Jakoś nikt nie krzyczał, że byliśmy "gorsi". Każdy docenia postawę w samym meczu.
                    • taniarada Re: Zwlekałem z koja 17.07.23, 11:17
                      Ja mam taką sytuację że jest wybór .Mamy w mieście trzy kluby w ekstraklasie .Doszedł Norwid i jest piękna hala sportowa .Obok stadionu żużlowego .Jak tylko czas pozwoli to będzie się chodzić .Trzymaj się AS .Miłego dnia .
    • taniarada Re: Zwlekałem z koja 17.07.23, 00:03
      Dziewczyny wygrały ,mamy ten medal brawo .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka