goskaa.l 01.06.09, 13:35 Ogłoszenie z allegro (nie moje) www.allegrofun.pl/show/3539 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bona0601 Re: Sprzedam... 01.06.09, 15:40 Nie wiem ,czy ktoś kupi taki egzemplarz . Ja bym nie chciała nawet za darmo. Ale cóż - gusta są różne , może jakaś zdesperowana pani nabędzie do ciężkich prac. I chyba raczej nie domowych. Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Sprzedam... 01.06.09, 15:47 No wiesz, gusta bywają różne. Ja też bym nie chciała, tym bardziej że mam podobny, bardziej przechodzony. Odpowiedz Link
bona0601 Re: Sprzedam... 01.06.09, 18:36 Gosiu! Ale mnie rozśmieszyłaś. To rozumiem, że znasz ten model i podobnego nie chcesz. Ja mam mniej przechodzony i nabyty całkiem niedawno , to dlatego nie chcę. A o gustach się nie dyskutuje, są różne , ale widać w większości podobne , dlatego ktoś zbywa, a nie kupuje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
wiga2008 Re: Sprzedam... 01.06.09, 19:45 Oj, ciężko będzie takiego sprzedać. Może gdyby oddać za darmo, a najlepiej jeszcze dużo dopłacić do osobnika, to może jakaś desperatka potrzebująca pieniędzy skusiłaby się. No nic mu nie pomoże. Nawet zapas gumek. Odpowiedz Link