Dodaj do ulubionych

Utrwalone w kadrze

17.10.08, 22:59
Dla pstrykaczy oraz miłośników fotografii otwieram wątek, do którego
proponuję wrzucać linki do zdjęć ze spacerów, wycieczek, a nawet
podróży, czyli wszystko, co złowiliśmy i czym chętnie podzielimy się
z drugim człowiekiem.
Otwieram jesiennymi fotkami z ostatnich dni:
tiny.pl/sr11
Filonie, liczę również i na Twoje zdobycze.
Obserwuj wątek
    • jaga_22 Re: Utrwalone w kadrze 17.10.08, 23:36
      Graga...właśnie coś takiego chciałam założyć,pół dnia dochodziłam,
      na czym to polega i na forum RiE wklejają mi się,a tu nie,ręce opadają.
      Bardz ładne masz zdjęcia i pozwoliłam sobie jedno skopiować,zobaczymy ,czy
      wyjdzie wink)

http://i33.tinypic.com/213n3p2.jpg
      • maria73 Re: Utrwalone w kadrze 18.10.08, 07:45
        dzięki Graga....
        przy okazji mogłam sobie obejrzeć
        bliskie mi strony.
        A oto moje wspomnienia z końca
        lata.Wprawdzie to nie jesień,
        ale wspomnienia miłe.
        picasaweb.google.com/HaniaKuba/Mazury#
        • graga211 Sorry, to nie ten album! 18.10.08, 09:30
          Najlepszy dowód, że o tej porze mam spać, a nie włóczyć się po
          necie, heh, gdyż wkleiłam album do siostrzenicy, zamiast ten:
          picasaweb.google.pl/graga211/JesienneImpresjeCzasZaczac#
          Mario, ale udało Ci się ująć tęczę 'od cyrkla'!
          A łabędź nie uszczypnął za zaglądanie mu do dzioba?
          Ze 2 lata temu byłaś w moich stronach, tuż za miedzą w Mesznej,
          bodajże z wnuczką. Zapraszałam na spotkanie, lecz nie udało się.
          Może następnym razem dasz znać i wykroimy wspólny czas?
          • jaga_22 Re: Sorry, to nie ten album! 18.10.08, 09:37
            Jeszcze raz próbuję to samo,co się wkleiło na forum EM
            jeżeli się nie uda,to coś Maria musi włączyć smile)

http://i36.tinypic.com/2wq5sea.gif
      • graga211 Re: Utrwalone w kadrze 18.10.08, 09:51
        Jago, chyba forum nie ma aktywnej opcji dla emotikonów, bo żaden nie
        ukazuje się. A zdjęcia (tak mi się wydaje) można tylko imageshacka,
        przy czym link do zdjęcia dla forum nalezy podać z rubryki 'direct'
        np. link direct
        Tylko Maria niech uaktywni współpracę z BBcode. Jeśli nie wie co i
        jak, to pytanka do Sagiego czyli sagittariusa na 50-latkach. Jest
        jeszcze jedna babeczka, która rozpoczęła zabawę z BBcode na swoim
        forum, lecz nie pamiętam ani forum, ani nicka spryciury.
        Pozdrawiam.
    • graga211 Link do BBcode i szczegółów 18.10.08, 09:59
      www.phpbb2.pl/forum/faq.php?mode=bbcode#0
      • jaga_22 Re: Link do BBcode i szczegółów 18.10.08, 10:24
        Dzięki Graga za linka.Zobaczymy co powie Maria.
        • maria73 Re: Link do BBcode i szczegółów 18.10.08, 11:38
          zgodnie z życzeniem włączyłam
          -BBcode
          -domyślne emotikony.
          Reszta w waszych rękach
          (a raczej paluszkach)
          Powodzenia
          • maria73 Re: Link do BBcode i szczegółów 18.10.08, 12:07
            wink) - o emotikony są ?!?!!
            • wiga2008 Re: Link do BBcode i szczegółów 18.10.08, 12:15
              Ale frajda. Mario, Twoje zdrowie. piwo
              • jaga_22 Re: Utrwalone w kadrze 18.10.08, 12:35
                http://i33.tinypic.com/2wdyam8.jpg
                Dzięki Mario kiss piwo Twoje zdrowie.big_grin
                • maria73 Re: Utrwalone w kadrze 18.10.08, 15:37
                  a z kąd wy te emotikonki ściągacie
                  - oczywiście za wyjąkiem uśmiechów
                  bo to to wiem ???
                  Pewnie znowu coś przeoczyłam sad
                  • jaga_22 Re: Utrwalone w kadrze 18.10.08, 17:26
                    Tu jest lista,jak wejdziesz w- odpowiedz-,to są odpowiedniki buziek smile)
                    • jaga_22 Re: Utrwalone w kadrze 18.10.08, 17:28

Przepraszam,ale ze mnie gapa big_grin
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10003&w=84882785&a=84959347
                      • jaga_22 Re: Utrwalone w kadrze 18.10.08, 17:32
                        A to link do zdjęć na forum.

pl.tinypic.com/index.php
                        • graga211 Muszę to zaraz wypróbować 18.10.08, 18:31
                          http://i34.tinypic.com/1zwoytc.jpg
                          Przedstawiam: to mój kundel. Wabi się Sara.
                          • graga211 Re: Muszę to zaraz wypróbować 18.10.08, 18:34
                            Trochę tyłka obcięło, czyli fotki powinny być mniejsze niż 640x480
                            pix, by były w całości.
                            Okay.
                            • graga211 Re: Muszę to zaraz wypróbować 18.10.08, 18:37
                              No nie....teraz jest dobrze!
                              Bawi się ze mną w ciuciubabkę.
                              Nie szkodzi, przeżyję, a link programu do wklejania zaraz umieszczę
                              w Ulubionych.
                              tongue_out
                              • jaga_22 Re: Muszę to zaraz wypróbować 18.10.08, 19:17
                                http://i37.tinypic.com/akhonm.jpg Twoja Grago stoi jak na Twoja Sara
                                Grago,stoi jak na pokazie.
                                -A to... moje śpiochy big_grin
                                • jaga_22 Re: Muszę to zaraz wypróbować 18.10.08, 19:21
                                  O matko...a co to się porobiło z napisem ??? tongue_outtongue_out
                                  • graga211 Re: Muszę to zaraz wypróbować 18.10.08, 19:50
                                    Jago, moja tak stoi, bo widzi kota leniwie spacerującego za płotem.
                                    A wg Sary, to najwy ższy szczyt bezczelności tak łażić jej przed
                                    nosem!
                                    Ale by dała wycisk twoim pupilom....sen zaraz w biegu by zgubiły.
                                    :devil:
            • graga211 Wiedziałam! 18.10.08, 12:34
              Wiedziałam, że dacie sobie z tym radę, brawo!!!
              A teraz lecę do obiadu. Wszystko juz pokrojone, przygotowane, tylko
              na ogień postawić. Za pół godziny zjedzie rodzinka i ruch będzie na
              jak jasny gwint.
              Serwuję świeżutkie, co dopiero złowione pstrągi z jarzynami z wody.
              Na deser lody kawowe, a co.
              • wiga2008 Uprzejmie donoszę, 18.10.08, 20:33
                że w związku z Waszymi działaniami fotograficznymi z zakamarków szuflady został wydobyty aparat, akumulatorki się ładują i niebawem wyruszę na łowy. Z jakim efektem, zobaczymy. W razie kłopotów z zamieszczeniem poproszę Was o wsparcie.smile

Grago, swoimi świeżo złowionymi pstrągami uruchomiłaś moją wyobraźnię. Góry, potok, las - tak to widzę.
                A u mnie rybka - z supermarketu.crying
                • jaga_22 Re: Uprzejmie donoszę, 18.10.08, 21:06
                  http://i34.tinypic.com/2960xac.jpg

Wiga..bardzo się cieszę,że będziesz próbowała.
                  Pytaj i napewno sobie poradzimy.
                  A ja wklejam wrzosy,które mi dzisiaj przyniosła córka.smile)
                  • ditula-31 Re: Uprzejmie donoszę, 18.10.08, 21:31
                    Jaguś, ale ta Maria mądra, a ja nie mogę znaleźć ustawień i też bym chciała z
                    Wami się piwa napić i nie wiem jak się posługiwać -BBcode.big_grin
                    • iryska2604 Re: Uprzejmie donoszę, 18.10.08, 22:12
                      Widzę ze mnie cos ominęlo?Poproszę o instrukcje -a swoja droga zaraz zacznę
                      kombinować bo ja juz tak mam...
                    • jaga_22 Re: Uprzejmie donoszę, 18.10.08, 22:15
                      Edytko BBcode ma tylko Maria i je włączyła..A ja Ci wklejam,jak to zrobić,może
                      jeszcze ktoś spróbuje
                      się pobawić,bo to naprawdę nic wielkiegosmile)

Jak masz zdjęcie,czy obrazek,klikasz prawym na zdjęcie-otwiera się okno
                      Klikasz w napis -Zapisz jako- otworzy się okno gdzie umieszczasz
                      u góry w pasku np.pulpit.(Szukasz napis pulpit i w niego klikasz,a napis wskoczy
                      w górny pusty pasek)

Otwierasz link
                      pl.tinypic.com/index.php
                      klikasz w Przeglądaj
                      Otworzy się tam gdzie zapisałaś obrazek.
                      kliknij w zapis obrazka (numerki,literki)-wskoczy w- Nazwa pliku-
                      kliknij w - Otwórz-

Kliknij na dole - Prześlij teraz - i poczekaj.
                      Po prawej stronie otworzy się okienko z twoim obrazkiem.
                      Kliknij w -Zapisz-
                      Otworzą się linki (Skopiuj link drugi od góry)pod napisem-Kod IMG forów i paneli
                      dyskusyjnych.
                      Skopiowany link wklejasz na forum i to wszystkosmile)

Ja sobie założyłam nowy folder na pulpicie.
                      Tam gdzie są ikonki na komputerze,klikasz prawym od myszy.
                      otwiera się okienko,najeżdżasz kursorem (myszą)na -Nowy-
                      i klikasz w Folder.
                      i już masz nową ikonkę ,gdzie wszystkie obrazki będziesz tam kierować.smile)
                      • iryska2604 Re: Uprzejmie donoszę, 18.10.08, 22:26
                        Jaga-to akurat to wszystko wiem ale ja nie chcę wklejac linku tylko zeby mi sie
                        na forum otwierał od razu obrazek.Tak mają na jednym z forow.Moze jeszcze nie
                        doczekałam do konca i dlatego mi nie wyszlo?
                        • jaga_22 Re: Uprzejmie donoszę, 18.10.08, 22:32
                          No nie widzisz,że wszystko od razu się otwiera?
                          A jak Ty to robiłaś i gdzie,że nic nie widać.Nawet nieudany,to powinien być zapis.
                          • jaga_22 Re: Uprzejmie donoszę, 18.10.08, 22:41
                            http://i33.tinypic.com/34rzin9.jpg
                            • iryska2604 Re: Uprzejmie donoszę, 18.10.08, 23:05
                              Przecież sie moja laska otworzyła,o co ci chodzi?Ja wczesniej zobaczyłam ze mam
                              skopiowac link i odpusciłam sobie bo myslalam ze znow bedzie tylko " to
                              niebieskie" czego niektorzy nie lubią.
                              • jaga_22 Re: Uprzejmie donoszę, 18.10.08, 23:21
                                http://i34.tinypic.com/14d3edt.gif
                                No...to zdolniacha jesteś kisskiss
                      • iryska2604 Re: Uprzejmie donoszę, 18.10.08, 22:28
                        http://i34.tinypic.com/avk0on.gif
                        • iryska2604 Re: Uprzejmie donoszę, 18.10.08, 22:31
                          Nawet nie wiedziałam ze jestem taaaka !!! sprytna,no,no...
                          • wiga2008 To tylko próba 19.10.08, 00:04
                            http://i34.tinypic.com/23gxqx1.jpg
                            Siostrzyczki
                            • jaga_22 Re: To tylko próba 19.10.08, 00:07
                              Alle fajnie,następna zdolniacha.To są Twoje kotki Wigo?
                              • wiga2008 Re: To tylko próba 19.10.08, 00:23
                                jaga_22 napisała:

> To są Twoje kotki Wigo?

Moich dzieci (syna i jego narzeczonej), ale bywają u mnie często na czas
                                wyjazdów. Bardzo je lubię. Są przeze mnie zagłaskiwane i rozpieszczane.

• dede43 Re: To tylko próba 19.10.08, 15:46
                                  Ja tutaj też dorzucę próbę, bo bardzo sie cieszę, że sie
                                  nauczyłam.Jesień nad Widawą w obiektywie mojego małżonka, z przed
                                  trzech czy czterech dni.:http://i33.tinypic.com/zv7ry0.jpg
                                  • dede43 Re: To tylko próba 19.10.08, 15:48
                                    No i sie nie udało. Zdjęcie jest, ale kawałek - większość gdzieś
                                    schowana. Jagus podaj jeszcze proszę jak ustawiać wielkość.
                                    • jaga_22 Re: To tylko próba 19.10.08, 15:56
                                      Na początku jak otworzysz link,na dole jest rozdzielczość i sobie
                                      ustawisz.Staraj się nie robić większych jak 600x na ?wink
                                      zapomniałam big_grin ,zobaczysz...muszę uciekać,bo córka przyszła smile))
                                      • dede43 Re: To tylko próba 19.10.08, 16:14
                                        No to jeszcze raz, troche inna fotkai35.tinypic.com/1039bep.jpg" border="0" alt="i35.tinypic.com/1039bep.jpg">
                                        • dede43 Re: To tylko próba 19.10.08, 16:17
                                          No i coś źle. Jeszcze raz. Uparta jestem i mam czas, bo mąż z córcia
                                          i wnukami na zawodach pod Ślężą, może teraz wyjdzie
                                          http://i35.tinypic.com/1039bep.jpg
                                          • dede43 Re: To tylko próba 19.10.08, 16:22
                                            Jeszcze za duże, następna próba:
                                            http://i35.tinypic.com/f9r0vm.jpg
                                            • dede43 Re: To tylko próba 19.10.08, 16:24
                                              Udało sie zmniejszyć. Dzieki Jaguś!!!!
                                              • graga211 Re: To tylko próba, ale jaka bombowa! 19.10.08, 17:53
                                                Dede, jaką wielkość/rozdzielczość wybrałaś?
                                                Jaga, gdzie znalazłaś spadochroniarza na tle jesiennego lasu?
                                                Fantastyczne.
                                                • jaga_22 Re: To tylko próba, ale jaka bombowa! 19.10.08, 18:35
                                                  Graga...zobaczyłam linka na pierwszej stronie W.P
                                                  było coś o zdjęciach,no i weszłam,to mi się bardzo spodobało.
                                                  Dzisiaj już go nie ma.smile)
                                                  • graga211 Nie mam pojęcia, o czym piszesz. n/t 19.10.08, 19:26
                                                  • jaga_22 Re: Nie mam pojęcia, o czym piszesz. n/t 19.10.08, 19:58
                                                    Jaga, gdzie znalazłaś spadochroniarza na tle jesiennego lasu?
                                                    Fantastyczne.

Graga..no to nieżle,post był o 17.53 smile nie przejmuj się,mi też się
                                                    zdarza smile)
                                                • dede43 Re: graga 19.10.08, 23:33
                                                  graga211 napisała:

> Dede, jaką wielkość/rozdzielczość wybrałaś?
                                                  Wybrała, 640x480. Dla tego zdjęcia tez taką samą
                                                  http://i33.tinypic.com/24xpbo2.jpg
                                                  • graga211 Re: graga 20.10.08, 09:31
                                                    Dzięki, dede.
                                                    Jaga, dla mnie WP znaczy tylko jedno: Wojsko Polskie, lecz jakoś nie
                                                    wierzyłam, że tam fotkę zdobyłaś.
                                                    Bo jakże?
                                                    A mózg mój plątać się albo "stać w poprzek" potrafi o każdej porze
                                                    doby.
                                                    Taki zdolniacha!
                                                  • jaga_22 Re: graga 20.10.08, 09:53
                                                    http://i34.tinypic.com/o02ek8.jpg
                                                    Graga,to ja zawiniłam,bo co to za W.P ,chodzi o Wirtualną.kiss
                                                    na pewno już się domyśliłaś big_grin
                                                  • graga211 Cha, cha! 20.10.08, 12:41
                                                    No i jak łatwo o nieprawidłowe zrozumienie.
                                                    Na WP jeszcze mnie nie było, ale dzięki Tobie będę tam już zaglądać,
                                                    gdyż widzę dużo ciekawych rzeczy do obejrzenia i poczytania.
                                                    Dzięki!
                                                  • iryska2604 Re: Konkurs na cudaka z warzywniaka 20.10.08, 13:54
                                                    W klasie Agnieszki ogloszono taki konkurs i był to konkurs rodzinny.Moje
                                                    dziewczyny zrobiły słonia i zajeły II miejsce.Na I był ten kogut z ananasa.Fajne
                                                    stworki,nie?
                                                    picasaweb.google.pl/Irena.Kaminska/KonkursNaCudakaZWarzywniaka#
                                                  • jaga_22 Re: Konkurs na cudaka z warzywniaka 20.10.08, 14:08
                                                    Jakie to piękne.smile)W szkole robiliśmy zwierzatka tylko z kasztanów i
                                                    żołędzi.Teraz jak byłam na spacerze to przyniosłam kasztanów.
                                                    Cały czas się zastanawiałam po co.Wnuki już wyrosły z takich prac
                                                    w szkole.
                                                    Piękne takie były i błyszczące tongue_outtongue_out
                                                  • graga211 Kasztany 20.10.08, 17:41
                                                    Kasztany poupychaj po różnych kieszeniach i trzymaj w dłoniach np.
                                                    gdy jesteś na spacerze. Odpromieniowują i leczą stawy. Teraz, świeże
                                                    maja największą moc oddziaływania.
                                                  • iryska2604 Re: Kasztany 20.10.08, 20:28
                                                    Nawet nie byłam pod moim kasztanem w tym roku,muszę isć zobaczyć,moze lezą...
                                                  • wiga2008 Re: Kasztany 20.10.08, 22:27
                                                    Zawsze stawiam malutki koszyczek z kasztanami obok komputera.
                                                    Słyszałam też, że świeże kasztany, rozrzucone po kątach, odstraszają myszy (prawdziwe gryzonie, nie mylić z komputerowymi). A ile w tym prawdy- nie wiem. smirk
                                                  • iryska2604 Re: Słodziutkie... 24.10.08, 11:26
                                                    http://i33.tinypic.com/wuoyew.jpg
                                                  • jaga_22 Re: Słodziutkie... 24.10.08, 12:01
                                                    Już zapomniałam jak smakują winogrona nasze.Kupuję takie wielgachne
                                                    i słodkie.Działkowych nie da się dużo zjesć,są bardziej kwaśne,
                                                    ghyba,że miały wyjatkową styczność ze słońcem.
                                                    Kasztany mam obok komputera.No właśnie powinno się stawiać przed,czy za?,chyba
                                                    przed monitorem? wink
                                                  • graga211 Re: Słodziutkie... 25.10.08, 14:55
                                                    Irysko, najlepsze po pierwszych nocnych przymrozkach.
                                                    U mnie już "pracuje":
                                                    http://i37.tinypic.com/20pv7lc.jpg
                                                    Jaguś, jasne, że przed!
                                                    wink
                                                  • jaga_22 Re: Słodziutkie... 25.10.08, 15:20
                                                    Graga..tak myślałamwink
                                                    Ile razy widzę gąsior,tyle razy przypomina mi się mój dom.
                                                    Mama zawsze robiła wina.Bardzo lubiłam to plum,plum,jak to
                                                    winko pracowało.Nawet zaręczyny moje były przy takim winku big_grin
                                                  • maria73 Re: Słodziutkie... 25.10.08, 17:47
                                                    i34.tinypic.com/vq6y9w.jpg
                                                    wybaczcie,że wklejam coś
                                                    "ni z gruszki ni z pietruszki"
                                                    alw ćwiczę rady Jagi wink)
                                                  • maria73 Re: Słodziutkie... 25.10.08, 17:48
                                                    ale mi się toto nie otworzyło sad(
                                                  • maria73 Re: Słodziutkie... 25.10.08, 17:56
                                                    http://i38.tinypic.com/16hjgw6.jpg
                                                  • maria73 Re: Słodziutkie... 25.10.08, 18:01
                                                    nareszcie !!!!!

http://i37.tinypic.com/15z2psi.jpg
                                                    ---------------------------
                                                    " Szczęście jest jak ocean: odpływy i przypływy,wieczna zmienność
                                                    losu.....Czas przypływów sprawia ,że warto żyć."-Erica Spindler
                                                  • jaga_22 Re: Słodziutkie... 25.10.08, 19:05
                                                    http://i33.tinypic.com/2s9sivc.jpg

Ale super,ale radocha. big_grin
    • graga211 Jago 27.10.08, 13:02
      zdradź, proszę, jak wkleiłaś tego uroczego emotka? On chyba pochodzi
      z dodatki.net? Próbowałam, lecz nic z tego nie wyszło.
      • kumpelka15 Re: Jesień w Oświęcimiu 27.10.08, 14:44
        http://i35.tinypic.com/ckksj.jpg

Planty w Oświęcimiu- tutaj spaceruję i jeżdżę na rowerze jak jest
        pogoda.Obok rzeka Soła.
        • graga211 Kumpelko 28.10.08, 09:18
          Wczoraj chcialam prosić Cię o większą tę fotkę, bo jest przepiękna i
          szkoda zmarnować ją w tak małym rozmiarze. Jednak przy wpisywaniu
          maszyna zawiesiła się, musiałam ją resetować i wszystko zaczynać od
          nowa, a na to nie miałam już ani czasu ani sił.
          Tak więc jeszcze raz proszę: wklej to zdjęcie w rozmiarze 640x480
          pix, byśmy mogli nacieszyć oko.
          Pozdrawiam, Gr.
          • jaga_22 :Utrwalone w kadrze. 28.10.08, 09:32
            http://i38.tinypic.com/28kn052.jpg

Moja pelargonia angielska ciągle kwitnie.

Irysko,jaka ta sunia niepodobna do matki,ojcem jest owczarek?
            Piękna panienka,a jak jej na imię?smile)
            • iryska2604 Re: :Utrwalone w kadrze. 28.10.08, 10:25
              Jaguś-pisałam wcześniej i gdzies chyba nawet było jej zdjęcie.Mój maz i
              najmłodszy cichcem za moimi plecami "załatwili"sobie pieska.To sunia
              Saba,owczarek niemiecki dlugowłosy.Przyjechała do nas w czerwcu ,teraz ma poł
              roku a lape taką jak moja ręka.Utrapienie boskie.
              http://i35.tinypic.com/30lgns2.jpg
              • iryska2604 Re: :Utrwalone w kadrze. 28.10.08, 10:29
                Czyli rowna liczba-parzysta.4 psy (a raczej suki)Teraz trzeba jechac do
                weterynarza i te dwa małe kurduple wysterylizowac.
              • polnaro Re: :Utrwalone w kadrze. 28.10.08, 10:30
                Ma taką mordkę, że choć zarzekłam się : koniec z psami, zaraz bym ją oswoiła na
                stałe.
      • jaga_22 Re: Jago 27.10.08, 14:49
        Już Graguś śpieszę z pomocąsmile) gify3D galeria IV

www.gifownik.pl/3d_4.php
        Tu inne gify.
        www.gifyzosi.friko.pl/
        • graga211 Re: Jago 27.10.08, 15:49
          Wielkie dzięki!
          • iryska2604 Re: Znalazła sobie miejsce 27.10.08, 22:16
            A co? I bezpiecznie i zawsze mozna sie na cos załapać...
            http://i35.tinypic.com/2d29kk3.jpg
            • graga211 Re: Znalazła sobie miejsce 28.10.08, 09:11
              Jasne, może co skapnie prosto na ząb.
              Też suczka?
              Śliczna.
    • cieplajaknoc Re: Utrwalone w kadrze 28.10.08, 10:22
      Siedzę sobie w pracy, jest pochmurno, brzydko, a ja zamykam oczy i widzę piękne niebo, motyle, kwiaty i juz jest mi lepiej na duszy

www.fotosik.pl

www.fotosik.pl
      • kumpelka15 Re: Utrwalone w kadrze 28.10.08, 10:37
        http://i37.tinypic.com/rlesmc.jpg
        • jaga_22 Re: Utrwalone w kadrze 28.10.08, 11:00
          Kumpelko..masz fajne zdjęcia,tylko rób większe.

Nad -Prześlij teraz - jest rozmiar.
          • jaga_22 Re: Utrwalone w kadrze 28.10.08, 11:12
            http://i36.tinypic.com/2hdw36h.jpg

Piesek synowej.
          • kumpelka15 Re: Utrwalone w kadrze 28.10.08, 11:18
            Ja te zdjęcia ściągnęłam z forum o Oświęcimiu, bo bardzo mi się
            spodobały.Nie mam aparatu a chciałam spróbować przesłać te zdjęcia
            do naszego forum i udało się.Widzę,że jest rozmiar zdjęć i ustawiłam
            na większe ale może trzeba to jeszcze gdzieś zatwierdzić bo w
            rezultacie wyszły znowu małe i teraz już nie wiem czy to się w ogóle
            da, ale myślę że powinno.Napisz coś Jaguś - bo tracę cierpliwość a
            muszę się brać za gotowanie.
            • kumpelka15 Re: Utrwalone w kadrze 28.10.08, 11:21
              I jeszcze jedno- powiększone zdjęcie już powinno być na podglądzie-
              czy tak?
              • graga211 Re: Utrwalone w kadrze 28.10.08, 12:01
                Nie. Na podglądzie są miniaturki byś mogła sprawdzić, czy to właśnie
                to zdjęcie, o które ci chodziło.
                Jeśli ściągnęłaś takie małe, to znaczy, że w takim rozmiarze były
                umieszczone. To po to, by ludzie nie "kradli" cudzych zdjęć.
                Ale są piękne...
                • jaga_22 Re: Utrwalone w kadrze 28.10.08, 13:54
                  Faktycznie,sprawdziłam po powiększeniu w ogóle nie wyszło tylko skrzywiona bóżka
                  obok linka,o ..takauncertain
                  • iryska2604 Re: Utrwalone w kadrze 28.10.08, 22:46
                    Taka sobie rybka-narobiłysmy zdjeć w ZOO w Poznaniu jak bylam z Agnieszką i tak
                    mi zeszło,miałam zrobić album w picasie-moze sie sprężę bo niektore fajne
                    http://i36.tinypic.com/qs73bp.jpg
                    • iryska2604 Re: Utrwalone w kadrze 28.10.08, 22:51
                      cos chyba sknociłam...
                      • iryska2604 Re: Utrwalone w kadrze 28.10.08, 22:55
                        ufff,jest...
                        • jaga_22 Re: Utrwalone w kadrze 28.10.08, 23:16
                          http://i38.tinypic.com/11kfsyc.jpg

Fajna rybka,a przy okazji też przejrzałam swój album.
                          • jaga_22 Re: Utrwalone w kadrze 29.10.08, 10:01
                            http://i35.tinypic.com/2j3r6fo.jpg
                            • jaga_22 Re: Utrwalone w kadrze 29.10.08, 10:10
                              http://i36.tinypic.com/6z30xf.jpg
                              • polnaro Re: Utrwalone w kadrze 29.10.08, 11:02
                                TO jest piękne.
                                • graga211 Do kolekcji z asfaltem zamiast wody 29.10.08, 15:43
                                  http://i33.tinypic.com/2hx3vjp.jpg
                                  • jaga_22 Re: Do kolekcji z asfaltem zamiast wody 29.10.08, 16:11
                                    http://i34.tinypic.com/9qelns.jpg
                                    • jaga_22 Re: Do kolekcji z asfaltem zamiast wody 29.10.08, 16:14
                                      http://i37.tinypic.com/mtrrev.jpg
                                      • graga211 W ferworze wklejania... 29.10.08, 17:22
                                        ...chyba zapomniałaś o zmianie tytułów, np. "z bajorkiem zamist
                                        asfaltu", "z tunelem zamista bajorka" itd. tongue_out big_grin
                                        • graga211 Re: W ferworze wklejania... 29.10.08, 17:24
                                          Jasny gwint, co z tymi literówkami u mnie się dzieje?! surprised
                                          • kumpelka15 Re: W ferworze wklejania... 29.10.08, 18:06
                                            http://i36.tinypic.com/16llno4.jpg

Miłego popołudnia życzę -
                                            • jaga_22 Re: W ferworze wklejania... 29.10.08, 18:18
                                              Faktycznie,dobrze kumpelka skwitowała,nawet koń się uśmiał.

http://i38.tinypic.com/2dkedn9.gif
                                              • graga211 Re: W ferworze wklejania... 29.10.08, 18:47
                                                Mam nadzieję, że płaczesz ze śmiechu?
                                                A kobyła jest cudowna!
                                                Pozdrówka dla wsiech!
                                                http://i36.tinypic.com/10pvb4j.gif
                                                • kumpelka15 Re: W ferworze wklejania... 29.10.08, 19:28
                                                  http://i35.tinypic.com/fuq78z.jpg

Oswięcim - ściana śmierci
                                                  • kumpelka15 Re: W ferworze wklejania... 29.10.08, 19:32
                                                    http://i35.tinypic.com/mcac60.jpg

Obóz
                                                  • kumpelka15 Re: W ferworze wklejania... 29.10.08, 19:35
                                                    http://i37.tinypic.com/123xu2s.jpg
                                                  • kumpelka15 Re: W ferworze wklejania... 29.10.08, 19:39
                                                    http://i38.tinypic.com/2bznfp.jpg

Cela -Maksymiliana
                                                  • graga211 Re: W ferworze wklejania... 29.10.08, 19:46
                                                    Ojej, a co cię tak wzięło? Do soboty jeszcze trochę czasu jest.
                                                    Tak smutno się zrobiło...
                                                    http://i38.tinypic.com/35jib9v.jpg
                                                  • kumpelka15 Re: W ferworze wklejania... 29.10.08, 20:02
                                                    I na tym koniec.Brakuje mi miejsca na dysku, a chciałam teraz
                                                    przejść do zdjęć miasta - muszę coś wyrzucić ale co?
                                                  • graga211 Proponuję 30.10.08, 09:10
                                                    Wobec tak chętnego wklejania zdjęć proponuję wątki tematyczne. Jeśli
                                                    chcesz pokazać miasto, załóż watek np. Moje miasto w fotografii.
                                                    A zjęcia z KL Auschwitz proponuję przenieść do wątku poświęconego
                                                    pamięci tych, którzy odeszli, gdyż zapewne po Zaduszkach posypią się
                                                    interesujące foty. Mario, adminko, co Ty na to? Czy możesz założyć
                                                    nowy wątek i przenieść tam zdjęcia Kumpelki z obozu koncentracyjnego?
                                                  • jaga_22 Re: Proponuję 30.10.08, 09:33
                                                    http://i36.tinypic.com/23mvmt3.jpg

Myślę,że to dobry pomysł.Ta tematyka będzie się przwijała.
                                                    Dobrze będzie uhonorować ją na jedynym zasłużonym miejscu.
                                                  • jaga_22 Utrwalone w kadrze. 30.10.08, 21:10
                                                    http://i35.tinypic.com/2a7hbvm.jpg
                                                  • jaga_22 Re: Utrwalone w kadrze. 31.10.08, 14:12
                                                    http://i36.tinypic.com/x0pwl3.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka