monisia81 18.03.05, 18:27 szukam w okolicach hoornu.pokoju z kuchnia i lazienka oczywiscie niedrogiego.z gory dziekuje monia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
widmowolnosci Re: ponownie szukam mieszkania 19.03.05, 11:40 Moze daj krotka advertencje tutaj: www.kamertje.nl/ lub tutaj: www.renters.nl/ poszukaj tez na tychn sites: www.interveste.nl/ www.wbawonen.nl/index.asp www.woonplus.com/ www.kamerstart.nl/ Sukcesu w poszukiwaniach. pozdrawiam WW:-)))) Odpowiedz Link
monisia81 do widmowolnosci 22.03.05, 19:12 poszukuje mieszkania lub pokoju -nie drogiego.moga byc to okolice hoornu,a w strone wervershoofu,enkhuizen.bardzo cie prosze o pomoc bo ja nie znam dobrze jezyka.pozdrawiam monia Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: do widmowolnosci 23.03.05, 19:15 Chetnie Ci pomoge , ale na razie jestem Na Swietach w Polsce i mam dosc ograniczony dostep do sieci, u przyjaciol i znajomych.Pare chwil. Pozdrawiam . Zycze Wesolych Swiat. WW:-)))) Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: do widmowolnosci 31.03.05, 16:26 Oto najlepsze linki dla szukajacych mieszkania w Holandii , tak wiec i dla ciebie w okolicach Hoorn. Trzeba sie gratis zameldowac jako huurzoekende zeby moc sie zalogowac , podajac swoje prawdziwe dane etc.Nie we wszystkich sitach. W tych powaznych tak: www.woninghuren.com/ www.directwonen.nl/nl/default.aspx www.kamernet.nl/ www.wooncorporatie.nl/ www.wbawonen.nl/index.asp www.huurkamers.nl/ ten jest w wyzszej cenie: ale za to nie tylko po holendersku: www.jlgreal.com/ duinzigt.gamepoint.net/ nastepujacy link jest ciekawy bo pracuja na zasadzie no cure no pay, daje to wyzsze szanse znalezienia czegos, ale nie zawsze sensownego i najtanszego: www.verhuurintercedent.nl/ ten link juz chyba kiedys podawalem dla pewnoci raz jeszcze: www.woneninhoorn.nl/ www.woondiensten-enkhuizen.nl/wde/wdewbwrm.nsf www.tierlantijn-wonen.nl/ www.stenekervanwestenvastgoed.nl/ www.wst-hetgrootslag.nl/Home.aspx?PgId=106&LngId=1 www.grootnieuweboer.nl/ Najwieksze szanse znalezienia od razu dachu nad glowa masz u makelaars, wcale nie jest drozej niz w woningbouwcorporatie.Czasem trzeba sie czesciej przesiedlac bo oni wynajmuja czesto domy ktore sa do sprzedania i czekaja na nabywce czasem i pare lat. Z tych linkow prawie na 100% musisz cos znalezc. Pozdrawiam Serdecznie .WW:-)))) Odpowiedz Link
monisia81 Re: do widmowolnosci 06.04.05, 08:48 dziekuje bardzo .bardzo bardzo bardzo!!!! Odpowiedz Link
panes Re: do widmowolnosci 08.04.05, 23:13 Pozdrawiam wszystkich Ja z kolei mam mieszkanie i poszukuję 2 osoby /para/ do zasiedlenia w Amstelveen gdyby ktoś miał taką potrzebę to proszę o emaila: panes@gazeta.pl Odpowiedz Link