mad_die 23.10.07, 11:52 Siem chciałam pochwalić, że tak jak myśleliśmy, że chłopak będzie, tak będzie dziewczyna :D:D:D:D:D:D Będziemy mieli córę :D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniatko2 Re: Dzieciowo :D 23.10.07, 13:31 wow wow wow! super ze dzieweczka bedzie:) buziaki z ojczystych stron Odpowiedz Link
kociara_28 Re: Dzieciowo :D 23.10.07, 14:46 GRATULACJE!!! :) To teraz obie bedziemy robily kitki i plotly warkocze ;) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
mad_die Re: Dzieciowo :D 23.10.07, 14:49 :) i zapinały spineczki, zakładały falbaneczki i takie tam babskie rzeczy :D już sie cieszę :D:D:D:D:D Odpowiedz Link
femke81 Re: Dzieciowo :D 23.10.07, 18:38 No ba - baby gora...a Michal pozostanie rodzynkiem:) Gratulacje!!! Basia Odpowiedz Link
mika1505 Re: Dzieciowo :D 23.10.07, 19:38 Pieknie! Tylko, zeby taka zadziorna jak mama nie byla, haha Odpowiedz Link
flucha Re: Dzieciowo :D 24.10.07, 13:36 Gratulacje! Super, ze dziewczynka, nastepnym razem bedzie chlopak !!!! Odpowiedz Link
narutek Re: Dzieciowo :D 08.11.07, 18:48 a ja tez myslalam, ze bedzie chlopak bo foteliki w takich chlopiecych kolorach pokazywalas:) fajnie, ze dziewczynka tez mam taka jedna:) a jak z domkiem? skonczony juz? Odpowiedz Link
mad_die narutek... 09.11.07, 09:30 Ty sobie nie myśl, ze ja fotelik "józiowy" kupię ;) jeszcze na głowę nie upadłam ;) Młoda bedzie w takim jeżdzić, jaki będzie, czy to będzie czarny czy szary czy granatowy czy żółto-zielony ;) a domek już prawie, prawie gotowy, tzn do samego końca to jeszcze daleko, ale przynajmniej się o pudła już nie potykamy ;) góra nam została do skończenia i mamy nadzieje sie z tym wyrobić przed świętami :) Odpowiedz Link
mysza_33 Re: Dzieciowo :D 08.11.07, 23:29 I ja się tu nie odezwałam?! No nie wiem... straszna ze mnie poczwara ;-) Irek będzie miał kogo podrywać, czytaj: ciągnąć za te warkocze ;-))) A tak serio: to myśmy musieli tak się przestawiać z myśleniem o dziewczynce ;-) Mysza Odpowiedz Link
mad_die Re: Dzieciowo :D 09.11.07, 09:34 :D no my w zasadzie się przestawiać nie musieliśmy, bo i tak nie wiedzieliśmy co będzie ;) a z wózkiem to tak jakoś chyba intuicyjnie trafiłam, że czerwony kupiłam :D hehe :D choć Irek też czerwony ma :P Odpowiedz Link
mad_die dla zainteresowanych ;) 15.11.07, 08:06 Na naszej stronce sa zdjęcia z kolejnego USG :) Także, zapraszam :) Odpowiedz Link