grzanka23 Re: Ja tak nie umiem :( 07.06.06, 16:04 roborobi napisał: > Ja tez tak nie umiem,piszac latwiej.Gdybym se tak ryknela to bym chyba stracila glos.A to byloby okropne,nie moglabym spiewac. Odpowiedz Link
roborobi Re: Ja tak nie umiem :( 07.06.06, 16:51 Właśnie jak udał sie koncert, może coś napiszesz więcej :) Odpowiedz Link
wave32 Re: Ja tak nie umiem :( 07.06.06, 17:29 Masz może jakieś zdjęcia z tego koncertu? Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Ja tak nie umiem :( 09.06.06, 23:44 Robia sie u kolezanki.The Engineers Band jest w stylu orkiestry Adasia Sztaby (Taniec z gwiazdami)Zreszta kolega po fachu naszego dyrygenta. Odpowiedz Link
wave32 Re: Ja tak nie umiem :( 10.06.06, 00:09 grzanka23 napisała: The Engineers Band jest w stylu orkiestry Adasia Sztaby Śpiewasz tam? Czy może grasz? Odpowiedz Link
grzanka23 Ja tu 10.06.06, 00:17 tylkosobietakpisujebaraszkujetakietamsobiepisankokomputerowe mazankoszczypankooczkasieklejaraczkimdlejaatutakiesobiepisankoBezskladubazgranko -mojewyglupiankoradosnepisanko. Odpowiedz Link
grzanka23 A teraz pozwolcie ze 09.06.06, 23:46 to bedzie moj kacik do ryczenia-kto chetny niech tez se poryczy.RRRRRRRRRRRRRRRRyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyykkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. Odpowiedz Link
grzanka23 RRRRRRRRRRRRRRRRRYYYYYYYYYYYYYYYK KKKKKKKKKKKKKKKKK 10.06.06, 00:08 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmm ssssssssooooooooooobbbiiiiiiieeeeeee kkkkkkkoooooooooooogggggggggggggeeeeeeeeeeeelllllllllllllll--------------- mmmmmmmmmmmmooooooooooooogggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Dobranoc Grzanka :) 10.06.06, 00:19 W jednym gram w drugim gram i spiewam a w trzecim tez gram i troche spiewam. Odpowiedz Link
grzanka23 ReDobranoc-pchly na noc. 10.06.06, 00:21 Karaluchy pod poduchy,ajak beda gryzc,prosze do mnie przyjsc. Odpowiedz Link