Dodaj do ulubionych

Super wojownik

05.10.11, 18:26
prezes PiS-u. Obraził p. Merkel ,ciekawe na podstawie jakich dowodów. Jak czujecie się, szanowny elektoracie PiS-u? Popieracie to chamstwo,prostactwo,nieprawdy i ćwierćprawdy,którymi posługują się wasi idole? Jeżeli tak, serdecznie współczuję. Nie ja wymyśliłem,że głupota nie zna dna.Ale ten kto to wymyślił, miał chyba was na myśli?
Obserwuj wątek
    • hersst Re: Super wojownik 05.10.11, 20:25
      kasjan007 napisał:

> prezes PiS-u. Obraził p. Merkel ,ciekawe na podstawie jakich dowodów. Jak czuje
      > cie się, szanowny elektoracie PiS-u? Popieracie to chamstwo,prostactwo,nieprawd
      > y i ćwierćprawdy,którymi posługują się wasi idole? Jeżeli tak, serdecznie współ
      > czuję. Nie ja wymyśliłem,że głupota nie zna dna.Ale ten kto to wymyślił, miał c
      > hyba was na myśli?

Powiedział prawdę jaka była geneza wyboru Merkel - wszyscy o tym wiedzą od dawna. A to że Ty nie wiesz to Twój problem - ucz się.
      • laluna11 Re: Super wojownik 06.10.11, 08:33
        Ty to wiesz o genezach wyborów polityków zachodu."Wielki szacunek." Powinieneś zostać ministrem spraw zagranicznych.Napisz jakie słuzby wybrały królową angielską
      • stereo160 Re: Super wojownik 06.10.11, 09:00
        hersst napisał:

"Powiedział prawdę jaka była geneza wyboru Merkel - wszyscy o tym wiedzą od dawna. A to że Ty nie wiesz to Twój problem - ucz się."

ooo ... mocne ... mocne.. a skąd ta pewność? Domyślam się, że potwierdziło to wielce obiektywne radio o. Smardzyka i TV PLWAM. "Gratuluję" odwagi i pewności siebie w stawianiu takich tez
        • kasjan007 Re: Super wojownik 06.10.11, 14:34
          Czego spodziewać się po kimś, kto nie uznaje argumentów, kto ma szare komórki ukierunkowane na ND ,TRWAM-PLWAM,albo RADYJO RYDZYJO. Z takimi ludźmi nie da się dyskutować. Oni są mocni w jednym - w obrażaniu innych i odwracaniu kota ogonem,że to ich obrażono.
    • mono80 Re: Super wojownik 05.10.11, 21:08
      a to jeszcze jeden wojownik, najgorsze jest to, że nie jest zwolennikiem PiS-u

www.youtube.com/watch?v=arN5HROFlEk
      i oczywiście ten kto wymyślił głupotę miał też tego gościa na myśli
      • brrr78 Re: Super wojownik 06.10.11, 07:51
        A oto typowy wyborca PIS:
        www.youtube.com/watch?v=JPlD9Q0YxrU
        I na co choruje:
        www.youtube.com/watch?v=dEGPDbTg4xI
        • kasjan007 Re: Super wojownik 06.10.11, 10:03
          brrr78 napisał:

> A oto typowy wyborca PIS:
          > www.youtube.com/watch?v=JPlD9Q0YxrU
          > I na co choruje:
          > www.youtube.com/watch?v=dEGPDbTg4xI

O to właśnie mi chodziło. To jest twarz prawdziwego PiS-owca.
          A hitem ostatnich dni okazało sie to,że Piś, a właściwie prezesik, odkrył spisek we władzach w Niemczech. Nie ma to jak fobia.
      • mieszkajacywpl Super wojownik 06.10.11, 08:01
        dobre smile
    • lafare Re: Super wojownik 05.10.11, 21:36
      kasjan007 napisał:

> prezes PiS-u. Obraził p. Merkel ,ciekawe na podstawie jakich dowodów. Jak czuje
      > cie się, szanowny elektoracie PiS-u? Popieracie to chamstwo,prostactwo,nieprawd
      > y i ćwierćprawdy,którymi posługują się wasi idole? Jeżeli tak, serdecznie współ
      > czuję. Nie ja wymyśliłem,że głupota nie zna dna.Ale ten kto to wymyślił, miał c
      > hyba was na myśli?
      Oj kasjan007, ty jesteś prawie jak Bond, tylko strasznie smrodzisz jako pierwszy tępak tego forum swoimi pedalsko-lewackimi poglądami.
    • mieszkajacywpl To nie tak.. 06.10.11, 08:07
      Myślę, że Pan Kaczyński nie jest żadnym problemem dla Pani Kanclerz.
      Sadzę, że Pani Kanclerz ma dużo powazniejsze problemy na głowie. Tutaj jest przykład: www.youtube.com/watch?v=es9c5mbFhZQ

Ciekawe jak je rozwiąze..?
      • mieszkajacywpl Re: To nie tak.. 06.10.11, 08:08
        swoja drogą bardzo ładnie śpiewają .. smile
    • brrr78 Re: Super wojownik 06.10.11, 08:11
      Wreszcie Jarosław "boję się debaty" Kaczyński pokazał swoją prawdziwą twarz. Pisząc książkę, nie był na lekach!
      Podczas wyborów w 2005r. Jarosławowi "boję się debaty" Kaczyńskiemu pomógł Wehrmacht, w tym roku miało to być Stasi, ale tym razem afera jest na skalę europejską.
      Mam nadzieję, że Jarosław "boję się debaty" Kaczyński nie wygra wyborów, bo faktycznie "Polacy zasługują na więcej".
      • stereo160 Re: Super wojownik 06.10.11, 08:55
        brrr78 napisał:

> Wreszcie Jarosław "boję się debaty" Kaczyński pokazał swoją prawdziwą twarz. Pi
        > sząc książkę, nie był na lekach!
        > Podczas wyborów w 2005r. Jarosławowi "boję się debaty" Kaczyńskiemu pomógł Wehr
        > macht, w tym roku miało to być Stasi, ale tym razem afera jest na skalę europej
        > ską.
        > Mam nadzieję, że Jarosław "boję się debaty" Kaczyński nie wygra wyborów, bo fa
        > ktycznie "Polacy zasługują na więcej".

Bardzo trafnie, moje gratulacje !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka