olus_stad 22.12.03, 00:00 Dzisiaj dostalem smsa o takiej tresci: 'Mamy Twoja tesciowa! Jezeli do jutra wieczor nie dostaniemy 10000 euro okupu to ja...sklonujemy!' Brac to na powaznie? ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
servus_lca Re: SMSowy szantaz 22.12.03, 09:16 olus_stad napisał: > Dzisiaj dostalem smsa o takiej tresci: > 'Mamy Twoja tesciowa! Jezeli do jutra wieczor nie dostaniemy 10000 euro okupu t > o ja...sklonujemy!' Brac to na powaznie? ;) > > Pozdrawiam No jak najbardziej ,bierz te 10000 euro i uciekaj z kraju . Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: SMSowy szantaz 22.12.03, 09:22 olus_stad napisał: > Dzisiaj dostalem smsa o takiej tresci: > 'Mamy Twoja tesciowa! Jezeli do jutra wieczor nie dostaniemy 10000 euro okupu t > o ja...sklonujemy!' Brac to na powaznie? ;) > > Pozdrawiam Jasne, ale Ty nie masz przecież teściowej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: SMSowy szantaz 22.12.03, 10:05 Wiedzialem, ze tkwi tu jakis haczyk;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ella27 Re: SMSowy szantaz 22.12.03, 20:22 ha ha ha ha !! :) jak najbardziej brać na poważnie. Teściowe to wiem ze słyszenia są okropne ... Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: SMSowy szantaz 22.12.03, 21:13 No wlasnie nie wiem do konca jak to jest. Jak patrze na mojego ojca i jego tesciowa, czyli moja babcie to wszystko wyglada okej. Ale jak wyslalem mu tego smsa to w odpowiedzi poprosil mnie o numer konta;)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: SMSowy szantaz 23.12.03, 15:32 ella27 napisała: > ha ha ha ha !! :) jak najbardziej brać na poważnie. Teściowe to wiem ze > słyszenia są okropne ... To nie jest prawda!!! Teściowe/ie są super, tylko im "przybranym" dzieciom zawsze coś nie pasuje! Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: SMSowy szantaz 23.12.03, 16:51 Mojej teściowej to nic nie brakuje... oprócz: odrobiny wyrozumiałości, odrobiny ciepla, odrobiny szczerości... w nadmiarze ma: wścibstwa i ochoty na ustawianie życia innym. Ale ja się nie dałam !!! :) Pozdrawiam Małgośka Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: SMSowy szantaz 23.12.03, 21:37 Jednym słowem kawały o teściowej są z życia wziete ale i kolorowane. Pozdrawiam wszystkie teściowe :> Odpowiedz Link Zgłoś
aska_lca Re: SMSowy szantaz 23.12.03, 21:44 Jak dobrze, że ja nie mam teściowej ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: SMSowy szantaz 23.12.03, 22:43 Nie ciesz się, kiedyś sama będziesz teściową ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: SMSowy szantaz 24.12.03, 11:09 To dziwne. Przeciez teraz osoby, ktore narzekaja na swoich tesciow bede za 20-30 lat robic to samo. Tylko nie mowicie, ze Wy akurat nie, bo ktos to musi robic! Te kobiety, ktore teraz sa tymi wrednymi tesciowymi, kiedys byly chyba uciskane przez swoje tesciowe i tak dalej. Takze z Wami tez tak bedzie;)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: SMSowy szantaz 25.12.03, 21:15 olus_stad napisał: > To dziwne. Przeciez teraz osoby, ktore narzekaja na swoich tesciow bede za 20-3 > 0 lat robic to samo. Tylko nie mowicie, ze Wy akurat nie, bo ktos to musi robic > ! Te kobiety, ktore teraz sa tymi wrednymi tesciowymi, kiedys byly chyba uciska > ne przez swoje tesciowe i tak dalej. Takze z Wami tez tak bedzie;)) > > Pozdrawiam Ciekawe ,mam nadzieję, że ze mną tak nie bedzie:) Odezwę sie w tej sprawie za jakieś 40 lat i wtedy dokładniej się wypowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: SMSowy szantaz 27.12.03, 14:38 No ja jak narazie to nie znam swoich przyszlych tesciow, wiec nie mam kogo nienawidziec;) Ale jak tylko sie ktos pojawi na celowniku, to zdam relacje;) A moze to sie bierze z tego, ze duzej czesci osob na starosc odpierd... i wtedy z fantastycznych rodzicow robia sie zgryzliwi tetrycy, z ktorymi po prostu nie mozna wytrzymac. Mam czasami takie wrazenie, ze jak moj jeden dziadek sie uprze, to chocby cos bylo biale, to on bedzie wmawial, ze to czarne:(( No i z tym jest jeszcze gorzej z roku na rok! Nie dlugo to chyba stworzy swoj wlasny swiat z patentem na racje tylko dla niego... Pozdrawiam Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ella27 Re: SMSowy szantaz 27.12.03, 15:09 Ja ja mam jedno życzenie !!!! Żeby moja teściowa odbiegała od tych stereotypowych jędzowatych bab i była kochana ... taka jak ja ;) a gdy dostanę takiego sms-a jak Oluś będę ryczeć i sprzedam wszystko żeby ją odzyskać ... A tak na marginiesie: kiedyś postanowiłam, że będę szukała najpierw "teściowej" a jak Ona będzie OK wtedy pomyślę nad jej synkiem, ale jakoś zawsze synkowie wybranych przezemnie "teściowych" nie przypadali mi do gustu i cały plan brał w łeb ;)) ... Ela Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: SMSowy szantaz 27.12.03, 17:24 ella27 napisała: > Ja ja mam jedno życzenie !!!! Żeby moja teściowa odbiegała od tych > stereotypowych jędzowatych bab i była kochana ... taka jak ja ;) a gdy dostanę > takiego sms-a jak Oluś będę ryczeć i sprzedam wszystko żeby ją odzyskać ... > A tak na marginiesie: kiedyś postanowiłam, że będę szukała najpierw "teściowej" > > a jak Ona będzie OK wtedy pomyślę nad jej synkiem, ale jakoś zawsze synkowie > wybranych przezemnie "teściowych" nie przypadali mi do gustu i cały plan brał w > > łeb ;)) ... > > Ela No to Ela nie spotkałaś nigdy mojej mamy:), a jakiego ma fajnego syna:) Odpowiedz Link Zgłoś
ella27 Re: SMSowy szantaz 27.12.03, 17:45 servus_lca napisał: No to Ela nie spotkałaś nigdy mojej mamy:), a jakiego ma fajnego syna:) hmmm ... no właśnie jakiego fajnego ? ;) a wtedy ... Ela Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: SMSowy szantaz 27.12.03, 18:36 ella27 napisała: > servus_lca napisał: > > No to Ela nie spotkałaś nigdy mojej mamy:), a jakiego ma fajnego syna:) > > > hmmm ... no właśnie jakiego fajnego ? ;) a wtedy ... > > Ela > :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ella27 Re: SMSowy szantaz 28.12.03, 10:39 swek a co to za minka ? coś się stało ? Ela Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: SMSowy szantaz 28.12.03, 11:03 ella27 napisała: > swek a co to za minka ? coś się stało ? > > Ela Smutno mi:( Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: SMSowy szantaz 28.12.03, 12:07 swek1 napisał: > > Smutno mi:( Oooo dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: SMSowy szantaz 28.12.03, 13:33 Bo Ela nie pozna Marcina mamy :((... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ella27 Re: SMSowy szantaz 28.12.03, 14:23 to fakt , bardzo smutne :( no ale co my tu możemy ... a może Marcin mame zawoła na forum i poznamy się :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ella27 Re: SMSowy szantaz 28.12.03, 15:27 swek1 napisał: > Marcin!!! Czekamy na Ciebie ;))) nu nu swek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: SMSowy szantaz 28.12.03, 15:30 swek1 napisał: > Marcin!!! Czekamy na Ciebie ;))) Już idę ,tylko powiedz gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: SMSowy szantaz 28.12.03, 15:11 ella27 napisała: > to fakt , bardzo smutne :( no ale co my tu możemy ... a może Marcin mame zawoła > > na forum i poznamy się :))) A czy to nie dziwny zbieg okoliczności, moja mama ma juz synową o imieniu Ela, szczerze mówiąc robi wszystko żeby było jej u nas dobrze, ale nie widać tego samego z drugiej strony, więc nie wiem czy chciałaby poznawać drugą Elę, ale się zapytam. Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: SMSowy szantaz 28.12.03, 15:32 Idąc za sms. Lepiej mieć dwie Elżbiety niż dwie teściowe ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: SMSowy szantaz 28.12.03, 15:40 swek1 napisał: > Idąc za sms. ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: SMSowy szantaz 28.12.03, 15:46 Oczywiście idąc za sms-em Olusia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: SMSowy szantaz 28.12.03, 15:49 swek1 napisał: > Oczywiście idąc za sms-em Olusia. Pozdrawiam. Tylko wtedy trzeba się zastanowić kto się gorzej będzie męczyć dwie Elzbiety, czy jedna niczemu nie winna teściowa? Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: SMSowy szantaz 28.12.03, 15:56 Myślę, że raczej zięć mając dwie teściowe ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ella27 Re: SMSowy szantaz 28.12.03, 16:31 W tej sytuacji najbadziej się namęczy Marcin, pomijając teściową ;) kropka Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: SMSowy szantaz 28.12.03, 21:56 Dodajac swoje 3grosze to trafna puenta to byla:) Odpowiedz Link Zgłoś
jedynataka Re: SMSowy szantaz 29.12.03, 12:44 Tak mi sie skojarzylo, ze jak sie wychodzi za maz, to chyba warto sie przyjrzec ukladom miedzy mama (przyszla tesciowa) i synem, zazwyczaj powielony uklad miedzy mama a ojcem, to moze dawac jakis obraz przyszlego kontaku miedzy mezem, a zona. hmmm zawile to troszke... mam nadzieje, ze ktokolwiek zrozumie... Ja wiem, ze zanim sie w jakas rodzine wzenie, to sie jej dokladnie przyjrze :-) a co do dobrych tesciowych, to wiem, ze mama mojego taty, po prostu uwielbiala moja mame do ostatnich jej dni. I tak sobie mysle, ze moja mama tez wcale niezla tesciowa by byla. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jedynataka Re: SMSowy szantaz 29.12.03, 12:45 Tak mi sie skojarzylo, ze jak sie wychodzi za maz, to chyba warto sie przyjrzec ukladom miedzy mama (przyszla tesciowa) i synem, zazwyczaj powielony uklad miedzy mama a ojcem, to moze dawac jakis obraz przyszlego kontaku miedzy mezem, a zona. hmmm zawile to troszke... mam nadzieje, ze ktokolwiek zrozumie... Ja wiem, ze zanim sie w jakas rodzine wzenie, to sie jej dokladnie przyjrze :-) a co do dobrych tesciowych, to wiem, ze mama mojego taty, po prostu uwielbiala moja mame do swoich ostatnich dni. I tak sobie mysle, ze moja mama tez wcale niezla tesciowa by byla. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jedynataka Re: SMSowy szantaz 29.12.03, 12:47 wyjdzie, ze nabijam liczbe postow, ale ja tylko przeprosze za podwojny post (roznia sie tylko jednym slowem, ktore jednak troszeczke zmienia sens) :-) Odpowiedz Link Zgłoś