pataryna 24.11.05, 22:34 Właśnie dotarła do mnie tragiczna informacja... Nie mogę w to uwierzyć, wolę tego nie pisać, bo mam nadzieję, że to pomyłka... (( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leboski Re: [*] 24.11.05, 23:02 po co piszesz skoro nie piszesz ? teraz musisz wszystkim wytłumaczyc o co chodzi Jaka Basia ? Odpowiedz Link
leboski Re: [*] 24.11.05, 23:19 ale po co tym piszesz, skoro piszesz, ze nie będziesz o tym pisać bo to pomyłka. mogłaś zatrzymać to dla siebie i opowiedzieć nam o tym (lub nie) jak się sprawa wyjaśni Odpowiedz Link
pataryna Re: [*] 24.11.05, 23:21 idz spac ;P nie napislam ze to pomylka, ale ze mam nadzieje a poza tym sie nie czepiaj Odpowiedz Link
leboski Re: [*] 24.11.05, 23:48 nie mogę zasnąć Teraz mi to spokoju nie daje, bo nadal nie wiem o co chodzi Odpowiedz Link
heymdall Re: [*] 24.11.05, 23:24 [*] - to od cynika, którego nagle zaczęły takie rzeczy przerażać..bo zdałem sobie sprawe, że moge bać sie o kilka osób, na których mi zależy.. Odpowiedz Link